[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#staysmile

MOST RECENT

Hey there 👋🏻 *********************** #goodmorning from #alpaca #staytuned 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻#justforfun #smile #staysmile #behappy #amazinganimal #loveanimals

Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte... 🌹 #staysmile
🌹 #staypositive 🌹 #czechgirls 🌹 #tattogirl 🌹 #tamty

Life is beautiful 😂😅😍 #happyeveryday#staysmile#dontgiveup

Its better to be happy,than to be sad... #staysmile

💚❤Bismillah❤💚
.
.
Assalamua'laikum, ❤❤❤
.
.
Waktu malam ni Allah jadikan untuk kita berehat. Selamat berehat semua. Rehatkan diri ya. Sihat ke semua?? Ok ke jasad n hati kita?? Takyah jawab, tepuk dada tanya kat hati. .
.
Kita harap korang ok. Kalau ade yg diuji dengan kata2 yg negatif, ataupun hinaan yg melampau. Tetaplah kuat & terus tersenyum ye. Allah ade untuk kita.. Setiap saat, setiap ketika.. Tak pernah tidur.
.
.
Sebenarnya harini kita belajar sesuatu dr kak Miza. Ade junior ni sound dia direct depan semua staff dept. kitorg. Dgn ayat yg tk tau kita nk ckp, Kak Miza ni lau ikutkan lebih kurang sebaya ibu. N staff yg tegur tu muda lagi, tapi kak miza cool je. Kalau kita 1/2 jam boleh thn, lepas tu terus g toilet nanges. Tapi kak miza relax. Teruskan kerja, professional. .
.
Mungkin org ckp faktor usia,last nak balik kak Miza missed call, kita cari..rupanya kat surau. Dia ingatkn esok mungkin akan busy sikit dgn fomema, imigresen & MyEG. .
.
Muka dia tenang je. Kita tak tau ape dia rasa, tapi satu je kita yakin. Dye serah kat Allah. Adu pd Allah, rasa kehadiran Allah setiap waktu. Sebab tu dia mampu kuat. SubhanAllah. Hebat akak ni,semoga kita mampu kuat macam dia. .
.
Kita sama2 cuba kuat ye korang.. ❤ lau ade sharing kita yg x menyenangkn, atau lau ade silap kita tanpa sedar, kita mohon ampun & maaf. Apepun stay smile.. Stay positive, stay strong. Kita akan terus doakan & support korang, walaupun dari jauh je. .
.
Harap korang ok je ye. Kita ni salu merapu, kalau ade merapu tu abaikan ye. Yg baik tu lau nak follow, silakan. Just sharing, caused sharing is caring & loving too. Take care..😇 syg semua sgt2 kerana Allah.
.
.
Credit Pic to @ziha_ramli pinjam lagi pic awak
.
#chomeldotcom #willalwaysbethere4u❤ #syukurselalu #doa #djs #slmrindu #ingatAllahdimanajuakitaberada #selamatmalam #selamatberehat #maaftawlauadeslhsilap #kitaxsmpurna #staystrong #staysmile #sglaprsaanCtdk

Коротко о платной медицине.
#staysmile #papertrick #instafun #спасибодоктор

Haaaiii Guyys 🙆🙌 Tau nggak sih 2 alasan utama penyebab gigi mu patah??? 😱😢, ada yang tau?? Angkaaat tangan 🙋🙋
.
.
Yuuuups, ada 2 alasan utama penyebab gigi patah, yaitu :
♡ Penyebab Internal
Penyebab pertama gigi patah adalah hal internal yaitu berkurangnya kalsium dalam enamel dan matriks gigi yg dapat menyebabkan gigi pecah. Rusaknya enamel akan menimbulkan celah gigi yang berbahaya.
♡ Penyebab External
Penyebab internal adalah kerusakan gigi yang disebabkan karena kerusakan gigi dari luar, contohnya jatuh atau berkelahi.
.
.
.
Sebenarnya untuk mencegah gigi patah sejak dini, kamu harus rajin mengunjungi dokter gigi 🙆. Sebab dokter gigi akan memberitahu kemungkinan gigi mu akan patah atau tidak.

Untuk penanganan gigi patah tentu nya bisa dengan veneer gigi !!😀😀
.
.
-PRIMA MEDIKA Orthodontic and Dental Care-
Buka setiap hari Senin-Sabtu Pukul 09.00-21.00wib
Appointment :
Prima Medika Jl Taman Siswa No 70 Yk
Telp : (0274)389794
Prima Medika Jl Prof Yohanes No 1062 Sagan
Telp : (0274)584993
Sms/wa : 0877-3822-1885

#doktergigi #orthodontics #behel #beheljogja #tambalgigi #gigipatah #pasangbehelmurahjogja #veneer #pesonajogja #behellepaspasang #klinikgigijogja #gigipatah #konsultasi #dentalcare #orthojogja #senyumsehat #bleachingigi #gigiputih #kesehatangigi #doktergigijogja #crowngigi #staysmile #tipssehat #gigikumanagigimu #explorejogjakarta

All I need is #Love and #wi-fi #DG 🇮🇹 #allaboutmilano #style #fashionweek #fashionworld #fashionlife #travel #creative #models #shows #streetstyle #staytuned #follow4follow #followforfollow #staypositive 😊😊😊😊😊😊#staysmile #wearshoes 👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👡👡👡👡👡👡👡👡👡👡😃😃😃😃😃😃😃😃❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Gotta force a smile today !!! The cynic in me says No !!! but the Positive side of me says I must!!!!! Smiles don't fix everything but EVERYONE looks better smiling #staysmile #smilemore #stayhappy #staypositive #happycynic

Коротко о бесплатной медицине.
#staysmile #papertrick #instafun #спасибодоктор

Lelaki sekuat Apa pun dia, wanita yg dicintai nya tu lah kelemahan nya😛

Wanita Selemah Apa pun dia, lelaki dicintai nya tu lah kekuatan nya... Kehidupab harus di jalani walau penuh onak duri

#staysmile #remindformyself

Most Popular Instagram Hashtags