[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#storagemilkmurah

106 posts

TOP POSTS

Autumnz Storage Milk (7oz & 12oz available)

Price : RM11 per box (Can mix size)

Postage : RM8 sm / RM10 ss
Berminat? Visit @yasha_collection. Hurryyy! Stock limited.
#storagemilkmurah #storagemilk
#storagemilkbags
#autumnzstoragemilk

Happy Friday Sales 24 Mar - 26 Mar 2017 🎆🎆
.
BABY PAX (6 PCS)
.
.
💰 NORMAL PRICE : RM49
.
💸PROMO PRICE : RM 45
.
📲 WHATSAPP : +6013.349.7973
.
.
🌈 Penutup yang colourful, ade 6 rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
.
🌈 100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
.
🌈 Tahan seumur hidup selagi tak pecah dan sumbing
.
🌈 Lebih bersih, tidak meninggalkan kesan minyak atau bau selepas basuh
.
🌈 Lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
.
🌈 Boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size
.
.
#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk #storagebottle

storage bag GABAG
comel sangat la packaging dia ni 😅😅 1box ada 30pcs
180ml
kualiti plastic sangat 👍👍 plastic tebal
double zip lock (top)
bfa free
price: RM25
whatsapp 012-9212931
#gabag #gabagmalaysia #coolerbaggabag #gabagcoolerbag #coolerbagmalaysia #storagebag #storagebottle #storagemilkmurah #coolerbagmurah #bagsusu #pamsusu

AUTUMNZ MILK STORAGE BAG ( 5oz / 7oz / 12oz )
Retail price : RM14.90

Offer price :
RM11 + RM8 SM / RM12 SS

25pcs
Double zip lock

klik #fairusbabyshoppestoragebag for review

WhatsApp +60174161599

#storagebag #milkstoragebag #storagemilkmurah #autumnzmilkstorage #autumnzmilkstoragemurah #milkbagmurah #plastiksimpansusu

.
DAH RESTOCK
. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
BOTOL STORAGE PALING LAKU‼️
.
BABY PAX READY STOCK
.
Yang dinanti2 kini kembali! Berbulan2 tak ada stock, mommy cepat order sebelum habis lagi!!!
.
Baby pax 6 bottles per set .
.
1 set RM49
________________
Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
.
🎈Penutup rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
.
🎈100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
.
🎈selamat untuk disteril, disejukkan & dipanaskan
.
🎈Dinding kaca yang tebal, lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
.
🎈boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size .
Best kan!😊
________________
Yana
Dm / whatsapp 017.6727393
(Click link bio)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk #storagebottle #storagebottlemurah #storagebottlebabypax

.
DAH RESTOCK
. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
BOTOL STORAGE PALING LAKU‼️
.
BABY PAX READY STOCK
.
Yang dinanti2 kini kembali! Berbulan2 tak ada stock, mommy cepat order sebelum habis lagi!!!
.
Baby pax 6 bottles per set .
.
1 set RM49
________________
Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
.
🎈Penutup rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
.
🎈100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
.
🎈selamat untuk disteril, disejukkan & dipanaskan
.
🎈Dinding kaca yang tebal, lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
.
🎈boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size .
Best kan!😊
________________
Yana
Dm / whatsapp 017.6727393
(Click link bio)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk #storagebottle #storagebottlemurah #storagebottlebabypax

Autumn breastMilk Storage Bottle
10 pcs/Box 💥RM35 postage RM8 SM

Warna yg lebih gojes utk si comel yg ceria! 👶🍼🍼🌟 Dptkn sekarang!
Whatsapp only:
📲 +6016.666.5957

#storagebottlemurah #beastmilkstoragemurah #botttlestoragemurah #storagemilkmurah #autumnzstoragemilkmurah #autumnzstoragebottlemurah #dwaiscollections #anggun #susuibutitisanemas #simpansusu

.
DAH RESTOCK
. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
BOTOL STORAGE PALING LAKU‼️
.
BABY PAX READY STOCK
.
Yang dinanti2 kini kembali! Berbulan2 tak ada stock, mommy cepat order sebelum habis lagi!!!
.
Baby pax 6 bottles per set .
.
1 set RM49
________________
Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
.
🎈Penutup rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
.
🎈100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
.
🎈selamat untuk disteril, disejukkan & dipanaskan
.
🎈Dinding kaca yang tebal, lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
.
🎈boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size .
Best kan!😊
________________
Yana
Dm / whatsapp 017.6727393
(Click link bio)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk #storagebottle #storagebottlemurah #storagebottlebabypax

MOST RECENT

🎈BABYPAX🎈
BOTOL STORAGE KACA PALING LAKU‼️
READY STOCK
.

Baby pax 5oz, 6 bottle per box
1 set RM 52
Post out everyday
_____
Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
✔️penutup yang colourful, ade 6 rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
✔️100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
✔️lebih bersih, tidak meninggalkan kesan minyak atau bau selepas basuh
✔️lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
✔️boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size
.
Best kan!
Best sgt!
🎊Lagi best sekarang ready stock, besok dah boleh post😊😊
_____
Klik link bio untuk pertanyaan & pembelian
Dm atau whatsapp 017.6727393 (yana)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk #storagebottle #storagebottlemurah #storagebottlesmurah

🎈BABYPAX🎈
BOTOL STORAGE KACA PALING LAKU‼️
READY STOCK
.

Baby pax 5oz, 6 bottle per box
1 set RM 52
Post out everyday
_____
Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
✔️penutup yang colourful, ade 6 rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
✔️100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
✔️lebih bersih, tidak meninggalkan kesan minyak atau bau selepas basuh
✔️lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
✔️boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size
.
Best kan!
Best sgt!
🎊Lagi best sekarang ready stock, besok dah boleh post😊😊
_____
Klik link bio untuk pertanyaan & pembelian
Dm atau whatsapp 017.6727393 (yana)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk #storagebottle #storagebottlemurah #storagebottlesmurah

storage bag GABAG
comel sangat la packaging dia ni 😅😅 1box ada 30pcs
180ml
kualiti plastic sangat 👍👍 plastic tebal
double zip lock (top)
bfa free
price: RM25
whatsapp 012-9212931
#gabag #gabagmalaysia #coolerbaggabag #gabagcoolerbag #coolerbagmalaysia #storagebag #storagebottle #storagemilkmurah #coolerbagmurah #bagsusu #pamsusu

.
🎉MILK PLANET PREMIUM STORAGE BAG🎉
.

NEW in the market With Thermal Sensor Indicator
.
🔥🔥FAST SELLING🔥🔥
.
_________________________
NEW Premium Breastmilk Storage Bags from MILK PLANET with Thermal Sensor Indicator!
.
✅Truly leak proof
✅Thermal sensor indicator
✅Perforated line for easy tear top
✅FDA approved
✅BPA FREE
.
Now you can warm your breastmilk in the storage bag directly! And the thermal sensor indicator will shows you when the breastmilk being warmed to the right temperature for feeding your baby!
7oz and 12oz are available
.
💸 1 box rm13
💸5 box rm62.50
💸10 box rm120
.
__________________________
Yana
📲Dm or WhatsApp 017.6727393 .

#milkstorage #autumnzmilkstorage #bfaids #plasticstoragemilk #breastfeeding #bfeeding
#storagemilik #plastikstoragemilk #milkstorage #plastiksimpansusu #plastiksusumurah #plastiksusu #breastfeeding #milkplanetpremiumstoragebag #breastfeedingstoragemilk #storagemilkmalaysia #storagemilkmurah #autumnzmurah #milkstoragebag #milkstoragemalaysia #milkstoragemurah #milkstoragebagmurah #milkplasticstoragemalaysia

.
🎉MILK PLANET PREMIUM STORAGE BAG🎉
.

NEW in the market With Thermal Sensor Indicator
.
🔥🔥FAST SELLING🔥🔥
.
_________________________
NEW Premium Breastmilk Storage Bags from MILK PLANET with Thermal Sensor Indicator!
.
✅Truly leak proof
✅Thermal sensor indicator
✅Perforated line for easy tear top
✅FDA approved
✅BPA FREE
.
Now you can warm your breastmilk in the storage bag directly! And the thermal sensor indicator will shows you when the breastmilk being warmed to the right temperature for feeding your baby!
7oz and 12oz are available
.
💸 1 box rm13
💸5 box rm62.50
💸10 box rm120
.
__________________________
Any queries?
Yana
📲Dm or WhatsApp 017.6727393 .

#milkstorage #autumnzmilkstorage #bfaids #plasticstoragemilk #breastfeeding #bfeeding
#storagemilik #plastikstoragemilk #milkstorage #plastiksimpansusu #plastiksusumurah #plastiksusu #breastfeeding #milkplanetpremiumstoragebag #breastfeedingstoragemilk #storagemilkmalaysia #storagemilkmurah #autumnzmurah #milkstoragebag #milkstoragemalaysia #milkstoragemurah #milkstoragebagmurah #milkplasticstoragemalaysia

.
BOTOL STORAGE KACA PALING LAKU‼️
READY STOCK
.
TINGGAL 2 BOX JE, SIAP CEPAT DIA DAPAT
Baby pax 5oz, 6 bottle per box
1 set RM49
Post out everyday
.

Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
✔️penutup yang colourful, ade 6 rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
✔️100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
✔️lebih bersih, tidak meninggalkan kesan minyak atau bau selepas basuh
✔️lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
✔️boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size
.
Best kan!
Best sgt!
🎊Lagi best sekarang ready stock, besok dah boleh post😊😊
_____
Klik bawah untuk sebarang pertanyaan & pembelian
Dm atau whatsapp 017.6727393 (yana)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk

‼️Autumnz atorage bag‼️
.
❤️25pcs in 1 box ❤️
.
🔶5oz
🔹1 box - rm 11
🔹5 box - rm 52.5
🔹10 box - rm 100
.
🔶7oz & 12 oz
🔹1 box - rm12 🔹5 box - rm57.50
🔹10 box - rm110

NOW with DOUBLE zipper top‼️ .
.
🔥
______________________
Features
.
✅BPA Free
✅Double walled to preserve nutrients effectively
✅Medical grade material, perfect for safe and extended freezer storage
✅Thick laminate to prevent ink leeching
Pre-sterilised bags to ensure safe feeding
✅DOUBLE zipper top to prevent leakage
✅No-spill self-standing bottom
✅Heat sealed sides to prevent splitting
✅Easy to read designated area for date, name and time
✅Pre-calibrated ounce/ml markings for accurate measuring
.
_______________________
Any queries?
Yana
Dm or WhatsApp 017.6727393 (click link bio)

#milkstorage #autumnzmilkstorage #bfaids #plasticstoragemilk #breastfeeding #bfeeding
#storagemilk #plastikstoragemilk #milkstorage #plastiksimpansusu #plastiksusumurah #storagebag #autumnzstoragebag #plastiksusu #breastfeeding #autumnz #milkplanet #breastfeedingstoragemilk #storagemilkmalaysia #storagemilkmurah #gabag #gabagmurah #allegramurah #coolerbag #coolergmurah #bagsusumurah #storagebags #autumnzstoragebags #milkplanetpremium #storagebagmilkplanet

.
BOTOL STORAGE KACA PALING LAKU‼️
READY STOCK
.
Baby pax 5oz, 6 bottle per box
1 set RM49
Post out everyday
.

Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
✔️penutup yang colourful, ade 6 rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
✔️100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
✔️lebih bersih, tidak meninggalkan kesan minyak atau bau selepas basuh
✔️lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
✔️boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size
.
Best kan!
Best sgt!
🎊Lagi best sekarang ready stock, besok dah boleh post😊😊
_____
Klik bawah untuk sebarang pertanyaan & pembelian
Dm atau whatsapp 017.6727393 (yana)
(Click link bio)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk

.
BOTOL STORAGE KACA PALING LAKU‼️
READY STOCK
.
Baby pax 5oz, 6 bottle per box
1 set RM49
Post out everyday
.

Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
✔️penutup yang colourful, ade 6 rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
✔️100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
✔️lebih bersih, tidak meninggalkan kesan minyak atau bau selepas basuh
✔️lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
✔️boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size
.
Best kan!
Best sgt!
🎊Lagi best sekarang ready stock, besok dah boleh post😊😊
_____
Klik bawah untuk sebarang pertanyaan & pembelian
Dm atau whatsapp 017.6727393 (yana)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk

.
BOTOL STORAGE KACA PALING LAKU‼️
READY STOCK
.
Baby pax 5oz, 6 bottle per box
1 set RM49
Post out everyday
.

Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
✔️penutup yang colourful, ade 6 rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
✔️100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
✔️lebih bersih, tidak meninggalkan kesan minyak atau bau selepas basuh
✔️lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
✔️boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size
.
Best kan!
Best sgt!
🎊Lagi best sekarang ready stock, besok dah boleh post😊😊
_____
Klik bawah untuk sebarang pertanyaan & pembelian
Dm atau whatsapp 017.6727393 (yana)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk

.
BOTOL STORAGE KACA PALING LAKU‼️
READY STOCK
.
Baby pax 5oz, 6 bottle per box
1 set RM49
Post out everyday
.

Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
✔️penutup yang colourful, ade 6 rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
✔️100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
✔️lebih bersih, tidak meninggalkan kesan minyak atau bau selepas basuh
✔️lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
✔️boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size
.
Best kan!
Best sgt!
🎊Lagi best sekarang ready stock, besok dah boleh post😊😊
_____
Queries?
Dm atau whatsapp 017.6727393 (yana)
(Click link bio)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk

.
DAH RESTOCK
. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
BOTOL STORAGE PALING LAKU‼️
.
BABY PAX READY STOCK
.
Yang dinanti2 kini kembali! Berbulan2 tak ada stock, mommy cepat order sebelum habis lagi!!!
.
Baby pax 6 bottles per set .
.
1 set RM49
________________
Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
.
🎈Penutup rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
.
🎈100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
.
🎈selamat untuk disteril, disejukkan & dipanaskan
.
🎈Dinding kaca yang tebal, lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
.
🎈boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size .
Best kan!😊
________________
Yana
Dm / whatsapp 017.6727393
(Click link bio)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk #storagebottle #storagebottlemurah #storagebottlebabypax


.
BOTOL KACA BABYPAX READY STOCK
Baby pax 6 bottles per set .
.
1 set RM49
________________
Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
.
🎈Penutup rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
.
🎈100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
.
🎈selamat untuk disteril, disejukkan & dipanaskan
.
🎈Dinding kaca yang tebal, lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
.
🎈boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size .
Best kan!😊
________________
Yana
Dm / whatsapp 017.6727393
(Click link bio)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestrorage #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk #storagebottle #storagebottlemurah #storagebottlebabypax

.
DAH RESTOCK
. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
BOTOL STORAGE PALING LAKU‼️
.
BABY PAX READY STOCK
.
Yang dinanti2 kini kembali! Berbulan2 tak ada stock, mommy cepat order sebelum habis lagi!!!
.
Baby pax 6 bottles per set .
.
1 set RM49
________________
Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
.
🎈Penutup rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
.
🎈100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
.
🎈selamat untuk disteril, disejukkan & dipanaskan
.
🎈Dinding kaca yang tebal, lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
.
🎈boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size .
Best kan!😊
________________
Yana
Dm / whatsapp 017.6727393
(Click link bio)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk #storagebottle #storagebottlemurah #storagebottlebabypax

.
DAH RESTOCK
. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
BOTOL STORAGE PALING LAKU‼️
.
BABY PAX READY STOCK
.
Yang dinanti2 kini kembali! Berbulan2 tak ada stock, mommy cepat order sebelum habis lagi!!!
.
Baby pax 6 bottles per set .
.
1 set RM49
________________
Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
.
🎈Penutup rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
.
🎈100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
.
🎈selamat untuk disteril, disejukkan & dipanaskan
.
🎈Dinding kaca yang tebal, lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
.
🎈boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size .
Best kan!😊
________________
Yana
Dm / whatsapp 017.6727393
(Click link bio)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk #storagebottle #storagebottlemurah #storagebottlebabypax

.
DAH RESTOCK
. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
BOTOL STORAGE PALING LAKU‼️
.
BABY PAX READY STOCK
.
Yang dinanti2 kini kembali! Berbulan2 tak ada stock, mommy cepat order sebelum habis lagi!!!
.
Baby pax 6 bottles per set .
.
1 set RM49
________________
Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
.
🎈Penutup rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
.
🎈100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
.
🎈selamat untuk disteril, disejukkan & dipanaskan
.
🎈Dinding kaca yang tebal, lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
.
🎈boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size .
Best kan!😊
________________
Yana
Dm / whatsapp 017.6727393
(Click link bio)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk #storagebottle #storagebottlemurah #storagebottlebabypax

.
DAH RESTOCK
. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
BOTOL STORAGE PALING LAKU‼️
.
BABY PAX READY STOCK
.
Yang dinanti2 kini kembali! Berbulan2 tak ada stock, mommy cepat order sebelum habis lagi!!!
.
Baby pax 6 bottles per set .
.
1 set RM49
________________
Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
.
🎈Penutup rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
.
🎈100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
.
🎈selamat untuk disteril, disejukkan & dipanaskan
.
🎈Dinding kaca yang tebal, lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
.
🎈boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size .
Best kan!😊
________________
Yana
Dm / whatsapp 017.6727393
(Click link bio)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk #storagebottle #storagebottlemurah #storagebottlebabypax

.
DAH RESTOCK
. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
BOTOL STORAGE PALING LAKU‼️
.
BABY PAX READY STOCK
.
Yang dinanti2 kini kembali! Berbulan2 tak ada stock, mommy cepat order sebelum habis lagi!!!
.
Baby pax 6 bottles per set .
.
1 set RM49
________________
Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
.
🎈Penutup rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
.
🎈100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
.
🎈selamat untuk disteril, disejukkan & dipanaskan
.
🎈Dinding kaca yang tebal, lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
.
🎈boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size .
Best kan!😊
________________
Yana
Dm / whatsapp 017.6727393
(Click link bio)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk #storagebottle #storagebottlemurah #storagebottlebabypax

Most Popular Instagram Hashtags