#sportskirtpants

最新

13.10.18.
HARI SUKAN NEGARA 2018.
Kementerian Pertahanan
.
Start dengan aerobic-fun walk...
Ayeen memula excited...suku jalan start tarik kain dah...then setengah jalan suh mummy dukung...huhu...nasiblah 1.6km je jalan..Nia jauh tinggalkan mummy..huhu...
.
Jumpa jl masa di atma..staf @rahaniani...n die still cam iolls..siap sebut nama penuh...now sebagai org kuat mej kehormat doctor @suwaibahnasir73 ...
.
Ramai puji baju iolls and tanya dr mana....boleh beli kat sini yer... @sportvelocity..
.
Minat seluar yg iolls pakai...lei PM yer..hehe...
.
#nurniaqistina
#nurniaqaireena
#stronggirls
#strongmummy
#majulahsukanuntuknegara
#harisukannegara2018
#badansihatotakcergas
#sportskirtpants

🎀
.
Bakini 2.0 by Bella Ammara
.
Coming soon on January 2019
.
Open preorder for serious buyer
.
Harga: RM229
Harga preorder: RM199 SAHAJA!
.
*Harga akan berubah kepada RM229 setelah ready stock dan kemungkinan tiada free stoking berenang yang berharga RM39
.
BAkini v2.0
♥️Authentic, original BA
♥️Saiz XS sehingga 2XL
♥️Ada handsock! Terdapat lubang di pergelangan tangan baju untuk masuk ibu jari
♥️Nursing (BF) friendly (bawah cape ada zip)
♥️Free stoking berenang (hitam)
♥️Full set (scarf, top, pants, socks)
♥️Material lebih tebal, 80% polyamide dan 20% spandex
♥️Scarf lebih labuh daripada sebelumnya
♥️Button menggantikan tali untuk ikatan antara baju dan seluar
♥️Material mempunyai UV protection, sesuai untuk berenang dan snorkelling
🎁Free mystery gift!
🛍Free pos seluruh Malaysia
.
📲Whatsapp +6011 63446747

#bakini #bakiniswimwear #bellaammara #bellaammaralovers #swimingsuit #muslimahswimsuit #muslimahswimwear #bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #rashguard #diving #swimming #snorkelling #sportswear #sporthijab #sportpants #sportskirtpants #excercise #senaman #joging #bajurenangplussize #waterpark #sunwaylagoonmy #sunwaylagoon #sunwaypyramid #legolandmalaysia #bakinibybellaammara #pulauperhentian #pulaulangkawi #gambangwaterpark

SELUAR SKIRT SUKAN

FABRIC:
Cotton Premium (Cotton jenis Tshirt.Setanding kualiti tshirt Polo, high quality, warna tak mudah luntur, tak mudah berbulu, kotoran mudah dicuci pada fabric)

COLOR:
1.BLACK
2.DARK BLUE
3.DARK GREY
4.DARK BROWN

Added Value:
> SKIRT COVERING HIP
> TWO side pockets

NORMAL Price :
XS - XL : RM 85
2XL- 4XL : + RM 3
5XL- 6XL : + RM 6

PROMO Price :
XS - XL : RM 69
2XL- 4XL : + RM 3
5XL- 6XL : + RM 6
* valid till 31 DEC 2018 *Price EXCLUDE Delivery/Postage

Wasap Kak Ina untuk sebarang pertanyaan just klik👇👇
➡ www.wasap.my/60129672505
➡️ www.wasap.my/60139714197

#pants #denimpants #joggerpants #hotpants #joggerpantsmurah #seluarsukanwanita #pantsmurah #jogerpants #seluarwanita #leatherpants #sassypants #fancypants #cottonpants #seluarsukan #hotpantsbigsize #palazzopants #seluarsukanmuslimah
#jualjoggerpants #seluardanskirt #seluarwanita #sports
#sportskirtpants #seluar #pantsskirt #sportsandskirtspants #setskirtdanseluar #pantswanita #seluarskirtsukan #pantsdenim #womenpants

🎀
.
Bakini 2.0 by Bella Ammara
.
Coming soon on January 2019
.
Open preorder for serious buyer
.
Harga: RM229
Harga preorder: RM199 SAHAJA!
.
*Harga akan berubah kepada RM229 setelah ready stock dan kemungkinan tiada free stoking berenang yang berharga RM39
.
BAkini v2.0
♥️Authentic, original BA
♥️Saiz XS sehingga 2XL
♥️Ada handsock! Terdapat lubang di pergelangan tangan baju untuk masuk ibu jari
♥️Nursing (BF) friendly (bawah cape ada zip)
♥️Free stoking berenang (hitam)
♥️Full set (scarf, top, pants, socks)
♥️Material lebih tebal, 80% polyamide dan 20% spandex
♥️Scarf lebih labuh daripada sebelumnya
♥️Button menggantikan tali untuk ikatan antara baju dan seluar
♥️Material mempunyai UV protection, sesuai untuk berenang dan snorkelling
🎁Free mystery gift!
🛍Free pos seluruh Malaysia
.
📲Whatsapp +6011 63446747

#bakini #bakiniswimwear #swimingsuit #muslimahswimsuit #muslimahswimwear #bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #rashguard #diving #swimming #snorkelling #sportswear #sporthijab #sportpants #sportskirtpants #excercise #senaman #joging #zumba #cycling #bajurenangplussize #waterpark #sunwaylagoonmy #sunwaylagoon #sunwaypyramid #legolandmalaysia #legoland #bakinibybellaammara #pulauperhentian #pulaulangkawi

#SkirtPantsBASIC yang dinamakan DUAL TONE STRIPE paling cool nak pakai weekend ni 😄
____
Senang mix and match dengan memana baju kansssss?
Saiz dari 2XL hingga 8XL

Pakai ke kelas, mall, cuti-cuti Malaysia, semua sesuai 😘💃🏼
______
Nak FREE GIFT? Nak HARGA MURAH? Jumsss cekidout SHOPEE MADIHAHSPORTPANTS 😉💃🏼
______

#fitnessmalaysia #muslimahmalaysia #sportmalaysia #gymKL #aerobikmalaysia #netballmalaysia #netballteam #yogaKL #exercisemalaysia #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear #MadihahSportPantsDarling

Pergi ke sekolah wajah kena berseri bagai rembulan macam ni. Kawan sepejabat pun dapat aura kegembiraan tu ye dak? Wajah pun awet muda je. Hehe 😉
_____

Nak bagitahu #SportSkirtPantsBASIC ni ramai sangat cikgu cikgi sukaaa 😁 Sebab diperbuat dari material cotton stretchable, super selesa untuk dipakai ketika mengajar 🧕🏻
Sedap je bila sarung ke badan 🤭
____
Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#MadihahSportPantsDarling
_____
Jemput ke our website untuk lihat warna yang digemari tu 😚
_____
#fitnessmalaysia #muslimahmalaysia #sportmalaysia #gymKL #aerobikmalaysia #netballmalaysia #netballteam #yogaKL #exercisemalaysia #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

DAH TAKDE IDEA 💆🏻‍♀️ NAK PAKAI SELUAR APA BERSUKAN?
#SportSkirtPantsBAsic ni diperbuat dari material cotton yang stretchable, sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari 😍
____
Kakaks kakaks yg mementingkan keselesaan walaupun nak buat aktiviti lasak. #SportSkirtPantsBASIC sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
____
Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#MadihahSportPantsDarling
_____
Nak tau camana dapat FREEGIFT? 🤭
Nak dptkan harga lebih MURAH?🤭 Whatsapp to Order:
018 908 8185 or click link di BIO okayh 😉
_____

#fitnessmalaysia #muslimahmalaysia #sportmalaysia #gymKL #aerobikmalaysia #netballmalaysia #netballteam #yogaKL #exercisemalaysia #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

人気ハッシュタグ