#storagemilk

MOST RECENT

PLASTIK SUSU NI MEMANG SGT MEMUDAHKAN HIDUP MAMA / PENGASUH YG JAGA BABY SEBAB..
.
.
Ia boleh terus dipanaskan dalam warmer, tak seperti plastik susu yg lain, kena alihkan dahulu ke dalam botol susu sebelum dipanaskan.
.
.
BUKAN TU SHJ.. yg lagi best ada indikator kat plastik akan berubah warna ikut kepanasan susu, samada susu masih sejuk / panas sgt / sedang elok utk baby minum terus.. So senang nak tahu bila susu dah siap nak beri pada baby. .
.
TAMBAH BEST LAGI.. dlm 1 kotak ni, ada 4 warna plastik yg berbeza.. meriah sangat2..mesti seronok je tgk mcm2 color ada dlm 1box shj
.
.
.
.
BEST KAN😘
.
.#fairytale #milkplanetfairytale #milkplanetstoragebag #storagebag #breastmilkstoragebag #storagebagmurah #plastiksusu #milkplanetstoragebag #breastmilkstorage #storagemilk #milkplanet #breastmilkstoragebags #storagebagmurahmalaysia #plastiksusumurah #autumnz #autumnzstoragebag #plastiksusuibumurah

.
🌟Testimoni Umaima🌟
.
💝Umaima sesuai untuk semua kanak-kanak, wanita dan lelaki, si gadis, wanita bujang, wanita berkahwin, wanita hamil dan usia emas.
.
🌸Umaima Nutri C Plus :
1. Susu kambing Umaima mengandungi DHA
.
2. Folat penting untuk pertumbuhan dan pembahagian sel dalam tubuh ibu serta janin. Bagi janin yang sedang berkembang, pembahagian sel berlaku dengan cepat untuk membentuk organ-organ penting seperti otak
.
3. Inulin adalah prebiotik, sementara itu DR10 adalah Bifidobakterium laktis yang merupakan sejenis bakteria hidup. Adalah penting untuk ibu-ibu mengandung mempunyai persekitaran usus yang baik untuk penyerapan nutrien yang efektif
.
4. Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat
.
5. Zink adalah penting untuk pertumbuhan tisu ibu dan janin
.
6. Zat besi dan vitamin B12 penting bagi pembentukkan sel darah merah yang diperlukan untuk menampung penambahan jumlah darah sebanyak 50% semasa kehamilan
.
✅Susu Umaima: Susu Kambing dengan rasa berry yg sedap (tanpa bau hamis) + Makanan Sunnah + Collagen👍🏻
.
.
Manfaat susu kambing UMAIMA pada pengguna terutama pd wanita hamil juga si gadis : ♥️Menambahkan tenaga.
♥️Memulihkan tulang rapuh.
♥️Mencerdaskan minda.
♥️Menyembuhkan luka.
♥️Tidak menggemukkan.
♥️Menaikkan, mencantikkan, memontokkan & membesarkan payudara kendur & jatuh.
♥️Menaikkan punggung yg jatuh.
♥️Mengetatkan MISS V.
♥️Menghilangkan bau badan.
♥️Menghilangkan bau MISS V.
♥️Meningkatkan keinginan seksual.
♥️Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami.
♥️Menghilangkan masalah keputihan.
♥️Mengatasi masalah dalaman wanita.
♥️Mencegah kanser.
♥️Melawan radikal bebas.
♥️Mencantik & meremajakan kulit.
♥️Menambah tenaga.
♥️Mencegah keletihan & menyegarkan badan.
♥️Merawat masalah rahim.
.
📲Whatsapp Yana 013-6253018 utk dapatkan Umaima anda sekarang!
.
#umaima #umaimayana #umaimabyabbyabadi #testimoniUmaima #susuumaima #susukambing #makanansunnah #cantikdarihati #drayhanahbabyshoppe #abbyabadi #ibuhamil #ibumenyusu #milkbooster #collagen #sayajual #bazaarpaknil #ebm #breastmilk #susu #majalahpama #storagemilk #bayi

MALISH BREAST MILK STORAGE BAGS/KANTONG PLASTIK ASI 100ML
.
@ Rp. 37.000 1-2 Pack
@ Rp. 36.000 3-Lebih
Isi 30 kantong per pack
Kapasitas 100 ml
Varian : PINK & YELLOW
.
Malish Breast Milk Bags Save 'n Go
Breast Milk Bags dengan Double track Zipper membuat ASI dua kali lebih aman di dalam kantong.
Freezer Safe and Self Standing sehingga memudahkan untuk tetap berdiri di dalam freezer sampai siap digunakan.
Hambatan oksigen yang superior memungkinkan susu tetap segar.
.
BPA Free dan FDA Approved.
100% Tahan Bocor.
.
📱BBM : 55562FC8
☎Phone/WA : 085770111535
LINE : koleksiarkhan
IG : arkhanbaby.shop
.
#kantongasi #kantongasip #kantongasimalish #kantongasi100ml #storagemilk #kebutuhanbayi #perlengkapanbusui #kantongasimurah #kantongasigabag #gabag #arkhanbaby #arkhanbabyshop

MALISH BREAST MILK STORAGE BAGS/KANTONG PLASTIK ASI 100ML
.
@ Rp. 37.000 1-2 Pack
@ Rp. 36.000 3-Lebih
Isi 30 kantong per pack
Kapasitas 100 ml
Varian : PINK & YELLOW
.
Malish Breast Milk Bags Save 'n Go
Breast Milk Bags dengan Double track Zipper membuat ASI dua kali lebih aman di dalam kantong.
Freezer Safe and Self Standing sehingga memudahkan untuk tetap berdiri di dalam freezer sampai siap digunakan.
Hambatan oksigen yang superior memungkinkan susu tetap segar.
.
BPA Free dan FDA Approved.
100% Tahan Bocor.
.
📱BBM : 55562FC8
☎Phone/WA : 085770111535
LINE : koleksiarkhan
IG : arkhanbaby.shop
.
#kantongasi #kantongasip #kantongasimalish #kantongasi100ml #storagemilk #kebutuhanbayi #perlengkapanbusui #kantongasimurah #kantongasigabag #gabag #arkhanbaby #arkhanbabyshop

MALISH BREAST MILK STORAGE BAGS/KANTONG PLASTIK ASI 100ML
.
@ Rp. 37.000 1-2 Pack
@ Rp. 36.000 3-Lebih
Isi 30 kantong per pack
Kapasitas 100 ml
Varian : PINK & YELLOW
.
Malish Breast Milk Bags Save 'n Go
Breast Milk Bags dengan Double track Zipper membuat ASI dua kali lebih aman di dalam kantong.
Freezer Safe and Self Standing sehingga memudahkan untuk tetap berdiri di dalam freezer sampai siap digunakan.
Hambatan oksigen yang superior memungkinkan susu tetap segar.
.
BPA Free dan FDA Approved.
100% Tahan Bocor.
.
📱BBM : 55562FC8
☎Phone/WA : 085770111535
LINE : koleksiarkhan
IG : arkhanbaby.shop
.
#kantongasi #kantongasip #kantongasimalish #kantongasi100ml #storagemilk #kebutuhanbayi #perlengkapanbusui #kantongasimurah #kantongasigabag #gabag #arkhanbaby #arkhanbabyshop

MALISH BREASTMILK STORAGE BAG (25 BAGS) - 3.4 OZ
=========================
🐝 Gamma Ray Pre- Sterelized
🐝 100% Bisphenol-A (BPA) Free
🐝 Double Track Zip Closer
🐝 Non-Spill and Leak Free
🐝 Tamper-Evident Safety Seal
🐝 Oxygen Barrier Preserves & 🐝 Protects Breast Milk Nutrients 🐝 3.4 Oz
🐝 FDA Approved

PRICE
1- 4 box : RM 10.90/box
5 - 9 box : RM 10.50/box
10 box. : RM 10.00/box

WA 019-8140140 (link at my bio)

#storagemilk #storagebreastmilk #malishstorage

RepostBy @drayhanah_babyshoppe: ".
🌟Testimoni Umaima🌟
.
💝Umaima sesuai untuk semua kanak-kanak, wanita dan lelaki, si gadis, wanita bujang, wanita berkahwin, wanita hamil dan usia emas.
.
🌸Umaima Nutri C Plus :
1. Susu kambing Umaima mengandungi DHA
.
2. Folat penting untuk pertumbuhan dan pembahagian sel dalam tubuh ibu serta janin. Bagi janin yang sedang berkembang, pembahagian sel berlaku dengan cepat untuk membentuk organ-organ penting seperti otak
.
3. Inulin adalah prebiotik, sementara itu DR10 adalah Bifidobakterium laktis yang merupakan sejenis bakteria hidup. Adalah penting untuk ibu-ibu mengandung mempunyai persekitaran usus yang baik untuk penyerapan nutrien yang efektif
.
4. Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat
.
5. Zink adalah penting untuk pertumbuhan tisu ibu dan janin
.
6. Zat besi dan vitamin B12 penting bagi pembentukkan sel darah merah yang diperlukan untuk menampung penambahan jumlah darah sebanyak 50% semasa kehamilan
.
✅Susu Umaima: Susu Kambing dengan rasa berry yg sedap (tanpa bau hamis) + Makanan Sunnah + Collagen👍🏻
.
.
Manfaat susu kambing UMAIMA pada pengguna terutama pd wanita hamil juga si gadis : ♥️Menambahkan tenaga.
♥️Memulihkan tulang rapuh.
♥️Mencerdaskan minda.
♥️Menyembuhkan luka.
♥️Tidak menggemukkan.
♥️Menaikkan, mencantikkan, memontokkan & membesarkan payudara kendur & jatuh.
♥️Menaikkan punggung yg jatuh.
♥️Mengetatkan MISS V.
♥️Menghilangkan bau badan.
♥️Menghilangkan bau MISS V.
♥️Meningkatkan keinginan seksual.
♥️Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami.
♥️Menghilangkan masalah keputihan.
♥️Mengatasi masalah dalaman wanita.
♥️Mencegah kanser.
♥️Melawan radikal bebas.
♥️Mencantik & meremajakan kulit.
♥️Menambah tenaga.
♥️Mencegah keletihan & menyegarkan badan.
♥️Merawat masalah rahim.
.
📲Whatsapp Yana 013-6253018 utk dapatkan Umaima anda sekarang!
.
#umaima #umaimayana #umaimabyabbyabadi #testimoniUmaima #susuumaima #susukambing #makanansunnah #cantikdarihati #drayhanahbabyshoppe #abbyabadi #ibuhamil #ibumenyusu #milkbooster #collagen #sayajual #bazaarpaknil #ebm #breastmilk #susu #majalahpama #storagemilk #bayi" (via #InstaRepost @AppsKottage)

POTG Storage Bottle 2oz
Pink & Blue

RM3.00/pc

Wasap to oder 0198140140

#potgstoragebottle #storagebottle #storagemilk

.
🌟Testimoni Umaima🌟
.
💝Umaima sesuai untuk semua kanak-kanak, wanita dan lelaki, si gadis, wanita bujang, wanita berkahwin, wanita hamil dan usia emas.
.
🌸Umaima Nutri C Plus :
1. Susu kambing Umaima mengandungi DHA
.
2. Folat penting untuk pertumbuhan dan pembahagian sel dalam tubuh ibu serta janin. Bagi janin yang sedang berkembang, pembahagian sel berlaku dengan cepat untuk membentuk organ-organ penting seperti otak
.
3. Inulin adalah prebiotik, sementara itu DR10 adalah Bifidobakterium laktis yang merupakan sejenis bakteria hidup. Adalah penting untuk ibu-ibu mengandung mempunyai persekitaran usus yang baik untuk penyerapan nutrien yang efektif
.
4. Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat
.
5. Zink adalah penting untuk pertumbuhan tisu ibu dan janin
.
6. Zat besi dan vitamin B12 penting bagi pembentukkan sel darah merah yang diperlukan untuk menampung penambahan jumlah darah sebanyak 50% semasa kehamilan
.
✅Susu Umaima: Susu Kambing dengan rasa berry yg sedap (tanpa bau hamis) + Makanan Sunnah + Collagen👍🏻
.
.
Manfaat susu kambing UMAIMA pada pengguna terutama pd wanita hamil juga si gadis : ♥️Menambahkan tenaga.
♥️Memulihkan tulang rapuh.
♥️Mencerdaskan minda.
♥️Menyembuhkan luka.
♥️Tidak menggemukkan.
♥️Menaikkan, mencantikkan, memontokkan & membesarkan payudara kendur & jatuh.
♥️Menaikkan punggung yg jatuh.
♥️Mengetatkan MISS V.
♥️Menghilangkan bau badan.
♥️Menghilangkan bau MISS V.
♥️Meningkatkan keinginan seksual.
♥️Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami.
♥️Menghilangkan masalah keputihan.
♥️Mengatasi masalah dalaman wanita.
♥️Mencegah kanser.
♥️Melawan radikal bebas.
♥️Mencantik & meremajakan kulit.
♥️Menambah tenaga.
♥️Mencegah keletihan & menyegarkan badan.
♥️Merawat masalah rahim.
.
📲Whatsapp Yana 013-6253018 utk dapatkan Umaima anda sekarang!
.
#umaima #umaimayana #umaimabyabbyabadi #testimoniUmaima #susuumaima #susukambing #makanansunnah #cantikdarihati #drayhanahbabyshoppe #abbyabadi #ibuhamil #ibumenyusu #milkbooster #collagen #sayajual #bazaarpaknil #ebm #breastmilk #susu #majalahpama #storagemilk #bayi

30pcs/lot 200 ml.
breast milk storage bag.
69.000 aja yah😊
-
-
#storage #breastmilk #storagebag #storagemilk

MALISH PRODUCT ✅bag clamp
✅warmer and sterilliser home & car
✅milk storage bottle
✅breatsmilk storage bag
✅Malish ice brick

wasap
www.wasap.my/0132008065

#malishproduct
#storagemilk
#warmerand sterilliser
#icebrick

kepada semua yg menjadi mummy daddy yg ade bby kecik meh kunjungi @kedai_kecil_dl utk barangan bby dan juga bole dapatkan khidmat nasihat juga...
#kedaikecildl
#breastfeeding #breastpump #baby #storagebox #storagemilk #storageboxmurah #murah #speemogarage#daddy #mummy #botolsusu #putingsusumurah #puting #bajumurah #bajubayi #macammacamada

.
💖TESTIMONI: "Minum UMAIMA Susu Badan Banyak & Rasa Sedapp! ".
.
💝Umaima sesuai untuk semua wanita dan lelaki, si gadis, wanita bujang, wanita berkahwin, wanita hamil dan usia emas.
.
🌸Umaima Nutri C Plus :
1. Susu kambing Umaima mengandungi DHA
.
2. Folat penting untuk pertumbuhan dan pembahagian sel dalam tubuh ibu serta janin. Bagi janin yang sedang berkembang, pembahagian sel berlaku dengan cepat untuk membentuk organ-organ penting seperti otak
.
3. Inulin adalah prebiotik, sementara itu DR10 adalah Bifidobakterium laktis yang merupakan sejenis bakteria hidup. Adalah penting untuk ibu-ibu mengandung mempunyai persekitaran usus yang baik untuk penyerapan nutrien yang efektif
.
4. Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat
.
5. Zink adalah penting untuk pertumbuhan tisu ibu dan janin
.
6. Zat besi dan vitamin B12 penting bagi pembentukkan sel darah merah yang diperlukan untuk menampung penambahan jumlah darah sebanyak 50% semasa kehamilan
.
✅Susu Umaima: Susu Kambing dengan rasa berry yg sedap (tanpa bau hamis) + Makanan Sunnah + Collagen👍🏻
.
.
Manfaat susu kambing UMAIMA pada pengguna terutama pd wanita hamil juga si gadis : ♥️Menambahkan tenaga.
♥️Memulihkan tulang rapuh.
♥️Mencerdaskan minda.
♥️Menyembuhkan luka.
♥️Tidak menggemukkan.
♥️Menaikkan, mencantikkan, memontokkan & membesarkan payudara kendur & jatuh.
♥️Menaikkan punggung yg jatuh.
♥️Mengetatkan MISS V.
♥️Menghilangkan bau badan.
♥️Menghilangkan bau MISS V.
♥️Meningkatkan keinginan seksual.
♥️Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami.
♥️Menghilangkan masalah keputihan.
♥️Mengatasi masalah dalaman wanita.
♥️Mencegah kanser.
♥️Melawan radikal bebas.
♥️Mencantik & meremajakan kulit.
♥️Menambah tenaga.
♥️Mencegah keletihan & menyegarkan badan.
♥️Merawat masalah rahim.
.
📲Whatsapp Yana 013-6253018 utk dapatkan Umaima dengan Harga PROMO sekarang👍🏻
.
#umaima #umaimayana #umaimabyabbyabadi #testimoniUmaima #susuumaima #susukambing #makanansunnah #cantikdarihati #drayhanahbabyshoppe #abbyabadi #ibuhamil #ibumenyusu #milkbooster #collagen #sayajual #bazaarpaknil #ebm #breastmilk #susu #majalahpama #storagemilk #bayi

.
🌟Testimoni Umaima🌟
.
💝Umaima sesuai untuk semua kanak-kanak, wanita dan lelaki, si gadis, wanita bujang, wanita berkahwin, wanita hamil dan usia emas.
.
🌸Umaima Nutri C Plus :
1. Susu kambing Umaima mengandungi DHA
.
2. Folat penting untuk pertumbuhan dan pembahagian sel dalam tubuh ibu serta janin. Bagi janin yang sedang berkembang, pembahagian sel berlaku dengan cepat untuk membentuk organ-organ penting seperti otak
.
3. Inulin adalah prebiotik, sementara itu DR10 adalah Bifidobakterium laktis yang merupakan sejenis bakteria hidup. Adalah penting untuk ibu-ibu mengandung mempunyai persekitaran usus yang baik untuk penyerapan nutrien yang efektif
.
4. Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat
.
5. Zink adalah penting untuk pertumbuhan tisu ibu dan janin
.
6. Zat besi dan vitamin B12 penting bagi pembentukkan sel darah merah yang diperlukan untuk menampung penambahan jumlah darah sebanyak 50% semasa kehamilan
.
✅Susu Umaima: Susu Kambing dengan rasa berry yg sedap (tanpa bau hamis) + Makanan Sunnah + Collagen👍🏻
.
.
Manfaat susu kambing UMAIMA pada pengguna terutama pd wanita hamil juga si gadis : ♥️Menambahkan tenaga.
♥️Memulihkan tulang rapuh.
♥️Mencerdaskan minda.
♥️Menyembuhkan luka.
♥️Tidak menggemukkan.
♥️Menaikkan, mencantikkan, memontokkan & membesarkan payudara kendur & jatuh.
♥️Menaikkan punggung yg jatuh.
♥️Mengetatkan MISS V.
♥️Menghilangkan bau badan.
♥️Menghilangkan bau MISS V.
♥️Meningkatkan keinginan seksual.
♥️Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami.
♥️Menghilangkan masalah keputihan.
♥️Mengatasi masalah dalaman wanita.
♥️Mencegah kanser.
♥️Melawan radikal bebas.
♥️Mencantik & meremajakan kulit.
♥️Menambah tenaga.
♥️Mencegah keletihan & menyegarkan badan.
♥️Merawat masalah rahim.
.
📲Whatsapp Yana 013-6253018 utk dapatkan Umaima anda sekarang!
.
#umaima #umaimayana #umaimabyabbyabadi #testimoniUmaima #susuumaima #susukambing #makanansunnah #cantikdarihati #drayhanahbabyshoppe #abbyabadi #ibuhamil #ibumenyusu #milkbooster #collagen #sayajual #bazaarpaknil #ebm #breastmilk #susu #majalahpama #storagemilk #bayi

.
💖TESTIMONI: "Minum UMAIMA HB Naik & Nurse Puji! ".
.
💝Umaima sesuai untuk semua wanita dan lelaki, si gadis, wanita bujang, wanita berkahwin, wanita hamil dan usia emas.
.
🌸Umaima Nutri C Plus :
1. Susu kambing Umaima mengandungi DHA
.
2. Folat penting untuk pertumbuhan dan pembahagian sel dalam tubuh ibu serta janin. Bagi janin yang sedang berkembang, pembahagian sel berlaku dengan cepat untuk membentuk organ-organ penting seperti otak
.
3. Inulin adalah prebiotik, sementara itu DR10 adalah Bifidobakterium laktis yang merupakan sejenis bakteria hidup. Adalah penting untuk ibu-ibu mengandung mempunyai persekitaran usus yang baik untuk penyerapan nutrien yang efektif
.
4. Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat
.
5. Zink adalah penting untuk pertumbuhan tisu ibu dan janin
.
6. Zat besi dan vitamin B12 penting bagi pembentukkan sel darah merah yang diperlukan untuk menampung penambahan jumlah darah sebanyak 50% semasa kehamilan
.
✅Susu Umaima: Susu Kambing dengan rasa berry yg sedap (tanpa bau hamis) + Makanan Sunnah + Collagen👍🏻
.
.
Manfaat susu kambing UMAIMA pada pengguna terutama pd wanita hamil juga si gadis : ♥️Menambahkan tenaga.
♥️Memulihkan tulang rapuh.
♥️Mencerdaskan minda.
♥️Menyembuhkan luka.
♥️Tidak menggemukkan.
♥️Menaikkan, mencantikkan, memontokkan & membesarkan payudara kendur & jatuh.
♥️Menaikkan punggung yg jatuh.
♥️Mengetatkan MISS V.
♥️Menghilangkan bau badan.
♥️Menghilangkan bau MISS V.
♥️Meningkatkan keinginan seksual.
♥️Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami.
♥️Menghilangkan masalah keputihan.
♥️Mengatasi masalah dalaman wanita.
♥️Mencegah kanser.
♥️Melawan radikal bebas.
♥️Mencantik & meremajakan kulit.
♥️Menambah tenaga.
♥️Mencegah keletihan & menyegarkan badan.
♥️Merawat masalah rahim.
.
📲Whatsapp Yana 013-6253018 utk dapatkan Umaima dengan Harga PROMO sekarang👍🏻
.
#umaima #umaimayana #umaimabyabbyabadi #testimoniUmaima #susuumaima #susukambing #makanansunnah #cantikdarihati #drayhanahbabyshoppe #abbyabadi #ibuhamil #ibumenyusu #milkbooster #collagen #sayajual #bazaarpaknil #ebm #breastmilk #susu #majalahpama #storagemilk #bayi

www.fathiababy.com
.
Tommee Tippee Milk Storage Bags 💕 .
Product Features :
.
💕 36 milk storage bags
.
💕the easy way to store expressed milk
.
💕storage bags designed to store expressed milk in fridge or freezer
.
💕pre-sterilised stand up bags
.
💕💕💕
.
Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam,Selangor 😘
.
💕💕💕
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#tommeetippeemalaysia
#tommeetippeemurah
#milkstoragebag
#storagemilk
#momtobe
#igonlineshop
#barangbayimurah
#barangbayiborong
#kedaionline24jam
#kedaionline
#momkids
#fathiababyshop
#shahalamresiden
#kedaibabyborong
#keperluanbaby
#originaltommeetippee
#barangbabyonline
#tommeetippeeproduct
#barangbabymampumilik

RepostBy @drayhanah_babyshoppe: ".
💖TESTIMONI: "Minum UMAIMA Susu Meriah!".
.
Thank You Puan Sakinah berkongsi testimoni Umaima😊
.
P/s: Tips Kak Yana amalkan Umaima + Air Sihat Kangen @kangenwater_raihanahamdan setiap hari untuk pelbagai khasiat dan memberikan kesihatan lebih baik kpd ibu dan bayi😊💜
.
🌸Umaima Nutri C Plus :
1. Susu kambing Umaima mengandungi DHA
.
2. Folat penting untuk pertumbuhan dan pembahagian sel dalam tubuh ibu serta janin. Bagi janin yang sedang berkembang, pembahagian sel berlaku dengan cepat untuk membentuk organ-organ penting seperti otak
.
3. Inulin adalah prebiotik, sementara itu DR10 adalah Bifidobakterium laktis yang merupakan sejenis bakteria hidup. Adalah penting untuk ibu-ibu mengandung mempunyai persekitaran usus yang baik untuk penyerapan nutrien yang efektif
.
4. Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat
.
5. Zink adalah penting untuk pertumbuhan tisu ibu dan janin
.
6. Zat besi dan vitamin B12 penting bagi pembentukkan sel darah merah yang diperlukan untuk menampung penambahan jumlah darah sebanyak 50% semasa kehamilan
.
Manfaat susu kambing UMAIMA pada pengguna terutama pd wanita hamil juga si gadis :
♥️Menambahkan tenaga.
♥️Memulihkan tulang rapuh.
♥️Mencerdaskan minda.
♥️Menyembuhkan luka.
♥️Tidak menggemukkan.
♥️Menaikkan, mencantikkan, memontokkan & membesarkan payudara kendur & jatuh.
♥️Menaikkan punggung yg jatuh.
♥️Mengetatkan MISS V.
♥️Menghilangkan bau badan.
♥️Menghilangkan bau MISS V.
♥️Meningkatkan keinginan seksual.
♥️Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami.
♥️Menghilangkan masalah keputihan.
♥️Mengatasi masalah dalaman wanita.
♥️Mencegah kanser.
♥️Melawan radikal bebas.
♥️Mencantik & meremajakan kulit.
♥️Menambah tenaga.
♥️Mencegah keletihan & menyegarkan badan.
♥️Merawat masalah rahim.
.
📲Whatsapp Yana 013-6253018 utk dapatkan Umaima dengan Harga PROMO sekarang👍
.
🚚POSLAJU ke seluruh Malaysia setiap hari.
.
#umaima #umaimayana #umaimabyabbyabadi #testimoniUmaima #susuumaima #susukambing #makanansunnah #cantikdarihati #drayhanahbabyshoppe #abbyabadi #ibuhamil #ibumenyusu #milkbooster #collagen #sayajual #bazaarpaknil #ebm #breastmilk #susu #majalahpama #storagemilk #baby" (via #InstaRepo

.
💖TESTIMONI: "Minum UMAIMA Susu Meriah!".
.
Thank You Puan Sakinah berkongsi testimoni Umaima😊
.
P/s: Tips Kak Yana amalkan Umaima + Air Sihat Kangen @kangenwater_raihanahamdan setiap hari untuk pelbagai khasiat dan memberikan kesihatan lebih baik kpd ibu dan bayi😊💜
.
🌸Umaima Nutri C Plus :
1. Susu kambing Umaima mengandungi DHA
.
2. Folat penting untuk pertumbuhan dan pembahagian sel dalam tubuh ibu serta janin. Bagi janin yang sedang berkembang, pembahagian sel berlaku dengan cepat untuk membentuk organ-organ penting seperti otak
.
3. Inulin adalah prebiotik, sementara itu DR10 adalah Bifidobakterium laktis yang merupakan sejenis bakteria hidup. Adalah penting untuk ibu-ibu mengandung mempunyai persekitaran usus yang baik untuk penyerapan nutrien yang efektif
.
4. Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat
.
5. Zink adalah penting untuk pertumbuhan tisu ibu dan janin
.
6. Zat besi dan vitamin B12 penting bagi pembentukkan sel darah merah yang diperlukan untuk menampung penambahan jumlah darah sebanyak 50% semasa kehamilan
.
Manfaat susu kambing UMAIMA pada pengguna terutama pd wanita hamil juga si gadis :
♥️Menambahkan tenaga.
♥️Memulihkan tulang rapuh.
♥️Mencerdaskan minda.
♥️Menyembuhkan luka.
♥️Tidak menggemukkan.
♥️Menaikkan, mencantikkan, memontokkan & membesarkan payudara kendur & jatuh.
♥️Menaikkan punggung yg jatuh.
♥️Mengetatkan MISS V.
♥️Menghilangkan bau badan.
♥️Menghilangkan bau MISS V.
♥️Meningkatkan keinginan seksual.
♥️Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami.
♥️Menghilangkan masalah keputihan.
♥️Mengatasi masalah dalaman wanita.
♥️Mencegah kanser.
♥️Melawan radikal bebas.
♥️Mencantik & meremajakan kulit.
♥️Menambah tenaga.
♥️Mencegah keletihan & menyegarkan badan.
♥️Merawat masalah rahim.
.
📲Whatsapp Yana 013-6253018 utk dapatkan Umaima dengan Harga PROMO sekarang👍
.
🚚POSLAJU ke seluruh Malaysia setiap hari.
.
#umaima #umaimayana #umaimabyabbyabadi #testimoniUmaima #susuumaima #susukambing #makanansunnah #cantikdarihati #drayhanahbabyshoppe #abbyabadi #ibuhamil #ibumenyusu #milkbooster #collagen #sayajual #bazaarpaknil #ebm #breastmilk #susu #majalahpama #storagemilk #baby

allegra sling diapersbag .
bag include
1. sling diapersbag
2. coolerbag
3. changing mat
4. 1pc ice pack .
size yang sederhana besar.
boleh muat pelbagai size breastpump termasuk spectra S1 pilihan ramai epmoms .
material: synthetic leather
very high quality
gorgeous . *** ke bawah lagi ye ada 7 pilihan design
price:
retail rm220
pre order with 5% discount
(eta mid april)

#allegra #allegrasling #allegracoolerbag #allegrabag #bagsusu #coolerbag #coolerbagmalaysia #bagpamsusu #storagemilk

Most Popular Instagram Hashtags