#srirampai

MOST RECENT

Take a break from the kitchen and visit an Asam Pedas Premier outlet near you.
.
#AsamPedasPremier #AsamPedas #makanmakan #SriRampai #BayanBaru #BukitJelutong #SetiaCityMall #QueensbayMall #AuthenticMeal

Happy Sunday, 🤩🤩 Tq my mum office mate oder ngn amalina

Kek pisang moist↪️ 2 box
1↪️ mini box

Amalina azaman /bakery/cookies/catering
Whatsapp 017-2191244
call☎ 012-4001964 amalina_azaman
Fb amalina Azaman

#sayajual#sayajualkek#bazaarpaknil#cod#kl#openhouse#gombak#tamanmelawati#setapak#srirampai#jeletek#keramat#buttercake#cheesetart#duriancerepe#cheesecakeleleh#cheesecake#sayajual#promoharga#pecanbutterscotch#cakemurah#kekbutter#marblecake#klfood#pandangulamelaka#kuihraya2018#kekpisangmoist#orangebuttercake

My bff @ili_shaqirah satisfied with Mary Kay's Translucent Loose Powder she bought with me last week.

Mudah sebab suits any skin tone, tahan lebih lama dari guna compact powder tau. Korang nak try? Whatsapp kita at 0172306464

#marykayseminar2018 #marykaykl #marykayselangor #marykaywangsamaju #marykaywangsamelawati #marykaywangsaceria #marykaysrirampai #marykaymelawati
#marykaydanaukota
#marykaysetapak #marykayskincare #marykaylipstick #kl #wangsamaju #wangsamelawati #wangsaceria #wangsabudi #wangsamurni #srirampai #melawati #setapak #danaukota

Bukan setakat bertenaga je, kencing manis masa pregnant pun boleh hilang!!
.
Terharu bila dapat feedback mcm ni, Ya Allah tak sangka EPHYRA boleh kurangkan kencing manis akak ni. Dah takde pening2 nak pitam & bayi pun membesar dgn sihat.
.
EPHYRA sangat elok untuk ibu-ibu yg tgh mengandung sampai berpantang tu.
.
Ibu-ibu diluar sana, korang akan bertenaga, cantik dan sihat!! Siapa yang belum pernah cuba EPHYRA, inilah masanya untuk korang rasai sendiri betapa superb-nya EPHYRA ni
.
.
nak order produk ephyra jugak❤
.
klik je link di bio saya diatas ☝🏻untuk respon pantas🏃🏻‍♀
.
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath .
.
#ephyralovers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #bandartasikselatan #sungaibesi #bandartunrazak #alamdamai #ikeacheras #mytown

Cheezy fries padu ..rasa satu kotak nak lagi tiga ... only at our cafe .. @ehuayraa (owner)

#futurashisha #shishalover #shishalounge #shishatime💨 #foodlover #kakilepak #nightlife #igersmalaysia #hipster #kl #srirampai

Feedback dr raja sehari... Rupanya ploles nie x make up... Hanya ngn facial dr elysyle & dr eternal beauty je... Tergoda x??? wasap.my/601123242088/SHAZFACIAL
wasap.my/601123242088/SHAZFACIAL
wasap.my/601123242088/SHAZFACIAL
wasap.my/601123242088/SHAZFACIAL

#shazdiamondfacialspa
#mobilespa
#mobilespaenterpenuer
#mobilefacial
#mbfempire
#puchong
#kajang
#putrajaya
#sentul
#ampang
#bandarbarubangi
#hululangat
#gombak
#wangsamaju
#bangsar
#sentul
#kualalumpur
#kpj
#elysyle
#eternalbeauty
#skincarejepun
#up11
#dermahydra
#muamalaysia
#usahawanonline
#alorgajah
#melaka
#kualaterengganu
#jombuatduit
#srirampai
#bangi

Feedback dr raja sehari... Rupanya ploles nie x make up... Hanya ngn facial dr elysyle & dr eternal beauty je... Tergoda x??? wasap.my/601123242088/SHAZFACIAL
wasap.my/601123242088/SHAZFACIAL
wasap.my/601123242088/SHAZFACIAL
wasap.my/601123242088/SHAZFACIAL

#shazdiamondfacialspa
#mobilespa
#mobilespaenterpenuer
#mobilefacial
#mbfempire
#puchong
#kajang
#putrajaya
#sentul
#ampang
#bandarbarubangi
#hululangat
#gombak
#wangsamaju
#bangsar
#sentul
#kualalumpur
#kpj
#elysyle
#eternalbeauty
#skincarejepun
#up11
#dermahydra
#muamalaysia
#usahawanonline
#alorgajah
#melaka
#kualaterengganu
#jombuatduit
#srirampai
#bangi

Get special price if u buy BIOAQUA Charcoal Blackmask from @thegroombarbershop !! Call/whatsapp 011-28395928 for more info!!
#thegroombarbershop #blackmask #tawaranhebat #berbaloi2 #setapakjaya #wangsamaju #srirampai #mens

New flavour ..coming soon...😍😍😍😍akak tazabaar nak 🤤🤤🤤 akak will update lagi bila da officially keluar ye😘😘#susukurma #susukurmamadu #susukurmabadam #susulovers #susu #susuviral #jjcm #bazaar #bazaarpaknil #kedaisusu #setapak #srirampai #setiawangsa #melawati #wangsamaju

Alhamdulillah order harini dari Puan Akmal.. #bootartbymamimok bertemakan #larva.. Seronok mami dpt peluang melukis ni.. Dah lame geram nk lukis kartun ni.. Utk belon tu kite try buat 3D effect sikit.. Tq Puan.. Syukur rezeki.. #bukitantarabangsa #ukayperdana #keramat #setiawangsa #uluklang #ulukelang #tamanmelawati #tamanmelati #srirampai #banoffeetart #dessertmalaysia #bootartbymamimok #cheesetart #cheesetartgebu #cheesetartmontok #cheesetartgemuk

Alhamdulillah harini dpt order kek pisang gebu ni.. 100% guna pisang asli tanpa campuran esen pisang.. Nak cuba? Meh pm mami atau click watapps link mami kat profile.. #kekpisang #bukitantarabangsa #ukayperdana #keramat #setiawangsa #uluklang #ulukelang #tamanmelawati #tamanmelati #srirampai #banoffeetart #dessertmalaysia #bootartbymamimok

Alhamdulillah order harini dari Puan Masita tema #powerrangers utk birthday party anak buah.. Seigt mami, power rangers ade 1 jenis je.. Rupenye zaman ni, dah mcm2 jenis dan spesis power rangers.. Jauh jetinggalan keretapi mami ni.. Niway, tq Puan sudi order dan support mami.. #bukitantarabangsa #ukayperdana #keramat #setiawangsa #uluklang #ulukelang #tamanmelawati #tamanmelati #srirampai #banoffeetart #dessertmalaysia #bootartbymamimok #cheesetart #cheesetartgebu #cheesetartmontok #cheesetartgemuk #sayajual #bazaarpaknil #fruittartlet #fruittart #bootartbymamimok

Hi guys ! Jom lepak Dekat @famfrieskitchen Shah Alam malam ni ! ! Location dekat bawah 👇🏻
.
.
.
We’re at :-
📍Wangsa Maju (HotSpot Cafe)
📍Nilai (MMA Santai Corner) .
📍Shah Alam sec7 (Prinze Corner) .
.
.
.
(Operation hour 5:30pm-1:30am)
.
.
#ChiliCheeseFries #FriesLover #MeltedCheese #LoadedFries #BaconCheeseFries #CheddarCheeseFries #CheesyWedges #FoodHunter #FoodPorn #MakanBest #CheeseOnFire #ChiliFries #Fries #LoadedFries #jalanjalancarimakan #MakanMurah
#wangsamaju #tempatmakanmurah #tempatmakanbest #wangsawalk #setapak #srirampai #Gombak #Tempatmakanviral #cheeseleleh

Hey,
do you know that we have an Ordering Service called "Baked To Order" your fresh baked Kaya Pastry?

1. Call us at 09 2224825 (H), 016 444 3413 (Hp) or SMS to 016 444 3413.

2. Let us know your pick up time and date .

3. Bank in a Deposit of 50% of total sales to us.

4 . Finally, Pick up your Freshly Baked Kaya Pastry at @mokie.mok home, Bentong (Location). Guarantee Freshly Baked as to your order.
By,
-Mokie Mok Home-Baked Pastry-

#mokiemokpastry #mokiemokhomebakedpastry #mokiehomebakedpastry #mokiemok #smalltown #kaya #kayajam #instafood_my #malaysiancuisine #malaysiafood #malaysianfoodie #cantonkitchen老招牌 #bentong #bentongwalk #bentongtrip #srirampai #bentongpahang #bentongtown #bentongstravels #visitbentong #bentongfood #gobentong #cantonkitchen #holidaymalaysia

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera
.
Kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa sekitar Lembah Klang.
Harga berpatutan dan diskaun diberikan kepada penyewa jangka masa panjang dan pelanggan setia.
Perkhidmatan penghantaran disediakan & caj minimum akan dikenakan mengikut lokasi.
Semua kereta dalam keadaan baik dan di servis mengikut jadual
.
PERODUA KENARI 1.0 (AUTO)
Weekdays(Mon-Thurs): RM70 per day
Weekend(Fri-Sun): RM80 per day
1 Week: RM400
1 Month: RM750
.
Lokasi: TAMAN SETIAWANGSA & sepanjang station LRT KELANA JAYA LINE(PUTRA)
(untuk memudahkan penghantaran)
.
HANYA PENYEWA DIBENARKAN MENGAMBIL KENDERAAN, WAKIL TIDAK AKAN DI LAYAN!
.
Dokumen yang perlu ada:
1. Salinan IC
2. Salinan Lesen Kereta P/Full
3. Bil utiliti yg terkini seperti TNB/Syabas atau bil bayaran bulanan lain seperti Astro/UniFi/Postpaid mestilah nama sendiri/ayah dan alamat di dalam kawasan KL/Selangor
4. Work ID (jika sudah bekerja)
5. Student ID (jika masih belajar)
6. Business Card (jika berniaga sendiri)
.
Sila bawa semua dokumen asal untuk pengesahan.
Proses ini dilakukan hanya SEKALI sahaja untuk pelanggan baru.
Bayaran penuh hendaklah dibuat apabila mendapat kenderaan.
Sila membuat tempahan awal untuk mengelakkan kekecewaan.
Kami juga menyediakan kereta-kereta lain utk disewa.
.
Untuk maklumat lanjut sila call/sms/whatsapp 019-6555735 (Man)
Terima Kasih
.
#keretasewa #keretasewaaetoms
#keretasewasetiawangsa #keretasewajelatek
#keretasewakeramat #keretasewawangsamaju #keretasewasrirampai #keretasewaampang #keretasewakl #keretasewamurah #setiawangsa #wangsamaju #keramat #srirampai #jelatek #setapak #ampang #kualalumpur #kipidap #kancil #kelisa #kenari #viva #myvi #saga #alza #proton #perodua #sayajual #sayajualservis

Most Popular Instagram Hashtags