[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#storagemilk

1113 posts

TOP POSTS

babypax rainbow glass bottle .
ada 6 biji storage glass botol yang comel dalam 1box 150ml .
1 box rm52.

whatsapp 012-9212931
#babypax #storagebottle #storagemilk #botolsusu #breastpump

ter over kiut!
hehe

yang baru bersalin ke, nak prepare susu untuk baby newborn, ni ha botol 2oz (muat smp 3oz) sesuai sangat untuk baby.
lepas pam masuk dalam botol cecomel ni siap untuk sekali minum 😘😘😘 okeh, nak biru ke pink?
rm3 je sebijik..hehe.
wasap 012-9212931
#storagebottle #storagebag #storagemilk #botolpotg

I pump out 11oz. from both size. Mommy feeling like a mother cow 🐮 (the storage bags are so cute) #storagemilk #mothercow #minimin

Autumnz Storage Milk (7oz & 12oz available)

Price : RM11 per box (Can mix size)

Postage : RM8 sm / RM10 ss
Berminat? Visit @yasha_collection. Hurryyy! Stock limited.
#storagemilkmurah #storagemilk
#storagemilkbags
#autumnzstoragemilk

COOLER BAG MOTIF SALUR

HARGA Rp 34.000

READY : HOTPINK, RED

Cooler bag adalah tas dengan lapisan penahan panas atau dingin. Cocok dibawa berpergian karena mampu menahan panas atau dingin makanan. Bisa untuk tempat bekal makan siang ke sekolah atau ke kantor agar panas makanan tetap terjaga. Juga dapat diisi minuman dingin saat berpergian jauh, agar bisa menikmati minuman dingin di perjalanan.

Cooler bag dilengkapi 2 pcs jelly ice cooler pengganti es batu, fungsinya agar makanan yang dingin tetap terjaga dinginnya. Jelly ice cooler tidak mudah cair, bentuknya seperti es batu, dapat bertahan dingin 10 - 12 jam. Jelly ice cooler dapat dipakai berulang-ulang.

Bagi anda yg sering beli ikan atau daging ke pasar, agar tetap segar hngga tiba di rumah, anda dapat menyimpan hasil belanjaan ikan atau daging ke dalam cooler bag. Dengan tambahan jelly ice cooler dijamin ikan dan daging tetap segar sebelum dimasak.

Cara pemakaian jelly ice cooler :
- Isi air melalui mulut kantong jelly ice cooler, isi hingga 3/4 penuh
- Masukkan jelly ice cooler ke dalam freezer hingga beku
- Jelly ice cooler dapat bertahan dingin 10 - 12 jam, setelah pemakaian anda dapat mengisi kembali jelly ice cooler dengan air dan kembali dimasukkan ke freezer dan dapat digunakan untuk pemakaian berikutnya.

Material : Oxford Tebal + Lapisan penahan panas / dingin

Size : 23 x 15 x 17 cm

Motif : Salur

#coolerbag #icepack #pejuangasi #perlengkapanbayi #coolerbagmurah #storagemilk #barangunik #bag #tas #tasbayi #tasasi #taspendingin #pendingin #tassimpanasi #jualcoolerbag #cooler #murah #murahbanget #murahmeriah #unikmurah #unik #412shop #412coolerbag

Only breastfeed mom knows the feeling 😊😊 #breastfeed #mommilk #priceless #storagemilk #breastmilk

Happy Friday Sales 24 Mar - 26 Mar 2017 🎆🎆
.
BABY PAX (6 PCS)
.
.
💰 NORMAL PRICE : RM49
.
💸PROMO PRICE : RM 45
.
📲 WHATSAPP : +6013.349.7973
.
.
🌈 Penutup yang colourful, ade 6 rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
.
🌈 100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
.
🌈 Tahan seumur hidup selagi tak pecah dan sumbing
.
🌈 Lebih bersih, tidak meninggalkan kesan minyak atau bau selepas basuh
.
🌈 Lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
.
🌈 Boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size
.
.
#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk #storagebottle

MILK PLANET STORAGEBAG PROMOTION!!!
.
Cute design
12oz pink colour
25pcs/set
.
1set for RM12
3set for RM11
5set for RM10
.
Jom share dgn kekawan..Jom tingkatkan demand utk EBM...
.
www.wasap.my/60132651756

#storagemilk #storage #milkplanet #milkstoragebag #milkstoragemurah

Autumnz Ziplock Breastmilk Storage Bag.
Rm 54 for 5 box

Size 7oz & 12oz
Boleh campur
Exc postage.
Rm8sm/Rm11ss

Whatsapp 0173818138

#storagemilk
#storagemilkbag
#autumnzstoragebag

MOST RECENT

Newborn carrier ready for rental. Boleh digunakan dr newborn hingga 3tahun. Material cotton woven. Selesa untuk si kecil.
Kenapa kene sewa?
😍anak asyik mahu berdukung tapi tak tahu nak beli ssc yang mana. Mana yang sesuai. Karang beli anak tak nak dah membazir. 😍nak berjalan tapi xde ssc. Meh sewa meh. Nak pakai sekejap je kan. 😍kadang ada anak yang cerewet. Kene try supaya nnt tahu mana yang anak nak dan tak nak.
Meh rapat. Meh pm/wa👇🏻
http://ytmiss1.yahoo.com

#storage #storagemilk #storageplastic #sayajualbarangbaby #potg #storagebottle #ebmbottle #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #sayajualcarriermalaysia #sayajualcarrierergonomic #tugedaideal #soul #andreamurahmalaysia #jumpsac #tommietippeemalaysia #ttmalaysia #gabagmurahmalaysia #tugedaidealmurahmaysia #sayajualonline #soulfullbuckle #soulanoona #soulmurahmalaysia #sewatugeda #sewaandrea #sewassc #sscrental #sewaanoona #sewacarriermalaysia

www.fathiababy.com
.
Tommee Tippee Milk Storage Bags 💕 .
Product Features :
.
💕 36 milk storage bags
.
💕the easy way to store expressed milk
.
💕storage bags designed to store expressed milk in fridge or freezer
.
💕pre-sterilised stand up bags
.
💕💕💕
.
Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam,Selangor 😘
.
💕💕💕
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#tommeetippeemalaysia
#tommeetippeemurah
#milkstoragebag
#storagemilk
#momtobe
#igonlineshop
#barangbayimurah
#barangbayiborong
#kedaionline24jam
#kedaionline
#momkids
#fathiababyshop
#shahalamresiden
#kedaibabyborong
#keperluanbaby
#originaltommeetippee
#barangbabyonline
#tommeetippeeproduct
#barangbabymampumilik

100% brand new and high quality

Features:

Seal is good, not easy to damp, to ensure that baby food health.

Can be boiled disinfection, deformation is not easy, durable.

Specifications:

Materia:Food grade PP

Size:9.55*8.35CM/3.76''*3.29'' Color: Pink, Blue, Green, Yellow

Quantity: 1 pc

Note: 1.Transition: 1cm=10mm=0.39inch 2.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. 3.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!

Package includes:
RP. 45.000/PCS
1pc *  Portable Milk Powder Food Container Storage Feeding Box Baby Kid Toddler

#tempatpenyimpanan #tempatsusububuk #tempatsusubayi #kotaksusubayi #tempatsusuformula #tempatsusu #storagemilk #bpafree

Autumnz Milk Storage (5Oz)
RM12 exc postage
(Postage : SM = RM8 / SS = RM12) *sesuai untuk ibu yang mengepam susu

#autumzmurah #storagemilk #autumzmalaysia #autumzbreastmilkstoragebags

Kid Storage Seat

Harga
RM35
Postage RM8SM

Saiz&design seperti dlm gambar atas

#storage #storagebox #storagebag #storagemurah #storagewars #storagemakeup #storagemilk #storagemainan

Gabag Breastmilk Storage Milk ( kantong ASI) isi 25+ 5(Free) - Kantong ASI sekali pakai yg sudah di sterlisasikan untuk menjaga kesegaran ASI
- Terbuat dari bahan yg aman untuk makanan & kesehatan
- Kantong ASI dapat disimpan berdiri tegak di lemari pendingin
- Perekat ganda untuk mencegah remebesan/bocor
- Desain ramah & mudah digunakan
- Terbuat dari bahan BPA Free

Order & Tanya2 via :
WA : 0821 -1588-1598
BBM : DDC3249B
Atau DM IG inibayiku
Kunjungi website : www.inibayiku.com

#inibayiku #gabag #kantongasi #breastmilk #storagemilk #asi #susuasi #ibumenyusui #peralatanmenyusui

Kath + Belle Breast Milk Storage Bags
RM13 per box
1 box = 24 pcs
6 different design

Postage RM7sm/RM10ss

Wasap to oder
0198140140

#storage #storagemilk #storageplastic

🎈BABYPAX🎈
BOTOL STORAGE KACA PALING LAKU‼️
READY STOCK
.

Baby pax 5oz, 6 bottle per box
1 set RM 52
Post out everyday
_____
Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
✔️penutup yang colourful, ade 6 rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
✔️100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
✔️lebih bersih, tidak meninggalkan kesan minyak atau bau selepas basuh
✔️lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
✔️boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size
.
Best kan!
Best sgt!
🎊Lagi best sekarang ready stock, besok dah boleh post😊😊
_____
Klik link bio untuk pertanyaan & pembelian
Dm atau whatsapp 017.6727393 (yana)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk #storagebottle #storagebottlemurah #storagebottlesmurah

🎈BABYPAX🎈
BOTOL STORAGE KACA PALING LAKU‼️
READY STOCK
.

Baby pax 5oz, 6 bottle per box
1 set RM 52
Post out everyday
_____
Ape yg best sangat botol kaca Baby Pax ni??
✔️penutup yang colourful, ade 6 rainbow colour, 150ml/5 oz setiap satu
✔️100% free bpa, serta disertakan kata2 semangat tang comel bagi setiap botol
✔️lebih bersih, tidak meninggalkan kesan minyak atau bau selepas basuh
✔️lebih cepat suam dan lebih tahan sejuk selepas dipanaskan dan setelah disimpan dalam peti sejuk
✔️boleh diconvert sebagai feeding bottles, cuma tukarkan dengan puting std size
.
Best kan!
Best sgt!
🎊Lagi best sekarang ready stock, besok dah boleh post😊😊
_____
Klik link bio untuk pertanyaan & pembelian
Dm atau whatsapp 017.6727393 (yana)
.

#babypax #botolkacamurah #botolkacababypax #botolkacababypaxmurah #bottlestoragemilk #bottlestroragemilk #botolsimpansusu #storagemilkmurah #storagemilkbottlemalaysia #stroragemilkmalaysia#babypax #babypaxmalaysia #babypaxbygojes #botolkaca #storagemilkkaca #storagemilk #storagebottle #storagebottlemurah #storagebottlesmurah

03.00น. เพื่อลูก❤️กี่ยามแม่ก็ต้องตื่นค่ะ #ปั๊มนมวนไปครับ😅 #storagemilk #mom #stong

www.fathiababy.com
.
Tommee Tippee Milk Storage Bags 💕 .
Product Features :
.
💕 36 milk storage bags
.
💕the easy way to store expressed milk
.
💕storage bags designed to store expressed milk in fridge or freezer
.
💕pre-sterilised stand up bags
.
💕💕💕
.
Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam,Selangor 😘
.
💕💕💕
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#tommeetippeemalaysia
#tommeetippeemurah
#milkstoragebag
#storagemilk
#momtobe
#igonlineshop
#barangbayimurah
#barangbayiborong
#kedaionline24jam
#kedaionline
#momkids
#fathiababyshop
#shahalamresiden
#kedaibabyborong
#keperluanbaby
#originaltommeetippee
#barangbabyonline
#tommeetippeeproduct
#barangbabymampumilik

Umaima sesuai untuk semua wanita dan lelaki, si gadis, wanita bujang, wanita berkahwin, wanita hamil dan usia emas.
.
Susu Umaima: Susu Kambing dengan rasa berry yg sedap (tanpa bau hamis) + Makanan Sunnah + Collagen 👍🏻
.
✔️Susu kambing Umaima mengandungi DHA
.
✔️Folat penting untuk pertumbuhan dan pembahagian sel dalam tubuh ibu serta janin. Bagi janin yang sedang berkembang, pembahagian sel berlaku dengan cepat untuk membentuk organ-organ penting seperti otak
.
✔️Inulin adalah prebiotik, sementara itu DR10 adalah Bifidobakterium laktis yang merupakan sejenis bakteria hidup. Adalah penting untuk ibu-ibu mengandung mempunyai persekitaran usus yang baik untuk penyerapan nutrien yang efektif
.
✔️Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat
.
✔️Zink adalah penting untuk pertumbuhan tisu ibu dan janin
.
✔️Zat besi dan vitamin B12 penting bagi pembentukkan sel darah merah yang diperlukan untuk menampung penambahan jumlah darah sebanyak 50% semasa kehamilan
.
.
📲 Whatsapp 018-2888 650 utk dapatkan Umaima sekarang 👍🏻
.
.
#umaima #umaimayana #umaimabyabbyabadi #testimoniUmaima #susuumaima #susukambing #makanansunnah #ibuhamil #ibumenyusu #milkbooster #collagen #sayajual #bazaarpaknil #ebm #breastmilk #susu #majalahpama #storagemilk #bayi #susubanyak #sayajualsusukambing

.
Antara ribuan testimoni #Umaima😊 Syukur Alhamdulillah..
.
🌸Umaima sesuai untuk semua kanak-kanak, wanita dan lelaki, si gadis, wanita bujang, wanita berkahwin, wanita hamil dan usia emas.
.
🌸Umaima Nutri C Plus :
1. Susu kambing Umaima mengandungi DHA
.
2. Folat penting untuk pertumbuhan dan pembahagian sel dalam tubuh ibu serta janin. Bagi janin yang sedang berkembang, pembahagian sel berlaku dengan cepat untuk membentuk organ-organ penting seperti otak
.
3. Inulin adalah prebiotik, sementara itu DR10 adalah Bifidobakterium laktis yang merupakan sejenis bakteria hidup. Adalah penting untuk ibu-ibu mengandung mempunyai persekitaran usus yang baik untuk penyerapan nutrien yang efektif
.
4. Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat
.
5. Zink adalah penting untuk pertumbuhan tisu ibu dan janin
.
6. Zat besi dan vitamin B12 penting bagi pembentukkan sel darah merah yang diperlukan untuk menampung penambahan jumlah darah sebanyak 50% semasa kehamilan
.
✅Susu Umaima: Susu Kambing dengan rasa berry yg sedap (tanpa bau hamis) + Makanan Sunnah + Collagen👍
.
.
Manfaat susu kambing UMAIMA pada pengguna terutama pd wanita hamil juga si gadis :

Menambahkan tenaga.
Memulihkan tulang rapuh.
Mencerdaskan minda.
Menyembuhkan luka.
Tidak menggemukkan.
Menaikkan, mencantikkan, memontokkan & membesarkan payudara kendur & jatuh.
Menaikkan punggung yg jatuh.
Mengetatkan MISS V.
Menghilangkan bau badan.
Menghilangkan bau MISS V.
Meningkatkan keinginan seksual.
Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami.
Menghilangkan masalah keputihan.
Mengatasi masalah dalaman wanita.
Mencegah kanser.
Melawan radikal bebas.
Mencantik & meremajakan kulit.
Menambah tenaga.
Mencegah keletihan & menyegarkan badan.
Merawat masalah rahim.
.
📲Whatsapp Yana 013-6253018 utk dapatkan Umaima anda sekarang!
.
#umaima #umaimayana #umaimabyabbyabadi #testimoniUmaima #susuumaima #susukambing #makanansunnah #cantikdarihati #drayhanahbabyshoppe #abbyabadi #ibuhamil #ibumenyusu #milkbooster #collagen #sayajual #bazaarpaknil #ebm #breastmilk #susu #majalahpama #storagemilk #bayi

Most Popular Instagram Hashtags