#sridamansara

MOST RECENT

🎤 GRINDBROS STUDIO 🎸
.
[ Jamming | Recording | Designing | Printing | Basic Instruments Class ]
.
OPERATING HOURS :
5PM - 3AM
.
PROMOTION! 🎉
RM30 - 1 HOUR
RM50 - 2 HOURS
RM100 - 4 HOURS
(Prepaid Card | RM100 - 5 HOURS)
.

For booking, please call / whatsapp :
0102449069

Address : F-076, Level 1, Season Square, Jln PJU 10/3C, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Selangor​

LIKE FB : Grindbros Studio
FOLLOW IG : grindbros.studio

#grindbrosstudio
.
.
.
.
.
.

#damansaradamai #kotadamansara #sungaibuloh #rawang #selangor #damansara #sridamansara #kepong #kualalumpur #malaysia #jammingstudio #klmetalcamp2018 #klmetalcamp #malaysianmetalhead #seasonsquaredamansaradamai #suteradamansara #studiojamming
#jammingsession #malaysianmetalscene #graphicdesignmalaysia #sayajual #lokalah #shahalam #printingmurah #kelasmuzik #uitm #aswara

Enjoy your 🍪🍪🍪 Zara
Please share with your sisters. 😁 Thank you Kak Lin @dkicen for the ordered and sharing the awesome picture with us.
#chocolatechunkcookies .
.
.
#petiteyummy #sayajualcookies #sayajualcake #homemade #dessert #sridamansara #damansaradamai #sierramas #damansaraperdana #mutiaradamansara #bandarutama #damansarautama #damansarauptown #ttdi #kotadamansara #midvalley #callebaut 🍫

Repost from @bondarozitaibrahim using @RepostRegramApp - Sy buat kurma dhuha sekadar nk memudahkan kpd org sakit kaki..lutut nak pijak payah atau susah gerak.. slip disk..byk angin..kolestrol..gaout ..
.
Kurma dhuha lah produk sesuai..Sy tau bahan2 sy masukan dlm ni sgt mahal tp sgtlah bagus membantu org sakit2 mcm ni..xpayah operate kaki..kalau bertongkat lama2 boleh jalan mcm biasa..JIKA ALLAH IZINKAN..
.
xperlu percaya apa sy cakap..dn sy pun terangkan saja..selalunya org terdesak akn cuba mkn Kurma dhuha..Dn nampak kesan maka ucapan xmenyesal beli katanya mmg jadi Allah bagi kesembuhan
.
cuma ada org takut baunya..Tp kalau dh sakit mreka terpaksa makan juga..(walhal sgt sedap rasanya)
.
Guru ni sakit kaki dah lama ..x leh diri lama.. kalau buang air besar xboleh tandas cangkung.. dia x boleh berjalan jauh.. lepas amalkan berapa kotak Terkejut dan syukur pd Allah ..
Alhamdulillah merubah kesihatannya
.
Formulasi kurma dhuha dr perubatan Nabi Allah musa dr buah kurma & bijinya..Buat waktu dhuha dn ada doa2 sy masukan masa buat tu..garam kalamanak dn minyak2nya serta madu asli yg sgt mahal..
.
Ramuan ini membantu org yg ada masalah sakit lutut.. kolestrol yg terlampau banyak.. yg sakit bila memijak kaki.. pergerakan terbatas.. banyak angin.. lemah2 sendi byk lg lain2 khasiatnya..
.
Sy xjual produk utk duit semata2..sy nak org makan sihat itu hajat besar sy supaya org solat dn mudah cari rezeki utk ank2 ..ia sgt2 baik dn sy sendiri melihatkan menyaksikan sebelum menciptakan produk ini..
.
Kurma dhuha 70% bahan2 formulasi xda di malaysia.. herbanya sy ambil daripada tanah arab sukar juga nak kumpulkan
.
Rasanya manis.. sedikit kelat dn dapat mengimbangi masalah org yg ada hormon tiroid.. sbb itu sy suruh kunyah bukan telan.. !!
.
Ditelan berkesan juga ..tetapi kesan baiknya tu lbh cepat kalau kunyah ..supaya sihat itu lbh cepat mantap..
. .
KURMA DHUHA RM100

.
CLEANSER PUN BOLEH MELEMBAPKAN?
.
Oh yes dengan cleanser Mary Jardin Honey & Calendula ni tak mengeringkan.
.
Biasa u ols pakai pencuci muka biasa ada rasa tertanggal tak lapisan minyak semulajadi kat muka tu?? Haaa pasai tu la keseimbangan minyak kat muka jadi kacau bilau.
.
Pastu tumbuh jerawat sedih nangis kat bucu katil huuu
.
InsyaAllah dengan facial cleanser Mary Jardin Honey & Calendula yang ada glycerine ni, tidak mengeringkan kulit anda 💕😍
.
Jom cuba harini!
.
U ols tau dak Mary Jardin sekarang open pre-order sebab tiap kali restock asyik SOLD OUT jeee…jadi senang founder kami nak agak nak kena produce banyak mana..jom2 preorder ngan Neyna. Roger Neyna LINK WASAP IN BIO
.
#maryjardin #maryjardinselangor #maryjardinagent #maryjardinsgbuloh #maryjardinsungaibuloh #maryjardindamansaradamai #maryjardindamansara #maryjardinsridamansara #sridamansara #damansaradamai #damansaraperdana #maryjardindamansaraperdana #maryjardinkotadamansara #kotadamansara #sungaibuloh #ubatjerawat #hilangparut #parutjerawat #ubatjeragat #facialcleanser #honeyandcalendula #serummuka #facialserum #cantiksemulajadi

#Repost @sendayu.tinggi_hq with @get_repost
・・・
Tona wajah tak sekata ni pastinya perkara yang paling kita risaukan kan? Tona wajah tak sekata bermaksud warna kulit pada wajah adalah berbeza-beza, ada yang cerah dan ada yang gelap. Selain tu, tona kulit tak sekata ni akan buat wajah kita nampak kusam, tak bermaya dan wajah kita akan nampak tua dari usia sebenar kita tau.
.
Antara faktor penyebab tona tak sekata ni ialah ketidak seimbangan hormon. Sebabtu bagi wanita yang mengandung atau menopause, jeragat dan tompok gelap cepat muncul pada kawasan kulit. Selain tu, tona tidak sekata juga disebabkan oleh sinar uv. Kalau kita tak pakai sunscreen setiap hari, sinar uv akan menyebabkan kulit kita burn, berjeragat dan kering.
.
Nak rawat masalah tona kulit tak sekata ni mudah je, boleh gunakan produk penjagaan wajah yang dirumus untuk pencerahan wajah. Whitening Bar Soap ni mengandungi ekstrak Alpha Arbutin dan Morus Root untuk mencerahkan kulit dengan selamat. Ia juga berkesan untuk memudarkan parut, pigmentasi, jeragat dan tona wajah tidak sekata.
.
Whitening Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
.
#sendayutinggi #whiteningbarsoap #sendayutinggiselangor #sendayutinggipuncakalam #ttdijayashahalam #cikreenencikngokngek #denaialam #bukitsubang #sridamansara #kotadamansara #alamsuria #puncakalam #subangbestari #meru #shahalam2 #alamsuria #sgbuloh #alambudiman #shahalam #selangor #bazarpaknil #kgsubang #uitmpuncakalam #bukitjelutong #aeonshahalam #uitmpuncakperdana #poslaju #akasiatv3 #dramasangat

Selasa.... Minggu pertama & ketiga...
Zumba with Zin @rushazilaruslan
We provide studio rental for personal use.
Come and join us on:
Monday - Piloxing
Tuesday - Aerodance / Zumba
Wednesday - MTV Hit Dance
Thursday - Zumba.
9pm - 10pm.
RM10 p/entry.

#zumba #zumbamalaysia #dancing #mtvision #aerodance #dansa #menari #fatburning #fattofit #damansaradamai #sgbuloh #sridamansara #friends #team #bodytoning #redsquad #piloxing #kickboxing #zumbafitness #privatedance #zumbaclass #danceclass #dancefloor #dancesquad #dancefit #spartangymandfitness

Every Monday....
Let's join our Piloxing session with PIA @adzatuty
We provide studio rental for personal use.
Come and join us on:
Monday - Piloxing
Tuesday - Aerodance / Zumba
Wednesday - MTV Hit Dance
Thursday - Zumba.
9pm - 10pm.
RM10 p/entry.

#zumba #zumbamalaysia #dancing #mtvision #aerodance #dansa #menari #fatburning #fattofit #damansaradamai #sgbuloh #sridamansara #friends #team #bodytoning #redsquad #piloxing #kickboxing #zumbafitness #privatedance #zumbaclass #danceclass #dancefloor #dancesquad #dancefit #spartangymandfitness

#Repost @sendayu.tinggi_hq with @get_repost
・・・
Dulu BB Cushion hanya dirumus untuk mereka yang mempunyai kulit normal hingga kering sahaja kerana ia mempunyai efek glowing dan lembap pada kulit. Ini memberi kesukaran pada mereka yang memiliki kulit berminyak untuk menggunakan BB Cushion.
.
Tapi, sekarang BB Cushion dah banyak hadir dalam pelbagai kemasan yang disesuaikan mengikut pelbagai jenis kulit. BB Cushion dengan kemasan matte sangat sesuai untuk mereka yang berkulit berminyak. Ia akan elak wajah dari kelihatan terlalu berminyak.
.
Matte BB Cushion ni memang dirumus khas untuk mereka yang berkulit berminyak, kombinasi dan jerawat. Ianya turut bersifat kalis comot sekaligus menghalang mekap jadi bercapuk bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak.
.
Matte BB Cushion Oil Control SPF50PA+++ RM52.00 (Ahli RM46.80)
.
#sendayutinggi #mattebbcushion #sendayutinggiselangor #sendayutinggipuncakalam #ttdijayashahalam #cikreenencikngokngek #denaialam #bukitsubang #sridamansara #kotadamansara #alamsuria #puncakalam #subangbestari #meru #shahalam2 #alamsuria #sgbuloh #alambudiman #shahalam #selangor #bazarpaknil #kgsubang #uitmpuncakalam #bukitjelutong #aeonshahalam #uitmpuncakperdana #poslaju #akasiatv3 #dramasangat

Elsa chocolate cake with smbc.
Hehhehe...ni mmg kebetulan...2 client order elsa cake mcm ni dlm masa yg sama....1 vanilla butter cake yg lg 1 chocolate cake..1 humaira and 1 lagi izzara..😍😍
Tq so much @izza_maniza
#sayajual#sayajual2018#sayajualsandwich#chickensandwich#sandwich#chicken#elsacake#chocolatecake#kekcoklat#kekelsa#bazaarmalaysia#bazaarpaknilkek#bazaarpaknil#bazaar#bazar#kl#kepong#selayang#selangor#desajaya#tamanehsan#sridamansara#damansara#selayang#malaysia#yellowlemonpastry

Most Popular Instagram Hashtags