[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#stopdogabuse

4212 게시물

인기 게시물

Makasih buat teman semua yg sudah beli kaos @snoweethegolden, keuntungannya sangat berguna bagi temen2 Snowee yg membutuhkan! Klik link yg ada di Bio Instagram yaah for more info 😊 #stopanimalabuse #stopdogabuse #saynotodogmeat

Hello human,
it's me the cute little puppy you decided to pet the moment you see me.
I really enjoy all those nights of nuzzling you in bed, listening to your confidences and secret dreams, our long walks and runs in the park, car rides, days where i took a long naps waiting for you to come home at the end of the day. All those things are fantastic, but what makes my tail wag more than anything is you, my best friend.
But wait, as time goes by you began spending more time at work and searching for human mate, it makes me feel sad that we grew apart.
And now that you built your own family, your wife who isnt a dog-person, started to think that i might harm your human baby. You've made the right decision for your "family", but there was a time when i was your only family.
I was excited about the car ried until we arrived at the animal shelter. You gave me a good-bye pat on the head, i looked into your eyes and murmured, "how could you?" But you avoided my eyes, and gone.
But master, i will think of you and wait for you forever. My love for you is unconditional. Know that i would run miles to be with you, risk any danger to protect you, and lick countless tears to comfort you.
May everyone in your life continue to show you so much loyalty. .
.
[in frame] • dexter \ mochi \ hobbit •
//j.w

#stopanimalcruelty #stopdogabuse #stopabandoningdogs

INI KELAKUAN MANUSIA YANG GAPUNYA OTAK. apa tega bikin gini sesama makhluk hidup? BAGI LO LO LO LO, yg haram/gasuka sm anjing. ITS UP TO YOU. but, ITS MINE. lo gaperlu lakuin kyk gini.. mereka juga makhluk hidup bukan mainan. #doglovers #savedog #dogabuse #stopdogabuse repost from @gardasatwaindonesia

If you're against eating dogmeat, animalabuse and love animals, you can support dogs in Yulin with this cute pawring! #Yulin #stopanimalabuse #stopdogabuse 🐶❤

Masih ada juga yg membedakan anjing ras dgn anjing kampung dlm soal konsumsi 😑 jelas2 ada UU klo dilarang memperdagangkan n konsumsi daging anjing.
Anjing itu bukan hewan ternak, tp hewan peliharaan. Mw anjing ras atau anjing kampung, mrk adl teman, sahabat, guru n keluarga kita.
PLEASE... stop konsumsi daging anjing n jgn diskriminasi anjing, apalg yg ngaku2 sbg dog lovers.
#DogsAreNotFood #StopDogAbuse #HelpStrayDog #DogIsOurFamily #RescueFosterAdopt

Every year, millions of dogs are brutally transported throughout Indonesia to supply the demand for dog meat. Our nationwide investigations have revealed the crude and brutal methods of capture, transport and slaughter, and the immense suffering caused to millions of dogs each year is unimaginable. Many are stolen family pets and illegally trafficked dogs collected from the streets and rural communities. They are crammed into cages and sacks so tightly that they can’t move, their mouths bound shut so they can hardly breathe. They are taken on long journeys on bikes or in overcrowded trucks to supply markets, slaughterhouses and restaurants. Many die from suffocation, dehydration or heatstroke before they reach their final destination. For those who survive, they watch others being brutally killed in filthy slaughterhouses whilst they wait their turn.
____________
Take action now by signing our global petition
https://www.dogmeatfreeindonesia.org/
______________________
#dogmeatfreeindonesia #dmfi #stopdogabuse #stopdogmeattrade #dogispetnotfood

#TeamSnowee goes to @gardasatwaindonesia 💙 Thank you @davinaveronica_gsi for having us. Kakak2 yang blm nonton videonya langsung aja klik LINK di bio Owee ya! Yang udah nonton tunjuk tangaan 👆🏼👆🏼#stopanimalabuse #stopdogabuse #saynotodogmeat

semenjak punya Manya, balik kantor gabisa langsung leyeh leyeh, karena harus ngurus si anak ini dulu dan ngebersihin arena mainnya Manya (yaitu kamar eke). belom lagi kalo abis main dari luar dan anak ini masuk kamar mandi, meninggalkan jejak jejak kakinya di atas lantai kamar.
dari yang tadinya pusing tiap balik kantor ada aja barang yang rusak, sampe uda pinter buat taro barang di tempat-tempat 'aman' dari jangkauan Manya. dari yang tadinya kagok gimana neh cara rawat anjing yang bener, sekarang jadi ya lumayan lah.
tapi semenjak punya Manya, pulang kantor jadi lebih semangat karena tau ada yang nyambut (dengan sambutan yang lebih meriah dari manusia). juga jadi banyak belajar soal memberi dan tak harap kembali (kecuali kalo Manya punya inisiatif nyari uang sendiri, tapi kayaknya agak susah dikasih motivasi sih dia ini). secapek capeknya kerja, secapek capeknya sama jalanan jakarta, secapek capeknya bersihin kamar gara gara Manya, semua kebayar sama semangat dan sayangnya Manya.

ga ngerti banget banget banget sama orang yang masih tega makan daging makhluk ini. seberapa penyiksaan yang mereka harus alami sebelum berakhir di perut. tiap kali liat video penyelamatan mereka dari tempat penjagalan di @animalhopeandwellness selalu kepikiran Manya. aku yakin beberapa dari mereka yang di penjagalan adalah someone's precious live being, kayak Manya.

#stopdogabuse #saynotodogmeat #animalhopeandwellness #animaldefendersindo

#gilepanjangamatcaptionlu

가장 최근의

#Repost @savingthedogz (@get_repost)
・・・
Round of Applause 👏🏽 for all who fight every single day for animal rights and justice!!
You are a hero and a blessing to the animals who was place here to share love and companionship with❤️❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉🎉 so celebrate all the triumphs over tragedies we saved another one!!!#justice #lovedogs #loveanimals #enoughisenough #adoptdontshop #stopeuthanasia #stopkillingdogs #stopanimaltesting #stopdogabuse #govegan #animalactivist #dogadvocate #globallove #savethepits #nyc #shutdownacc #reformnokillshelters

#Repost @savingthedogz
Round of Applause 👏🏽 for all who fight every single day for animal rights and justice!!
You are a hero and a blessing to the animals who was place here to share love and companionship with❤️❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉🎉 so celebrate all the triumphs over tragedies we saved another one!!!#justice #lovedogs #loveanimals #enoughisenough #adoptdontshop #stopeuthanasia #stopkillingdogs #stopanimaltesting #stopdogabuse #govegan #animalactivist #dogadvocate #globallove #savethepits #nyc #shutdownacc #reformnokillshelters

#Repost @savingthedogz (@get_repost)
・・・
Round of Applause 👏🏽 for all who fight every single day for animal rights and justice!!
You are a hero and a blessing to the animals who was place here to share love and companionship with❤️❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉🎉 so celebrate all the triumphs over tragedies we saved another one!!!#justice #lovedogs #loveanimals #enoughisenough #adoptdontshop #stopeuthanasia #stopkillingdogs #stopanimaltesting #stopdogabuse #govegan #animalactivist #dogadvocate #globallove #savethepits #nyc #shutdownacc #reformnokillshelters

Round of Applause 👏🏽 for all who fight every single day for animal rights and justice!!
You are a hero and a blessing to the animals who was place here to share love and companionship with❤️❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉🎉 so celebrate all the triumphs over tragedies we saved another one!!!#justice #lovedogs #loveanimals #enoughisenough #adoptdontshop #stopeuthanasia #stopkillingdogs #stopanimaltesting #stopdogabuse #govegan #animalactivist #dogadvocate #globallove #savethepits #nyc #shutdownacc #reformnokillshelters

Ingin punya teman yg mencintai n setia padamu seumur hidupnya?
Lihatlah kedalaman cinta dan kesetiaannya, bukan hanya fisiknya saja
"you will feel amazing, proud, happy n joyful when u take me to your home n your life coz u will suprise how big n deep my love for u more than you know"
#OpenAdopt
#RumahSementara #TempatPenampungan #Shelter #RumahSinggah #SecondHome
#RescueFosterAdopt #HelpStrayDog
#DogIsOurFamily #StopDogAbuse #DogsAreNotFood
#BatamDogCommunity #SupportDonation

Let's help by signing the petition link on my profile to stop animal abuse (dog meat trade) in Indonesia. One vote really matter. Spread the love to all animals! Thank you 🐶🐕❤️💙💚💛💜 #stopanimalabuse #stopdogabuse #stopdogmeattrade #dogmeatfree #dogmeatfreeindonesia

가장 인기있는 인스타그램 해시 태그