[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sshcouturesampin

347 posts

TOP POSTS

How amazing does hafiz hamidun look on his ceremony? With his white baju melayu and pair with an exclusive sampin, he absolutely looks more handsome!
.
Ada siapa2 masih mencari2 sampin exclusive mcm ni? Whatsapp kaksiti segera kerana stock dh xbnyak ok!
.
#sshcouturesampin #sampinnikah #sampinmurah #sampinmurah

NEW STOCK NEW ARRIVAL SAMPIN BAJET ๐Ÿ’ธ
.
SWIPE ME PLEASE ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ
.
๐Ÿ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping bajet dengan harga berpatutan untuk pelanggan kaksiti.
.
๐Ÿ’  Hasil tenunan mesin dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
๐Ÿ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
๐Ÿ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG โžก๏ธ RM 100/- ( Harga market RM200++ ) .
.
๐Ÿ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
๐Ÿ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya #sampinbajet #sampinmurah

๐Ÿ’ ๐Ÿ’ ๐Ÿ’  TESTIMONI PELANGGAN SSHCOUTURE 2016 ๐Ÿ’ ๐Ÿ’ ๐Ÿ’ 
.
Wahhh artis beli sampin dari kaksiti???๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Hihi. Sampin yang cantik ke tuan nya๐Ÿ˜. Xnak handsome bergaya macam abg artis ni ke abang2 adik2 kt luar sana. Pakai sampin kaksiti terus naik seri mcm artis u alls๐Ÿ˜˜
.
Terima kasih kerana memilih sampin dari Sshcouture. Semoga kita semua dimurahkan rezeki dan berada di bwah lindunganNya.๐Ÿ˜Š
.
Untuk pertanyaan lanjut
Whatsapp : +6013 3869308 .

#sshcouturecustomerfeedback #sshcouturesampin #sshcoutureangels #sampin #sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #setpengantin #songket #kainsongket #bajusongket #songkettenunmurah #songketbungatabur #songket #songketmalaysia #songketcantik #sampinraya #sampinnikah

๐Ÿ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping songket
.
๐Ÿ’  Hasil tenunan tangan dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
๐Ÿ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
๐Ÿ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG โžก๏ธ RM 230/- ( Harga market RM300++ ) .
.
๐Ÿ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
๐Ÿ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya

SWIPE ME PLEASE ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ
.
๐Ÿ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping songket yg cantik dan kemas untuk pelanggan tersayang
.
๐Ÿ’  Hasil tenunan tangan dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
๐Ÿ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
๐Ÿ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG โžก๏ธ RM 160/- ( Harga market RM300++ ) .
.
๐Ÿ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
๐Ÿ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya

[#sampinexclusivesshcouture]

CLEARANCE SAMPIN EXCLUSIVE ! .
๐Ÿ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping songket 100% Hand Made dari India
.
๐Ÿ’  Hasil tenunan tangan dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
๐Ÿ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
๐Ÿ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG โžก๏ธ RM 380/- ( Harga market RM650++ ) . .
๐Ÿ’  Installment 2x bayar! .
๐Ÿ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
๐Ÿ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya

NEW STOCK NEW ARRIVAL SAMPIN BAJET ๐Ÿ’ธ
.
SWIPE ME PLEASE ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ
.
๐Ÿ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping bajet dengan harga berpatutan untuk pelanggan kaksiti.
.
๐Ÿ’  Hasil tenunan mesin dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
๐Ÿ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
๐Ÿ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG โžก๏ธ RM 100/- ( Harga market RM200++ ) .
.
๐Ÿ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
๐Ÿ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya #sampinbajet #sampinmurah

LAST CALL SAMPIN SEBELUM ABG POS LAJU DAH TAK NAK HANTAR!! ๐Ÿคฃ
.
๐Ÿ’  Sampin Bajet ini sngat cantik dan sesuai dipadankan dengan semua jenis baju. Ia berlatar belakang warna cream dan bersulam bunga emas pasti membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya jika dipadankan dengan baju melayu gold ataupun sebarang tona warna lain.
.
.
๐Ÿ’  Hasil tenunan tangan dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
๐Ÿ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
๐Ÿ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG โžก๏ธ RM 50/- ( Harga market RM150++ ).
.
๐Ÿ’  FREE 10 SAMPUL DUIT RAYA KHAS DARI SSHCOUTURE ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
๐Ÿ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya #sampingraya

MOST RECENT

SAMPIN EXCLUSIVE TENUN TANGAN DESIGN TERENGGANU
.
๐Ÿ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping songket 100% Hand Made dari India
.
๐Ÿ’  Hasil tenunan tangan dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
๐Ÿ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
๐Ÿ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG โžก๏ธ RM 450/- ( Harga market RM650++ ).
.
๐Ÿ’  FREE 10 SAMPUL DUIT RAYA KHAS DARI SSHCOUTURE ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
๐Ÿ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya

[#sampinsemiexclusiverainbowsshcouture] ๐Ÿ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping songket 100% Hand Made dari India
.
๐Ÿ’  Hasil tenunan tangan dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
๐Ÿ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
๐Ÿ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG โžก๏ธ RM 300/- ( Harga market RM500++ )
.
๐Ÿ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
๐Ÿ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya

โŒSOLD โŒ LELONG SAMPIN EXCLUSIVE .
๐Ÿ’  Sempena musim raya aidiladha yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping songket 100% Hand Made dari India
.
๐Ÿ’  Hasil tenunan tangan dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
๐Ÿ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
๐Ÿ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG โžก๏ธ RM 380/- ( Harga market RM650++ ).
.
๐Ÿ’  FREE 10 SAMPUL DUIT RAYA KHAS DARI SSHCOUTURE ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
๐Ÿ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya #photogrid @photogridorg

NEW STOCK NEW ARRIVAL SAMPIN BAJET ๐Ÿ’ธ
.
SWIPE ME PLEASE ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ
.
๐Ÿ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping bajet dengan harga berpatutan untuk pelanggan kaksiti.
.
๐Ÿ’  Hasil tenunan mesin dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
๐Ÿ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
๐Ÿ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG โžก๏ธ RM 100/- ( Harga market RM200++ ) .
.
๐Ÿ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
๐Ÿ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya #sampinbajet #sampinmurah

LAST CALL SAMPIN . SAPE NAK BOLEH COD AREA KL/ SERDANG.
.
๐Ÿ’  Sampin semi exclusive ini sngat cantik dan sesuai dipadankan dengan semua jenis baju. Ia berlatar belakang hitam dan bersulam bunga emas pasti membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya. .
๐Ÿ’  Hasil tenunan tangan dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
๐Ÿ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
๐Ÿ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG โžก๏ธ RM 200/- ( Harga market RM400++ ).
.
๐Ÿ’  FREE 10 SAMPUL DUIT RAYA KHAS DARI SSHCOUTURE ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
๐Ÿ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya

SAMPIN EXCLUSIVE LAST CALL READY MADE SAMPIN EXCLUSIVE SEBELUM ABG POS LAJU DAH NAK CUTI!!!
.
๐Ÿ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping songket 100% Hand Made dari India
.
๐Ÿ’  Hasil tenunan tangan dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
๐Ÿ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
๐Ÿ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG โžก๏ธ RM 400/- ( Harga market RM650++ ).
.
๐Ÿ’  FREE 10 SAMPUL DUIT RAYA KHAS DARI SSHCOUTURE ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
๐Ÿ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya #photogrid @photogridorg

Most Popular Instagram Hashtags