#stadiummelawatishahalam

1924 posts

TOP POSTS

Cerita Pagi tadi... Abaikan suara aku yg sememang nye X penah sedap.. 😂😂😂
#stadiummelawatishahalam
#Sambutanhariguruperingkatnegeriselangor

Mai pakat ramai2 dtg ke booth kami di stadium melawati shah alam.farah nk bagi special price utk Raya Promotion niii.after tomorrow xdapat dah price cengginiiii👍🏻 dtg jgn tak dtggggg tauuuuuu📢📢📢📢 #karnivalmegaraya2017
#stadiummelawatishahalam
#17th&;18thJune2017
#lastdaylastdaylastdayyyy

Last bukak posa dngan depa ni.. #menghitunghari
#stadiummelawatishahalam
#aripxposa

BTS PROMO for @konsertnova with @faizal_tahir tonight.
Jom beli tiket anda di
www.ticketpro.com.my
#stadiummelawatishahalam
#5august2017
#livepromo

With hazama for @konsertnova this august. Bole dapatkan tiket anda di www.ticketpro.com.my
#konsertnova
#livepromo
#stadiummelawatishahalam
#5august2017

PELBAGAI JENIS PAKAIAN DAN BARANGAN UNTUK PERSIAPAN HARI RAYA
.
.

SIAP SEDIA ORANG SHAH ALAM untuk JUALAN HARI RAYA..
.
.
Sebab kami akan GEGARKAN SELURUH LEMBAH KELANG dengan Festival JUALAN MURAH RAYA dengan LEBIH 200 JENAMA TERBAIK MALAYSIA.
.
.
SET DATE MESTI SERBU ‼️‼️ 17 & 18 JUN 2017
STADIUM MALAWATI
SHAH ALAM
10PAGI-10MLM
.
.
200 jenama terkemuka
@byfarahmarzuki
#karnivalmegaraya2017
#stadiummelawatishahalam
#byfarahmarzuki

Hari ni shopping baju raya princess kat #proparayaxkarnivalteratakglam #stadiummelawatishahalam . Dapat 2 pasang sorg. Yang sedih bila balik baju kakak #QisyaNurArianna ada kain je. Baju takde.. Macamana boleh takde ni? 🤔Kita tunggu owner reply. Moga2 adalah kat booth. #CameliaNurZarra #MuhammadQaiserArfa

MOST RECENT

With hazama for @konsertnova this august. Bole dapatkan tiket anda di www.ticketpro.com.my
#konsertnova
#livepromo
#stadiummelawatishahalam
#5august2017

Siot bahan gua 😂😂 @faizal_tahir
Papepun gua salute sama lu brother
Torbaikk !!!
#livepromo
#stadiummelawatishahalam
#5august2017
#konsertnova

BTS PROMO for @konsertnova with @faizal_tahir tonight.
Jom beli tiket anda di
www.ticketpro.com.my
#stadiummelawatishahalam
#5august2017
#livepromo

Selesai menghantar anak buah menyertai PLKN....@muhdshahilridwan
.
Zaman sekolah dulu mana ada PLKN bila dah bekerja baru ada kursus Induksi....kursus yang wajib lulus untuk sah jawatan bgi kakitangan kerajaan....kursus induksi ni 2 minggu tau...tapi makan 6 kali sehari..tu yang bestnya...kursus makan kursus makan...berat badan pun boleh naik...Tidur dalam hotel ada privacy sikit
.
Lepas kursus induksi kena pulak pergi kursus BTN nama panjangnya kursus Biro Tatanegara....kursus ni pun wajib lulus....kursus yang ni bosan sikit sebab apa:
1. Banyak ceramah berkenaan kenegaraan jadi cepat mengantuk
2. Duduk dalam dorm yang mana katilnya double decker tidur ramai2 dalam satu dorm
3. Bilik air kongsi ramai2 dan mandi guna air kola yang sangat sejuk pada waktu pagi
4. Tak ada tv, handphone kena ambil setelah habis kursus baru handphone dikembalikan
5. Pukul 4.30 atau 5 pagi dah bangun sebab lampu dorm dah terbuka dan tak boleh nak tidur. Kena beratur nak mandi sebab bilik air terhad...
.
Selepas tu kursus Modal Insan pulak...kursus ni sekarang dah tak ada...kursus yang ni pun best sebab apa:
1. Banyak aktiviti luar dan masuk hutan...pengalaman pertama kena gigit pacat dan jumpa bunga reflesia
2. Makan tetap 6 kali sehari
3. Masih tidur di dorm dan guna bilik air ramai2
4. Tak banyak ceramah tapi ceramahnya tidak membosankan dan banyak aktiviti game
5. Fasilator semuanya bagus2 dan banyak buat aktiviti yang tidak membosankan
6. Tetap sama tiada tv dan handphone diambil dan dikembalikan selepas habis kursus
.
.
Itulah syarat2nya.....alhamdulillah semuanya telah berlalu....
.
.
#stadiummelawatishahalam
#shahalam
#hantaranakbuahberkursus
#tanggungjawabyangperludigalas
#demisebuahamanah

Layar lah kembali pada ku ouh @dayangsayangkamu
Tq dayang for you time with @rasafilm.co tonight promo for @konsertnova this august!
#5august2017 #stadiummelawatishahalam
#livepromo

Suasana semasa pengambaraan bersama @johanarrif @konsertnova
@rezamohamed .
Mari beli tiket di www.ticketpro.com.my
Sapa cepat dia dapat.
#konsertnova2017
#5august2017
#stadiummelawatishahalam

Jumpe lagi brother @johanarrif
grab your ticket dekat www.ticketpro.com.my
#5august2017
#stadiummelawatishahalam
#livepromo
#konsertnova #

With brother @johanarrif today
Sempoi la hang
Promo for @konsertnova this august
#konsertnova
#livepromo
#stadiummelawatishahalam
#5august2017

Alhamdulillah.. Job tvc milo semlm di stadium melawati shah alam.. Bersama rakan2 selepas wrap.. Kesian masing2 muka kepenatan dan keletihan tapi tetap mampu tersenyum bila berpic bersama.. #tvc #milo #stadiummelawatishahalam #iamactormalaya #shootingshootingmalaysia #ilovemyjob #alhamdulillah #rezekidariAllah #tqsuzie

Alhamdulillah @rasafilm.co done shooting tonight with My brother @azlantypewriters
Wish u the best of luck !!!
#konsertnova
#5august2017
#stadiummelawatishahalam

Last bukak posa dngan depa ni.. #menghitunghari
#stadiummelawatishahalam
#aripxposa

Most Popular Instagram Hashtags