#sr1m

3648 posts

TOP POSTS

Dulu asyik hilang kredit, bila dah pakai ONEXOX ni asyik dapat kredit
.
Dapat 6% bila ajak orang lain pakai ONEXOX melalui User Get User
.
Dah boleh dapat call & internet free
.
Jom try
.
Tempoh aktif sehingga 28 bulan
.
Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru
.
Topup RM30 free 500MB sehingga 5 tahun
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

SORANG SISTUR IRK SUDAH BERTUKAR KE ONEXOX. Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 013-5994912
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel#clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk#toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi#xiddig #tronexus

.
Kredit banyak sebab terpaksa topup semata-mata nak aktifkan talian?
.
Tukar ke ONEXOX & nikmati empoh aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tak topup
.
Sesuai untuk nombor backup, emak ayah, anak di asrama
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

.
Kredit banyak tapi terpaksa topup sebab nak aktifkan talian?
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan dengan ONEXOX
.
Topup bila nak pakai je
.
Sesuai untuk nombor backup, emak ayah, anak di asrama
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Kredit banyak tapi tak boleh buat call sebab tak aktif
.
Tukar ke ONEXOX & nikmati empoh aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tak topup
.
Sesuai untuk nombor backup, emak ayah, anak di asrama
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

24 smartphones untuk dimenangi
.
Aktifkan data plan anda
.
1GB = 1 cabutan
.
Nak try ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Jom tukarkan telco emak ayah kepada ONEXOX
.
Line kekal aktif 2 tahun 4 bulan walau tak topup
.
✔ Telco patuh shariah
✔ lebih jimat dengan Season Pass
✔ 6% Ganjaran User Get User.
✔ Tempoh aktif sehingga 28 bulan.
✔ Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru
.
RM 10 je!
.
Nak tukar?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

MOST RECENT

Nombor telefon aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tak topup
.
Topup bila nak pakai je
.
Sesuai untuk nombor backup, emak ayah, anak di asrama
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan dengan ONEXOX
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
WhatsApp: 012-3197007
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus #pinggantakretaknasitakdingin

Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 012-3197007 (Roslan)
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus #trusteddealer #DYSD56752 - #regrann

DATA 10GB TAHAN UNTUK 1TAHUN 8 BULAN?

Kalau pakai 500MB sebulan, boleh tahan 20 bulan.
.
Kalau pakai 1GB sebulan, boleh tahan 10 bulan.
.
Kalau tak pakai, boleh simpan sampai 28 bulan/lebih.
.
Boleh share dengan pengguna ONEXOX lain.
.
--------------------
Season Pass
.
Tawaran hari ni!
.
10GB @ RM50
--------------------
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 013-5994912
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel#clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk#toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi#xiddig #xoxmalaysia #seasonpass#seasonpasshappyhour

SORANG SISTUR IRK SUDAH BERTUKAR KE ONEXOX. Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 013-5994912
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel#clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk#toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi#xiddig #tronexus

Kredit banyak tapi terpaksa topup sebab nak aktifkan talian?
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan dengan ONEXOX
.
Topup bila nak pakai je
.
Sesuai untuk nombor backup, emak ayah, anak di asrama
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
WhatsApp: 013-5994912
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel#clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk#toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi#xiddig #tronexus

Internet slow?
.
Jom try ONEXOX
.
Season Pass Happy Hour:
5GB RM30
10GB RM50
.
✔ Topup RM30 percuma 500MB
✔ Telco patuh shariah
✔ lebih jimat dengan Season Pass (share & carry forward data)
✔ 6% Ganjaran User Get User.
✔ Tempoh aktif sehingga 28 bulan.
✔ Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru
.
RM 10 je!
.
Nak tukar?
.
WhatsApp: 013-5994912
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel#clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk#toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi#xiddig #tronexus

9 sen seminit ke semua talian!
.
Kenapa masih nak pakai yang mahal?
.
--------------------
Season Pass Happy Hour
.
Tawaran hari ni!
.
333 minit masa berbual = RM30
--------------------
.
Pakai sampai habis
.
Simpan sampai 28 bulan
.
Share dengan pengguna ONEXOX lain
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 012-3197007
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel#clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk#toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi#xiddig #xoxmalaysia #seasonpass#seasonpasshappyhour

9 sen seminit ke semua talian!
.
Kenapa masih nak pakai yang mahal?
.
--------------------
Season Pass Happy Hour
.
Tawaran hari ni!
.
333 minit masa berbual = RM30
--------------------
.
Pakai sampai habis
.
Simpan sampai 28 bulan
.
Share dengan pengguna ONEXOX lain
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 013-5994912
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel#clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk#toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi#xiddig #xoxmalaysia #seasonpass#seasonpasshappyhour

SAPE PENDENGAR SETIA @HOT.FM?? Ahkak lau driving pepagi, wajib dengar radio ni...layan ~heheh...
😁😁😁 TAK PERNAH DIBUAT ORANG TUKAR LINE RM10.😄😄😄 .
✔ Telco patuh shariah
✔ lebih jimat dengan Season Pass
✔ 6% Ganjaran User Get User.
✔ Tempoh aktif sehingga 28 bulan.
✔ Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru
. .

#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus #dealertopupmalaysia

.
Promosi hujung bulan
.
Limited time
.
.

.
Berminat nak jadi dealer/subdealer???
....
Nak cari duit poket??.
....
Nak cari duit raya???
....
Nak guna rangkaian yg jimat sepanjang tahun???.
....
....
Hubungi saya..
...📲 010-6365678

.
Kini dengan kelajuan 4G.
.
.
Berdesuppp..
.
Lambat tinggal..
.
Sayonara..
. 🏃‍♀️

.
Orang yang suka bertangguh itu tergolong dalam golongan orang yang sentiasa rugi..
.
.

Keistimewaan onexox.
.
.
📲010-6365678

.
📲 010-636 5678

.
Hubungi saya
.
📲 010-636 5678

.feedback user xox..
.
Uollss bila lg nk join???
.
Meh menabung & mulakan penjimatan dgn onexox..
.
Uollss xrugi..gerenti puas hati.
.
Onexox - hanya 1 tiada yg lain
.
Out of there we are one

.
Semoga bermanfaat
.
Sharing is caring.
.
Simkad.super.jimat 📲010 6365678

Most Popular Instagram Hashtags