[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#stokispasirmas

1173 posts

TOP POSTS

Anda nak berniaga?
Berniaga TANPA modal.

Dropship TANPA modal. ✖Tak Perlu Pegang Stok
✖Product Laku Kerass
✖Senang jual
✖Marketing Akan Di Ajar
✖Bahan di Sediakn
Kalau akak2 adik2 semua minat nak berniaga??? Tinggalkan nombr hp..
@
Blh wasap ke 0139491801

#stokisPASIRMAS
#ProdukKarismaCosmetic
#TEAMKCLieza

Kurus Dengan Cara Sihat Dan Cepat 😉😉😉
.
.
Sempat lagi ni korang nak kurus sebelum raya. Hihihi
.
.
Kalau diet cara yang salah pun berat badan tak turun tau korang. Haa, hati hati ya. Nak senang cuba amal kan Qu Rose je.
.
.
Dah banyak testimoni berjaya kurus dengan Qu Rose ni tau, tak caya cer tengok #testimoniqurose
.
.
Nak tau lebih detail whatsapp sis, nanti sis bagitau detail.
☎013 5122977

#shamilabeautyhq #qurose #qurosecantik #stokispasirmas

bismillahirrahmanirrahim.. alhmdulillah.. dengan izin allah.. mndarat sorng lg stokis pasir mas.. luaskan kuasamu bersama niss perfumes..
#wangiansemerbaknissperfumes
#stokispasirmas

Nak flawless.... Nk kukit bersih.... Boleh cube karisma.. Barang cam ginih, 👍👍👍 #STOKISPASIRMAS
#STOKISKELANTAN

LIANG PORI BESAR

Tahu x secara umumnya saiz pori kita ni memang besar. Dan ia akan bertambah besar bila kita mencapai umur 25 - 50 tahun. 😱😱
Dapat bayang tak kalau kita tak cegah acaner ghupenyer ? Serupa jugak dengan jeragat, kalau tak pakai something yg ade spf contoh sunblok, tgk la kesan nyer camne kemudian hari, bertempek la jeragat tu nanti. Cegah la, bertindaklah. Nanti makin teruk, keluar beratus ratus wang pon, belum tentu ade hasilnya.
Ni, xsampai rm30 pon kalau nak cuba, kita dah slowly cover semua benda tu. Kena suap kulit wajah dengan protein, vitamin supaya kulit dpt nutrien yg secukupnya. Bonda pon pakai benda ni sejak nampak kulit semakin "mentua" dimamah usia. 😜 Bestttttt

0194158685

#stokispasirmas
#minileaderpasirmas
#facescruborganik
#agentpasirmas

Salam hujung minggu semua ❤
.
Sebelum keluar dating atau ke majlis kenduri kahwin harini jangan lupe zasss de'xandra 😍
.
Yang handsome makin segak bergaya. Yang si cantik manis makin sweet la bl pakai wangian de'xandra 💞
.
Whatsapp 011 1014 0769
Whatsapp 011 1014 0769
Whatsapp 011 1014 0769

#stokispasirmas
#dexandrapasirmas

Nak Chantik✔️
Nak puteh✔️
Nak glowing✔️
Nak flawless✔️
Nak berseri✔️
Nak kulit sihat✔️
Nak selamat✔️
Hanya Karisma Cosmetic
Hanya ape uolllssss????yaaaaa hanya KC❗️ Pasti....Chantikkkk Sangatttt!!!!!! #luluskkm #stokiskelantan #stokispasirmas #karismacosmetickelantan
#karismacosmetic #seawal7hari #skincare5in1 #ProdukMeletops

NAK MUKA FLAWLESS MCM HAKAK NI TAK?

Jawapannya hakak ni hanya calit calit SMG Foundation jerr uolls . Bukan setakat boleh flawless tp foundation ni boleh rawat kulit yg berjerawat tau . Confirm husband cair tgk kulit uolls yg gebu gebas tu 😉

Skrg ada PROMOSI . Kalau nak dapat kan harga promosi sila whatsapp sis skrg 013 5122977 / 0111 9467373 😘

www.wasap.my/60135122977

#ShamilaBeautyHQ #SMGFoundation #GlowingFoundation #Promosi #StokisPasirMas

Masuk tv pulakkkk 😱😱 Jangan lupa yer korang, tercongok depan tv esok pagi dgr ape founder Temyracle nak share pasal produk ni. Kena molek korang record lah, sebab bila founder duk bercakap, korang takkan dapat info pape sebab duk ralit, terpaku, terpegun tgk tuannya. haaha 😝 Lepas tu losssss.. tu benda biasa, sebab kami team dia pon selalu gitu. 😂
Jangan lupa tu. Standby la, esok kena serbu pulakk org nk cari Temyracle 👏👏👏 019-4158685

#stokispasirmas
#agentpasirmas
#agentdropshipwanted

MOST RECENT

Anda nak berniaga?
Berniaga TANPA modal.

Dropship TANPA modal. ✖Tak Perlu Pegang Stok
✖Product Laku Kerass
✖Senang jual
✖Marketing Akan Di Ajar
✖Bahan di Sediakn
Kalau akak2 adik2 semua minat nak berniaga??? Tinggalkan nombr hp..
@
Blh wasap ke 0139491801

#stokisPASIRMAS
#ProdukKarismaCosmetic
#TEAMKCLieza

SHAMPOO HABATUS SAUDA' HAIR TREATMENT MEMANG BEST !
.
Ramai sangat yang bagi FEEDBACK dan PUAS HATI dengan shampoo kami. .
Sebab apa? Sebab shampoo ni tak sama seperti yang ada di pasaran. Jom tengok kelebihan shampoo ni :) .
✅ Bebas SLES
✅ Bebas PARABEN
✅ Mengandungi Habatussauda' Oil
✅ Dapat Menghilangkan Sakit Kepala
✅ Merawat Kulit Kepala dari Akar
✅ Merawat Masalah Rambut Gugur dan Kusut
✅ Kanak² Juga Boleh Menjadi Pengguna
✅ Harga Mampu Milik
.
Korang berminat nak cuba Nurraysa Habatussauda' Hair Shampoo?
.
Apa lagi whatsapp admin cepat-cepat 01126053864
.

Perbezaan yang ketara sangat2 sebelum dan selepas berKARISMA .. Yang ada masalah kulit, memang sis rekemen sangat2.Sebab sis sendiri mengalami masalah kulit muka KUSAM, BERJERAWAT..sis sendri dah mencuba dan rasai sendiri.. Results yang dapat memang gempak sangat2..yang berminat blh Wasap
www.wasap.my/60126095688

#karismalovers
#karismacosmetic
#teamkckaknagojes
#stokispasirmas
#karismaonTHRGEGAR
#dropshipwanted
#stokiswanted

NAK MUKA FLAWLESS MCM HAKAK NI TAK?

Jawapannya hakak ni hanya calit calit SMG Foundation jerr uolls . Bukan setakat boleh flawless tp foundation ni boleh rawat kulit yg berjerawat tau . Confirm husband cair tgk kulit uolls yg gebu gebas tu 😉

Skrg ada PROMOSI . Kalau nak dapat kan harga promosi sila whatsapp sis skrg 013 5122977 / 0111 9467373 😘

www.wasap.my/60135122977

#ShamilaBeautyHQ #SMGFoundation #GlowingFoundation #Promosi #StokisPasirMas

🔥PROMOSI 🔥

SMG Foundation boleh membuatkan kulit muka anda kelihatan flawless dan glowing sekelip mata tanpa di pinta 😍 ✔ Nak makeup cantik tak bercapuk?
✔ Nak makeup tahan lama?
✔ Nak muka makin peluh makin glowing?

Memang wajib guna SMG FOUNDATION dari Shamila Beauty . Bukan sekadar foundation tapi membantu : 🌸 Melindungi kulit dari sinar UV/SPF50
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Memudarkan jerawat
🌸 Memudarkan parut jerawat

DI JAMIN Tanpa bahan kimia berbahaya ❌
PROMOSI HANYA **RM 40 SAHAJA 🎉
PROMOSI HANYA **RM 40 SAHAJA 🎉
PROMOSI HANYA **RM 40 SAHAJA 🎉

BERMINAT? Boleh whatsapp 📲

www.wasap.my/60135122977

#ShamilaBeautyHQ #SMGFoundation #byShamilaBeauty #ReadyStock #StokisPasirMas #CodAvailable

Nak order atau utk pertanyaan sila whatsapp 📲0135122977
.
.
#foundationmalaysia #smgfoundation #foundationtakbercapuk

SET CHERRY BLOSSOM 3 in 1 🌸
Hanya RM 25 sahaja / set ✔MUDAH , CEPAT , MURAH

SET MANDIAN TERDIRI DARIPADA :
🌸 Scrub Bathsalt
🌸 Mandian Body Bath
🌸 Body Lotion

Boleh whatsapp utk order 📲
013 5122977
www.wasap.my/60135122977

#ShamilaBeautyHQ #setcherryblossom #setaloegelatin #ReadyStock #StokisPasirMas #codavailable #setcherryblossommurah #setcherryblossomrm25 #setcherryblossompasirmas #setcherryblossomkelantan #cherryblossom3in1murah

🤔Orang cakap karisma tu boleh hilangkan jerawat..
🤔Orang cakap karisma tu boleh hilangkan jeragat..
🤔Orang cakap karisma tu boleh pudarkan parut..
🤔Orang cakap karisma tu boleh mencerahkan dan melicinkan kulit.. 😶Asyik dengar orang cakap je..baik try sendiri..baru tahu kesannya.. dah beribu testimoni berjaya..Produk pon disahkan lulus kkm..halal..bebas dari bahan terlarang dan yang pasti sesuai untuk semua jenis kulit... www.wasap.my/60126095688
#sayapakaisayajual
#karismacosmetic
#stokispasirmas
#kelantan
#produkviralluluskkm

SET CHERRY BLOSSOM 3 in 1 🌸
Hanya RM 25 sahaja / set ✔MUDAH , CEPAT , MURAH

SET MANDIAN TERDIRI DARIPADA :
🌸 Scrub Bathsalt
🌸 Mandian Body Bath
🌸 Body Lotion

Boleh whatsapp utk order 📲
013 5122977
www.wasap.my/60135122977

#ShamilaBeautyHQ #setcherryblossom #setaloegelatin #ReadyStock #StokisPasirMas #codavailable #setcherryblossommurah #setcherryblossomrm25 #setcherryblossompasirmas #setcherryblossomkelantan #cherryblossom3in1murah

SET CHERRY BLOSSOM 3 in 1 🌸
Hanya RM 25 sahaja / set ✔MUDAH , CEPAT , MURAH

SET MANDIAN TERDIRI DARIPADA :
🌸 Scrub Bathsalt
🌸 Mandian Body Bath
🌸 Body Lotion

Boleh whatsapp utk order 📲
013 5122977
www.wasap.my/60135122977

#ShamilaBeautyHQ #setcherryblossom #setaloegelatin #ReadyStock #StokisPasirMas #codavailable #setcherryblossommurah #setcherryblossomrm25 #setcherryblossompasirmas #setcherryblossomkelantan #cherryblossom3in1murah

SET CHERRY BLOSSOM 3 in 1 🌸
Hanya RM 25 sahaja / set ✔MUDAH , CEPAT , MURAH

SET MANDIAN TERDIRI DARIPADA :
🌸 Scrub Bathsalt
🌸 Mandian Body Bath
🌸 Body Lotion

Boleh whatsapp utk order 📲
013 5122977
#ShamilaBeautyHQ #setcherryblossom #setaloegelatin #ReadyStock #StokisPasirMas #codavailable #setcherryblossommurah #setcherryblossomrm25 #setcherryblossompasirmas #setcherryblossomkelantan #cherryblossom3in1murah

Most Popular Instagram Hashtags