[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#spreadlovenothate

113136 posts

TOP POSTS

M/Mungu akatufanyie wepesi, na hatimaye week ikawe Njema na ya Mafanikio Wadau.

Good morning y'all!!! *
*
*
*
#MafuvuBae
#NemboYaMtaaKwenyeMitaa
#MafuvuBarberShopAndEntertainmentOwner
#GodOverEverything
#SpreadLoveNotHate
#LetGodTakeControl

These are two completely different pictures, but I wanted to tell you guys that both is okay. You don't like showing off your body? You don't have to. You like showing off your body? Do it! But don't let your decisions be defined by people's opinions or your insecurities. I used to hide my body because I was afraid people would think I was fat. I wore shirts 2 sizes too big so it would be hide my body!! I laugh about it now, but I know a lot of people struggle with this problem. At the moment, I love to wear both, I love to walk around the house in all my lingerie, and show it off but I also like to put on my boyfriends sweater and lay under a blanket all day. But still, after I decided I'm just gonna wear whatever I want, I'm afraid people will talk negative about me. For example, this post in lingerie. People (including me!) feel insecure about wearing what they want, because they're afraid people will put them in a negative daylight. IT'S OKAY TO SHOW OFF YOUR BODY AND IT'S OKAY TO WEAR WHATEVER YOU FEEL COMFORTABLE IN. It's such a taboo these days, if girls are wearing a croptop and a short skirt, they're "slutty" and if they wear a big sweater, they're "boring". If boys are stylish, they're "gay" and if boys don't give a damn about their clothes, they're "ugly". I hear it all the time. I read it all the time. I see it all the time. People shaming other people for what they wear. Why don't we let people wear whatever we want? Why do we care if someone else wears something we don't like? We're not wearing it ourselves so it's not your business. This also applies to slutshaming, fatshaming, and skinnyshaming in relation to clothes. It happens too often and it needs to stop. PEOPLE 👏🏼 CAN 👏🏼 WEAR 👏🏼 WHATEVER 👏🏼 THEY 👏🏼 WANT. And they don't need the negative opinion. Period. #SpreadLoveNotHate #WearWhateverYouWant #LoveYourBody #EmbraceYourCurves 📸 by @rachelkeijzerphotography

So the last couple of weeks I have recieved some direct messages here on Instagram with different opinions about me showing my body in the @playboy magazine. And I just want to make myself clear: for me everybody is born naked, we all look the same, just in different shapes, sizes and colors, and I am so happy to be in an acknowledged magazine, showing in which shape, color and size I come in. Thank you for the ones sending love and support❤ #spreadlovenothate

Di sesama kita sering ada pikiran seperti ini, melihat pekerjaan orang lain terasa lebih nikmat lebih senang ingin seperti dia, dan pada orang yg diinginkan tersebut terpikir juga enak nya seperti si A tadi, lebih santai tidak banyak pikiran atau punya banyak waktu dsb.
Often obsessed by other’s life then forget to enjoy ours.
Tanpa kita tau, perjuangan nya orang itu seperti apa, pahit nya orang itu seperti apa, masalah yg dihadapi di keseharian nya seperti apa, mungkin kalau kita tau kita akan berpikir ulang.
Tapi ya mereka-mereka itu terlihat bahagia karena pandai juga menyembunyikan kesedihan nya. Karena yg mereka ingin tampakkan dan bagikan hanyalah suka cita, banyak dari mereka yg membiarkan diri nya sendiri saja yg mengalami kesusahan nya.
Cukup dia dan Allah lah yg tau.
Dalam pikiran nya hanya ingin membahagiakan kesenangan dan berharap kebaikan pada orang-orang terdekat dan banyak orang.
Karena nya satu yg sering terlupakan oleh kita, syukur.

18 Nov 2017, Payakumbuh
Happy weekend!
.
.
#spreadlovenothate #sharehappiness #bukittinggi #holiday #travel #love #bigben #landscape #landmark #instagood #instagram #minang #sumbar #westsumatra #indonesia

Perhatian Kepada Semua Peminat Setia #AwakSukaSayaTak ❤️ . .
Bermula pada hari ini 20 Nov 2017 akan ada siaran ulangan #AwakSukaSayaTak bermula jam 7.00 ptg di Astro Ria 104 dan 123 RiaHD. Siapa rindu #HilmanIntan dan semua pelakon #ASST jom kita tengok sama-sama. ☺️ . .
Sambil kita tengok #AwakSukaSayaTak Ep01, jangan lupa untuk request @astrogempak @globalstationsb @melurjelitaofficial @aliaramly untuk membuat sambungan #AwakSukaSayaTakSeason2 . 😊 . .
#AwakSukaSayaTak
#HilmanYong
#PuteriIntanZulaikha
#HilmanIntan
#apeknenekkebayan
#sweetcouple
#bestcouple
#ulanganASST
#TeamTakBolehMoveOn
#SpreadLoveNotHate
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
#mogabahagia . . .
Repost from @alvinchong123 - And Prince Hilman and Princess Intan live happy ever after. ❤️ ~ The End ~ ❤️ #AwakSukaSayaTak

Haaaa...ni pun dari #almariusang tgk berguna kan dier...sayang almari ni...nasib baik tk jual karung guni...ke jual pat carousel ke mana2...😘😘 Sajer nak share..tau la uols pernah nmpk..tapi i ni nk mengimbau masa laluuu...nmpk tak..biar bersih hati ni...fikir yg murni jer...😜😜✌💗💗💗 #ourlovebirds #kesayangankami #worldpeace #positivevibes #itsnottheendifitsnotokay #itsnotnowbutnotnever #itwillallworkout #spreadlovenothate #spreadhappiness #favcoupleonscreen #doayangbaik2 #jgnkecamsis #sekadarhiburan #hannahkyle #capikhannahsupporters #capikhannah #nakmmp2 #nakmmpraya #MencintaimuMrPhotographer #JemyAira #lookoutfortherainbow🌈 #therewillalwaysbesunshineaftertherain #mrmrscc #mrmrsclickclick

Credit ig: #teamcarasdaddy @_.hcgarage01 tq for the wonderful pics taken 😘😘😘

sometimes the right place, bring the right decision in life. trust your guts, never doubt your instincts ~ #redvelvetdrama ❤ .
.

Goodnight from Izzat Helena n Jeffry! See ya tommorow 💕 .

#neelofateam
#teamhelena
#spreadlovenothate

Takut tgk mcm mana mudahnya kita judge orng lain. Takut tgk mcm mana pemilihan ayat yg kita guna, dlm meluahkan rasa. Takut tgk mcm mana kita sibuk hitung dosa pahala orang lain, hingga terlupa jaga amalan sendiri. .
.
Kdng kita mudah terlupa bahawa definisi baik itu bukan dinilai hanya dari pemakaian semata. Ya, usaha patuhi hukum Allah itu mmg wajib. Tiada yg menafikan hak yg satu itu. .
.
Cuma, adab santun menegur dan menasihat juga perlu kita kuasai kerana pemilihan perkataan kita juga mampu memberi cerminan peribadi sebenar diri kita. .
.
To throw bad words towards sumome wont defined us as a good human, either. To drag sumone else past history, wont delete our own past flaws, either. And to keep judging sumone appearance, won't also turn our own self to be a better servant to Him, either. .
.
Doa. Doa itu senjata utama setiap mukmin. If you care enough about her dosa pahala, then u should just pray for her, endlessly. Learn how to advise before u start ur so called advise session. .
.
Just keep going kaka fazz. Pintu rahmat Allah itu luas. We just need to keep going, keep searching for His blessing. I know u are such a fighter. U wont easily be taken down by any bad or negative words from others. .
.
We each fight our own battle. InsyaAllah, our humble prayers will always be there for you, now n forever.
.
.
May Allah protect u under His guidance, kaka fazz. Amin, Amin insyaAllah. ❤
.
.
#spreadlovenothate
#spreadpositivevibes
#youareresponsibleforwhatyousay
#soldiersoflove

#spreadlovenothate 🏳️‍🌈🌹 Markiert eine Person, die ihr immer lieben werdet ❤️

MOST RECENT

___________________________________________
Ladys Night and a lovely dinner 🍔🥗 at @hans_im_glueck_burgergrill, had so much
fun that day !

The world is a beautiful place filled with beautiful people and more people need to realize that🌸 #spreadlovenothate

#Throwback Meet & Greet MPH NU Sentral KL @14 Oktober 2017 . .
Kenangan di hari tua ❤️ . . .
#AwakSukaSayaTak
#HilmanYong
#PuteriIntanZulaikha
#HilmanIntan
#apeknenekkebayan
#alvinchong
#emmamaembong
#sweetcouple
#bestcouple
#TeamTakBolehMoveOn
#SpreadLoveNotHate . .
Dear @astrogempak @globalstationsb @aliaramly please consider our request for #AwakSukaSayaTakSeason2. #ASST IS AWESOME WITH THE BEST UNIQUE STORY LINE. TQ ❤️🌹
. .
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
#mogabahagia . .
Repost from @sitihajaradawiyah [Throwback pic Meet & Greet] .
Pic paling win dan rare saya rasa. Tengok tangan bambin cuba pegang tangan emma. 😄
.
@alvinchong123 kalau boleh jangan bagi lepas @emma_maembongofficial . Nanti lari lagi 😂😂😂
.
Kredit to: @emma_alvin123

Squad Goals.
❥ Tag your #LoveSquad 👇🏽👇🏼👇🏻

Hai Korang... Ni sambungan video yang @alvinchong123 kena test power teka nama artis menerusi mata dorang je. . . .
@alvinchong123 ni sejenis yg bersungguh2 nak menjawab. Kalau salah bukan main stress dia. Tapi kalau dia tau jawapan...semangat dia nak bagitau. Hak hak hak #gelakwin tu yang best tu. . . .
#AwakSukaSayaTak
#HilmanYong
#AlvinChong
#bestactor
#bestsinger
#gelakwin
#alvinchongsupporter
#SpreadLoveNotHate . .
Repost from @may_qisaina
#RepostSave @thrgegar with @repostsaveapp ・・・ Jomm kita layan jap @shahthrgegar dan @anna.aljuffrey​ test power @alvinchong123 tekaaa nama artis menerusi mata dorang je ! Haaa kenal ke tak kenal ni ?? Video penuh tengok kat Facebook dan Youtube THR Gegar okay !

∂σηт нαтε 🙅🏼
мε∂ιтαтε 🔮

#lovemore
#mondaymood
#spiritualawakening
#spiritualgangster

sometimes the right place, bring the right decision in life. trust your guts, never doubt your instincts ~ #redvelvetdrama ❤ .
.

Goodnight from Izzat Helena n Jeffry! See ya tommorow 💕 .

#neelofateam
#teamhelena
#spreadlovenothate

Most Popular Instagram Hashtags