#sshcouturesampin

347 posts

TOP POSTS

How amazing does hafiz hamidun look on his ceremony? With his white baju melayu and pair with an exclusive sampin, he absolutely looks more handsome!
.
Ada siapa2 masih mencari2 sampin exclusive mcm ni? Whatsapp kaksiti segera kerana stock dh xbnyak ok!
.
#sshcouturesampin #sampinnikah #sampinmurah #sampinmurah

NEW STOCK NEW ARRIVAL SAMPIN BAJET EXCLUSIVE .
.
SWIPE ME PLEASE πŸ‘‰πŸΌ
.
πŸ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping songket yg cantik dan kemas untuk dipakai dihari raya nanti.
.
πŸ’  Hasil tenunan mesin dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
πŸ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
πŸ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG ➑️ RM 250/- ( Harga market RM350++ ) .
.
πŸ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
πŸ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya #sampinbajet #sampinmurah

NEW STOCK NEW ARRIVAL SAMPIN BAJET πŸ’Έ
.
SWIPE ME PLEASE πŸ‘‰πŸΌ
.
πŸ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping bajet dengan harga berpatutan untuk pelanggan kaksiti.
.
πŸ’  Hasil tenunan mesin dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
πŸ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
πŸ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG ➑️ RM 100/- ( Harga market RM200++ ) .
.
πŸ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
πŸ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya #sampinbajet #sampinmurah

LAST CALL SAMPIN SEBELUM ABG POS LAJU DAH TAK NAK HANTAR!! 🀣
.
πŸ’  Sampin Bajet ini sngat cantik dan sesuai dipadankan dengan semua jenis baju. Ia berlatar belakang warna cream dan bersulam bunga emas pasti membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya jika dipadankan dengan baju melayu gold ataupun sebarang tona warna lain.
.
.
πŸ’  Hasil tenunan tangan dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
πŸ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
πŸ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG ➑️ RM 50/- ( Harga market RM150++ ).
.
πŸ’  FREE 10 SAMPUL DUIT RAYA KHAS DARI SSHCOUTURE 😊
.
πŸ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
πŸ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya #sampingraya

NEW STOCK NEW ARRIVAL SAMPIN BAJET πŸ’Έ
.
SWIPE ME PLEASE πŸ‘‰πŸΌ
.
πŸ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping bajet dengan harga berpatutan untuk pelanggan kaksiti.
.
πŸ’  Hasil tenunan mesin dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
πŸ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
πŸ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG ➑️ RM 100/- ( Harga market RM200++ ) .
.
πŸ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
πŸ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya #sampinbajet #sampinmurah

LAST CALL SAMPIN SEBELUM ABG POS LAJU DAH TAK NAK HANTAR!! 🀣
.
πŸ’  Sampin semi exclusive bunga tabur ini sngat cantik dan sesuai dipadankan dengan semua jenis baju. Ia berlatar belakang emerald green dan bersulam bunga emas pasti membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya jika dipadankan dengan baju melayu gold ataupun sebarang tona hijau. .
πŸ’  Hasil tenunan tangan dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
πŸ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
πŸ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG ➑️ RM 80/- ( Harga market RM150++ ).
.
πŸ’  FREE 10 SAMPUL DUIT RAYA KHAS DARI SSHCOUTURE 😊
.
πŸ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
πŸ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya #sampingraya

NEW STOCK NEW ARRIVAL SAMPIN BAJET πŸ’Έ
.
SWIPE ME PLEASE πŸ‘‰πŸΌ
.
πŸ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping bajet dengan harga berpatutan untuk pelanggan kaksiti.
.
πŸ’  Hasil tenunan mesin dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
πŸ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
πŸ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG ➑️ RM 100/- ( Harga market RM200++ ) .
.
πŸ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
πŸ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya #sampinbajet #sampinmurah

πŸ’ πŸ’ πŸ’  TESTIMONI PELANGGAN SSHCOUTURE 2016 πŸ’ πŸ’ πŸ’ 
.
Wahhh artis beli sampin dari kaksiti???😱😱😱. Hihi. Sampin yang cantik ke tuan nya😏. Xnak handsome bergaya macam abg artis ni ke abang2 adik2 kt luar sana. Pakai sampin kaksiti terus naik seri mcm artis u alls😘
.
Terima kasih kerana memilih sampin dari Sshcouture. Semoga kita semua dimurahkan rezeki dan berada di bwah lindunganNya.😊
.
Untuk pertanyaan lanjut
Whatsapp : +6013 3869308 .

#sshcouturecustomerfeedback #sshcouturesampin #sshcoutureangels #sampin #sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #setpengantin #songket #kainsongket #bajusongket #songkettenunmurah #songketbungatabur #songket #songketmalaysia #songketcantik #sampinraya #sampinnikah

NEW STOCK NEW ARRIVAL SAMPIN BAJET πŸ’Έ
.
SWIPE ME PLEASE πŸ‘‰πŸΌ
.
πŸ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping bajet dengan harga berpatutan untuk pelanggan kaksiti.
.
πŸ’  Hasil tenunan mesin dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
πŸ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
πŸ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG ➑️ RM 100/- ( Harga market RM200++ ) .
.
πŸ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
πŸ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya #sampinbajet #sampinmurah

MOST RECENT

SAMPIN EXCLUSIVE RAYA HAJI!
.
πŸ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping songket 100% Hand Made dari India
.
πŸ’  Hasil tenunan tangan dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
πŸ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
πŸ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG ➑️ RM 450/- ( Harga market RM650++ ).
.
πŸ’  FREE 10 SAMPUL DUIT RAYA KHAS DARI SSHCOUTURE 😊
.
πŸ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
πŸ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya #photogrid @photogridorg

[#sampinsemiexclusiverainbowsshcouture] πŸ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping songket 100% Hand Made dari India
.
πŸ’  Hasil tenunan tangan dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
πŸ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
πŸ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG ➑️ RM 300/- ( Harga market RM500++ )
.
πŸ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
πŸ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya

❌SOLD ❌ LELONG SAMPIN EXCLUSIVE .
πŸ’  Sempena musim raya aidiladha yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping songket 100% Hand Made dari India
.
πŸ’  Hasil tenunan tangan dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
πŸ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
πŸ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG ➑️ RM 380/- ( Harga market RM650++ ).
.
πŸ’  FREE 10 SAMPUL DUIT RAYA KHAS DARI SSHCOUTURE 😊
.
πŸ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
πŸ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya #photogrid @photogridorg

NEW STOCK NEW ARRIVAL SAMPIN BAJET πŸ’Έ
.
SWIPE ME PLEASE πŸ‘‰πŸΌ
.
πŸ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping bajet dengan harga berpatutan untuk pelanggan kaksiti.
.
πŸ’  Hasil tenunan mesin dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
πŸ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
πŸ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG ➑️ RM 100/- ( Harga market RM200++ ) .
.
πŸ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
πŸ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya #sampinbajet #sampinmurah

LAST CALL SAMPIN . SAPE NAK BOLEH COD AREA KL/ SERDANG.
.
πŸ’  Sampin semi exclusive ini sngat cantik dan sesuai dipadankan dengan semua jenis baju. Ia berlatar belakang hitam dan bersulam bunga emas pasti membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya. .
πŸ’  Hasil tenunan tangan dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
πŸ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
πŸ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG ➑️ RM 200/- ( Harga market RM400++ ).
.
πŸ’  FREE 10 SAMPUL DUIT RAYA KHAS DARI SSHCOUTURE 😊
.
πŸ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
πŸ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya

SAMPIN EXCLUSIVE LAST CALL READY MADE SAMPIN EXCLUSIVE SEBELUM ABG POS LAJU DAH NAK CUTI!!!
.
πŸ’  Sempena musim raya aidilfitri yg bakal tiba Sshcouture menyediakan samping songket 100% Hand Made dari India
.
πŸ’  Hasil tenunan tangan dari kain kapas yg halus yang cukup teliti dan kemas akan membuatkan si pemakai kelihatan kacak dan bergaya.
.
πŸ’  Sesuai dipakai di hari raya mahupun majlis akad nikah.
.
πŸ’  HARGA KHAS UNTUK PELANGGAN TERSAYANG ➑️ RM 400/- ( Harga market RM650++ ).
.
πŸ’  FREE 10 SAMPUL DUIT RAYA KHAS DARI SSHCOUTURE 😊
.
πŸ’  Size 2.25m x 36" (labuh)
.
πŸ’ To Order --->
PM/DM atau Whatsapp +6013 386 9308.
.

#sampinsongket #samping #sampinmurah #sampinexclusive #sampinnikah #sshcouturesampin #sampin #samping #sampinraya #sampintenun #sampintenunexclusive #setsampin #sampinraya #photogrid @photogridorg

Most Popular Instagram Hashtags