#stadiumbukitjalil

7508 posts

TOP POSTS

Good night, two beautiful stadiums under renovation this year, GBK for Asian Games while Bukit Jalil for Sea Games 2017 🙏

#Gelorabungkarno #GBK #indonesia #roadtoasiangames #bukitjalil #stadiumbukitjalil #stadiummalaysia #HarimauMalaya #ultrasid #ultrasmalaya

Oh kasihku takkan hilang
Bila Kau ingat kepadaku
Oh Cintaku tak akan pudar
Bila Kau selalu disampingku
.
#rayadistadium #rayasambilkerja #terusmencintai #kementerianbeliadansukan #stadiumbukitjalil #axiataarena

Ngga 50 tahun sekali juga muka gw bisa masuk ke scoringboardnya Bukit Jalil..
.
.
"Halloooooo froom the other siiideee..!"
.
.
Btw, reviewnya ntar yaa..
.
.

#adelle #stadiumbukitjalil #stadium #seiko #stadionutamagelorabungkarno .
.
Pic by @vegit_hughes

With KJ 😍⚽️🤙 #stadiumbukitjalil

Haiiii semua yang berada di sini!!! 🙋🙋🙋🙋#stadiumbukitjalil

Main bola dekat stadium bukit jalil
#nfdpexperience
#stadiumbukitjalil
#nfdpmalaysia

MOST RECENT

semalam punye cerita..😊
#sambutanhariraya
#stadiumbukitjalil

.
@awanungubook.my
.
.
IPHONE 6 HADIAH KOMBO RAMADHAN LEPAS, KOMBO MEGA SALE SYAWAL NIH DAPAT DUIT RAYA RM 1000?
.
Amboih. Untungnyeee korang beli buku je hari  tu dah dapat iphone 6, bulan ini dapat DUIT RAYA RM 1000 pula! 😍
.
Korang dah tahu apa kombo syawal kami kali ini? Kombo Syawal kami bulan ini memang daebakk ahh korang beli je mana mana buku dari koleksi kami AQADA & Inspirasee dan dapat tebus percuma voucher buku raya bernilai RM 65. Weh, diskaun rm65 siapa nak bagi!
.
Mana tahu ada rezeki korang bertuah dapat RM 1000 kennn? Takpun bertuah di kalangan 10 orang dapat RM 50 . Jarang orang beli buku dapat wang tunai tau. Jom ajak kawan kawan sekali sertai kombo Syawal nih baru syiokk!
.
Untuk sebarang pertanyaan whatsapp perunding khimat pelanggan kami "ADMIN NAK KOMBO RAYA" ke
.
www.wasap.my/+60189150937/ADMIN_NAK_KOMBO
.
Follow @awanungubook.my @awanungubook.my @awanungubook.my @awanungubook.my untuk dapatkan kombo Syawal ini! Tawaran ini sah dari 17 July sehingga 31 July 2017 sahaja. Nak tahu siapa berpeluang memenangi hadiah hadiah tersebut? Kami live di Instagram @aimaanbanna , so follow @aimaanbanna untuk tahu nanti siapa pemenangnya yah! .
Moga Allah Redha 😊
.
"ASYIK-ASYIK DUIT RAYA, APA KATA BUKU RAYA PENGHIAS IMAN & TAQWA!"
.
#harimaumalaya #seagames2017 #stadiumbukitjalil #sabahbookstore #smobookstores #popularbook #dakwah #ktd #utm #uitm #kuis #uiam #upsi #sabah #sarawak #muallaf #perkim #malaysia

Oh kasihku takkan hilang
Bila Kau ingat kepadaku
Oh Cintaku tak akan pudar
Bila Kau selalu disampingku
.
#rayadistadium #rayasambilkerja #terusmencintai #kementerianbeliadansukan #stadiumbukitjalil #axiataarena

Perasaan yang tak terkata bila lipatan tudung tak bekerjasama.
Waktu sebelum sampai, nampak lawa , nampak lawa ✨✨, tapi kala nak bergambar masa tu lah terkelepet lah, gelembong lah, kemek lah 🥀🥀🥀. Another alphabet dUCk "G" for G.R.U.M.P.Y 🤦🏻‍♀️. #berayadistadium #ootd#openhouseraya #rumahterbukakbs#stadiumbukitjalil #axiataarena

@reginalah thanks for the dropping by our table to enjoy the durian. The power of durian is unarguable.
#kaloihope #life #work #kbsopenhouse #bangkitbersama #thepowerofdurian #stadiumbukitjalil #klsportscity

Selamat malam Malaysia🇲🇾 selamat malam harimau malaya🐯Sebulan lagi Sukan SEA KL👏🏻 Tutup salam ... 🤣🤣🤣🤣 #bukitjalilnationalstadium #stadiumbukitjalil #klsportscity #bangkitbersama #homeofharimaumalaya #snbj 📷 @asianadotmy

Ni je smpat snap.. 😅😅 Kalu bole smua artis dtg td nk ajk bgmba..#jamuanrayakbs2017 #stadiumbukitjalil #khaibahar #datohattan #shanzahmad #rayadistadium

Most Popular Instagram Hashtags