[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ssc

205325 posts

TOP POSTS

Nearly there! Firing up the beast tomorrow ...

➡It is first of its kind #electric bus service for tourist spot in India and first in world at an altitude of 13,000 feet.
.
➡The electric bus service will ply between Manali and Rohtang and there will be 10 electric buses in fleet.
.
➡It was launched amid concern over #environment degradation in Rohtang Pass area due to plying of diesel taxis. The initiative aims to curb carbon emission which is resulting in melting of glaciers in #Himalayas.
.
.
.
Follow @gk_and_facts
Follow @gk_and_facts
Follow @gk_and_facts
.
.
#himachalpradesh#electricbus#bus
#school#college#study#indian#india
#upsc#ssc#gk#civilservice#ias#nda
#governmentjobs#generalknowledge
#cgl#world#currentaffairs#love#cute
#selfie#follow4follow#instagram
#student#like4like#gk_and_facts

"Como todos os animais, galinhas amam suas famílias e dão valor as suas próprias vidas.

A natureza social de galinhas significa que elas estão sempre olhando por suas famílias e outras galinhas em seu grupo.

As pessoas que passaram algum tempo com galinhas sabem que têm estruturas sociais complexas, boas habilidades de comunicação e personalidades distintas, assim como nós."
🐔🐣
Ela não merece estar no seu prato
Comece a mudar.
Comece pela #SegundaSemCarne

#DescubraNovosSabores #APazComeçaNoPrato #NemFrango #NemPeixe #NemOvo #NemLeite #SSC #PelosAnimais #PelaSaúde #PeloMeioAmbiente #MeatlessMonday #MeatFreeMonday #LunesSinCarne #LundiSansViande #PrimeiroPasso #Galinha #Hen #Chicken #Pintinho #Chick #Chicken #PiuPiu #LittleChick #ChickensOfInstagram #Instanimal #InstaCute #InstaFluffy #FriendsNotFood #AnimaisSãoAmigosNãoComida via @wikblommor

C'est l'heure de partir pour la première coupe du monde de la saison !! ✈️
//
It's time to fly for the first World Cup of the season !!

MOST RECENT

Noch bis 18 Uhr wählen gehen!☒ Auch der Wahl-O-Mat wird heute sicherlich noch einige Male zur Entscheidungsfindung hinzugezogen. Wußtet Ihr, dass bei der Entwicklung dieses hilfreichen Tools auch ein Politologe der #hhu beteiligt war!👍@hhu_de
#bundestagswahl2017 #wahlomat #universitätdüsseldorf #unidüsseldorf #heinrichheineuniversität #politik #ssc #jedestimmezählt

THE G.K POINT●●●
The Bharat Ratna awardee is the first Asian to be chosen for the prestigious Von Hippel Award

Eminent scientist, Professor C.N.R Rao, has become the first Asian to be chosen for the prestigious Von Hippel Award for his immense contribution in materials research.

The award is the US-based Materials Research Society’s (MRS) highest honour.

It recognises “those qualities most prized by materials scientists and engineers - brilliance and originality of intellect, combined with vision that transcends the boundaries of conventional scientific disciplines,” according to the MRS. ●


Follow @the.g.k.point
Follow @the.g.k.point
Follow @the.g.k.point
.
.
.
#cnrao#prestigious#award#indian#scientists#upsc#cgl#ssc#bank#po#government#school#gk#followthegkpoint

Our Creative Director @hisnameissildek will be on the team of @benuefashionweek to audition models for the upcoming show BENUE FASHION WEEK.
If you are a model endevour to attend as that will be the only time models will be picked for the 2017 Benue Fashion Show.

VENUE: SG Suites at Judges Quarters Makurdi, Benue State.
TIME: 4PM-6PM
DATE: Today (24th Sept. 2017)

DRESS CODE: A white or Black top (T-Shirt or Tank Top) on corporate shoes or sneakers or canvas for guys. While ladies will carry along highheel sandals (no wedges)

#ssc #audition #models #benuefashionweek #bfwmakurdi #catwalk #runway#casting #model #fashion #womenswear #menswear #fashion #fashionshow

##SSC
Fabric : Mix Cotton
Printed Dress Material
Top : 2.30 mtr, Btm : 2.10 mtr, Dupatta : 2.10 mtr
Price : 465/-

From biker's to brother's.
#ssc&;thorak

Asiknya ikut kopdar komlok babywearer itu bisa nyobain macem-macem gendongan sebelum memutuskan untuk membeli gendongan yang mana. Karena gendongan sekarang ada banyak modelnya.
.
Dan ada istilah gendongan ini cocok-cocokan. Nyaman di ibu & bayi A, belum tentu nyaman di ibu & bayi B.
.
#PouchSling
Kemarin baru nyobain pouch sling Nana, bahannya ga molor, enak, nyaman, cepet makenya tinggal slup. Di bagian dudukan bayi ada curve nya.
.
Tapi harus nyari size yang pas sesuai BB ibu & bayi. Awalnya saya nyobain size S, seseeek banget si bayi kayak kejepit. Trus ganti nyoba size M, nyaman. Tapi belum tahu bisa kuat berapa lama gendong 1 pundak, soale nyobain di kopdar kan cuma sebentar, hehe.. Kalau Bapak-Emak body nya sama atau sebelas dua belas, beli satu size aja bisa ganti-gantian. Tapi kalau Bapak-Emak angka sepuluh, tentu harus punya dua size pouch sling. 😁
.
#Onbu
Merk Nana. Ini mirip banget sama ransel. Pas make ini pun ngebayangin lagi bawa ransel aja, hehe.. Karena memang ga ada pad yang harus dipasang di pinggang / perut.
Biasanya disarankan buat ibu hamil yang masih perlu menggendong si kakak.
.
#WW #WovenWrap
Saya nyobain Daiesu, ga tau gramasinya berapa 😁
Bahan kainnya agak tebel, tapi ga tebel2 banget. Karena udah sering dipake ya udah lemes. Enak nyaman.
.
Saya juga lupa nanya ini size berapa hehe.. Saya gendong FWCC dan pas buat ikatannya ga ada sisa kain panjang.
.
#SSC #Ergobaby
Nyobain yang merk Ergobaby. Pertama nyobain perlu beberapa kali adjust talinya. Tapi setelah pas, ga kerasa kalo lagi gendong bayi. Enteng banget!
.
Kemaren juga ada SSC Soul Anoona, tapi ga berani nyobain. Takut ketagihan nanti bahaya. 😂😂😂 Pas nyobain gendongan ini si bayi ga ada senyumnya sama sekali. Ga rewel juga sih. Tapi blas ga mau senyum.
.
Mungkin dia tau kalo emaknya cuma nyoba-nyoba aja. Belum kepikiran nambah gendongan. Jadi cukup buat obat penasaran aja deh, sesekali ngerasain gendongan dua jutaan. 😁
.
#MalangMenggendong #MalangBabywearers

September sudah akan berakhir, yuk buruan ke Surabaya Skin Centre karena Promo September masih ada hingga akhir bulan!! HEALTHY SKIN SEPTEMBER to REMEMBER

Diskon up to 40% berbagai treatment di SSC. .
.*syarat dan ketentuan berlaku
_______

#graphic #fashion #graphicdesign #kutipan #identity #instabeauty #beauty #instabeautiful #fruit #beautiful #brand #logo #lifestyle #kulit #perawatankulit #skin #skincare #SSC #dermatology #instaquotes #Surabaya #SurabayaSkinCentre #ArtinScience #Indonesia #aesthetic #instagood #doctor #dermatologist

아조씨 얼굴만큼만 야구 좀..ㅠ #ssc #심수창

Which Tank Will Fill up Second? Comment your answer, #tag #your #Friends #ssc #cgl #online
#exam #Question #answers #online #genralknowledge #reasoning

Most Popular Instagram Hashtags