#staileh2017

2584 posts

TOP POSTS

❤️ #staileh2017

Slide gambar untuk lihat siapa yang tersenarai untuk kategori Selebriti wanita bentuk badan cantik dan Selebriti lelaki bentuk badan segak dan pastikan anda undi okay?

Layari www.eh.com.my sekarang!

#ehmalaysia #staileh2017

Huge thank you to the fans for voting me and big ups to @ehmalaysia for organizing such an amazing event like this ❤❤❤ Keep inspiring us EH! 💖#staileh2017 #ilofayou
📸 @hazmiljapilus

Dengan mereka mereka yang berjiwa besar. #staileh2017

Winning isn't everything, its the only thing..winner never quit n the quitter never win..u go girl..congratulations lady boss..💪🏻 Love u infinity 😘
#neelofa
#staileh2017
#winner
#ilofayou
#neelofateamfc

ANUGERAH STAIL EH | BERSAMA OPPO

With @elfiraloy @mfmirafilzah @zoeyrahman
Photographed by : RAKF @kakifoto_
#staileh2017

Had an awesome time at Anugerah Stail EH! 2017 🐒 Thanks @aydajebat for letting me unleash my monkeyness on stage haha!
#staileh2017 #ehmalaysia

MOST RECENT

‏Another way to survive?
‏Your eyes and your smell and your 🌱🕊presence with me

وسيله اخرى للبقاء على قيد الحياة ؟
عينيك ورائحتك ووجودك معي🍂💛 #staileh2017 #تعليقاتكم_تسعدني 😘🌹

Keputihan!!!.. setiap wanita mmg x blh lari kan dr cik putih ni.. ia berpunca dr pemakanan kita seharian yg berasid. Kdg2 sbb hormon kita yg terlalu stress & seimbang.
🌿🌿🌿
Klu smpi tahap dh berbau tu jgn dibiarkan.
Org pempuan bkn je kna cantik luar, dalaman lbh2 lg kna cantik okay...
🌿🌿🌿
Meh dptkn supplement utk rawat keputihan ni. Akk blh bg consult percuma je. Dan yg pasti dgn supplement ni uols dpt juga kebaikkan yg lain. Sgt bagus okay
🌿🌿🌿
Ws 01117617019

Dh give up nak kurus???
Sabar, masih blum terlambat.
Sy blh bantu uols kurus dgn mudah & murah
😉😉😉😉😉
Pm/ws sy utk dptkn set kurus yg berbaloi baloi

01117617019

Jgn tgu lagi 👌👌👌

🍊Vitamin C Shaklee🍊 adalah yg terbaik sbb ape?
Sbb sebiji vitamin C nya mengandungi khasiat sama seperti kita makan 7 biji buah oren.
🍊🍊🍊
Waahhh... sgt byk khasiat dia kan.

X perlu susah2 & berhabis duit beli buah oren yg sememangnye mahal tu kak oii... 😭😭😭
🍊🍊🍊🍊
Ws sy now utk harga murah hebat!!!
01117617019

SEMBELIT!!! arrrggghhh😵😵😵
Mudah je nk rawat sembelit.
Hanya makan 4 biji #OSTEMATRIX sehari 😉😉😉😉 Sgt disyorkn pd ibu2 hamil yg pasti akan alami masalah sembelit. Juga membantu menghilangkan sakit2 pinggang & lenguh2 kaki ibu hamil. Tidur lbh lena, badan lbh cergas...😄😄 X percaya rugi !!! Ws 01117617019

Multivitamin??? Ape tu...
💞💞💞💞💞
Multivitamin membekalkan kesemua vitamin2 & mineral2 (multi) yg sgt2 diperlukan oleh badan.

Seharian kita gunakn badan kita tp kita x ganti blk nutrien2 yg hilang dr badan akibat pemakanan yg x seimbang & sinaran uv yg terlalu kuat.

So, semua golongan perlu ambil multivitamin utk kekalkn kesihatan badan.
💞💞💞💞💞
Ws 01117617019

Dgn 💐set hamil Shaklee💐
Pengalaman saat hamil mnjadi saat yg paling istimewa & indah...
💝
Membekalkn keperluan nutrien yg lengkap pd ibu & bayi..
Mengawal paras gula & mencantikkan kadar kecairan darah
Mengelakkan kejang/cramp, atasi sakit pinggang & otot2.
💝
Mnjadikn tidur ibu lebih lena
💝
Ws utk dptkn info istimewa dr sy
👉👉01117617019

Foaming Cleanser NutriWhite terbaik!!!
Melembutkn struktur kulit, mencerah & memudarkn bintik2 hitam... Ws 01117617019

.
.KELEBIHAN Kilo Up.
❌Pil Kunyah Sedap Penambah Berat Badan ❌Menaikkan otot - otot penting.
❌ Menstabilkan nutrisi dan kadar metabolisma badan.
❌Meningkatkan paras BMI ke tahap yg ideal.
❌TIADA BAHAN KIMIA.
❌Tiada bad effect dan selamat digunakan di pelbagai peringkat umor. Seawal usia 15 tahun keatas boleh boleh makan sama2.
❌BERPERISA VANILA – Rasa vanila Anda pasti terkena renjatan cinta pada vanila fuhh.
❌JIMAT BANYAK-Tak payah beli dan guna duit anda beli suplement yang tidak sesuai dengan anda dan banyak hbskan duit beribu2 ringgit. . SENANG- .
#kiloupmurah #kiloupmurah #kilouphq #kiloupcandy
#kilouporiginalmalaysia#kilouporiginal#kiloupborong#sayajualkiloup#edajkiloup #hargastudent #menantifebruari #muamalaysia #lofattah #pilsupergemuk #pilgemukMALAYSIA #pilgemukmurah #Sayajualmurah #edajpilgemuk #SAYAJUALpilgemuk #PILNAIKKANBERATBADAN #pilgemuk #pilgemukoriginal
#vitamingemuk #vitamingemukmurah #vitamingemukmalaysia #vitamingemukbadan
#vitamintambahberatbadan#borongvitamingemuk #vitamingemukharsen#vitaminharsen#staileh2017

Full set berpantang Shaklee
Lengkap dgn
-vitamin C utk cpt sembuhkn luka
-b complex utk elak stress & kemurungan
-alfalfa utk kembalikn & pulihkn kesihatan dalaman ibu2
-esp utk kuatkn rahim & cuci darah kotor dr badan
-vitalea mberikn tenaga yg ckup utk lbh cergas & menstabilkn paras darah
💞💞💞💞💞
Sayangi lah badan kita sbg seorg wanita.
Kita sgt2 diperlukn oleh insan tersayang

Pastikn kita mnjaga badan kita, kesihatan dalaman & luaran dgn baik

Ws sy 01117617019

Vitalea for kids (60bji)

Sgt2 disarankan utk ank2 atau adik2 yg susah nk mkn. ☝Lbh2 lg ank2 yg slalu demam & selsema.

Vitalea kids bantu ckup kan blk zat2 & vitamin2 yg mrk kekurangan... 👉Lengkap dgn 19 vitamins & mineral 👉bantu tumbesaran tulang & otak 👉sokong imune system

Ws 01117617019

Makeup Remover Nutriwhite
💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦
Rugi tau tak pakai make up remover ni. Sangat lembut dan bertindak macam scrub. Kulit kita tak jadi kasar. Rasa licin dan moist. Blackhead pun senang tanggal. 💦
Nutriwhite Make Up Remover ni wowww sangat sebab boleh guna setiap hari.
Scrub biasa kat pasaran kebanyakannya jenis berbiji yang kasar, dan bukan untuk harian.
💦
Sgt jimat. Sebotol utk pgunaan 8 bulan
Ws 01117617019

KENAPA set berpantang shaklee???
👇👇👇👇👇
1. Set yang sangat lengkap
Set Berpantang (Post-natal Shaklee) menyediakan nutrisi-nutrisi yang diperlukan untuk memulihkan kesihatan selepas bersalin. Ia mengandungi multivitamin, protein lengkap, vitamin dan minerals untuk ibu-ibu.
💞
2. Set yang praktikal
Penggunaannya boleh diteruskan walaupun sudah tamat berpantang selama 44 hari. Set ini boleh diteruskan untuk kesejahteraan kesihatan yang berpanjangan.

Boleh diambil oleh ibu-ibu yang bersalin secara normal, pembedahan (ceaserian), gentle birthing dan sebagainya. Tak kisah bagaimana kisah mereka melahirkan zuriat, mereka boleh ambil Set Berpantang Shaklee ini seawal mungkin.
💞
3. Set yang sangat jimat
Harga yg sgt berpatutan disamping ibu & bayi mndpt byk khasiat kebaikn. Sebotol tahan sehingga 2-3 bln.

Ws 01117617019

Nak kulit gebu & anjal.
Amalkn collagen powder shaklee.
Satu satunye collagen yg diyakini suci halal & bersih. Dihasilkn dr sisik ikan merah laut dalam.

Ws 01117617019

💝💝Set berpantang Shaklee💝💝 Mnjadikn badan lebih bertenaga selepas bersalin. Juga membantu ibu-ibu rasa sihat dan bertenaga semasa berpantang dan menikmati detik-detik terindah dan bahagia bersama si kecil. 💕💕💕💕💕💕
Ws 01117617019

Most Popular Instagram Hashtags