#stayleanandhealthy

MOST RECENT

ISTIQOMAH
Kaya lemper, itu istiqomah istilah mba @dianenoviyanti . Jadi kmrn ada yg tanya "Nanakoooo beratnya berapa skrg?" Me: " Yaaa 63-64", trus terlihat ekspresinya mikir(perasaan bbrp bulan yg lalu ku tanya juga beratnya segitu). Jadi memang skrg timbangan tak bergeser ke kanan kiri jauh jauh walaupun masih tekun bikin bekal dan olahraga, dan skrg kita orangpun udh ga terlalu mikir berat badan. Karena setelah melalui berapa purnama, akhirnya terciptalah mindset, asal celana beli terakhir masih muat, dan konsisten sama kebiasaan sehari-hari, ga perlu lah naik timbangan tiap pagi kaya dlu.
Just be happy with yourself and keep istiqomah, bgitu katanya
#notetoself #ojokakeankarep #stayleanandhealthy

Balanced diet + hard work + sleep = success. Happy Sunday! Everyday is a good day to start! #getinbettershape #gethealthy #improveyourgame #training #staylean #stayleanandhealthy #coaching #setheexample

Strong is the new sexy 💋
👊🏻
👊🏻
I never used to like lifting weights 🏋🏻‍♀️ since I didn’t want to get bulky. Then I finally educated myself and found out that its complete BS. Weight training will not make women bulky, it will empower you.
🌟
Lets get strong together 💪🏻😍 Whats your favorite muscle group to train? Mine is legzzz 😝
#strongisbeautiful #weighttrainingforwomen #stayleanandhealthy #getmotivated #loveyourbody #girlswholift #fitbody #fitnessmodel #fitlifestyle #healthylifestyle #curvymodel #justselma #fitfam

Assalamualaikum dan selamat pagi 🤗
Oh yes ! Jadual aerobic sudah keluar untuk minggu ini. Class minggu ini confirm Tak kasi chance! Memang best !
So ladies, tunggu apa lagi? Come and join us @astikafitnessgym -walk-in Hanya rm10, 1 jam NON STOP ok 😉
-Ada bayaran untuk 6 class, 12 class terus. Nak tahu, datang Gym kami, kami akan terang kan lebih lanjut lagi.
SAVE THE DATES YA ‼️📣
#astikafitnessgym
#ladiesjoget
#stayleanandhealthy
#gymbalakong
#gymcheras
#stayfit💪

PROMOTION‼️ PROMOTION‼️ Sampai 30.11.2017 ini sahaja ‼️ Jangan lepas kan harga serendah Rm90 ‼️ 😱😱😱 tinggal lagi 2 hari sahaja lagi. Datang ke Gym kami, terus isi borang untuk menjadi member. Letak sajaa deposit berapa2 pun. Sementara boleh dapat harga promotion kami. 🤗🤗
Waktu ni lah, untuk kenal sihat, dgn harga yang murah.
PLS REMEMBER , 2 HARI SAJA LAGI ‼️
PEREMPUAN DAN LELAKI SEMUA BOLEH. 💪🏻💪🏻
Sekarang pertanyaan, terus tanya kami Ye.
Jangan lepas kan peluang ‼️‼️
#astikafitnessgym
#astikapromosikawkaw
#stayleanandhealthy
#membershipgym
#promosirm90sahaja
#irontitanium

Super smart skin care for daily use .
Beli pake rebutan.
Ga nyante.
Demi kulit kinclooooong
_____________________________________________
Pooping some awesomeness 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
_____________________________________________

#glowingskin #glowingskindiary #skincare #perawatanmuka #antiaging #homespa #skincareroutine #salatigafacial #salatigalife #salatigahome #lazytricks #beauty #beautytricks #evolinglowingskindiary #stayleanandhealthy #beautybox #kulitglowing #kulitcantik #kulitkering #kulitsehat #kulitcerah #kulitmulus

Use nosso cupom NORTOMEDAI e ganhe 10% de desconto e muita satisfação 😋😋😋😋😋
.
REGULARIDADE É TUDO!!! 👍
.
#gymchefcomidafit #saboresaude #embaladaavacuo #congelado #praticidade #stayleanandhealthy #comidasaudavel #spaziomasculino

Para muitos de nós, o jantar e a ceia são as refeições mais temidas do dia. Afinal, durante a noite o organismo funciona em ritmo mais lento e, portanto, a escolha errada dos alimentos nesse período pode prejudicar a qualidade do sono, além de contribuir para o aumento do peso corporal. [ @itsfitsp ]
.
REGULARIDADE É TUDO!!! 👍
.
#itsfitsp #saboresaude #comidasaudavel #qualidade #alimentosresfriados #stayleanandhealthy

Most Popular Instagram Hashtags