#stadiumbukitjalil

7443 posts

TOP POSTS

#Repost @aiyitc with @repostapp
・・・
Selamat petang 🇲🇾. Ulasan tentang Hari Komuniti Bola Sepak semalam di SNBJ. Berdasarkan pemerhatian admin tentang keadaan stadium selepas aktiviti semalam adalah rumput lulus dengan cemerlang walaupun telah DILANYAK dalam tempoh masa yg panjang dari pukul 3 ptg hingga 11:30 mlm melibatkan pasukan pelbagai peringkat umur program NFDP dan 6 kelab komuniti.

1) Kredit admin beri kepada PSM dan team penyelenggaraan rumput kerana rumput adalah rumput lama yg sudah berusia 2 tahun dan sudah matang, rumput tidak termasuk dan proses naik taraf stadium. Anda nampak kelibat atuk jepun dan seorang wanita semalam? Wanita tersebut mungkin adalah Pegawai Padang dan Rumput PSM Fadlina A.Aziz iaitu anak didik Prof Dr Abd Shukor dari USM. Turut terlibat adalah groundsman En Abdul Aziz and the team yg menjaga rumput SNBJ dan juga Akademi Mokhtar Dahari. Mereka ini la yg menjaga rumput supaya berada dalam keadaan baik dan subur.

2) Lampu limpah stadium pula dari type LED menggantikan lampu lama dari jenis halogen, lampu ini boleh di adjust tahap kecerahan mengikut event yg dijalankan, semalam tidak pasti berapa % tahap kecerahan lampu yg ditetapkan. Nampak lampu baru tidak silau dan tak nampak bayang para pemain diatas padang.

3) Posisi broadcasting camera pula berada pada posisi yg lebih tinggi dari yg dulu, kini main camera platform berada diatas Corporate Box, mutu penyiaran dan kepuasan menonton dapat ditingkatkan.

4) Scoreboard LED semalam berada dalam keadaan baik dan beberapa masalah yg terjadi semasa perhimpunan umno haritu telah berjaya diatasi manakala LED facade pula masih dalam fasa ujian dan masih terdapat masalah dan diharap dapat diatasi sebelum Sukan Sea bermula.

5) Selepas ini stadium akan ditutup sehingga kerja2 naik taraf selesai dan dijangka rumput akan mempunyai banyak masa untuk pulih. Kerja2 asphalt removal and resurfacing sedang dijalankan supaya kerja2 pemasangan surface athletic track dapat berjalan dgn lancar. Kerusi2 juga kelihatan sudah ditutup dengan plastik bagi mengelakkan ia kotor dan berhabuk.

Adakah anda berpuashati?

#bukitjalilnationalstadium #stadiumbukitjalil #kl2017🇲🇾 #perbadananstadiummalaysia

Anda boleh nilai sendiri kualiti padang. Gambar ini adalah keadaan padang selepas 3 game berturut di mainkan di padang yang sama. Belum termasuk lagi game bawah 12 nfdp lagi. Keadaan padang memang berada di tahap yang terbaik. Masalah rumput tercabut juga selesai💪🏼 well done 👏🏻 angle camera pon dah cantik👍 mulai hari ini SNBJ akan ditutup semula dari penggunaannya bagi memberi laluan proses pemasangan athlectic track dijalankan. Puas hati keadaan padang? 😎
#bukitjalilnationalstadium #stadiumnasionalbukitjalil #stadiumbukitjalil #bukitjalil #seagameskl2017 #sukansea2017 #kl17 #klsportscity

Lama Dah Admin Tak Update Pasal Stadium 😂. So Malam Ni Admin Belanja Sikit Info Stadium Training Indoor Jdt. Lawa Kan?
Nama : Johor Darul Ta'zim Football Club Training Center
Dibuka : 2016
Kos : RM 18Juta.
#StadiumMalaysia #WorldStadium #Stadium #StadiumWorld #Malaysia #HarimauMalaya #Trending #JDT #ThisIsMalaysia #UltrasMalaya #HijauKuning #StadiumShahAlam #StadiumBukitJalil #MalayanTiger #MalaysiaSoccer #Football #Seagames2017 #KLSC #Bas #StadiumNasionalBukitJalil #KualaLumpur #BasBolasepak #UltrasWorld #like4like #UM07 #jdt #malaysiaboleh #kualalumpur #johor #johordarultakzim

MOST RECENT

Nilai bitcoin adalah nilai matawang yang paling tggi di dunia... Number one.. 😏💵
Mcm mne nak kumpul bitcoin hari2?😭😭😭
Bace bwh ni... 👇

Alhamdulillah:
Anda suka tak smbil anda makan, mandi , tdo , pergi kerja , balik kerja ada income masuk ?
Jomm sertai saya , kita Jana pendapatan paling mudah skli di platform *ETHTRADE* . *DARI MANA INCOME DATANG?*
Ethtrade menjalankan urusniaga jual beli coin di pasaran dunia . keuntungan akan diberi kepada investor (kita) dan company *APA YANG BEST?*
Anda akan dapat untung
harian sbyk *0.3%-1.5%*
Total bulanan *15%-25%* Yaa hari hari tau untung masuk kecuali sbtu ahd (market off)

Sedarkah anda jika anda menyimpan di 👉ASB untung anda setahun hanya 7.5%
👉Unit trust 25% setahun
👉Saham amanah 10% setahun 👉Deposit tetap (FD) 4% setahun
Tetapi mengapa tak sanggup utk menyimpan di ETHTRADE dgn untung yg diberi setiap hari sbyk 0.3%-1.5% ?
Tidakkah anda sanggup menjadi kaya hasil dr simpanan anda di platform kami 😘 *BOLEH DIPERCAYAI KE?*
Yaa !! Sbyk 38buah negara mempercayai bisnes kami . *PERLU KE PROMOTE?*
Tak perlu ! *KALAU NAK PROMOTE?*
Boleh jee Kalau nak bonus . *JADI APA YANG PERLU?*
👉modal anda + download app luno utk withdraw + duduk diam2 @ share peluang ni Kat kawan2 .
Terpulang , takde paksaan . Nak duduk diam2 boleh , Nak share pon boleh . pilihan di tangan anda .

Jom sertai sy skrg !
https://ethtrade.org/@393266

Sila whatsapp 011-1544 8682
#ethtrademalaysia #bitcoinmalaysia #trending
#trustedinvestment
#rich77 #rich77businessclub #rich77businessacademy #phytorich77 #deltarich769 #rich77projek2k17 #harimaumalaya #homeofharimaumalaya #stadiumbukitjalil #kfc #kualalumpur #seagames2017 #sabahan #sarawak #utm #uitm #mtsa #ktd #islamituindah #smkmadai #kunak #tawau #muziumsabah #monspace #nasdaq

Nilai bitcoin adalah nilai matawang yang paling tggi di dunia... Number one.. 😏💵
Mcm mne nak kumpul bitcoin hari2?😭😭😭
Bace bwh ni... 👇

Alhamdulillah:
.
Anda suka tak smbil anda makan, mandi , tdo , pergi kerja , balik kerja ada income masuk ?
Jomm sertai saya , kita Jana pendapatan paling mudah skli di platform *ETHTRADE*
.
*DARI MANA INCOME DATANG?*
Ethtrade menjalankan urusniaga jual beli coin di pasaran dunia . keuntungan akan diberi kepada investor (kita) dan company
.
*APA YANG BEST?*
Anda akan dapat untung
harian sbyk *0.3%-1.5%*
Total bulanan *15%-25%* Yaa hari hari tau untung masuk kecuali sbtu ahd (market off)

Sedarkah anda jika anda menyimpan di 👉ASB untung anda setahun hanya 7.5%
👉Unit trust 25% setahun
👉Saham amanah 10% setahun 👉Deposit tetap (FD) 4% setahun .
Tetapi mengapa tak sanggup utk menyimpan di ETHTRADE dgn untung yg diberi setiap hari sbyk 0.3%-1.5% ?
.
Tidakkah anda sanggup menjadi kaya hasil dr simpanan anda di platform kami 😘
.
*BOLEH DIPERCAYAI KE?*
Yaa !! Sbyk 38buah negara mempercayai bisnes kami
.
*PERLU KE PROMOTE?*
Tak perlu !
.
*KALAU NAK PROMOTE?*
Boleh jee Kalau nak bonus
.
*JADI APA YANG PERLU?*
👉modal anda + download app luno utk withdraw + duduk diam2 @ share peluang ni Kat kawan2 .
Terpulang , takde paksaan . Nak duduk diam2 boleh , Nak share pon boleh . pilihan di tangan anda .

Jom sertai sy skrg !
Sila whatsapp 011-1544 8682
#ethtrademalaysia #bitcoinmalaysia #trending
#trustedinvestment
#rich77 #rich77businessclub #rich77businessacademy #phytorich77 #deltarich769 #rich77projek2k17 #harimaumalaya #homeofharimaumalaya #stadiumbukitjalil #kfc #kualalumpur #seagames2017 #sabahan #sarawak #utm #uitm #mtsa #ktd #islamituindah #smkmadai #kunak #tawau #muziumsabah #monspace #nasdaq

Nilai bitcoin adalah nilai matawang yang paling tggi di dunia... Number one.. 😏💵
Mcm mne nak kumpul bitcoin hari2?😭😭😭
Bace bwh ni... 👇

Alhamdulillah:
Anda suka tak smbil anda makan, mandi , tdo , pergi kerja , balik kerja ada income masuk ?
Jomm sertai saya , kita Jana pendapatan paling mudah skli di platform *ETHTRADE* . *DARI MANA INCOME DATANG?*
Ethtrade menjalankan urusniaga jual beli coin di pasaran dunia . keuntungan akan diberi kepada investor (kita) dan company *APA YANG BEST?*
Anda akan dapat untung
harian sbyk *0.3%-1.5%*
Total bulanan *15%-25%* Yaa hari hari tau untung masuk kecuali sbtu ahd (market off)

Sedarkah anda jika anda menyimpan di 👉ASB untung anda setahun hanya 7.5%
👉Unit trust 25% setahun
👉Saham amanah 10% setahun 👉Deposit tetap (FD) 4% setahun
Tetapi mengapa tak sanggup utk menyimpan di ETHTRADE dgn untung yg diberi setiap hari sbyk 0.3%-1.5% ?
Tidakkah anda sanggup menjadi kaya hasil dr simpanan anda di platform kami 😘 *BOLEH DIPERCAYAI KE?*
Yaa !! Sbyk 38buah negara mempercayai bisnes kami . *PERLU KE PROMOTE?*
Tak perlu ! *KALAU NAK PROMOTE?*
Boleh jee Kalau nak bonus . *JADI APA YANG PERLU?*
👉modal anda + download app luno utk withdraw + duduk diam2 @ share peluang ni Kat kawan2 .
Terpulang , takde paksaan . Nak duduk diam2 boleh , Nak share pon boleh . pilihan di tangan anda .

Jom sertai sy skrg !
https://ethtrade.org/@393266

Sila whatsapp 011-1544 8682
#ethtrademalaysia #bitcoinmalaysia #trending
#trustedinvestment
#rich77 #rich77businessclub #rich77businessacademy #phytorich77 #deltarich769 #rich77projek2k17 #harimaumalaya #homeofharimaumalaya #stadiumbukitjalil #kfc #kualalumpur #seagames2017 #sabahan #sarawak #utm #uitm #mtsa #ktd #islamituindah #smkmadai #kunak #tawau #muziumsabah #monspace #nasdaq

BITCOIN .
Tahukah anda jika pada hari ini anda memerlukan RM 7,000 untuk menampung hidup sebulan, 30 tahun dari sekarang, anda memerlukan RM 16,990.84 setiap bulan untuk menyara hidup anda. .
(Mengambil kira kadar inflasi pada 3% setahun - a bit too optimistic)
.
Bermakna jika anda mengambil keputusan untuk bersara ketika itu, anda harus ada simpanan sekurang-kurangnya sebanyak RM 2.92 juta!
.
Dah rancang ke macam mana nak ada simpanan banyak tu? ===============================================
.
Konsep Inflasi .
Jadi, apa maksud inflasi?
.
Ok, dalam layman terms atau bahasa mudah inflasi bermaksud kenaikan harga barang. Dalam kata lain, inflasi juga memberi gambaran pengurangan kuasa beli. .
Contoh mudah;
.
Jika dulu RM 100 boleh beli barang dua trolley, kini RM 100 hanya boleh beli barang setengah trolley. .
Nilai RM 100 dulu dan sekarang tidak sama kerana berlakunya kenaikan pada harga barang tersebut. .
================================================
.
Saya harap sedikit sebanyak posting ini memberi gambaran tentang berapa kita harus simpan untuk masa depan dan buat kita fikir balik betul ke perbelanjaan aku selama ini. .
nak join? Sila click link profile saya
.
Wsap 01115448682 utk sebarang pertanyaan
Follow @ariffin_rich77
.

#bitcoinmalaysia #pelaburanmalaysia #terapiinstagram
#kelassiskewangan
#rich77 #rich77businessclub #rich77businessacademy #phytorich77 #deltarich769 #rich77projek2k17 #harimaumalaya #homeofharimaumalaya #stadiumbukitjalil #kfc #kualalumpur #seagames2017 #sabahan #sarawak #utm #uitm #mtsa #ktd #islamituindah #smkmadai #kunak #tawau #muziumsabah #monspace #nasdaq .
Credit @lalavish.co

BITCOIN .
Tahukah anda jika pada hari ini anda memerlukan RM 7,000 untuk menampung hidup sebulan, 30 tahun dari sekarang, anda memerlukan RM 16,990.84 setiap bulan untuk menyara hidup anda. .
(Mengambil kira kadar inflasi pada 3% setahun - a bit too optimistic)
.
Bermakna jika anda mengambil keputusan untuk bersara ketika itu, anda harus ada simpanan sekurang-kurangnya sebanyak RM 2.92 juta!
.
Dah rancang ke macam mana nak ada simpanan banyak tu? ===============================================
.
Konsep Inflasi .
Jadi, apa maksud inflasi?
.
Ok, dalam layman terms atau bahasa mudah inflasi bermaksud kenaikan harga barang. Dalam kata lain, inflasi juga memberi gambaran pengurangan kuasa beli. .
Contoh mudah;
.
Jika dulu RM 100 boleh beli barang dua trolley, kini RM 100 hanya boleh beli barang setengah trolley. .
Nilai RM 100 dulu dan sekarang tidak sama kerana berlakunya kenaikan pada harga barang tersebut. .
================================================
.
Saya harap sedikit sebanyak posting ini memberi gambaran tentang berapa kita harus simpan untuk masa depan dan buat kita fikir balik betul ke perbelanjaan aku selama ini. .
nak join? Sila click link profile saya
.
Wsap 01115448682 utk sebarang pertanyaan
Follow @ariffin_rich77
.

#bitcoinmalaysia #pelaburanmalaysia #terapiinstagram
#kelassiskewangan
#rich77 #rich77businessclub #rich77businessacademy #phytorich77 #deltarich769 #rich77projek2k17 #harimaumalaya #homeofharimaumalaya #stadiumbukitjalil #kfc #kualalumpur #seagames2017 #sabahan #sarawak #utm #uitm #mtsa #ktd #islamituindah #smkmadai #kunak #tawau #muziumsabah #monspace #nasdaq .
Credit @lalavish.co

BITCOIN .
Tahukah anda jika pada hari ini anda memerlukan RM 7,000 untuk menampung hidup sebulan, 30 tahun dari sekarang, anda memerlukan RM 16,990.84 setiap bulan untuk menyara hidup anda. .
(Mengambil kira kadar inflasi pada 3% setahun - a bit too optimistic)
.
Bermakna jika anda mengambil keputusan untuk bersara ketika itu, anda harus ada simpanan sekurang-kurangnya sebanyak RM 2.92 juta!
.
Dah rancang ke macam mana nak ada simpanan banyak tu? ===============================================
.
Konsep Inflasi .
Jadi, apa maksud inflasi?
.
Ok, dalam layman terms atau bahasa mudah inflasi bermaksud kenaikan harga barang. Dalam kata lain, inflasi juga memberi gambaran pengurangan kuasa beli. .
Contoh mudah;
.
Jika dulu RM 100 boleh beli barang dua trolley, kini RM 100 hanya boleh beli barang setengah trolley. .
Nilai RM 100 dulu dan sekarang tidak sama kerana berlakunya kenaikan pada harga barang tersebut. .
================================================
.
Saya harap sedikit sebanyak posting ini memberi gambaran tentang berapa kita harus simpan untuk masa depan dan buat kita fikir balik betul ke perbelanjaan aku selama ini. .
nak join? Sila click link profile saya
.
Wsap 01115448682 utk sebarang pertanyaan
Follow @ariffin_rich77
.

#bitcoinmalaysia #pelaburanmalaysia #terapiinstagram
#kelassiskewangan
#rich77 #rich77businessclub #rich77businessacademy #phytorich77 #deltarich769 #rich77projek2k17 #harimaumalaya #homeofharimaumalaya #stadiumbukitjalil #kfc #kualalumpur #seagames2017 #sabahan #sarawak #utm #uitm #mtsa #ktd #islamituindah #smkmadai #kunak #tawau #muziumsabah #monspace #nasdaq .
Credit @lalavish.co

BITCOIN
.
NI BARU INCOME PASIF!!! DAN BARU GUNA MODAL RM60!!! KALAU MODAL LAGI TINGGI?? AGAK2 BERAPA?? .
BITCOIN
.
Siapa yg nak jdi kaya? Meh bce dlu😍
.
. Okay first sekali betulkan mindset ye. Kite join ni bkan trus jdi kaya. Saya tak ckp tk bleh cme kne ade masa dan usaha. Klu btol2 buat in shaa allah bleh. Tpi ape yg penting adelah in shaa allah jika kite join bnde ni. Duit utk makan dan minum tu kite cukup selalu hehe. Jangan ada mindset msuk je terus nak jadi kaya. No no no! Kne ade fikiran yg betol ye!

Gmbar ni merupakan gambar yg membuktikan pendapatan pasif. Mksudnye klu korg letak je duit kt situ die akan makin lama makin bnyk. Die brkembang sndiri. Tk prlu rsau korg bleh cek setiap mse yg korg suke so duit korg xkan hlg scre ttibe. Lgi bnyk adelaa hehe. Dlam ethtrade ni ade dua teknik yg korg bleh gune. Satu pasif dan satu aktif. Korg aktif lgi bnyk la korg dpt. cmne dgn teknik aktif ni? Meh la pm saya ajar. .
.
Semua transaksi kite terus direct ke bank CIMB dan MAYBANK sahaja.duit yg korg bank in akan trus dikereditkan ke akaun korg dlam mse yg sngt sekejap. Tk perlu bank in pde saya ape2 pon. Pling pnting adelah tak prlu rsau soal kne scam . Bukti semua saya akan bgi dan teknik in shaa allah. Tak percaya? Cube dlu😜...
.
Berminat nak join
.
Wsap saya 01115448682 @ariffin_rich77
.
#ethtrade #ethtrademalaysia #bitcoinmalaysia #bitcoin #jomkaya
#rich77 #rich77businessclub #rich77businessacademy #phytorich77 #deltarich769 #rich77projek2k17 #harimaumalaya #homeofharimaumalaya #stadiumbukitjalil #kfc #kualalumpur #seagames2017 #sabahan #sarawak #utm #uitm #mtsa #ktd #islamituindah #smkmadai #kunak #tawau #muziumsabah #monspace #nasdaq
Credit: @ethtrade.my

Vlog stadium bukit jalil baru!! Dpt Jumpa @khairykj , etika makan di stadium,nfdp>kelantan? dan byk lagi.link full video di bio.
@stadium_bukitjalil @malayantiger.my #harimaumalaya #pulunkedahpulun #nfdp #stadiumbukitjalil

MS COIN
.

SELAMAT PETANG DAN ASSALAMUALAIKUM.
APA BEZA MSCOIN DENGAN DUIT ?

Harini saya ada duit RM10,000.
.
✔Bulan depan kalau saya masih simpan duit tu tetap RM10,000.
.
✔Tahun depan kalau saya masih simpan duit tu tetap RM10,000 tapi nilai setiap tahun makin rendah.

Hari ni saya ada mscoin 10,000 unit.
.
✔1 Jun ini, nilai 10,000 unit mscoin saya bernilai 0.10 usd dan menjadikan nilai RM4,000.
.
✔Jun hingga Ogos, nilai 10,000 unit mscoin saya dijangka naik ke 1 usd dan menjadikan nilai Rm40,000.
.
✔Tahun depan dijangka 10,000 unit mscoin saya naik ke 10 usd dan menjadikan nilai RM400,000 !!! Inilah beza simpan duit dengan simpan mscoin. Duit semakin susut tetapi mscoin nilainya semakin naik.

Mana anda pilih ? 📞☎️MS Coin Advisor
.
BERMINAT?
WSAP
muhammad Ariffin @ariffin_rich77
.
011 1544 8682
011 1544 8682
011 1544 8682 .

#rich77 #rich77businessclub #rich77businessacademy #phytorich77 #deltarich769 #rich77projek2k17 #harimaumalaya #homeofharimaumalaya #stadiumbukitjalil #kfc #kualalumpur #seagames2017 #sabahan #sarawak #utm #uitm #mtsa #ktd #islamituindah #smkmadai #kunak #tawau #muziumsabah

MS COIN
.

SELAMAT PETANG DAN ASSALAMUALAIKUM.
APA BEZA MSCOIN DENGAN DUIT ?

Harini saya ada duit RM10,000.
.
✔Bulan depan kalau saya masih simpan duit tu tetap RM10,000.
.
✔Tahun depan kalau saya masih simpan duit tu tetap RM10,000 tapi nilai setiap tahun makin rendah.

Hari ni saya ada mscoin 10,000 unit.
.
✔1 Jun ini, nilai 10,000 unit mscoin saya bernilai 0.10 usd dan menjadikan nilai RM4,000.
.
✔Jun hingga Ogos, nilai 10,000 unit mscoin saya dijangka naik ke 1 usd dan menjadikan nilai Rm40,000.
.
✔Tahun depan dijangka 10,000 unit mscoin saya naik ke 10 usd dan menjadikan nilai RM400,000 !!! Inilah beza simpan duit dengan simpan mscoin. Duit semakin susut tetapi mscoin nilainya semakin naik.

Mana anda pilih ? 📞☎️MS Coin Advisor
.
BERMINAT?
WSAP
muhammad Ariffin @ariffin_rich77
.
011 1544 8682
011 1544 8682
011 1544 8682 .

#rich77 #rich77businessclub #rich77businessacademy #phytorich77 #deltarich769 #rich77projek2k17 #harimaumalaya #homeofharimaumalaya #stadiumbukitjalil #kfc #kualalumpur #seagames2017 #sabahan #sarawak #utm #uitm #mtsa #ktd #islamituindah #smkmadai #kunak #tawau #muziumsabah

MS COIN
.

SELAMAT PETANG DAN ASSALAMUALAIKUM.
APA BEZA MSCOIN DENGAN DUIT ?

Harini saya ada duit RM10,000.
.
✔Bulan depan kalau saya masih simpan duit tu tetap RM10,000.
.
✔Tahun depan kalau saya masih simpan duit tu tetap RM10,000 tapi nilai setiap tahun makin rendah.

Hari ni saya ada mscoin 10,000 unit.
.
✔1 Jun ini, nilai 10,000 unit mscoin saya bernilai 0.10 usd dan menjadikan nilai RM4,000.
.
✔Jun hingga Ogos, nilai 10,000 unit mscoin saya dijangka naik ke 1 usd dan menjadikan nilai Rm40,000.
.
✔Tahun depan dijangka 10,000 unit mscoin saya naik ke 10 usd dan menjadikan nilai RM400,000 !!! Inilah beza simpan duit dengan simpan mscoin. Duit semakin susut tetapi mscoin nilainya semakin naik.

Mana anda pilih ? 📞☎️MS Coin Advisor
.
BERMINAT?
WSAP
muhammad Ariffin @ariffin_rich77
.
011 1544 8682
011 1544 8682
011 1544 8682 .

#rich77 #rich77businessclub #rich77businessacademy #phytorich77 #deltarich769 #rich77projek2k17 #harimaumalaya #homeofharimaumalaya #stadiumbukitjalil #kfc #kualalumpur #seagames2017 #sabahan #sarawak #utm #uitm #mtsa #ktd #islamituindah #smkmadai #kunak #tawau #muziumsabah

CHAMPIONS OF EPL 2016/17 @chelseafc
.
New record of the season (30 game win)
.
Thibaut courtois win the golden glove award (16 cleansheet) @thibautcourtois
.
Last game for john terry with chelsea @johnterry.26

Captain! Leader! Legend!
・・・
#BreatheChelsea #CFC #ChelseaFC #CFCFamily #KTBFFH #Carefree #PremierLeague #EPL #JohnTerry #homeofharimaumalaya #stadiumbukitjalil #jangankecam #facupfinal #seagames2017

Most Popular Instagram Hashtags