#sr8

5678 posts

TOP POSTS

Tak dapat bergambar dengan orangnya,dapat bergambar dengan lukisan dia pon jadi la..hahahah

#throwback
#sr8
#chopot

Cenggini πŸ‘πŸ‘πŸ‘......restoran chopot
#sr8
#rugixjumpachopot
#firsttime

Goodluck captain & idola @srsafiq πŸ’ͺ
Bukan biasa biasa lawan Gamba Osaka, menang kalah memang pencapaian dah terbaik pon alhamdullillah. Jatuh bangun kau, aku tetap sokong. Rileks & steady je captain dalam game jangan marah-marah πŸ‘Œ Jersi tahun 2016 & tahun 2017 masih on process, insyaallah hujung tahun settle.
Kalau nak belanja jersi 'matchworn' pon baik jugak 😜
#RoadToAsiaChampionsLeague #SafiqRahim #SR8 #JDT #Malaysia

My prayers are with you Daddylove. All the best, make us proud as always. Godspeed πŸ˜˜β€οΈπŸ’™βš½οΈπŸŽ± #sr8 #jdtvsgambaosaka #aclqualifying #loml

Testing out the portrait mode #ios #iphone #stealthcustomseries #sr8 #ko2

I can post it as many times as I want but I'll never get over the fact that I'm handing over the reigns tomorrow to someone in the industry that I've looked up to as an innovator and pioneer for many years now, and in my hometown of all places. @club.hq does it again πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼 #SR8

ADAKAH BENAR SAFIQ RAHIM AKAN KELUAR DARI PASUKAN JDT DAN AKAN SERTAI PAHANG FA NANTI!!! SAMA SAMA KITA NANTIKAN!!! #powercat
#sr8
#transferwindow

MOST RECENT

Tak dapat bergambar dengan orangnya,dapat bergambar dengan lukisan dia pon jadi la..hahahah

#throwback
#sr8
#chopot

'El Capitan'

Quick digital painting for soon to be legend of JDT FC.

#SR8 #jewelofthesouth

Cheeky Radical sr8 at work the other dayπŸ‘Œ #gatwick #northterminal #radical #sr8

pehal lak DIAZ call pg2 nie...smalam dye sembang nk join JDT blek mase dye call aq...korang ilek je aq try sembang ngn dye dlu k..#kaumkerabat #johorsoutherntigers #JOHOR #tmj #izhamia #sinilaken #sanalaken#situlaken##jdtpower #sr8

Hope mlm ni hat trick.... Insha Allah.... Demi johor... Luaskan kuasamu johor....... Hidup merah biru... #johorsoutherntigers ..#johor ..#johorfootballarena... #boyofstraits ...#sr8..

Got the @thewaterport strapped to the rack. How do you mount yours? #thewaterport #portableshower #stealthcustomseries #sr8

Baby gir helped me get the rear sub frame back together and back in the #sr8 can't wait to hit the track on the 12th! 😁 #startemyoung #cargirl #driftcar #sr20det #rx8

Alhamdulillah... malam tadi kita sudah dapat pemenang... Tahniah @norfazliyananozir , anda sebagai pemenang utama kami πŸŽ€πŸŽ‰πŸŽŠ Hadiah saguhati kepada 2 orang bertuah pula @haneesamdzain dan @linmuhammad (hadiah rahsia) πŸ˜€
sila whatsaap saya no korang ye 0132800777 😝
.
Thanks korang semua join giveaway @sr_perodua walaupun hadiah x seberapa..janji eklas dari kami hehhe..nanti ada rezeki sy buat lagi ye
.
#perodua #contest #giveaway #terimakasih #alza #bezza #axia #myvi #sr8 #hadiah #sayajualkereta #tahniah #awesome

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags