[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sr1m

3826 posts

TOP POSTS

Siapa kata jual simkad 10 ringgit tak untung?
.
Jom jadi pengedar simkad ONEXOX kalau nak income pasif setiap bulan
.
Yang duduk sekitar Cyberjaya, Salak Tinggi, Sepang, Nilai boleh roger untuk penerangan percuma
.
Modal nak mula serendah RM90
.
Dapat 10%-15% bila user topup
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Kredit banyak sebab terpaksa topup semata-mata nak aktifkan talian?
.
Tukar ke ONEXOX & nikmati empoh aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tak topup
.
Sesuai untuk nombor backup, mereka yang tinggal di luar negara, emak ayah, anak di asrama
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Cuba cek emak ayah korang punya handphone
.
Kalau sama macam gambar yang kiri tu elok la tukar ONEXOX
.
ONEXOX bagi tempoh aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tak topup
.
Sesuai juga untuk nombor backup, mereka yang tinggal di luar negara, anak di asrama
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Baki banyak lagi tapi tak boleh call
.
Kredit banyak sebab terpaksa topup semata-mata nak aktifkan talian
.
Tukar ke ONEXOX & nikmati tempoh aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tak topup
.
Sesuai untuk nombor backup, mereka yang tinggal di luar negara, emak ayah, anak di asrama, simkad untuk gps
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Kredit banyak sebab terpaksa topup semata-mata nak aktifkan talian?
.
Tukar ke ONEXOX & nikmati empoh aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tak topup
.
Sesuai untuk nombor backup, mereka yang tinggal di luar negara, emak ayah, anak di asrama
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Nanti balik kampung cuba cek handphone emak, ayah, sedara-mara
.
Kredit banyak sebab terpaksa topup semata-mata nak aktifkan talian?
.
Tukar ke ONEXOX & nikmati empoh aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tak topup
.
Sesuai untuk nombor backup, emak ayah, anak di asrama
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Kredit banyak sebab terpaksa topup semata-mata nak aktifkan talian?
.
Tukar ke ONEXOX & nikmati empoh aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tak topup
.
Sesuai untuk nombor backup, mereka yang tinggal di luar negara, emak ayah, anak di asrama
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Ada masalah ni?
.
Terpaksa topup semata-mata nak aktifkan talian?
.
Tukar ke ONEXOX & nikmati empoh aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tak topup
.
Sesuai untuk nombor backup, mereka yang tinggal di luar negara, emak ayah, anak di asrama
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

MOST RECENT

Siapa kata jual simkad 10 ringgit tak untung?
.
Jom jadi pengedar simkad ONEXOX kalau nak income pasif setiap bulan
.
Yang duduk sekitar Cyberjaya, Salak Tinggi, Sepang, Nilai boleh roger untuk penerangan percuma
.
Modal nak mula serendah RM90
.
Dapat 10%-15% bila user topup
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Siapa kata jual simkad 10 ringgit tak untung?
.
Setiap hari ada masyuk
.
Jom jadi pengedar simkad ONEXOX kalau nak income pasif setiap bulan macam ni
.
Yang duduk sekitar Cyberjaya, Salak Tinggi, Sepang, Nilai boleh roger untuk penerangan percuma
.
Modal nak mula serendah RM90
.
Dapat 10%-15% bila user topup
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Dah guna ONEXOX?
.
Ajak orang lain pakai
.
Dapat 6% bila diorang topup
.
Dah boleh dapat call & internet free
.
Jom try
.
Tempoh aktif sehingga 28 bulan
.
Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru
.
Topup RM30 free 500MB sehingga 5 tahun
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Ada masalah macam ni?
.
Kredit banyak sebab terpaksa topup semata-mata nak aktifkan talian?
.
Tukar ke ONEXOX & nikmati tempoh aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tak topup
.
Sesuai untuk nombor backup, mereka yang tinggal di luar negara, emak ayah, anak di asrama, simkad untuk gps
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Cuba dulu
.
Lebih jimat, lebih laju dengan ONEXOX
.
✔ Telco patuh shariah
✔ Season Pass (murah, simpan/share data/call)
✔ Panggilan serendah 5 sen
✔ SMS serendah 2 sen
✔ 1800 SMS percuma (ke nombor ONEXOX)
✔ 10 nombor Family & Friends ke SEMUA talian
✔ Internet laju & liputan meluas
✔ Tempoh aktif kredit 2 tahun 4 bulan
✔ 6% Ganjaran User Get User
✔ Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru
✔ tiada GST
✔ Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Baki banyak lagi tapi tak boleh call
.
Kredit banyak sebab terpaksa topup semata-mata nak aktifkan talian
.
Tukar ke ONEXOX & nikmati tempoh aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tak topup
.
Sesuai untuk nombor backup, mereka yang tinggal di luar negara, emak ayah, anak di asrama, simkad untuk gps
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Boleh try dulu. Kalau tak best, boleh tukar balik sebab ONEXOX takde kontrak
.
Ramai yang nak try ONEXOX sebab
.
✔ Tempoh sah yang panjang - lebih dari postpaid
✔ Tiada komitmen bayaran bulanan
✔ Tiada tax dan GST
✔ Tiada caj mengarut
✔ Call rate murah - 9 sen ke semua rangkaian
✔ Data boleh carry forward
✔ Minit panggilan boleh carry forward
✔ Data dan minit boleh kongsi
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

5GB + 333 minit masa berbual @ RM60
--------------------
.
Pakai sampai habis
.
Simpan sampai 28 bulan
.
Share dengan pengguna ONEXOX lain
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour

Carry forward data dengan Season Pass ONEXOX
.
Kalau pakai 500MB sebulan, boleh tahan 20 bulan.
.
Kalau pakai 1GB sebulan, boleh tahan 10 bulan.
.
Kalau tak pakai, boleh simpan sampai 28 bulan/lebih.
.
Boleh share dengan pengguna ONEXOX lain.
.
--------------------
Season Pass
.
Tawaran hari ni!
.
10GB @ RM50
--------------------
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour

Cuba cek emak, ayah, tok korang punya baki banyak macam ni tak?
.
Terpaksa topup semata-mata nak aktifkan talian
.
Tukar ke ONEXOX & nikmati tempoh aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tak topup
.
Sesuai untuk nombor backup, mereka yang tinggal di luar negara, emak ayah, anak di asrama, simkad untuk gps
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Jadi pelanggan baru ONEXOX sambil nikmati TeaLive PERCUMA!!
.
Pelanggan baru yang melanggan SP10+10, SP5+5 atau SP 333MINS akan dapat baucar TeaLive PERCUMA untuk setiap pakej!
.
Beli 3 SP FAT, dapat 3 TeaLive!
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour #xoxmobile

Cuba cek nombor korang aktif sampai bila?
.
ONEXOX bagi tempoh aktif 2 tahun 4 bulan!
.
Sesuai juga untuk nombor backup, mereka yang tinggal di luar negara, anak di asrama
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Internet slow?
.
Jom try ONEXOX
.
Season Pass:
333 minit RM30 (9 sen seminit)
5GB RM30
10GB RM50 (1GB RM5)
.
✔ Topup RM30 percuma 500MB
✔ Telco patuh shariah
✔ lebih jimat dengan Season Pass (share & carry forward data)
✔ 6% Ganjaran User Get User.
✔ Tempoh aktif sehingga 28 bulan.
✔ Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru
.
RM 10 je!
.
Nak tukar?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Berapa caj panggilan seminit telco korang?
.
ONEXOX 9 sen je seminit ke semua talian!
.
Kalau lagi mahal elok la tukar
.
--------------------
Season Pass Happy Hour
.
Tawaran hari ni!
.
333 minit masa berbual = RM30
--------------------
.
Pakai sampai habis
.
Simpan sampai 28 bulan
.
Share dengan pengguna ONEXOX lain
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour

Ye ke?
.
Kalau pakai ONEXOX boleh carry forward data
.
Beli 5GB, sebulan pakai 500MB, boleh tahan 10 bulan
.
Kan dah jimat
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan dengan ONEXOX
.
Topup RM30 free 500MB
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Internet slow?
.
Jom try ONEXOX
.
Season Pass:
333 minit RM30 (9 sen seminit)
5GB RM30
10GB RM50 (1GB RM5)
.
✔ Topup RM30 percuma 500MB
✔ Telco patuh shariah
✔ lebih jimat dengan Season Pass (share & carry forward data)
✔ 6% Ganjaran User Get User.
✔ Tempoh aktif sehingga 28 bulan.
✔ Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru
.
RM 10 je!
.
Nak tukar?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Most Popular Instagram Hashtags