#stkd

MOST RECENT

DM/📲 0138600950 utk pembelian dan pertanyaan produk..😍😍😍 #sendayutinggi #stkd

💖 SLIMMAX - my fevret since mei 2018 ☕ 💖
.
■ Minuman yg berkhasiat dan kaya dgn serat 🔸Anda patut cuba minum slimmax pd waktu begini kerana ia mmberikan kesan kenyang dan ianya sgt rendah kalori. ▪mengandungi bijirin Beta Glucan yg sgt bagus utk kesihatan jantung ▪hi-fibre yg bagus utk melancarkan proses pelawasan ▪berperisa Vanila yg sgt enak & tidak menggunakan gula
.
.WHATSAPP 0182273515 utk pertanyaan lanjut. .
.
#sendayutinggi #bestseller #slimmaxdrinkbyst
#STLovers
#sendayutinggimynetworks
#STKD
#sendayutinggipapar
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggiborneo
#JomTransformDiriDenganST

#FastRepost from @sendayutinggimy by @fastrepost_app
•••
Alhamdulillah..
Kebanyakkan drpd dealer #stkd kami sebenarnya adalah pengguna produk @sendayu.tinggi_hq. Disebabkan keberkesanannya dalam membantu pengguna serta harga yg mampu milik, Sendayu Tinggi menjadi antara pilihan pengguna.
.
Dealer @mizherney juga berjaya mengurangkan berat badan melalui produk Dtox, Slimmax dan Easyfull.
.
➖ ➖ ➖.⬆ ⬆ ⬆
. Ini adalah kisah KakLong sendiri 😊😊😊
.
.
WHATSAPP 0182273515 utk pertanyaan lanjut... .
#slimming
#loseweigjt
#weightmanagement
#sendayutinggi
#sendayutinggimy
#kkmapproved #STLovers
#sendayutinggihq
#sendayutinggimynetworks
#STKD
#sendayutinggipapar
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggikeningau
#dealersendayutinggisabah
#sendayutinggionline
#sendayutinggiborneo
#JommmTransformDiriDgnST

Alhamdulillah..
Kebanyakkan drpd dealer #stkd kami sebenarnya adalah pengguna produk @sendayu.tinggi_hq. Disebabkan keberkesanannya dalam membantu pengguna serta harga yg mampu milik, Sendayu Tinggi menjadi antara pilihan pengguna.
.
Dealer @mizherney juga berjaya mengurangkan berat badan melalui produk Dtox, Slimmax dan Easyfull.
.
Keberkesanan serta permintaan tinggi dr pengguna membuatkan Cik ini mengambil langkah utk menjadi dealer.
.
Boleh dptkan produk ini dr kami Stokis Sendayu Tinggi, Lot2. 65,Tingkat2,Kompleks Karamunsing atau melalui dealer2 kami.
.
Hubungi Stokis @ady.ramon utk info lanjut dan product consultation.
.
#slimming
#loseweigjt
#weightmanagement
#sendayutinggi
#sendayutinggimy

The emblem tee from the Weekend Ride collection is a soft knit tee featuring a classic ringer style! Get it in all Stoked stores and online at www.stoked-surfmoto.com #stkd #stkdweekendride #stoked #stkdridefree #lookingforph

The emblem tee from the Weekend Ride collection is a soft knit tee featuring a classic ringer style! Get it in all Stoked stores and online at www.stoked-surfmoto.com #stkd #stkdweekendride #stoked #stkdridefree #lookingforph

#FastRepost from @sendayu.tinggi_hq by @fastrepost_app
•••
Jangan lupa mulakan hari anda dengan bismillah, senyuman dan secawan D’Folia Coffee untuk hari yang lebih bertenaga. Sepaket D’Folia Coffee hanya mengandungi 92kcal. Kandungan pemanisnya terdiri daripada pemanis semulajadi Stevia. Boleh diambil oleh mereka yang menghidap kencing manis.
.
.WHATSAPP 0182273515 utk pertanyaan lanjut .
.
.
#sendayutinggi #dfoliacoffeebyst
#kkmapproved #STLovers
#sendayutinggihq
#sendayutinggimynetworks
#STKD
#sendayutinggipapar
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggikeningau
#dealersendayutinggisabah
#sendayutinggionline
#sendayutinggiborneo
#JommmTransformDiriDgnST

#FastRepost from @yatie_sendayutinggi
by @fastrepost_app ••• Nak kulit cantik tak boleh jalan singkat !
.
Biar lambat tapi selamat. Just add on 1 step baru dlm penjagaan skincare. Apply Whitening Pearl Cream slps pelembap atau toner waktu siang atau mlm. Insyallah kulit akan nampak cerah sekata, natural, halus dan paling best sekali blh pakai jg badan terutama tangan lah.. ramai yg color skin tgn gelap dari muka kan

_
Kak Yatie suka pakai ni dgn Matte Mousse Sunscreen utk daily. Yg oily skin tu pakai Tea Tree Primer dulu ya. Sebotol utk kegunaan 4-8 bulan sbb sapu tipis je. .
.
.
DAPATKANNYA DI :-
>> Superbox, Tgkat 2, Centre Point KK
>> @butik_syuhanis , Tuaran >> @ae_vendor_keningau_mall , Keningau
.
.
#sendayutinggi #whiteningpearlcreambyst #bestseller
#kkmapproved #STLovers
#sendayutinggihq
#sendayutinggimynetworks
#STKD
#sendayutinggipapar
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggikeningau
#dealersendayutinggisabah
#sendayutinggionline
#sendayutinggiborneo
#JommmTransformDiriDgnST

#FastRepost from @sendayu.tinggi_hq by @fastrepost_app
•••
Scar Toner bantu atasi masalah parut dalam dan tebal kerana jerawat. Selain tu, bagi yang ada masalah pori besar, kulit berminyak juga sesuai gunakan Scar Toner. Gunakan kapas muka dan sapu pada seluruh wajah.
.
.
DAPATKANNYA DI :-
>> Superbox, Tgkt 2, Centre Point KK
>> @butik_syuhanis , Tuaran
.
.
#sendayutinggi #scartonerbyst
#kkmapproved #STLovers
#sendayutinggihq
#sendayutinggimynetworks
#STKD
#sendayutinggipapar
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggikeningau
#dealersendayutinggisabah
#sendayutinggionline
#sendayutinggiborneo
#JommmTransformDiriDgnST

#FastRepost from @sendayu.tinggi_hq by @fastrepost_app
•••
Pernah tak terfikir apa beza antara spf 15, spf 30, dan spf 50 yang ada pada sunblock dan jenis-jenis UV yang merosakkan kulit? Jom baca dibawah.
.
SPF merujuk kepada ‘SUN PROTECTION FACTOR’, iaitu kiraan yang merujuk kepada jangka masa atau berapa lama sunblock tu boleh melindungi kulit kita dibawah matahari dan seberapa kuat sunblock tu pada kulit kita.
.
SPF 15 – menapis 93% sinaran UVB
SPF 30 – menapis 97% sinaran UVB
SPF 50 – menapis 98% sinaran UVB
.
Jenis-jenis UV pula ada dua iaitu :
• UVA - sinaran UV yang boleh menembus lapisan kulit menyebabkan penuaan, kulit berkedut, kusam, pigmentasi dan masalah kulit yang lebih serius.
• UVB - sinaran yang tidak menembusi kulit dan hanya menyerang lapisan luar kulit saja tapi menyebabkan terbakar (sunburn).
.
So memandangkan dah tahu serba sedikit tentang sunblock, lepas ni boleh tentukan sunblock jenis mana yang perlu dipakai sebelum keluar rumah. Kena ingat setiap hari lapisan ozon kita semakin menipis, so lindungilah kulit semaksimum mungkin. Please pakai sunblock yang bersesuaian dengan aktiviti yang ingin anda lakukan. Kalau rasa nak berjemur lelama bawah matahari, pilih yang spf tinggi dan ada perlindungan UVA & UVB.
.
.
DAPATKANNYA DI :-
>> Superbox, Tgkat 2, Centre Point KK
>> @butik_syuhanis , Tuaran >> @ae_vendor_keningau_mall , Keningau
.
.
#sendayutinggi #mattesunscreenbyst
#kkmapproved #STLovers
#sendayutinggihq
#sendayutinggimynetworks
#STKD
#sendayutinggipapar
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggikeningau
#dealersendayutinggisabah
#sendayutinggionline
#sendayutinggiborneo
#JommmTransformDiriDgnST

#FastRepost from @sendayu.tinggi_hq by @fastrepost_app
•••
Tahu tak betapa pentingnya sunscreen ni untuk kita pakai setiap hari. Walaupun kita tak lakukan aktiviti luar, kita tetap perlu pakai sunscreen. Pemakaian sunscreen pada setiap hari boleh bantu untuk melindungi protein di bawah permukaan kulit seperti keratin, elastin dan kolagen. Yang paling bestnya, sunscreen ni bantu melambatkan proses penuaan dan menghalang daripada penghasilan bintik hitam dan jeragat.
.
Untuk kulit kering dan normal boleh gunakan UV DEFENSE CREAM HYDRATING TINTED SUNSCREEN NI.
.
.
DAPATKANNYA DI :-
>> Superbox, Tgkat 2, Centre Point KK
>> @butik_syuhanis , Tuaran >> @ae_vendor_keningau_mall , Keningau
.
.
#sendayutinggi #tintedsunscreenbyst
#kkmapproved #STLovers
#sendayutinggihq
#sendayutinggimynetworks
#STKD
#sendayutinggipapar
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggikeningau
#dealersendayutinggisabah
#sendayutinggionline
#sendayutinggiborneo
#JommmTransformDiriDgnST

#FastRepost from @sendayu.tinggi_hq by @fastrepost_app
•••
Ramai yang masih tak tahu apa sebenarnya fungsi spray wajah ni. Spray wajah ni sebenarnya untuk memberi kesegaran pada kulit disamping memberi lembapan yang diperlukan.
.
Collagen Facial Spray ini sesuai digunakan untuk mereka yang mempunyai kulit kering, kusam dan tidak anjal. Pemakaian secara konsisten akan bantu mengembalikan keanjalan wajah kerana salah satu bahan dalam Collagen Facial Spray ialah Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract.
.
Tremella Mushroom ini merupakan sejenis cendawan putih yang kaya dengan Hyaluranic Acid. Ia memberi kelembapan maksima pada kulit yang merupakan ramuan kunci kepada awet muda.
.
DAPATKANNYA DI :-
>> Superbox, Tgkat 2, Centre Point KK
>> @butik_syuhanis , Tuaran >> @ae_vendor_keningau_mall , Keningau
.
.
#sendayutinggi #collagenfacialspray
#kkmapproved #STLovers
#sendayutinggihq
#sendayutinggimynetworks
#STKD
#sendayutinggipapar
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggikeningau
#dealersendayutinggisabah
#sendayutinggionline
#sendayutinggiborneo
#JommmTransformDiriDgnST

Assalamualaikum wbt, Salam Sejahtera uoLz.. ✔ Dtox
✔ Garlic Plus
✔ Dfolia Coffee
✔ Slimmax
✔ Easyfull
.
✳ selepas lebih kurang 2bulan (dah boleh pakai baju lama), time puasa hari tu badan X rasa letih, masa berbuka puasa pun X lalu nak makan banyak. Yg paling best, masa Raya pengambilan makanan & selera makan TERKAWAL sbb asyik KENYANG...😉😉 [ pengalaman KakLong sendiri ]
.
✳ Bagi yg aktif bersukan, PASTI LEBIH CEPAT TEMPOH MASA UTK TURUNKAN BERAT BADAN 💪💪 .
Bahagianya rasa bila rakan2 terkejut tgk kita dah LOSE WEIGHT kan... Apatah lagi bila dah boleh pakai baju2 lama.. .
WHATSAPP 0182273515 utk pertanyaan & order
.
.
#sendayutinggi #kkmapproved #STLovers
#sendayutinggihq
#sendayutinggimynetworks
#STKD
#sendayutinggipapar
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggikeningau
#dealersendayutinggisabah
#sendayutinggionline
#sendayutinggiborneo
#JommmTransformDiriDgnST

Most Popular Instagram Hashtags