#stickerprinting

13989 posts

TOP POSTS

iseng2 biyar kekinian..
replika zian...
#replika
#thailandpart
#stickerprinting

Sambil nyanyi kunun πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #tshirtprinting
#stickerprinting
#nndesignandprinting

Potong potong.custom decal satuan
#design
#decal
#stickerprinting
#gass
#miwiprodesign

Some tank tops we just wrapped up for #FrankEazy!
Need printing? Let us print your next project.
Call or email us to order today.
πŸ“§: sabiomfg@gmail.com
πŸ“ž: (714) 236-9676
🌐: www.sabiomfg.com

Alhamdulillah. Siap jugak 20parcel harini. πŸ’ͺ🏻
.
.
Ni dah workhard dahni. 😽😽 Korang tunggu posmen hantar sampai depan rumah. .
.
Yg mana whatsApp dan dm tunggu sis admin reply. Sales 100pcs FREE 17pcs ada lagi. Valid sampai 31ogos je tauπŸ™ŒπŸ»
.
.
Thankyou, kami pihak HQ mohon maaf andai ada yg terkurang. .
.
Supporter @printing_bymiaa makin ramai. Sis admin sayang korang semua heeehe β€οΈπŸ’•
.
THANKYOU ALL SUPPORTER. KEEP SUPPORT US. NAK TAHU PROMO TIPTOPS TAKKKK‼️‼️‼️‼️‼️
.
.
WhatsApp admin now πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
πŸ“²01126027724
πŸ“²01126027724
.
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #printing #polaroidprinting #polaroidmurah #polaroidpicture #photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #printing #photostrips #polaroidprinting #polaroidmurah #polaroidpicture #instax #instaxmini #instaxmini8 #polaroidshop #instaxmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #dropshipmalaysia #stickerprinting #printingmurah #polaroidprinting #polaroidprintingservice #polaroidmalaysia #polaroidpicture #polaroidmurah #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #instaxmalaysia #instax #instaxmini8 #instaxmini #polaroidmurahmalaysia #polaroidkelantan #polaroidprintingservices #ootd

Telat ekspose gan πŸ˜‚πŸ˜‚
#decals
#stickerprinting
#mio fino

A little optical illusion for your Friday 😏 Die cut stickers we made for @rachelshimpock 🍞 ✨

MOST RECENT

Alhamdulillah. Siap jugak 20parcel harini. πŸ’ͺ🏻
.
.
Ni dah workhard dahni. 😽😽 Korang tunggu posmen hantar sampai depan rumah. .
.
Yg mana whatsApp dan dm tunggu sis admin reply. Sales 100pcs FREE 17pcs ada lagi. Valid sampai 31ogos je tauπŸ™ŒπŸ»
.
.
Thankyou, kami pihak HQ mohon maaf andai ada yg terkurang. .
.
Supporter @printing_bymiaa makin ramai. Sis admin sayang korang semua heeehe β€οΈπŸ’•
.
THANKYOU ALL SUPPORTER. KEEP SUPPORT US. NAK TAHU PROMO TIPTOPS TAKKKK‼️‼️‼️‼️‼️
.
.
WhatsApp admin now πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
πŸ“²01126027724
πŸ“²01126027724
.
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #printing #polaroidprinting #polaroidmurah #polaroidpicture #photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #printing #photostrips #polaroidprinting #polaroidmurah #polaroidpicture #instax #instaxmini #instaxmini8 #polaroidshop #instaxmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #dropshipmalaysia #stickerprinting #printingmurah #polaroidprinting #polaroidprintingservice #polaroidmalaysia #polaroidpicture #polaroidmurah #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #instaxmalaysia #instax #instaxmini8 #instaxmini #polaroidmurahmalaysia #polaroidkelantan #polaroidprintingservices #ootd

Guess who else is back with the πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ too πŸ‘ŠπŸ»πŸ˜πŸ‘πŸ»here are some new slaps we've just done for @crowedrunneredibles πŸ†πŸ†πŸ† πŸ‘πŸ»πŸ‘ŒπŸ»go and turn there bar πŸ’šif you ain't already πŸ‘πŸ»we don't stop 2️⃣4οΈβƒ£βž‘οΈ7️⃣ DM for more info NOW πŸ“©
#printing πŸ–¨
#signs 🚧
#labels πŸ“‡
#packaging 🎁
#tshirtprinting πŸ‘•
#slaps πŸ‘‹πŸ»
#Slapstickers πŸ‘‹πŸ»πŸ‘…
#Slapdesign πŸ‘‹πŸ» ✍🏻
#Stickers βœŒπŸ»οΈπŸ”ŒπŸ”Œ
#StickerslapπŸ”ŒπŸ‘‹πŸ»
#Vinylstickers 🎟
#Vinylslaps 🎯
#Customstickers πŸ‘Ύ
#Customvinylstickers 🎞
#Customdecals ☠
#Stickerbomb πŸ’£
#Stickerdesign πŸ‘‹πŸ»πŸ’»βŒ¨
#Diecut βš™
#Cuttoshape βš”
#Digitalart πŸ–₯πŸ’₯
#Weatherproofstickers πŸŒ…β›·πŸ—»
#stickerprinting πŸ‘‹πŸ»πŸ–¨
#bongstickers πŸ’¨
#clipperwrapz πŸ”₯
#shatterpax 🐣
#waxpax πŸ”Ά
#extractpax 🐝
#graphicdesigns πŸ–Œ

Alhamdulillah πŸ’•πŸ’•
Cust puas hati sangat and bagitau gambarnya lawooo sangat πŸ˜»πŸ’•
.
Dah tahu ke kami pakai kertas 230GSM tau πŸ™†
.
230GSM
230GSM
.
Nanti repeat order ajak kawan2 skali berjemaah 🀣😜😝
.
Nak cari mana service macam ni kalau bukan dgn kami @frmaju_printing
.
Ingat printing, ingat kami @frmaju_printing, ingat polaroid ingat kami @frmaju_printing 😍😻
.
Kami akan cuba yg terbaik utk bagi servis yg cepat dan berkualiti πŸ˜»πŸ˜„
.
Ragu dgn service kami? Boleh tengok feedback yang lepas2 ramai yang puas hati, boleh hastag πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
#feedbackfrprinting
#feedbackfrprinting
#feedbackfrprinting
.
Sebarang pertanyaan contact admin tau πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
Fast respond within 24hrs ⌚️ .
πŸ“²0145360160
πŸ“²0145360160
πŸ“²0145360160
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidpasirputeh #polaroidkelantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #promoraya #gambarraya #firsteid #1syawal #inikanraya #syawal #raya #malaysia

Alhamdulillah πŸ’•πŸ’•
Cust puas hati sangat and bagitau gambarnya lawooo sangat πŸ˜»πŸ’•
.
Dah tahu ke kami pakai kertas 230GSM tau πŸ™†
.
230GSM
230GSM
.
Nanti repeat order ajak kawan2 skali berjemaah 🀣😜😝
.
Nak cari mana service macam ni kalau bukan dgn kami @frmaju_printing
.
Ingat printing, ingat kami @frmaju_printing, ingat polaroid ingat kami @frmaju_printing 😍😻
.
Kami akan cuba yg terbaik utk bagi servis yg cepat dan berkualiti πŸ˜»πŸ˜„
.
Ragu dgn service kami? Boleh tengok feedback yang lepas2 ramai yang puas hati, boleh hastag πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
#feedbackfrprinting
#feedbackfrprinting
#feedbackfrprinting
.
Sebarang pertanyaan contact admin tau πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
Fast respond within 24hrs ⌚️ .
πŸ“²0145360160
πŸ“²0145360160
πŸ“²0145360160
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidpasirputeh #polaroidkelantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #promoraya #gambarraya #firsteid #1syawal #inikanraya #syawal #raya #malaysia

Hello #polaroidlover by @frmaju_printing πŸ’•
.
Gambar dlm phone penuh πŸ“±? Don't worry kami ada sediakan service print out gambar πŸ–¨πŸ–¨
.
So apa tunggu lagi kan, jom order. Sis open business 24hours/7days non-stop no rest
.
.
Gambar boleh submit melalui WhatsApp bila2 masa tanpa syarat waktu atau masa ⌚️
.
.
Nak tengok feedback customer lebih detail boleh hastag πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
#feedbackfrprinting
#feedbackfrprinting
#feedbackfrprinting
.
Jom order polaroid berjemaah dgn kawan2 meh πŸ€£πŸ˜‚
.
Kalau minat taipkan "ON MINAT POLAROID" ke nombor yang tertera hihi 🀣😜
.
Fast respond within 24hrs
.
πŸ“²0145360160
πŸ“²0145360160
πŸ“²0145360160
.
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #polaroidprinting #polaroidmurah #photoprinting #printing #polaroidpasirputeh #polaroidkelantan #polaroidmalaysia #polaroidasia #instax #instaxmini #instaxmini8 #dropshippolaroid #dropshipmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #ootd #potd #kpopshop

Beli polaroid jangan lupa dapatkan favourite item #polaroidlovers ni, @printing_byzue tawarkan harga yg sgt MURAH kalau beli gambar polaroid dgn items2 ni πŸŽ‰πŸŽŠ
.
.
DAPATKAN SEKARANG ‼️‼️
.
POLAROID ALBUM RM30 (muat utk 65pcs) tapi kalau beli dgn gambar polaroid @printing_byzue hanya dengan harga serendah RM20 ‼️
.
WOODENCLIPS SET (20pcs/set) RM7.00 tapi beli dgn gmbr polaroid @printing_byzue hanya serendah RM5.00 ‼️
.
WOW murahnye ‼️ SIAPA CEPAT DIA DAPAT , SELAGI STOK MASIH ADA, TUNGGU APA LAGI ‼️Contact admin sekarang Whatsapp/email πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
πŸ“²0195330298
πŸ“§zue_117310@yahoo.com

#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #printing #polaroidprinting #polaroidmurah #polaroidpicture #photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #printing #polaroidprinting #polaroidmurah #polaroidpicture #instax #instaxmini #instaxmini8 #polaroidshop #instaxmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #dropshipmalaysia #stickerprinting #printingmurah #polaroidprinting #polaroidprintingservice #polaroidmalaysia #polaroidpicture #polaroidmurah #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #instaxmalaysia #instax #instaxmini8 #instaxmini

Kat mana lagi kalau bukan dkt @printing_byzue , tpi kualiti gambar tiptops gila 😱😱😱
...
Gambar korang langsung tak blurr okay !! Dan kami guna high glossy paper. Klu bli byk lgi murah, ok now set mind ajak member order sekali ,LAGI JIMAATT 😬😬😬
...
Nak order gambar torbaekk punyaaa whatsapp admin tauuπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
...
πŸ“²0195330298 (zue)
...
#photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #printing #polaroidprinting #polaroidmurah #polaroidpicture #photoprinting #serviceprinting #servisprintgambar #stickerprinting #printing #polaroidprinting #polaroidmurah #polaroidpicture #instax #instaxmini #instaxmini8 #polaroidshop #instaxmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #dropshipmalaysia #stickerprinting #printingmurah #polaroidprinting #polaroidprintingservice #polaroidmalaysia #polaroidpicture #polaroidmurah #polaroidcamera #polaroidshop #polaroidprint #instaxmalaysia #instax #instaxmini8 #instaxmini

cust happy, kita double double happy 😍
.
Thankyou order dengan @_polaroid.co ❀ .
.
🌹 Polaroid.co
.
Size = 9cmΓ—56cm
Material = glossy photo paper
.
. 🌹 Harga
1 pcs - 50 pcs = rm1.00
51 pcs - 100 pcs = rm0.80
101 pcs above +++ = rm0.60
.
🌹 Add on postage
Rm8 semenanjung
Rm12 sabah/sarawak
.
🌹 do wassap 01139320204 😊 .
#polaroid #polaroidmurah #polaroidcantik #polaroidwarnawarni #sayajualpolaroid #bazaarpaknil #polaroidprinting #printingservis #polaroidmalaysia #polaroidglosspaper #polaroidphoto #polaroid #polaroidcantik #polaroid600 #polaroids #polaroidmalaysia #polaroidselangor #polaroidbatangkali #polaroidmurah #aurainsta #aurainstabatch10#photoprinting #servisprintgambar #stickerprinting #photostrips #polaroidpicture #instax #instax mini #instaxmalaysia #batangkali #instax1of1

⚠️NEW DEAL ALERT⚠️
250 stickers for $75.00!
DM us to get started.
β€’ 250 pieces
β€’ Free next day service
β€’ 3" x 4" vinyl stickers

Call or email us to order today.
πŸ“§: sabiomfg@gmail.com
πŸ“ž: (714) 236-9676
🌐: www.sabiomfg.com

Swipe ⬅️⬅️ πŸ”«for some more πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯slaps we've just done for @drjay.ink πŸ†πŸ†πŸ† πŸ‘πŸ»πŸ‘ŒπŸ» πŸ‘πŸ»we don't stop 2️⃣4οΈβƒ£βž‘οΈ7️⃣ DM for more info NOW πŸ“©
#printing πŸ–¨
#signs 🚧
#labels πŸ“‡
#packaging 🎁
#tshirtprinting πŸ‘•
#slaps πŸ‘‹πŸ»
#Slapstickers πŸ‘‹πŸ»πŸ‘…
#Slapdesign πŸ‘‹πŸ» ✍🏻
#Stickers βœŒπŸ»οΈπŸ”ŒπŸ”Œ
#StickerslapπŸ”ŒπŸ‘‹πŸ»
#Vinylstickers 🎟
#Vinylslaps 🎯
#Customstickers πŸ‘Ύ
#Customvinylstickers 🎞
#Customdecals ☠
#Stickerbomb πŸ’£
#Stickerdesign πŸ‘‹πŸ»πŸ’»βŒ¨
#Diecut βš™
#Cuttoshape βš”
#Digitalart πŸ–₯πŸ’₯
#Weatherproofstickers πŸŒ…β›·πŸ—»
#stickerprinting πŸ‘‹πŸ»πŸ–¨
#bongstickers πŸ’¨
#clipperwrapz πŸ”₯
#shatterpax 🐣
#waxpax πŸ”Ά
#extractpax 🐝
#graphicdesigns πŸ–Œ

If your in the dam anytime soon then no doubt you'll see some of these bad boy #dopebots aroundπŸ‘ŒπŸ» they went out for @bingo757 πŸ’―πŸ’šfor the continued support mate πŸ‘πŸ»hope the stag was memorable πŸ˜‚πŸ‘ŒπŸ» πŸ‘πŸ»we don't stop 2️⃣4οΈβƒ£βž‘οΈ7️⃣ DM for more info NOW πŸ“©
#printing πŸ–¨
#signs 🚧
#labels πŸ“‡
#packaging 🎁
#tshirtprinting πŸ‘•
#slaps πŸ‘‹πŸ»
#Slapstickers πŸ‘‹πŸ»πŸ‘…
#Slapdesign πŸ‘‹πŸ» ✍🏻
#Stickers βœŒπŸ»οΈπŸ”ŒπŸ”Œ
#StickerslapπŸ”ŒπŸ‘‹πŸ»
#Vinylstickers 🎟
#Vinylslaps 🎯
#Customstickers πŸ‘Ύ
#Customvinylstickers 🎞
#Customdecals ☠
#Stickerbomb πŸ’£
#Stickerdesign πŸ‘‹πŸ»πŸ’»βŒ¨
#Diecut βš™
#Cuttoshape βš”
#Digitalart πŸ–₯πŸ’₯
#Weatherproofstickers πŸŒ…β›·πŸ—»
#stickerprinting πŸ‘‹πŸ»πŸ–¨
#bongstickers πŸ’¨
#clipperwrapz πŸ”₯
#shatterpax 🐣
#waxpax πŸ”Ά
#extractpax 🐝
#graphicdesigns πŸ–Œ

Most Popular Instagram Hashtags