#sspeed

10451 posts

TOP POSTS

ADA LAGI JERSI TERBARU DARI ADIDAS📢📢📢📢!!!
.
TERDAPAT 4 PILIHAN WARNA YANG MEMUKAU😊
.
-Kelabu Ranger
-Merah Ducati
-Terqoise Tortoise
-Purple DGK
.
ADIDAS JDT
100% MicroPolyester
Size S,M,L,XL,XXL (Regular Size)

Harga Promosi RM25 Jersi + nama + nombor
*Free pos Semenanjung Malaysia
.
Tambahan pos RM2/pc utk ke Sabah & Sarawak

Minimum Team Order 8 helai sahaja (🚫NO SINGLE ORDER)
. .
Untuk memperHEBATkan PENAMPILAN anda dengan jersi anda JOM
⚽Tambah SPONSOR Di dada (RedBull, Fly Emirates, Subway dll)
⚽Tambah NAMA TEAM (boleh letak bawah nombor @ dada depan)
⚽Tambah LOGO team korang, samada Stiker @ Sulam
⚽Nak lagi GEMPAK! Order terus bersama2  dgn SHORT PANTS & STOKIN

JOM klik link ni untuk melihat Testimoni dari pelanggan kami yang pernah berurusan dengan kami @testimoni_kedaijersi_alamin

TUNGGU ada lagi!!! Kami ada hadiah nak bagi kat korang tau, check it out bawah ⬇⬇⬇
.
ITEM FREE GIFT🎁
1-Patch Kedai Jersi Al-Amin (lengan)
2-Sponsor Kedai Jersi Al-Amin (dada depan)
3-Sponsor IG Kedai Jersi Al-Amin (belakang bawah nombor)
4- Sponsor Kedai Jersi Al-Amin (bawah nombor)
*Pilih satu dari 4 item free gift di atas untuk memantopkan lagi jersi korang ya😊
.
DIBUKA UNTUK TEMPAHAN SEKARANG 📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩
Sila taip "Adidas JDT" dan hantar Whatsapp/Telegram 0133617343 untuk sebarang info dan tempahan

Klik link untuk pertanyaan @ tempahan
Http://www.wasap.my/60133617343/AdidasJDT

KEDAI JERSI AL-AMIN
+60133617343
Wechat id: kjalamin
IG: kedaijersi_alamin

#eureka #Orca #kool #jersisukan #jersibola #jersimurah #Real #fbt #pegan #zealver #warrix #speed #futsal #jersipasukan #jerseyteam #jersiteam #jersifutsal #kedaijersi_alamin #kedaijersialamin #kjalamin #jersiteammurah #futsalmalaysia #ligaharam #perak #johor #selangor #kedah #sspeed #jdt

Call & Whatsapp : 01129515477 (AWE)

#jersifutsal #sspeed #mbasmelaka

VERSYS
NEW BRAND NEW DESIGN!
DESIGN LAWA HARGA MURAH BERPATUTAN
SIZING M,L,XL,XXL
MINIMUM ORDER 7PCS PER ORDER
HANYA RM32 SIAP NAMESET DAN NOMBOR
FREE POS SEMENANJUNG
Whatsapp 014-8489432
#JERSI #JERSEY #JERSITEAM #JERSIMURAH #JERSIONLINE #JERSIORIGINAL #ORIGINAL #EUREKA #WARRIX #KOOL #CADENZA #PEGAN #SSPEED #FBT #REALUNITED #NIKE #PUMA #ADIDAS #SAKKA #UMBRO #90MINUTES #GRANDSPORT #ZEALVER #MURAH #KEDAIJERSI #SAYAJUALJERSI
#SAYAJUALMURAH #ONLINESTORE #ATOKJERSEY

HANYA RM25 TERMASUK NAMESET! .
.
MANA NAK CARI JERSI TEAM MURAH MACAM NI 😨😨 .
.
.
HANYA RM25
Anda dapat BAJU + PRINTING NAMESET .
Baju Team Giler Murah 🔨🔨 .
.
.
Jom order selagi stok masih ada.
Lambat lambat habis boh .
Printing kencang sehari dua siap! .
.
.
Follow @kedaijersipaiq @kedaijersipaiq @kedaijersipaiq .
.
Whatsapp JERSI25 ke 0139483370
Whatsapp JERSI25 ke 0139483370
Whatsapp JERSI25 ke 0139483370
.
.
#jersiteam #jersiAdidas #bajuteam #teamwear #kedaijersipaiq #bajuteam #printingjersi #jersimurah #jersi #jersibola #jersionline #jersiteamRM25 #sspeed #jersisspeed

.
Merecikk ke x? Jangan meleleh sudah...
.
USA Templates
( boleh custome brand Nike, Adidas, Umbro, Underarmour & lain2 lagi )
⚽⚽..Rm35..Rm35..⚽⚽
Saiz : S, M, L & XL
Hanya untuk Team Order sahaja!! 🤑FREE 🤑FREE :
🎁 Nama
🎁 Nombor
🎁 Pos SM ( Borneo add rm3)
.
Berminat?Whatsapp ke 013-4739096 / Col ke 016-4493438.
.
#jersiwansport #wancollection #promosionlineshop #promosiku #jersiteammurah #sspeed #jersi #usa

.
Jersi VERSUS original 100% dari thailand..Jersi yang sangat menarik..fabric yang tahan lasak..sejuk serta sesuai untuk jersi team atau untuk pakai jalan2....
.
harga yang berpatutan..kualiti setanding dengan jersi brand terkenal..
.
RM27 RM27 RM27 .. .
jenis kain adalah microfiber..
.
.
saiz:-..
.
S M L XL XXL. (regular fit)
.
apa yang best nya..harga dah murah..harga pula termasuk dengan percuma:--
.
🔹nama. .
🔹number. .
🔹postage. .
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
.
bagi yang nk jersi team tu nampak lebih gempak, sempurna,mengangunkan...boleh lah tambah,harga untuk sebarang tambahan boleh di kurang kan :---
.
🌀nama team. .
🌀sponser. .
🌀number di depan. .
🌀seluar / stokin. .
💢minimum order 8helai. .
💢sabah/sarawak postage tambah RM2. .
satu lagi...baju ni korang boleh campur warna tau...untuk kepper warna lain..untuk coach warna lain..
.
saya juga menerima tempahan untuk:--
.
🔺sulaman. .
🔺heat press. .
🔺order stiker untuk logo pun boleh. .
sebarang pertanyaan boleh lah whatsapp saya:--
.
013-2463124
013-2463124
013-2463124
.
#silkscreen #jerseymurah #promosi #printingbaju #ureka #realbrands#unimas#UNIKL#ums#uitm#upsi#usm#upm#polisas#politeknik#politeknikungkuomar#uthm#jersionline#jersisukan#jersi#jersibola#sspeed#adidas#nike#printingbaju

MOST RECENT

🔥NEW ITEM🔥
ZEALVER A5008
.
saiz M L XL XXL
Jersi + nama,nombor : RM 28
✅ KETELITIAN dan KEMAHIRAN kami amatlah tidak boleh diragui.
.
📈 untuk menjadikan jersi anda lebih kelihatan DA BOMBB!! anda boleh menambah pelbagai pilihan logo.
.
💢 Anda pastinya susah untuk menolak tawaran ini.
.
Berminat ? call/sms/whatsapp 👉 +6019-2084197
.
🔥Design yang menarik dan sesuai untuk kasual ataupun bersukan
.
Kenapa anda perlu memilih kami sebagai Kedai Jersi Pilihan anda
👍 Kualiti Printing yang amat memuaskan
👍 Menyediakan hanya servis terbaik untuk anda
👍 Kami merupakan " Trusted Seller" dan anda tidak perlu ragu- ragu tentang perkhidmatan kami.

#TrustedSeller #Sayajual #jersimurah #onlineshopping #jersi #futsal #kool #eureka #warrix #90minute #real #sspeed #vara #fbt #nike #adidas #warrior #futsalmalaysia #printingjersi #jersikualiti #zealver #arenafutsalstore

.
Jersi VERSUS original 100% dari thailand..Jersi yang sangat menarik..fabric yang tahan lasak..sejuk serta sesuai untuk jersi team atau untuk pakai jalan2....
.
harga yang berpatutan..kualiti setanding dengan jersi brand terkenal..
.
RM27 RM27 RM27 .. .
jenis kain adalah microfiber..
.
.
saiz:-..
.
S M L XL XXL. (regular fit)
.
apa yang best nya..harga dah murah..harga pula termasuk dengan percuma:--
.
🔹nama. .
🔹number. .
🔹postage. .
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
.
bagi yang nk jersi team tu nampak lebih gempak, sempurna,mengangunkan...boleh lah tambah,harga untuk sebarang tambahan boleh di kurang kan :---
.
🌀nama team. .
🌀sponser. .
🌀number di depan. .
🌀seluar / stokin. .
💢minimum order 8helai. .
💢sabah/sarawak postage tambah RM2. .
satu lagi...baju ni korang boleh campur warna tau...untuk kepper warna lain..untuk coach warna lain..
.
saya juga menerima tempahan untuk:--
.
🔺sulaman. .
🔺heat press. .
🔺order stiker untuk logo pun boleh. .
sebarang pertanyaan boleh lah whatsapp saya:--
.
013-2463124
013-2463124
013-2463124
.
#silkscreen #jerseymurah #promosi #printingbaju #ureka #realbrands#unimas#UNIKL#ums#uitm#upsi#usm#upm#polisas#politeknik#politeknikungkuomar#uthm#jersionline#jersisukan#jersi#jersibola#sspeed#adidas#nike#printingbaju

.
Jersi VERSUS original 100% dari thailand..Jersi yang sangat menarik..fabric yang tahan lasak..sejuk serta sesuai untuk jersi team atau untuk pakai jalan2....
.
harga yang berpatutan..kualiti setanding dengan jersi brand terkenal..
.
RM27 RM27 RM27 .. .
jenis kain adalah microfiber..
.
.
saiz:-..
.
S M L XL XXL. (regular fit)
.
apa yang best nya..harga dah murah..harga pula termasuk dengan percuma:--
.
🔹nama. .
🔹number. .
🔹postage. .
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
.
bagi yang nk jersi team tu nampak lebih gempak, sempurna,mengangunkan...boleh lah tambah,harga untuk sebarang tambahan boleh di kurang kan :---
.
🌀nama team. .
🌀sponser. .
🌀number di depan. .
🌀seluar / stokin. .
💢minimum order 8helai. .
💢sabah/sarawak postage tambah RM2. .
satu lagi...baju ni korang boleh campur warna tau...untuk kepper warna lain..untuk coach warna lain..
.
saya juga menerima tempahan untuk:--
.
🔺sulaman. .
🔺heat press. .
🔺order stiker untuk logo pun boleh. .
sebarang pertanyaan boleh lah whatsapp saya:--
.
013-2463124
013-2463124
013-2463124
.
#silkscreen #jerseymurah #promosi #printingbaju #ureka #realbrands#unimas#UNIKL#ums#uitm#upsi#usm#upm#polisas#politeknik#politeknikungkuomar#uthm#jersionline#jersisukan#jersi#jersibola#sspeed#adidas#nike#printingbaju

013-2463124
.
Jersi CADENZA original 100% dari thailand..Jersi yang sangat menarik..fabric yang tahan lasak..sejuk serta sesuai untuk jersi team atau untuk pakai jalan2....
.
harga yang berpatutan..kualiti setanding dengan jersi brand terkenal..
.
RM32 RM32 RM32 .. .
jenis kain adalah micropolyester ..
.
saiz:-..
.
S M L XL XXL. (SLIM fit)
.
apa yang best nya..harga dah murah..harga pula termasuk dengan percuma:--
.
🔹nama. .
🔹number. .
🔹postage. .
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
.
bagi yang nk jersi team tu nampak lebih gempak, sempurna,mengangunkan...boleh lah tambah,HARGA untuk sebarang tambahan boleh di kurang kan :---
.
🌀nama team. .
🌀sponser. .
🌀number di depan. .
🌀seluar / stokin. .
💢minimum order 8helai. .
💢sabah/sarawak postage tambah RM2. .
satu lagi...baju ni korang boleh campur warna tau...untuk kepper warna lain..untuk coach warna lain..
.
saya juga menerima tempahan untuk:--
.
🔺sulaman. .
🔺heat press. .
🔺order stiker untuk logo pun boleh. .
sebarang pertanyaan boleh lah whatsapp saya:--
.
013-2463124
013-2463124
013-2463124
.
#silkscreen #jerseymurah #promosi #printingbaju #ureka #realbrands#unimas#UNIKL#ums#uitm#upsi#usm#upm#polisas#politeknik#politeknikungkuomar#uthm#jersionline#jersisukan#jersi#jersibola#sspeed#adidas#nike#printingbaju

013-2463124
.
Jersi CADENZA original 100% dari thailand..Jersi yang sangat menarik..fabric yang tahan lasak..sejuk serta sesuai untuk jersi team atau untuk pakai jalan2....
.
harga yang berpatutan..kualiti setanding dengan jersi brand terkenal..
.
RM32 RM32 RM32 .. .
jenis kain adalah micropolyester ..
.
saiz:-..
.
S M L XL XXL. (SLIM fit)
.
apa yang best nya..harga dah murah..harga pula termasuk dengan percuma:--
.
🔹nama. .
🔹number. .
🔹postage. .
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
.
bagi yang nk jersi team tu nampak lebih gempak, sempurna,mengangunkan...boleh lah tambah,HARGA untuk sebarang tambahan boleh di kurang kan :---
.
🌀nama team. .
🌀sponser. .
🌀number di depan. .
🌀seluar / stokin. .
💢minimum order 8helai. .
💢sabah/sarawak postage tambah RM2. .
satu lagi...baju ni korang boleh campur warna tau...untuk kepper warna lain..untuk coach warna lain..
.
saya juga menerima tempahan untuk:--
.
🔺sulaman. .
🔺heat press. .
🔺order stiker untuk logo pun boleh. .
sebarang pertanyaan boleh lah whatsapp saya:--
.
013-2463124
013-2463124
013-2463124
.
#silkscreen #jerseymurah #promosi #printingbaju #ureka #realbrands#unimas#UNIKL#ums#uitm#upsi#usm#upm#polisas#politeknik#politeknikungkuomar#uthm#jersionline#jersisukan#jersi#jersibola#sspeed#adidas#nike#printingbaju

New ITEM SAKKA POLO EXCLUSIVE 🌺🌺
===========================================SALE 2.0 ini kami akn mngadakn promosi dgn serendah RM25 (siap nama nombor + free pos smnnjung + freegift ) kepada semua pelanggan kami kerana menyokong kami😬😬 selama 4 tahun dlm bisnes printing dan supplier jersi.. =========================================== Antara brand2 trbaru •PEGAN •ORCA •CAPPUCCINO sport •REAL •MATADOR •ZEALVER •VANGUARD •EEPRO

Kami menyediakn 3 pakej untk anda 👔 PAKEJ A : baju shj 👔 PAKEJ B : baju + seluar 👔 PAKEJ C : baju + seluar + stokin 😊 Untk lebih menarik pd jersi anda, kami juga menyediakn servis PRINTING , STICKER , dan SULAM untk logo sponser. .
.
=================================.
.
Untk info lanjut anda blh trus whtsapp 📞 014-5251447 📞014-5251447 •Untk testimoni @ gmbr team blh trus ke page kami di fb (tkan link kt profile)
.

#kool #eureka #warrix #pegan #sspeed #matador #realunited #cadenza #zealver #jersiteam #teamjersey #originalthailand #jersiborong #utemcup #mmucup #uitmcup #ligaharam #onlinestore #jersiborong #jersibajet #teesport

New ITEM SAKKA POLO EXCLUSIVE 🌺🌺
===========================================SALE 2.0 ini kami akn mngadakn promosi dgn serendah RM25 (siap nama nombor + free pos smnnjung + freegift ) kepada semua pelanggan kami kerana menyokong kami😬😬 selama 4 tahun dlm bisnes printing dan supplier jersi.. =========================================== Antara brand2 trbaru •PEGAN •ORCA •CAPPUCCINO sport •REAL •MATADOR •ZEALVER •VANGUARD •EEPRO

Kami menyediakn 3 pakej untk anda 👔 PAKEJ A : baju shj 👔 PAKEJ B : baju + seluar 👔 PAKEJ C : baju + seluar + stokin 😊 Untk lebih menarik pd jersi anda, kami juga menyediakn servis PRINTING , STICKER , dan SULAM untk logo sponser. .
.
=================================.
.
Untk info lanjut anda blh trus whtsapp 📞 014-5251447 📞014-5251447 •Untk testimoni @ gmbr team blh trus ke page kami di fb (tkan link kt profile)
.

#kool #eureka #warrix #pegan #sspeed #matador #realunited #cadenza #zealver #jersiteam #teamjersey #originalthailand #jersiborong #utemcup #mmucup #uitmcup #ligaharam #onlinestore #jersiborong #jersibajet #teesport

New ITEM SAKKA POLO EXCLUSIVE 🌺🌺
===========================================SALE 2.0 ini kami akn mngadakn promosi dgn serendah RM25 (siap nama nombor + free pos smnnjung + freegift ) kepada semua pelanggan kami kerana menyokong kami😬😬 selama 4 tahun dlm bisnes printing dan supplier jersi.. =========================================== Antara brand2 trbaru •PEGAN •ORCA •CAPPUCCINO sport •REAL •MATADOR •ZEALVER •VANGUARD •EEPRO

Kami menyediakn 3 pakej untk anda 👔 PAKEJ A : baju shj 👔 PAKEJ B : baju + seluar 👔 PAKEJ C : baju + seluar + stokin 😊 Untk lebih menarik pd jersi anda, kami juga menyediakn servis PRINTING , STICKER , dan SULAM untk logo sponser. .
.
=================================.
.
Untk info lanjut anda blh trus whtsapp 📞 014-5251447 📞014-5251447 •Untk testimoni @ gmbr team blh trus ke page kami di fb (tkan link kt profile)
.

#kool #eureka #warrix #pegan #sspeed #matador #realunited #cadenza #zealver #jersiteam #teamjersey #originalthailand #jersiborong #utemcup #mmucup #uitmcup #ligaharam #onlinestore #jersiborong #jersibajet #teesport

New ITEM SAKKA POLO EXCLUSIVE 🌺🌺
===========================================SALE 2.0 ini kami akn mngadakn promosi dgn serendah RM25 (siap nama nombor + free pos smnnjung + freegift ) kepada semua pelanggan kami kerana menyokong kami😬😬 selama 4 tahun dlm bisnes printing dan supplier jersi.. =========================================== Antara brand2 trbaru •PEGAN •ORCA •CAPPUCCINO sport •REAL •MATADOR •ZEALVER •VANGUARD •EEPRO

Kami menyediakn 3 pakej untk anda 👔 PAKEJ A : baju shj 👔 PAKEJ B : baju + seluar 👔 PAKEJ C : baju + seluar + stokin 😊 Untk lebih menarik pd jersi anda, kami juga menyediakn servis PRINTING , STICKER , dan SULAM untk logo sponser. .
.
=================================.
.
Untk info lanjut anda blh trus whtsapp 📞 014-5251447 📞014-5251447 •Untk testimoni @ gmbr team blh trus ke page kami di fb (tkan link kt profile)
.

#kool #eureka #warrix #pegan #sspeed #matador #realunited #cadenza #zealver #jersiteam #teamjersey #originalthailand #jersiborong #utemcup #mmucup #uitmcup #ligaharam #onlinestore #jersiborong #jersibajet #teesport

New ITEM SAKKA POLO EXCLUSIVE 🌺🌺
===========================================SALE 2.0 ini kami akn mngadakn promosi dgn serendah RM25 (siap nama nombor + free pos smnnjung + freegift ) kepada semua pelanggan kami kerana menyokong kami😬😬 selama 4 tahun dlm bisnes printing dan supplier jersi.. =========================================== Antara brand2 trbaru •PEGAN •ORCA •CAPPUCCINO sport •REAL •MATADOR •ZEALVER •VANGUARD •EEPRO

Kami menyediakn 3 pakej untk anda 👔 PAKEJ A : baju shj 👔 PAKEJ B : baju + seluar 👔 PAKEJ C : baju + seluar + stokin 😊 Untk lebih menarik pd jersi anda, kami juga menyediakn servis PRINTING , STICKER , dan SULAM untk logo sponser. .
.
=================================.
.
Untk info lanjut anda blh trus whtsapp 📞 014-5251447 📞014-5251447 •Untk testimoni @ gmbr team blh trus ke page kami di fb (tkan link kt profile)
.

#kool #eureka #warrix #pegan #sspeed #matador #realunited #cadenza #zealver #jersiteam #teamjersey #originalthailand #jersiborong #utemcup #mmucup #uitmcup #ligaharam #onlinestore #jersiborong #jersibajet #teesport

013-2463124
.
Jersi CADENZA original 100% dari thailand..Jersi yang sangat menarik..fabric yang tahan lasak..sejuk serta sesuai untuk jersi team atau untuk pakai jalan2....
.
harga yang berpatutan..kualiti setanding dengan jersi brand terkenal..
.
RM32 RM32 RM32 .. .
jenis kain adalah micropolyester ..
.
saiz:-..
.
S M L XL XXL. (SLIM fit)
.
apa yang best nya..harga dah murah..harga pula termasuk dengan percuma:--
.
🔹nama. .
🔹number. .
🔹postage. .
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
.
bagi yang nk jersi team tu nampak lebih gempak, sempurna,mengangunkan...boleh lah tambah,HARGA untuk sebarang tambahan boleh di kurang kan :---
.
🌀nama team. .
🌀sponser. .
🌀number di depan. .
🌀seluar / stokin. .
💢minimum order 8helai. .
💢sabah/sarawak postage tambah RM2. .
satu lagi...baju ni korang boleh campur warna tau...untuk kepper warna lain..untuk coach warna lain..
.
saya juga menerima tempahan untuk:--
.
🔺sulaman. .
🔺heat press. .
🔺order stiker untuk logo pun boleh. .
sebarang pertanyaan boleh lah whatsapp saya:--
.
013-2463124
013-2463124
013-2463124
.
#silkscreen #jerseymurah #promosi #printingbaju #ureka #realbrands#unimas#UNIKL#ums#uitm#upsi#usm#upm#polisas#politeknik#politeknikungkuomar#uthm#jersionline#jersisukan#jersi#jersibola#sspeed#adidas#nike#printingbaju

013-2463124
.
Jersi CADENZA original 100% dari thailand..Jersi yang sangat menarik..fabric yang tahan lasak..sejuk serta sesuai untuk jersi team atau untuk pakai jalan2....
.
harga yang berpatutan..kualiti setanding dengan jersi brand terkenal..
.
RM32 RM32 RM32 RM32 .. .
jenis kain adalah micropolyester..
.
saiz:-..
.
S M L XL XXL. (SLIM fit)
.
apa yang best nya..harga dah murah..harga pula termasuk dengan percuma:--
.
🔹nama. .
🔹number. .
🔹postage. .
bagi yang nk jersi team tu nampak lebih gempak, sempurna,mengangunkan...boleh lah tambah,harga untuk sebarang tambahan boleh di kurang kan :---
.
🌀nama team. .
🌀sponser. .
🌀number di depan. .
🌀seluar / stokin. .
💢minimum order 8helai. .
💢sabah/sarawak postage tambah RM2. .
satu lagi...baju ni korang boleh campur warna tau...untuk kepper warna lain..untuk coach warna lain..
.
saya juga menerima tempahan untuk:--
.
🔺sulaman. .
🔺heat press. .
🔺order stiker untuk logo pun boleh. .
sebarang pertanyaan boleh lah whatsapp saya:--
.
013-2463124
013-2463124
013-2463124
.
#silkscreen #jerseymurah #promosi #printingbaju #ureka #realbrands#unimas#UNIKL#ums#uitm#upsi#usm#upm#polisas#politeknik#politeknikungkuomar#uthm#jersionline#jersisukan#jersi#jersibola#sspeed#adidas#nike#printingbaju

.
Eureka A5027
GOLDEN GENERATION
💯 Original Thailand
Saiz : M-L-XL-2XL
.
=============
3 New Colour
=============
Warna : Biru ⭕
Warna : Putih ⚪
Warna : Hitam ⚫
.
= = = = = = = = = = = = = = = =
TEAM ORDER
Harga RM35 Sahaja!!!
FREE NAMA
FREE NOMBOR
= = = = = = = = = = = = = = = =
.
Ingin nampak lebih bergaya??? Jom Custom Your Own Creativity
🔖Silkscreen/Sticker Nameset
🔖Sticker/Sulaman Logo
🔖Silkscreen/Sticker Sponsor
🔖Seluar Lokal/Original Eureka
🔖Stokin Original Eureka

untuk tempahan/pertanyaan:↩
0 1 7 - 9 3 2 6 1 2 6
🏪 (WhatsApp/Line/Telegram/Call/Msg)

#warrix
#real
#eureka
#zealver
#matador
#sspeed
#pegan
#onlinejersi
#murahjersi
#jersimurah
#jersifutsal
#jersiteam
#jerseyteam
#ligafutsal
#kelantan
#selangor
#johor
#sabah
#trustedseller
#kedaijersiasyhraf
#since2010
#original

New ITEM ‼️‼️‼️‼️‼️===========================================SALE 2.0 ini kami akn mngadakn promosi dgn serendah RM25 (siap nama nombor + free pos smnnjung + freegift ) kepada semua pelanggan kami kerana menyokong kami😬😬 selama 4 tahun dlm bisnes printing dan supplier jersi.. =========================================== Antara brand2 trbaru •PEGAN •ORCA •CAPPUCCINO sport •REAL •MATADOR •ZEALVER •VANGUARD •EEPRO

Kami menyediakn 3 pakej untk anda 👔 PAKEJ A : baju shj 👔 PAKEJ B : baju + seluar 👔 PAKEJ C : baju + seluar + stokin 😊 Untk lebih menarik pd jersi anda, kami juga menyediakn servis PRINTING , STICKER , dan SULAM untk logo sponser. .
.
=================================.
.
Untk info lanjut anda blh trus whtsapp 📞 014-5251447 📞014-5251447 •Untk testimoni @ gmbr team blh trus ke page kami di fb (tkan link kt profile)
.

#kool #eureka #warrix #pegan #sspeed #matador #realunited #cadenza #zealver #jersiteam #teamjersey #originalthailand #jersiborong #utemcup #mmucup #uitmcup #ligaharam #onlinestore #jersiborong #jersibajet #teesport

New ITEM ‼️‼️‼️‼️‼️===========================================SALE 2.0 ini kami akn mngadakn promosi dgn serendah RM25 (siap nama nombor + free pos smnnjung + freegift ) kepada semua pelanggan kami kerana menyokong kami😬😬 selama 4 tahun dlm bisnes printing dan supplier jersi.. =========================================== Antara brand2 trbaru •PEGAN •ORCA •CAPPUCCINO sport •REAL •MATADOR •ZEALVER •VANGUARD •EEPRO

Kami menyediakn 3 pakej untk anda 👔 PAKEJ A : baju shj 👔 PAKEJ B : baju + seluar 👔 PAKEJ C : baju + seluar + stokin 😊 Untk lebih menarik pd jersi anda, kami juga menyediakn servis PRINTING , STICKER , dan SULAM untk logo sponser. .
.
=================================.
.
Untk info lanjut anda blh trus whtsapp 📞 014-5251447 📞014-5251447 •Untk testimoni @ gmbr team blh trus ke page kami di fb (tkan link kt profile)
.

#kool #eureka #warrix #pegan #sspeed #matador #realunited #cadenza #zealver #jersiteam #teamjersey #originalthailand #jersiborong #utemcup #mmucup #uitmcup #ligaharam #onlinestore #jersiborong #jersibajet #teesport

.
Jersi NIKE ..Jersi yang sangat menarik..fabric yang tahan lasak..sejuk serta sesuai untuk jersi team atau untuk pakai jalan2....
.
harga yang berpatutan..kualiti setanding dengan jersi brand terkenal..
.
RM25 RM25 RM25 .. .
jenis kain adalah microfiber..
.
saiz:-..
.
S M L XL XXL. (regular fit)
.
apa yang best nya..harga dah murah..harga pula termasuk dengan percuma:--
.
🔹nama. .
🔹number. .
🔹postage. .
bagi yang nk jersi team tu nampak lebih gempak, sempurna,mengangunkan...boleh lah tambah,harga untuk sebarang tambahan boleh di kurang kan :---
.
🌀nama team. .
🌀sponser. .
🌀number di depan. .
🌀seluar / stokin. .
💢minimum order 8helai. .
💢sabah/sarawak postage tambah RM2. .
satu lagi...baju ni korang boleh campur warna tau...untuk kepper warna lain..untuk coach warna lain..
.
saya juga menerima tempahan untuk:--
.
🔺sulaman. .
🔺heat press. .
🔺order stiker untuk logo pun boleh. .
sebarang pertanyaan boleh lah whatsapp saya:--
.
013-2463124
013-2463124
013-2463124
.
#silkscreen #jerseymurah #promosi #printingbaju #ureka #realbrands#unimas#UNIKL#ums#uitm#upsi#usm#upm#polisas#politeknik#politeknikungkuomar#uthm#jersionline#jersisukan#jersi#jersibola#sspeed#adidas#nike#printingbaju

Most Popular Instagram Hashtags