[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#stopdogcruelty

347 posts

TOP POSTS

Aming Sughandi and Sandwich. "We are their voice : Stop Dog Cruelty" photo exhibition 05-14 may 2017 at Ground Floor Centrak Park Mall @dogdoesdisco_id 2017 "street vibe festival". Photography : Yanie Sukarya Art Director : Lenggie Sukarya. @leyastudio Concept & Style Director : Janna Soekasah Joesoef.
Stylist Assistant : Trysia Osmon & Raka Aditya. Make up : Tahnee (Tukang Lenong Keliling). Accessories : Fangs & Dangs. Eyewear : Mink Pink from @gaiaina #gaiahouseofshades #dogdoesdisco2017 #stopdogcruelty

📸🎥bornfashioned photo session for dogdoesdisco_id #stopdogcruelty #supportdogadoption #adoptdontbuydogs

Hamish Daud & Javier. "We are their voice : Stop Dog Cruelty" photo exhibition 05-14 may 2017 @dogdoesdisco_id 2017 "street vibe festival". Photography : Yanie Sukarya Art Director : Lenggie Sukarya. Concept & Style Director : Janna Soekasah Joesoef.
Stylist Assistant : Trysia Osmon & Raka Aditya. Make up : Sendy Gothic. Accessories : Fangs & Dangs. #dogdoesdisco2017 #stopdogcruelty

A dog is the only thing on this earth that loves you more then it loves it self. Be kind to our animalfriends. #stopyulin2015 #stopdogcruelty #stopyulinfestival #lovemydog #animallovers

Edible puppies 😊🐶 .
.
.
#saynotodogmeat #thisisacake #stopdogcruelty

MOST RECENT

We have visited to #dingoteam stray dog shelter in city of Abovyan. Thanks to #dingoteam for their endless love and effort for this beautiful creatures. They are having a chance to live second time and find their new home.
#dogs #straydogs #stopdogabuse #stopcatabuse #stopdogcruelty #adoptdogs #armenia #abovyancity

PLEASE!!!!🖐🐾🐶☡
Signs petition to demand justice for a dog that was thrown from the third floor in México City.

Hola,
Acabo de firmar la petición ".@SEMARNAT_mx : Justicia para perrita aventada del 3er piso del Colegio de Bachilleres". Creo que es muy importante. ¿Te gustaría sumarte también a esta campaña?
Copy and paste the link in your browser:

https://www.change.org/p/semarnat-mx-justicia-para-perrita-aventada-del-3er-piso-del-colegio-de-bachilleres?utm_medium=email&utm_source=petition_signer_receipt&utm_campaign=triggered&share_context=signature_receipt&recruiter=534052631

Gracias,

#stopanimalabuse #stopanimalviolence #signs #change #changeorg #stopdogcruelty #loveanimals #careanimals #adoptnotshop
#dog #stopanimalcruelty

@Regrann from @walder_t - Salam hangat,

Sukses dan lancar untuk event Manado Fiesta 2017 yang akan diadakan nanti tanggal 1-10 September 2017.

Saya hanya ingin memberi saran dan masukan terkait event tersebut. Kiranya event tersebut tidak memasukkan “Daging Hewan Non Ternak” kedalam menu kuliner nanti, mengingat saat ini Indonesia juga menjadi sorotan dunia terkait maraknya peredaran daging hewan non ternak yang dijadikan makanan.

Sebagai contoh yang sudah terjadi belum lama ini di Bali, turis yang dibohongi pedagang sate yang ternyata daging sate tersebut adalah daging anjing, banyak organisasi pencinta anjing dunia yang mengecam hal tersebut, sehingga akhirnya Gubernur Bali mengeluarkan surat edaran untuk menghentikan peredaran daging anjing disana, link http://www.animalsaustralia.org/features/victory-bali-dog-meat-ends.php .

Contoh lain disalah satu supermarket yang menjual daging anjing dan akhirnya juga menghentikan peredaran daging anjing tersebut, link https://kumparan.com/marcia-audita/giant-manado-tak-lagi-jual-daging-anjing .

Tentunya kami tidak ingin hal yang sama terjadi di Manado.

Kiranya Pemerintah Kota Manado dapat menerima masukan saya ini, atas perhatian dan kerjasamanya, saya ucapkan terima kasih.
@kotamanado

Untuk kawan2 yg ingin mengajukan masukan/saran bisa disampaikan ke:
KANAL RESMI
Hubungi 0431-851103 atau 0431-864203

Lapor Melalui Aplikasi QLUE

Layanan SMS Gateway di 0811-4309292

Kirim Email ke pemerintah@manadokota.go.id
.
#dogsarenotfood #notodogmeat #stopdogabuse #stopdogcruelty #stopyulin #againstdogcruelty #dogsarefamily #dogsandcatsoffthemenu #regrann

Salam hangat,

Sukses dan lancar untuk event Manado Fiesta 2017 yang akan diadakan nanti tanggal 1-10 September 2017.

Saya hanya ingin memberi saran dan masukan terkait event tersebut. Kiranya event tersebut tidak memasukkan “Daging Hewan Non Ternak” kedalam menu kuliner nanti, mengingat saat ini Indonesia juga menjadi sorotan dunia terkait maraknya peredaran daging hewan non ternak yang dijadikan makanan.

Sebagai contoh yang sudah terjadi belum lama ini di Bali, turis yang dibohongi pedagang sate yang ternyata daging sate tersebut adalah daging anjing, banyak organisasi pencinta anjing dunia yang mengecam hal tersebut, sehingga akhirnya Gubernur Bali mengeluarkan surat edaran untuk menghentikan peredaran daging anjing disana, link http://www.animalsaustralia.org/features/victory-bali-dog-meat-ends.php .

Contoh lain disalah satu supermarket yang menjual daging anjing dan akhirnya juga menghentikan peredaran daging anjing tersebut, link https://kumparan.com/marcia-audita/giant-manado-tak-lagi-jual-daging-anjing .

Tentunya kami tidak ingin hal yang sama terjadi di Manado.

Kiranya Pemerintah Kota Manado dapat menerima masukan saya ini, atas perhatian dan kerjasamanya, saya ucapkan terima kasih.
@kotamanado

Untuk kawan2 yg ingin mengajukan masukan/saran bisa disampaikan ke:
KANAL RESMI
Hubungi 0431-851103 atau 0431-864203

Lapor Melalui Aplikasi QLUE

Layanan SMS Gateway di 0811-4309292

Kirim Email ke pemerintah@manadokota.go.id
.
#dogsarenotfood #notodogmeat #stopdogabuse #stopdogcruelty #stopyulin #againstdogcruelty #dogsarefamily #dogsandcatsoffthemenu

Update:
RESCUED by Animals Hope Shelter mas @christian_joshuapale . Dah dibawa ke klinik Cucu Sunter. Thanks semuanya...🙏
.
.
Help Pademangan!
Ada yg bisa rescue? Pelapor skrg lg sm anjingnya, please hub nmr pelapor 0813 8089 2855, thx...😢
#rescue #rescued #stray #straydog #pademangan #animalshope #jakarta #dog #dogs #anjing #abandon #abandoned #abandoneddog #jakartadoglovers #stopdogcruelty #stopanimalabuse #stopdogabuse

Gimana bisa kasihan sama manusia kalau sama binatang saja gak ada belas kasihan...!!
Kalau liat kaya gini pingin banget orang itu di perlakukan sama biar ngrasain juga.
Tuh anjing gak tau apa2 kalo pada akhirnya dia di pelihara sama yang namanya setan... not human!!!
Kalo nanti ketemu orang kaya gitu pingin banget ijek2 mukanya 😠

#Repost @animalhopeandwellness (@get_repost)
・・・
Maybe she is dead already. Maybe in the end, there is no hope.
.
We have been working this case for the past ten days. Interviewing suspected parties. Pushing our way into the doors of addresses where the dog is supposed to be.
.
We have tried to buy her freedom - offering $5000 to the family. Managed to get her friends to tell, pinpointing the abuser and who the dog belongs too. We have confronted the mother of the accused. Followed them for days, with the hopes it would lead towards liberation.
.
But maybe like some say, she is dead already.
.
These people need to be brought to justice. There is more then enough evidence for police to make an arrest, or at least bring the suspect in for questioning - but no action has been taken.
.
While we know who did it, we just cannot find where the dog is. Justice for Hope...
.
(Animal Control, LAPD, and Task Force already know about the case, and refuse to take action. If hundreds of people call, I believe the pressure will push them to make an arrest, or at least bring the suspect in for questioning.
.
.
#animalhopeandwellness #stopanimalcruelty #stopanimalabuse #stopdogcruelty

Dallas was attacked by a Pit Bull. He was pulled halfway through a gate by his face. This Pit Bull was "trained to kill" by his owner who took a potentially sweet dog and raised it to attack anything that came within reach. Luckily we were there to stop him, but it resulted in a ripped neck, some deep-seeded trust issues with other dogs, and serious PTSD nightmares for us. #stopdogcruelty

Repost from @animalsaustralia - •
BREAKING: Animals Australia investigators have documented Bali's dogs — including beloved pets — being slaughtered and fed to tourists. 😥 HELP US END BALI'S DOG MEAT TRADE! Go to: www.AnimalsAustralia.org/bali (or click on the link in our profile) to take URGENT action!
▫️
▫️
▫️
▫️
▫️
#bali #balidogs #savebalidogs #savebalisdogs #balitourism #balidogmeat #dogmeat #yulin #yulindogmeatfestival #dogrescue #helpdogs #animalsaustralia #animalsinternational #stopdogcruelty #stopdogabuse #animalsaustraliainvestigation #breakingnews #breakinginvestigation #dogsofinstagram #dogstagram

Edible puppies 😊🐶 .
.
.
#saynotodogmeat #thisisacake #stopdogcruelty

Most Popular Instagram Hashtags