[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#steviasweetener

8347 posts

TOP POSTS

Orang kata kurangkan manis dalam pemakanan tapi lebihkan manis pada senyuman. Haa gituu. Sweet Royale Stevia ni korang boleh gantikan dengan gula. Korang guna pemanis stevia ni dalam minuman, tak payah dah nak letak gula. Rasa minuman korang tu dah manis. Tak percaya, kena la cuba. 😘

#izzatisuhaidedotcom #SweetRoyaleStevia #SweetRoyale #RoyalePharma #Stevia #SteviaSweetener #SteviaBiarBetul #SteviaHalal #ProdukMuslim #Pharmaniaga #lifestyleblogger #healty #afbdotmy

Bila dah makin meningkat umur ni, barulah ada kesedaran nak jaga kesihatan. Langkah pertama, kita tukar gula putih kepada Pemanis Stevia. Eyza suka Pemanis Stevia SweetRoyale dari Pharmaniaga sebab ianya tanpa kalori dan halal tau!
Sekotak ada 40 sachet dan setiap sachet mengandungi 2gm. Setiap 2gm SweetRoyale dah sama dengan 2 sudu gula putih.
.
.
#SweetRoyaleStevia #SweetRoyale #RoyalePharma #SteviaSweetener #SteviaBiarBetul #SteviaHalal #ProdukMuslim #Pharmaniaga #wwweyzamieldotcom

Semalam badan tetiba hypo, entah kemana gula dalam badan ni pi. Berpeluh menggeletar satu badan. Terus pi buat air teh hijau & letak dua sachet #SweetRoyaleStevia . Fuhhhh! Manis kau! Rasanya letak satu sachet dah manis dah. Tak kisah pun la sebab stevia ni bagus untuk tubuh badan. Pemanis yang sihat. Pengganti gula.
.
Ena suka Sweet Royale Stevia dari #Pharmaniaga ni sebab stevianya dalam bentuk serbuk. Mudah nak digunakan. Kalau you all nak juga, boleh dapatkannya dari @sweetroyalemy

jom minum petang
#Kopi0 + #SweetRoyale
#steviasweetener #pemanisstevia
tyna baru cuba nak gantikan gula kepada stevia... 🤗🤗🤗
#SweetRoyaleMY

Ganti gula dgn stevia.

Www.wasap.my/60146300188
#RCCsteviasweetener
#steviasweetener
#steviasweetnertaiping

Smart138 #monkfruitsweetener finally back in stock on Amazon. .
.
The perfect #allnaturalsweetener for your #morningcoffee with no artificial chemical aftertaste because #tastematters It is also #lowglycemic and #glutenfree and #ketodiet approved.
.
.
Get yours today before they are gone. On sale for $24.99 for a limited time. #smart138recipes

Antara gula dengan sis sape lagi manis?? Haha, soklan macam nak mintak kaki je padahal nak share pasal kemanisan Stevia Sweetener dari @sweetroyalemy.
.

Sejak dah jumpa produk ni memang dah tak guna gula dah. Hanya satu sachet je dah rasa manis sama macam 2 sudu gula.
.
Sape nak boleh beli kat @royalepharma
.
#dikbee
#dikbeedotcom
#BloggerMalaysia
#SweetRoyaleStevia
#SweetRoyale
#RoyalePharma
#Stevia
#SteviaSweetener
#SteviaBiarBetul
#SteviaHalal
#ProdukMuslim
#Pharmaniaga
#instazelan

MOST RECENT

PENYAKIT GULA BERLEBIHAN .
.
💉Kencing Manis
💉Obesiti
💉Gout
💉Kebas Otot / Kaki .
💉Darah Tinggi .
💉Masalah Penghadaman
💉Insomnia
💉Migrain
💉Sakit Gigi .
.
"PREVENT IS BETTER THAN CURE" 👍🏻
"MENCEGAH LEBIH BAIK DRPD MENGUBATI" 💪🏻 .
.
Jadi, tak kiralah anda mempunyai masalah diatas atau pun tidak. Yang penting, katakan "TAKNAK" kepada gula. 🙅🏻 .
.
Jom bertukar kpd Pemanis Stevia RCC. Pemanis Semulajadi Tanpa Kalori 😘 .
.
DM or WHATSAPP 0199218002 .
.
#Stevia #RccStevia #SteviaMurah #SteviaOriginal #Terapiinstagram #Gout #KencingManis #Gula #DietAtkin #SteviaSweetener #SteviaOriginalMurah #SteviaMalaysia #SteviaDrops #PenggantiGula #PemanisSemulaJadi #PemanisTanpaKalori #PemanisStevia #TerlajakMurah #GulaSihat #GulaSihatStevia #Diabetes #NakKurus #GulaDiet #DietSihat #NakSihat #NakCantik #BazarPaknil #BazarOnlineMalaysia #DaunStevia #EkstrakStevia ..

I definitely have a type. #nowstevia #sweetenerofchoice The moment after I watched “sweet misery a poisoned world” (look it up & watch it) I then found alternative routes. This brand has no fillers & even though it is still processed in order to dissolve I prefer it to other more toxic options. I did try the pure green powdered Stevia leaf for a while but after some time the non dissolving factor became inconvenient. #artificialsweeteners #alternativesweetener #morenatural #lowglycemic #sweeteners #mychoice #mytype #stevia #betterstevia #steviasweetener #nofillers #mysweetness #organicstevia #healthyalternatives #noaspartame #mybrandofchoice #since2008

Tip from the Stevia In The Raw Test Kitchen: Sugar adds bulk as well as sweetness to baked goods. To replace some of the weight you’ll lose in recipes when you substitute Stevia In The Raw for sugar, add 1/3 cup to applesauce, mashed banana or plain, unsweetened yogurt for each cup of sugar substituted for Stevia In The Raw.
.
.
.
#bakingtips #holidaybaking #reducesugar #bakingwithstevia #steviasweetener #mixitup #holidaytreats #recipeswap #homemadetreats #desserttime #testkitchen #applesauce #SteviaInTheRaw #InTheRaw

Our yearly stevia competition was a success! With treats like orange & ginger tart, filled truffles, passion fruit mousse, liquorice ice cream, peppermint fudge and raw avocado peppermint ice cream the creativity was amazing. Many new recipes for sugar reduced products to the collection!
🍊🍋🍰🍦🍬🥑🍇
.
.
.
#goodgoodlife #healthyeating #steviasweets #naturalfoods #healthysweets #healthytreats #cleaneating #lesssugar #healthychoice #stevia #steviasweetener #healthychoices #healthyfood #foodrevolution #veganfood #organicfood #nosugar #diabeticfood #vegan #organic #sustainable #sugarfree #cleaneating #instafood #plantbased #rawvegan #realstevia #saynotosugar #fitfood #healthylifestyle

SWEET STEVIO PEMANIS ALAMI PENGGANTI GULA PASIR

Mana suaranya yang suka makanan manis?
Tidak bisa dipungkiri yaa kalau pemanis yang terbuat dari gula memang harus selalu ada untuk melengkapi rasa hidangan khususnya cake, minuman dan cemilan lainnya..
Tapi apa kamu tau kalau gula dikonsumsi secara berlebih akan menimbulkan efek yang tidak baik untuk kesehatan?
Singkatnya, gula yang beredar dipasaran mengandung aspartam yang dapat menyebabkan kerusakan otak,
tidak hanya itu beberapa penyakit yang dapat ditimbulkan dari konsumsi gula antara lain
diabetes
resiko kerusakan hati dan ginjal
obesitas
merusak metabolisme tubuh akibatnya sel kanker mudah berkembang
mempercepat penuaan sel-sel tubuh
Merusak gigi dan membuat gigi berlubang
Merusak sistem saraf

Jadi apa sudah bijak dalam memilih pemanis?
Oke, kalau belum kami sedikit share yaa PEMANIS ALAMI pengganti gula yg aman untuk dikonsumsi, selamat membaca.

STEVIA adalah tanaman yang berasal dari wilayah bagian utara amerika selatan. Selama ratusan tahun, masyarakat brazil dan paruguay telah menggunakan daun stevia sebagai pemanis.

STEVIA's FACTS:
masyarakat dan industri makanan dan minuman dijepang telah secara umum menggunakan pemanis stevia selama lebih dari 40 tahun tanpa ada laporan mengenai efek samping berbahaya bagi kesehatan.
Pada tahun 2009 U.S. FDA tealah mengesahkan bahwa penggunaan Rebiana
(Rebaudiose A) yang diextract dari stevia rebaudiana sebagai bahan pangan dari Generally Recognized as Safe (GRAS).
Senyawa Rebaudiosida A memiliki rasa yang lebih manis dan tidak pahit dibandingkan zat manis lainnya.
Rebaudiosida A merupakan zat manis rendah kalori dan telah teruji secara klinis tidak meningkatkan kadar gula dan tekanana darah.

CARA PENYAJIANNYA
1 sachet Trio Natural Sweet Stevio (1gr) + 150-200 ml air panas/dingin aduk hingga larut.

So? Tunggu apa lagi?
DM kami, hindari mengkonsumsi Gula dan ganti pemanis kamu dengan STEVIA mulai dr sekarang.

#makanansehat #organik #natural #sehat #healthty #healthyfood #tokoorganikindonesia #tokoorganikmakassar #tokoorganik #pemanisalami #noaspartame #antikanker #rendahgi #lowgi #steviapemanisalami #steviasweetener

Alja sekarang dah gantikam Gula putih ke Gula Stevia Sweet Royale. Korang masih guna gula putih ke? Jom Amalkan gaya hidup sihat 😘❤ #SweetRoyaleStevia
#SweetRoyale
#RoyalePharma
#Stevia
#SteviaSweetener
#SteviaBiarBetul
#SteviaHalal
#ProdukMuslim
#Pharmaniaga
#AljaXBeauty

Qiss dah mula mengamalkan pemanis stevia bagi menggantikan gula putih biasa. Pemanis stevia pilihan Qiss ialah SweetRoyale dari Pharmaniaga. Pemanis stevia SweetRoyale ini boleh digunakan dalam minuman panas dan sejuk. #SweetRoyaleStevia #SweetRoyale #RoyalePharma #Stevia #SteviaSweetener #SteviaBiarBetul #SteviaHalal #ProdukMuslim #Pharmaniaga #tea #teatime #sweet

Selain manisnya senyuman saya (ehem), SweetRoyale Stevia ni pun manis juga. Tapi manis yang rendah kalori + diformulasikan oleh pakar pakar yang diiktiraf serta ujian makmal dengan penuh terperinci + halalan toyyiban.
.
.
To make order or for more details, please whatsapp 013-4731696.
.
.
#SweetRoyaleStevia #SweetRoyale #RoyalePharma #Stevia #SteviaSweetener #SteviaBiarBetul #SteviaHalal #ProdukMuslim #Pharmaniaga #PemanisStevia #sayidahnapisahdotcom #vivavideo

Dating berdua itu wajib. Sekadar minum kopi pun sudah memadai.
Pasangan hidup kita adalah pemanis hidup yang terbaik. Stevia RCC pula adalah pemanis food & beverages yang paling baik.
Apa beza brown sugar dengan white sugar? Jawapannya : sama saja...yang membezakan hanyalah warna.

#dating #kopitime #cofeetime #qohwah #cofeelover #sweetheart #sweetlife #lifesweetener #steviasweetener #loveissweet #steviaissweet #steviaRCC #zerocalorie #brownsugar #whitesugar #whitepoison #silentkiller #sugariskillingyousweetly

Qiss dah mula mengamalkan pemanis stevia bagi menggantikan gula putih biasa. Pemanis stevia pilihan Qiss ialah SweetRoyale dari Pharmaniaga.
#SweetRoyaleStevia #SweetRoyale #RoyalePharma #Stevia #SteviaSweetener #SteviaBiarBetul #SteviaHalal #ProdukMuslim #Pharmaniaga

Making a healthier ice cream at home without eggs and sugar is pretty simple. 😊💫
My homemade Sugar Free Peanut Butter Cheesecake Ice Cream.👍🍨💫Made with unsweetened Almond Milk and unsweetened Peanut Butter with dairyfree vegan cheesecream. #yummy #healthyanddelicious #sugarfree #steviasweetener

Korang mesti pernah dengar tentang STEVIA Kan? STEVIA tidak asing lagi di kalangan kita. Ia merupakan pengganti gula putih malah lebih menyihatkan kerana guna sedikit sudah terasa manis.

Alja pernah rasa/makan daun stevia macam tu sahaja tau semasa buat lawatan ke Johor baru baru ni. Makan macam tu sahaja dah manis, apatah lagi buat air.

Alja sekarang dah gantikam Gula putih ke Gula Stevia Sweet Royale. Korang masih guna gula putih ke? Jom Amalkan gaya hidup sihat 😘❤ RoyalePharma (RP) Outlets;
- RP Sek 7 Shah Alam - RP Quill City Mall
- RP MyTown
- RP Vista Alam - RP Laguna Merbok
- RP Bangi

Harga sekotak untuk 40 Sachets ialah RM18. Murahkan? Harga pun sangat berpatutan. Apakata korang start ertukar ke Stevia Sweet Royale. Pengganti Gula putih yang lebih menyihatkan malah boleh diet sekali 😍

#SweetRoyaleStevia
#SweetRoyale
#RoyalePharma
#Stevia
#SteviaSweetener
#SteviaBiarBetul
#SteviaHalal
#ProdukMuslim
#Pharmaniaga
#AljaXBeauty

SweetRoyale Stevia boleh dibancuh dengan air panas dan juga air sejuk.. antara yang termurah dipasaran dan mudah dibawa kemana-mana.. Disahkan halal oleh JAKIM, nombor HALAL: MS1500:2009, 1071-02/2017
.
Info lanjut di http://herneenazir.com
.
#SweetRoyaleStevia #SweetRoyale #RoyalePharma #Stevia #SteviaSweetener #SteviaBiarBetul #SteviaHalal #ProdukMuslim #Pharmaniaga #bloggerjohor #jdtblogger #herneenazirdotcom

SweetRoyale Stevia rasa manisnya setara dua sudu teh gula tetapi rendah kalori 😉
.
Info lanjut @sweetroyalemy di http://herneenazir.com
.
#SweetRoyaleStevia #SweetRoyale #RoyalePharma #Stevia #SteviaSweetener #SteviaBiarBetul #SteviaHalal #ProdukMuslim #Pharmaniaga #bloggerjohor #jdtblogger #herneenazirdotcom

Of course it is best to eat fresh the bulk of the time but when you are in a bit of a bind, on the go & or in an area that you don’t know & you need something healthy quick these are some good picks! #thankyousaveonfoods #saveonfoods #organicsection #findhealthy #healthyeveryday #thereisalwaysaway ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Save on foods has an organic section. I decided to go with a frozen meal that I would heat up in the oven (never microwave) everything else had either tofu in it or wasn’t dairy or gluten free. I finally found one from Amy’s that is soy dairy & gluten free yippee! #hasanyonetriedthis ? #amyskitchen #sonomaveggieburger #soyfreeveggieburger #organicingredients #nocanolaoil 👍🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I’ll give it a try!😊 I will fry 2 up in coconut oil & stick over medium egg in between with a side of steamed veggies.😋 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Actually when I was vegetarian back in the day (which I’m no longer) I used to love these when they were called garden patties back in the day but they had dairy so I stopped eating them when I was vegan. I still don’t eat dairy or gluten & try to avoid soy as much as humanly possible. Anyway impressed to find these. Way to go Amy’s!! @amyskitchen & then the sugar free gummies are just a bonus treat! @smartsweets #smartsweets #smartcandy #kicksugar #steviasweetener #healthygummybears #vegan #glutenfree #soyfree #dairyfreelife #healthyoptions #choosewisely

SweetRoyale Stevia Natural Sweetener is one of the products owned by Pharmaniaga which is one of the biggest Pharmaceutical Company in Malaysia. The new formula using the highest grade of Stevia that gave us a unique taste. SweetRoyale Stevia Natural Sweetener is one of the most affordable sweetener in Malaysia and with its small packaging, we can easily bring it with us anywhere that we go. For more details, do check this out... http://www.mommyjane.com/2017/11/sweetroyale-stevia-halal-natural.html
#SweetRoyaleStevia #SweetRoyale #RoyalePharma #Stevia #SteviaSweetener #SteviaBiarBetul #SteviaHalal #ProdukMuslim #Pharmaniaga

Makanan dan minuman manis memang tak asing lagi dengan rakyat Malaysia...Duduk kat Malaysia ni...asal lepak makan, asal lepak minum-minum...yang minum mestilah minuman manis...takkan ada la yang lepak kedai mamak minum air kosong semata.

Nak sihat! Nak sihat! tapi nak jugak minum minuman manis...macam mana nak buat?

Jangan risau, sebab sekarang ni korang boleh gunakan stevia sebagai pengganti gula. Pernah dengar pasal SweetRoyale Stevia (@sweetroyalemy)? Baca lanjut : www.sallysamsaiman.com/2017/11/sweetroyale-stevia-pemanis-sihat-dan.html 😉

#SweetRoyaleStevia #SweetRoyale #RoyalePharma #Stevia #SteviaSweetener #SteviaBiarBetul #SteviaHalal #ProdukMuslim #Pharmaniaga

Tip from the Stevia In The Raw Test Kitchen: When replacing Stevia In The Raw with half the sugar in your favorite recipe, be sure to whisk in the stevia with the wet ingredients rather than the dry ingredients to ensure it properly dissolves. .
.
.
#bakingtips #holidaybaking #reducesugar #bakingwithstevia #steviasweetener #whiskitup #holidaydesserts #homemadetreats #SteviaInTheRaw #InTheRaw

Stevia sweetener plus your green tea for the mornings is just great. Stevia has zero calories and not only sweeten your foods but provides great benefits to the body. Stevia has been used as remedy for sme diseases years ago. It is sweeter than white sugar but contains zero calories. Very good for diabetics.
We ve got only 3 boxes left. Call to order now. #stevia #steviasweetener #natural #naturalsweetener #stevialeaves #herb #sweetener #moonies #order

Ramai yang suka minum minuman manis, tak kurang juga makanan manis. Nad pun suka, tapi nad guna pemanis semulajadi iaitu SweetRoyale Stevia Sweetener ni. No gula putih dah. Nak sihat, taknak kena penyakit, kena ambik benda semulajadi. Satu sachet sama dengan 2 sudu teh gula. Produk ni disahkan halal. Kalau korang nak boleh dapatkan di cawangan @royalepharma berdekatan atau online di Lazada, 11street dan Shopee.

Review nad http://miszrockers.blogspot.my/2017/11/sweetroyale-stevia-sweetener-pemanis.html?m=1

#SweetRoyaleStevia #SweetRoyale #RoyalePharma #Stevia #SteviaSweetener #SteviaBiarBetul #SteviaHalal #ProdukMuslim #Pharmaniaga #lifestyleblogger #ceriterasigadisbiru #miszrockersblogspot #nadreview #kbba9 #bloggermalaysia #blogger #vsco #vscomalaysia #media #mediainfluencer #beautyblogger #fashionblogger #igerskolumpo #igersmalaysia #quotes

Free Sample of SPLENDA Naturals Stevia Sweetener Packets!
Go here => http://vonbeau.com/offer/free-splenda-naturals-stevia-sweetener-packets-sample.htm
#freesample #samples #freesamplesbymail #getitfree #sweetener #stevia #steviasweetener #free #naturals #freestuff

Most Popular Instagram Hashtags