#sr1m

3708 posts

TOP POSTS

Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 013-5994912
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel#clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk#toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi#xiddig #tronexus

Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

.
Kredit banyak tapi terpaksa topup sebab nak aktifkan talian?
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan dengan ONEXOX
.
Topup bila nak pakai je
.
Sesuai untuk nombor backup, emak ayah, anak di asrama
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Beli Season Pass hari ni FREE TeaLive!
.
--------------------
5GB + 333 minit masa berbual @ RM60
--------------------
.
Pakai sampai habis
.
Simpan sampai 28 bulan
.
Share dengan pengguna ONEXOX lain
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour

Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terpaksa topup sebab nak aktifkan talian?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab ter ON data mobile?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Terbeban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

24 smartphones untuk dimenangi
.
Aktifkan data plan anda
.
1GB = 1 cabutan
.
Nak try ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Tahniah kepada semua pemenang bertuah
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Pakai ONEXOX & recommend je kat member2.
.
Dapat 6% bila diorang topup
.
Dah boleh dapat call & internet free
.
Jom try
.
Tempoh aktif sehingga 28 bulan
.
Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru
.
Topup RM30 free 500MB sehingga 5 tahun
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Aktif sampai 2023 walaupun tak topup!
.
Tak payah topup setiap bulan semata-mata nak aktifkan talian
.
Topup bila nak pakai je
.
Sesuai untuk nombor backup, emak ayah, anak di asrama
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan dengan ONEXOX
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

MOST RECENT

Pakai ONEXOX & recommend je kat member2.
.
Dapat 6% bila diorang topup
.
Dah boleh dapat call & internet free
.
Jom try
.
Tempoh aktif sehingga 28 bulan
.
Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru
.
Topup RM30 free 500MB sehingga 5 tahun
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Beli Season Pass hari ni FREE TeaLive!
.
--------------------
5GB + 333 minit masa berbual @ RM60
--------------------
.
Pakai sampai habis
.
Simpan sampai 28 bulan
.
Share dengan pengguna ONEXOX lain
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour

Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 013-5994912
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel#clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk#toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi#xiddig #tronexus

Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Beli Season Pass hari ni, free TeaLive
.
--------------------
Season Pass Happy Hour
.
Tawaran hari ni!
.
5GB + 333 minit masa berbual @ RM60
--------------------
.
Pakai sampai habis
.
Simpan sampai 28 bulan
.
Share dengan pengguna ONEXOX lain
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour
#tealive

Kredit banyak sebab terpaksa topup semata-mata nak aktifkan talian?
.
Tukar ke ONEXOX & nikmati empoh aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tak topup
.
Sesuai untuk nombor backup, emak ayah, anak di asrama
.
Boleh kekalkan nombor lama
.
Boleh dapatkan nombor baru
.
Topup RM30 percuma 500MB
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Carry forward data dengan Season Pass ONEXOX
.
Beli Season Pass hari ni free TeaLive!
.
--------------------
Season Pass Happy Hour
.
Tawaran hari ni!
.
20GB @ RM100
--------------------
.
Pakai sampai habis
.
Share dengan pengguna ONEXOX lain
.
Simpan sampai 28 bulan/lebih
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour

Carry forward data dengan Season Pass ONEXOX
.
Kalau pakai 500MB sebulan, boleh tahan 10 bulan.
.
Kalau pakai 1GB sebulan, boleh tahan 5 bulan.
.
Kalau tak pakai, boleh simpan sampai 28 bulan/lebih.
.
--------------------
Season Pass Happy Hour
.
Tawaran hari ni!
.
5GB @ RM30
--------------------
.
Pakai sampai habis
.
Share dengan pengguna ONEXOX lain
.
Simpan sampai 28 bulan/lebih
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour

Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Carry forward data dengan Season Pass ONEXOX
.
Beli Season Pass hari ni free TeaLive!
.
--------------------
Season Pass Happy Hour
.
Tawaran hari ni!
.
10GB + 333 minit masa berbual @ RM80
--------------------
.
Pakai sampai habis
.
Share dengan pengguna ONEXOX lain
.
Simpan sampai 28 bulan/lebih
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour

Ada masalah ini?
✖ call masuk voice mail kredit kene tolak banyak
✖ call sekejap kene caj seminit panggilan
✖ kredit banyak lagi tapi kene top up sebab dah expired
✖ nak add friend and family tapi lain telco
✖ ter ON data, habis kredit kene tolak
✖ bila habis kuota internet kene caj pay per use
✖ dapat iklan sms yang mengarut, tiba2 kredit kene tolak
✖ internet sangat slow
✖ tiada komisen / insentif menarik
.
Jom tukar ke telco patuh shariah pertama
.
ONEXOX bantu selesaikan masalah anda
.
RM10 je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Carry forward data dengan Season Pass ONEXOX
.
Beli Season Pass hari ni free TeaLive!
.
--------------------
Season Pass Happy Hour
.
Tawaran hari ni!
.
20GB @ RM100
--------------------
.
Pakai sampai habis
.
Share dengan pengguna ONEXOX lain
.
Simpan sampai 28 bulan/lebih
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour

Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

10 nombor Friends & Family ke SEMUA telco termasuk telefon rumah!
.
✔ Telco patuh shariah
✔ lebih jimat dengan Season Pass (simpan/share/carry forward masa berbual & data)
✔ 6% Ganjaran User Get User.
✔ Tempoh aktif sehingga 28 bulan.
✔ Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru
.
RM 10 je!
.
Nak tukar?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Carry forward data dengan Season Pass ONEXOX
.
Kalau pakai 500MB sebulan, boleh tahan 20 bulan.
.
Kalau pakai 1GB sebulan, boleh tahan 10 bulan.
.
Kalau tak pakai, boleh simpan sampai 28 bulan/lebih.
.
Boleh share dengan pengguna ONEXOX lain.
.
--------------------
Season Pass
.
Tawaran hari ni!
.
10GB @ RM50
--------------------
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour

Sapa la yang nak bagi topup free kan
.
Ajak orang lain pakai
.
Dapat 6% bila diorang topup
.
Tempoh aktif sehingga 28 bulan
.
Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru
.
Topup RM30 free 500MB sehingga 5 tahun
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Beli Season Pass hari ni FREE TeaLive!
.
--------------------
Season Pass Happy Hour
.
Tawaran hari ni!
.
5GB + 333 minit masa berbual @ RM60
--------------------
.
Pakai sampai habis
.
Simpan sampai 28 bulan
.
Share dengan pengguna ONEXOX lain
.
Cara nak beli: Hantar SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour

Bagaimana Simkad Anda?
.
✔ Terbeban dengan "Expired Date"?
✔ Kredit banyak tapi dah tamat tempoh?
✔ Selalu "short call" tapi di caj melampau?
✔ Masuk "voicemail" pun caj seminit?
✔ Kredit kena sedut sebab kuota internet habis?
✔ Fon mahal tapi internet macam siput?
✔ SMS merapu masuk pun kena caj?
✔ Ter Beban dengan bil bulanan 3-4 angka?
✔ Tertekan dgn caj mahal bila "call" famili & kawan² dari rangkaian lain?
.
Kini masanya anda bertukar ke ONEXOX Prepaid
.
Tempoh aktif 2 tahun 4 bulan
.
Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

Most Popular Instagram Hashtags