#sportskirtpants

가장 최근의

Royal blue ni cantikkk nk??😍
.
NK CARI SELUAR HIKING? .
Seluar skirt terbuat dari material cotton sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
🔴Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomer
-
🔴Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
🔴Whatsapp Order:
+60163763739
-
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

Royal blue ni cantikkk nk??😍
.
NK CARI SELUAR HIKING? .
Seluar skirt terbuat dari material cotton sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
🔴Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomer
-
🔴Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
🔴Whatsapp Order:
+60163763739
-
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

Royal blue ni cantikkk nk??😍
.
NK CARI SELUAR HIKING? .
Seluar skirt terbuat dari material cotton sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
🔴Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomer
-
🔴Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
🔴Whatsapp Order:
+60163763739
-
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

Versatile enough🙆🏻‍♀️
Ramai yang tanya, best ke pakai #SportSkirtPants MADIHAH SPORT PANTS ni? 😘
.
.
"Sangat selesa..kain Cotton Stretchable yg best " - Cikpuan Juliana Semaon (MSP Loyal Fan) .
Senang kami berikan jawapan daripada pembeli. Review-review kami adalah bukan review yang berbayar, jadi insyaAllah cikpuan semua boleh yakin ianya diberikan dengan hati yang ikhlas yang paling dalam. Ewaaahh 😋
.
.
So kami nak perkenalkan #SportSkirtPantsBasic ni. Sport Pants Special menggunakan kain COTTON STRETCHABLE, bukan COTTON TSHIRT ya 🙅🏻‍♀️Ianya kain COTTON berkualiti tinggi yang diimport dari luar negara tau, kami design supaya tahan lama. Barulah berbaloi dibeli kan? 😙
.
.
#SportSkirtPantsBasic ni datang dalam 6-8 warna, yang warna-warnanya adalah warna "selamat" di pakai. Material kain cotton stretchable ini tak melekap di badan dan juga lasak, selesa di pakai sepanjang hari. Skirt attached di skirt adalah untuk gaya fesyen yang modern dan menarik 😁

NK CARI SELUAR HIKING? .
Seluar skirt terbuat dari material cotton sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
🔴Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomer
-
🔴Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
🔴Whatsapp Order:
+60163763739
-
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

NK CARI SELUAR HIKING? .
Seluar skirt terbuat dari material cotton sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
🔴Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomer
-
🔴Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
🔴Whatsapp Order:
+60163763739
-
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

Nak cari seluar sukan yg SELESA, kain STRECHABLE dan pastinya MENJAGA AURAT?
.
Seluar skirt terbuat dari material cotton sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
🔴Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomer
-
🔴Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
🔴Whatsapp Order:
+60163763739
-
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

Nak cari seluar sukan yg SELESA, kain STRECHABLE dan pastinya MENJAGA AURAT?
.
Seluar skirt terbuat dari material cotton sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
🔴Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomer
-
🔴Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
🔴Whatsapp Order:
+60163763739
-
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

Nak cari seluar sukan yg SELESA, kain STRECHABLE dan pastinya MENJAGA AURAT?
.
Seluar skirt terbuat dari material cotton sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
🔴Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomer
-
🔴Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
🔴Whatsapp Order:
+60163763739
-
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

TENGAH CARI SELUAR YG SESUAI UNTUK BERZUMBA?
MARATHON?
HIKING?
BERSANTAI?
-
Seluar skirt terbuat dari material cotton sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
🔴Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomer
-
🔴Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
🔴Whatsapp Order:
+60163763739
-
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

Testimoni ikhlas dari #MSPsweethearts 😊 Kami sentiasa teruja👏🏼☺️ Terima kasih awak! 😘
__
Minggu ni stock #SportSkirtPants BLACK & DARK BLUE di Shopee & website susut langsung & sgt menipis. Hampir hampir kosong 😅Tapi jangan risau! inshaa Allah MSP akan buat restock yg sgt sgt massive restock. Plus, kita akan ada suprise utk Sport Skirt Pants Denim jugakk. 🤔Sama sama nantikan ok? 👌🏻😊
_
By the way, our sweethearts pakai warna BROWN in size 2XL which is macam size S tau 👆🤭😁

TENGAH CARI SELUAR YG SESUAI UNTUK BERZUMBA?
MARATHON?
HIKING?
BERSANTAI?
-
Seluar skirt terbuat dari material cotton sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
🔴Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomer
-
🔴Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
🔴Whatsapp Order:
+60163763739
-
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

BELUM CUBA LAGI SELUAR KAMI?
SUKA ORDER DENGAN CEPAT?
DH PENAT ORDER ONLINE SBB SELLER LAMBAT REPLY?
-
SELUAR SUKAN SEMUA READY STOCK TAU, TAKYAH LAMA2 TUNGGU. 3 HARI BEKERJA BOLEH SAMPAI!
-
“SIS...MMG SELESA SGT SELUAR NI”
-
Seluar skirt terbuat dari material cotton sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
🔴Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomer
-
🔴Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
🔴Whatsapp Order:
+60163763739
-
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

Mohon menyesal sape tak grab BLACK #SportSkirtPants (International Made) kalini ❣️ Kalau dah kehabsian stock, kena tunggu lagi 2-3 bulan baru boleh restock kayh kayh kayh.. 🤣 .
.
Order thru SHOPEE pun best! Dapat FREE POSTAGE ye guys 🙌 .
.
Search je MADIHAHSPORTPANTS di SHOPEE 😘
.
.
#shopeemy #shopee_my #shopeemall #shopeemalaysia

Handsocks PERCUMA apabila anda membeli MuslimahFitnessSkirtPant!😍💕
-
Korang hanya perlu membeli 2 (atau lebih) skirtpant untuk dapatkan sepasang Handsocks secara PERCUMA! 😎
-
Nak dptkan harga lebih MURAH?
Nak lebih free gift?
🔴Whatsapp Order:
+60163763739
-
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

Lawaaa pulak warna #SportSkirtPants DUAL TONE STRIPE ni! Meroyan laa kalau tak dapat warna ni 🤦🏻‍♀️ _
Tak menyempat nak update IG sbb whatsApp terlalu banyak masuk 🌚 hahaha have you grabbed yours today guys? 😍
_
Paling terkejut, warna baru MAROON & DARK GREEN tak restock, akhirnya restock jua 🤗
_
WhatsApp 018 908 8185 utk ORDER tau atau click LINK di BIO utk terus whatsapp kami 😁😁❤️

BELUM CUBA LAGI SELUAR SKIRT KAMI?
SUKA ORDER DENGAN CEPAT?
DH PENAT ORDER ONLINE SBB SELLER LAMBAT REPLY?
-
SELUAR SUKAN SEMUA READY STOCK TAU, TAKYAH LAMA2 TUNGGU. 3 HARI BEKERJA BOLEH SAMPAI!
-
“SIS...MMG SELESA SGT SELUAR NI”
Seluar skirt terbuat dari material cotton sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
🔴Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomer
-
🔴Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
🔴Whatsapp Order:
+60163763739
-
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

“SELESA SGT, SRSLY TAK RUGI BELI!”
SUKA ORDER DENGAN CEPAT?
DH PENAT ORDER ONLINE SBB SELLER LAMBAT REPLY?
-
SELUAR SUKAN SEMUA READY STOCK TAU, TAKYAH LAMA2 TUNGGU. 3 HARI BEKERJA BOLEH SAMPAI!
-
“SIS...MMG SELESA SGT SELUAR NI”
Seluar skirt terbuat dari material cotton sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
🔴Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomer
-
🔴Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
🔴Whatsapp Order:
+60163763739
-
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

“TIP TOP SERVICE”
SUKA ORDER DENGAN CEPAT?
DH PENAT ORDER ONLINE SBB SELLER LAMBAT REPLY?
-
SELUAR SUKAN SEMUA READY STOCK TAU, TAKYAH LAMA2 TUNGGU. 3 HARI BEKERJA BOLEH SAMPAI!
-
“SIS...MMG SELESA SGT SELUAR NI”
Seluar skirt terbuat dari material cotton sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
🔴Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomer
-
🔴Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
🔴Whatsapp Order:
+60163763739
-
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

NK PERGI RUN MINGGU NI TP TAK DPT CARI SELUAR SUKAN YG SESUAI??
“Kenapa orang ramai TERUJA mendapatkan MUSLIMAH FITNESS SKIRT PANT kami?”
🔴Fabrik cotton kualiti kelas pertama, ULTRA STRECH up to +5cm, LEMBUT dan TAHAN LASAK.
🔴Pinggang bergetah muat untuk 10XL
🔴Skirt cover HIP sopan walaupun pakai baju pendek
🔴Cutting loose muat untuk PEHA&PUNGGUNG BESAR
🔴Cantik anggung, nikmati keselesaan yang luar biasa
🔴Design MINIMAL, ez matching dengan baju&tudung
🔴Sesuai untuk semua aktiviti:
Running, Netball, Badminton, Zumba, Yoga, Gym, Biking, Hiking, Rock climbing, Jungle trekking etc. (Ramai pakai kasual pun)
-
🔴Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomerreview -
🔴Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
-
🔴Whatsapp Order:
+60163763739
-
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

가장 인기있는 인스타그램 해시 태그