#squarehijab

MOST RECENT

Warna-warna yang available untuk instant shawl Zinnira moss crepe. And a beza Zinnira dengan Ayra? Zinnira ada awning (moss crepe juga), bucu curve & ada aksesori bunga di muka kedua. .
.

Lebih suka pembelian melalui whatsapp? Whatsapp saya, ds sah ElSajida di 0136995589 (Suri) utk order. ๐Ÿ˜Š Tiada cas tambahan, insyaAllah fast reply ๐Ÿ˜˜ Nak lebih mudah boleh click shj link di bio ๐Ÿ˜
.
.

#raesaelsajida #tudungLabuh #tudungBawallabuh #bawalLabuh #sayajualtudunglabuh #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalplain #bawalaksesori #squareHijab #hijabfashion #terapiinstagram #instaniaga #bazaarpaknil #instashopmalaysia #tudunglabuhmurah

โœจ DATURA NAVY SQ ๐Ÿ’™๐Ÿ’›๐Ÿ–ค
๐Ÿ“œ Bahan : Monalisa
๐Ÿ“ Size : 115 x 115 cm
๐Ÿ’ต Harga : Rp. 60.000
๐ŸŽ‰ Beli 3pcs ๐Ÿ‘‰ @ 58.000 ๐Ÿ’•
.
Diskon 2 ribu/pcs untuk setiap pembelian 3 pcs yaa ukhty.. ๐Ÿ˜˜
(Boleh mix bahan dan motif)
โ€”โ€”โ€”
Stok terbatas loh ukhcan..!!
Buruan di order.. Siapa cepat dia dapat.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š
โ€”โ€”โ€”
Di jamin gak bakal nyesel deh, karna beneran syantik motifnya dan bikin nambah anggun dan kece semakin menyempurnakan penampilan ukhcan pastinya.. ๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ™ˆโœŒ๐Ÿป
Grab it fast ukh..! ๐Ÿ˜˜
โ€”โ€”โ€”
Untuk Info lebih lanjut dan Pemesanan ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฉ Kirim ke nomer WA : 089618521510 (klik link yg ada di bio) โ˜๐Ÿ˜‰
โ€”โ€”โ€”
Atau klik link di sini ๐Ÿ‘‰ bit.ly/ChatWA_Pramestwins-Collection
โ€”โ€”โ€”
๐Ÿ› Happy shopping ukhty cantiiik sholehah.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
โ€”โ€”โ€”
.
.
.
#keepsyariandbeauty #pramestwinscollection #keepbeautyandsyari #hijabmotif #hijabmotifmurah #hijabmotifcantik #hijabmotifelegan #hijabmotifsyari #hijabmotifjakarta #hijabsyari #squarehijab #squarejilbab #scarfhijab #scarfhijabprint #hijabscarf #hijabscarfmurah #hijabscarfcantik #jilbabmotif #jilbabmotifmurah #printedhijab #jilbabsyari #keepsyari #keepstylish #happyshopping #grabitfast #lfl #l4l #fff #followforfollow #followme

Team El Sajida:
BERITA BAIK BUAT #elsajidalovers DI SEMENANJUNG!
.
.
Buat kesekian kalinya kak big boss nak bagi korang FREE SHIPPING selama 24 JAM BERMULA JAM 11 PAGI 19/09/2018 (harini) SEHINGGA 11 PAGI 20/09/2018 (esok)!!๐Ÿ˜ Tak pernah pernah tau kitaorang nak offer FREE SHIPPING ni tapi sebab kan korang ni AWESOME sangat , kak big boss buat OFFER MENGEJUT ni untuk korang. Free shipping ni valid hanya di AREA SEMENANJUNG sahaja.
.
.
Apa tunggu lagi jom pakat ajak kakak, mak, nenek, makcik, kengkawan. officemate untuk grab peluang ni. Korang beli sehelai je atau lebih 3 helai je ke tetap dapat DISKAUN dan FREE SHIPPING ni. .
.
Happy shopping everyone! ๐Ÿ˜
.

#raesaelsajida #tudungLabuh #tudungBawallabuh #bawalLabuh #sayajualtudunglabuh #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalplain #bawalaksesori #squareHijab #hijabfashion #terapiinstagram #instaniaga #bazaarpaknil #instashopmalaysia #tudunglabuhmurah

Ladies we still have these Bawal Seri & Bawal Seri 2.0 and they must off from our shelve!!
.
Now Bawal Seri is only RM15 and Bawal Seri 2.0 is RM25!!
.
Buy any 2 at only RM35 exc postage!!
.
Grab yours while stock lasts!!
.
#asyekasyek #asyekasyekavailable #asyekasyekreadystock #tudungbawal #squarehijab #bawallovers #rm35 #rm15 #rm25

DAILY INSTANT
.
.
Praktis banget pakai jilbab segi4 instant hanya 30 detik tinggal slup ..beres. Cocok untuk hangout, atau dipakai sehari hari. .
.
Material : Double Hycon
.
.
๐Ÿ‘‡Bahan tidak panas
๐Ÿ‘‡Ringan
๐Ÿ‘‡pinggir jahit kecil
.
.
HARGA :ย 
Beli 1-2pcs : Rp 35rb /pcs
Promo Beli 3 pcs :100rb !
Beli 10-19pcs: Rp31rb/pcs
Beli 20 pcs :Rp27RB/pcs
.
.
Boleh mix model dan warna, dan dapatkan diskon per pcs saat melakukan pembelian 4 hijab ^^
.
.
Order via wa yg ada di bio kita ya ^^
.
.
.
#hijabย #squareinstantย #hijabinstantย #squarehijab #daily #dailyinstan #hijabinstan #kerudunginstant

DAILY INSTANT
.
.
Praktis banget pakai jilbab segi4 instant hanya 30 detik tinggal slup ..beres. Cocok untuk hangout, atau dipakai sehari hari. .
.
Material : Double Hycon
.
.
๐Ÿ‘‡Bahan tidak panas
๐Ÿ‘‡Ringan
๐Ÿ‘‡pinggir jahit kecil
.
.
HARGA :ย 
Beli 1-2pcs : Rp 35rb /pcs
Promo Beli 3 pcs :100rb !
Beli 10-19pcs: Rp31rb/pcs
Beli 20 pcs :Rp27RB/pcs
.
.
Boleh mix model dan warna, dan dapatkan diskon per pcs saat melakukan pembelian 4 hijab ^^
.
.
Order via wa yg ada di bio kita ya ^^
.
.
.
#hijabย #squareinstantย #hijabinstantย #squarehijab #daily #dailyinstan #hijabinstan #kerudunginstant

DAILY INSTANT
.
.
Praktis banget pakai jilbab segi4 instant hanya 30 detik tinggal slup ..beres. Cocok untuk hangout, atau dipakai sehari hari. .
.
Material : Double Hycon
.
.
๐Ÿ‘‡Bahan tidak panas
๐Ÿ‘‡Ringan
๐Ÿ‘‡pinggir jahit kecil
.
.
HARGA :ย 
Beli 1-2pcs : Rp 35rb /pcs
Promo Beli 3 pcs :100rb !
Beli 10-19pcs: Rp31rb/pcs
Beli 20 pcs :Rp27RB/pcs
.
.
Boleh mix model dan warna, dan dapatkan diskon per pcs saat melakukan pembelian 4 hijab ^^
.
.
Order via wa yg ada di bio kita ya ^^
.
.
.
#hijabย #squareinstantย #hijabinstantย #squarehijab #daily #dailyinstan #hijabinstan #kerudunginstant

HIJAB PRINT VOAL PREMIUM ONLY 155,000
.
Code design: Phat Collection - 07
Warna dasar: dusty rouge
Material: ULTRAFINE PREMIUM VOAL (super extra comfort; tipis, tidak nerawang, adem, tidak berbulu)

Size: 115 x 115
Price:
Followers 155,000 (special price)
Non-followers 165,00 **beli 3 subsidi ongkir 5,000
_________________
How to order:
Line - @ouj0104u - (or please click link on the bioโค)
WA - 08179818776

Format;
Nama :
Nama akun IG:
Alamat :
Kecamatan :
Kota:
Kode Pos:
No Telp :
Code design:

#IMdanurdara
_________________
#hijab #jilbab #voal #printedhijab #squarejilbab #squarehijab #voalmotif #voalsegiempat #voalscarf #voalprintedscarf #hijabvoal #kerudungvoal

HIJAB PRINT VOAL PREMIUM ONLY 155,000
.
Code design: Phat Collection - 07
Warna dasar: dusty rouge
Material: ULTRAFINE PREMIUM VOAL (super extra comfort; tipis, tidak nerawang, adem, tidak berbulu)

Size: 115 x 115
Price:
Followers 155,000 (special price)
Non-followers 165,00 **beli 3 subsidi ongkir 5,000
_________________
How to order:
Line - @ouj0104u - (or please click link on the bioโค)
WA - 08179818776

Format;
Nama :
Nama akun IG:
Alamat :
Kecamatan :
Kota:
Kode Pos:
No Telp :
Code design:

#IMdanurdara
_________________
#hijab #jilbab #voal #printedhijab #squarejilbab #squarehijab #voalmotif #voalsegiempat #voalscarf #voalprintedscarf #hijabvoal #kerudungvoal

โœจ BULGARY BLACK SQ ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
๐Ÿ“œ Bahan : Monalisa
๐Ÿ“ Size : 115 x 115 cm
๐Ÿ’ต Harga : Rp. 60.000
๐ŸŽ‰ Beli 3pcs ๐Ÿ‘‰ @ 58.000 ๐Ÿ’•
.
Diskon 2 ribu/pcs untuk setiap pembelian 3 pcs yaa ukhty.. ๐Ÿ˜˜
(Boleh mix bahan dan motif)
โ€”โ€”โ€”
Stok terbatas loh ukhcan..!!
Buruan di order.. Siapa cepat dia dapat.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š
โ€”โ€”โ€”
Di jamin gak bakal nyesel deh, karna beneran syantik motifnya dan bikin nambah anggun dan kece semakin menyempurnakan penampilan ukhcan pastinya.. ๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ™ˆโœŒ๐Ÿป
Grab it fast ukh..! ๐Ÿ˜˜
โ€”โ€”โ€”
Untuk Info lebih lanjut dan Pemesanan ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฉ Kirim ke nomer WA : 089618521510 (klik link yg ada di bio) โ˜๐Ÿ˜‰
โ€”โ€”โ€”
Atau klik link di sini ๐Ÿ‘‰ bit.ly/ChatWA_Pramestwins-Collection
โ€”โ€”โ€”
๐Ÿ› Happy shopping ukhty cantiiik sholehah.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
โ€”โ€”โ€”
.
.
.
#keepsyariandbeauty #pramestwinscollection #keepbeautyandsyari #hijabmotif #hijabmotifmurah #hijabmotifcantik #hijabmotifelegan #hijabmotifsyari #hijabmotifjakarta #hijabsyari #squarehijab #squarejilbab #scarfhijab #scarfhijabprint #hijabscarf #hijabscarfmurah #hijabscarfcantik #jilbabmotif #jilbabmotifmurah #printedhijab #jilbabsyari #keepsyari #keepstylish #happyshopping #grabitfast #lfl #l4l #fff #followforfollow #followme

Most Popular Instagram Hashtags