#sportskirtpants

“MEMEABG TERBAIK, KAIN MEMANG ADE KUALITI.”
Seluar skirt terbuat dari material cotton sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomer
Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
Whatsapp Order:
+60163763739
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

MASIH MENCARI SELUAR UTK BERSUKAN?
Seluarskirt terbuat dari material cotton sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomer
Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
Whatsapp Order:
+60163763739
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

SUKA TAMPIL SPORTY SEKALIGUS KASUL?
Seluar terbuat dari material kualiti cotton sangat nyaman untuk sukan atau aktiviti sepanjang hari.👍🏼
-
Pasti Anda tidak ingin tampil dengan gaya yang biasa saja
bila bersukan atau melaku aktiviti lasak kan?
Rasakan kesejukan dan keselesaan dengan #FintnessSkirtPants
Nak dptkan harga borong?
.
Skirtpant dijual lebih 5000 helai. .
Nak tau cara dpt FREE SHIPPING + FREE GIFT?
WHATSAPP +6016-3763739
.
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

TENGAH CARI SELUAR UTK BERZUMBA?
Seluar terbuat dari material kualiti cotton sangat nyaman untuk sukan atau aktiviti sepanjang hari.👍🏼
-
Pasti Anda tidak ingin tampil dengan gaya yang biasa saja
bila bersukan atau melaku aktiviti lasak kan?
Rasakan kesejukan dan keselesaan dengan #FintnessSkirtPants
Nak dptkan harga borong?
.
Skirtpant dijual lebih 5000 helai. .
Nak tau cara dpt FREE SHIPPING + FREE GIFT?
WHATSAPP +6016-3763739
.
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

DAH TAKDE IDEA NAK PAKAI SELUAR APA BERSUKAN?
Seluar terbuat dari material kualiti cotton sangat nyaman untuk sukan atau aktiviti sepanjang hari.👍🏼
-
Pasti Anda tidak ingin tampil dengan gaya yang biasa saja
bila bersukan atau melaku aktiviti lasak kan?
Rasakan kesejukan dan keselesaan dengan #FintnessSkirtPants
Nak dptkan harga borong?
.
Skirtpant dijual lebih 5000 helai. .
Nak tau cara dpt FREE SHIPPING + FREE GIFT?
WHATSAPP +6016-3763739
.
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

◤Kualiti Nike Adidas, Harga 1/3◢
MUSLIMAH FITNESS SKIRT PANT direka untuk golongan MUSLIMAH yang gemar BERSUKAN & melakukan AKTIVITI LASAK. Kenapa nak bayar lebih utk kualiti baik?
.
→Inginkan seluar yang sesuai untuk gaya kasual tetapi tetap eksklusif dan harga berpatutan?
Bagi yang menggemari bersukan dan aktiviti lasak, aktiviti anda pasti tidak akan lengkap tanpa seluar yang sesuai. Rekaan ALL-IN-ONE. Muslimah Fitness Skirt Pant datang sekali seluar dengan skirt jadi anda tidak perlu membeli skirt sukan secara berasingan. Rekaan ini dengan skirt boleh cover HIP sopan walaupun pakai baju pendek sesuai untuk mereka yang berjiwa kental dan mahukan kelainan semasa melakukan aktiviti yang digemari.
.
Skirtpant dijual lebih 5000 helai. .
Nak tau cara dpt FREE SHIPPING + FREE GIFT?
WHATSAPP +6016-3763739
.
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

◤Kualiti Nike Adidas, Harga 1/3◢
MUSLIMAH FITNESS SKIRT PANT direka untuk golongan MUSLIMAH yang gemar BERSUKAN & melakukan AKTIVITI LASAK. Kenapa nak bayar lebih utk kualiti baik?
.
→Inginkan seluar yang sesuai untuk gaya kasual tetapi tetap eksklusif dan harga berpatutan?
Bagi yang menggemari bersukan dan aktiviti lasak, aktiviti anda pasti tidak akan lengkap tanpa seluar yang sesuai. Rekaan ALL-IN-ONE. Muslimah Fitness Skirt Pant datang sekali seluar dengan skirt jadi anda tidak perlu membeli skirt sukan secara berasingan. Rekaan ini dengan skirt boleh cover HIP sopan walaupun pakai baju pendek sesuai untuk mereka yang berjiwa kental dan mahukan kelainan semasa melakukan aktiviti yang digemari.
.
Skirtpant dijual lebih 5000 helai. .
Nak tau cara dpt FREE SHIPPING + FREE GIFT?
WHATSAPP +6016-3763739
.
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

DAH TAKDE IDEA NAK PAKAI SELUAR APA BERSUKAN?
Seluarskirt terbuat dari material cotton sangat selesa untuk bersukan atau aktiviti sepanjang hari.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
#nnpbcustomer
Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
Whatsapp Order:
+60163763739
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
CUSTOMER TESTIMONI KLIK >▶ https://goo.gl/R27U2h
-
Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
Whatsapp Order:
+60163763739
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

SELUAR SGT SELESA DAN CONFIDENT JE BILA PAKAI SELUAR.
Terharu sgt 😭bila baca feeback sis nie. Seluar kami bukan je ideal utk setiap pengerakan tapi meningkat keyakinan diri!
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
CUSTOMER TESTIMONI KLIK >▶ https://goo.gl/R27U2h
-
Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
Whatsapp Order:
+60163763739
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

SANGAT SELESA SELUAR NI, TERASA KEMAS BILA PAKAI
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
CUSTOMER TESTIMONI KLIK >▶ https://goo.gl/R27U2h
-
Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
Whatsapp Order:
+60163763739
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

May u get what u truly deserve, my good wishes are always with you, Go for it!
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
CUSTOMER TESTIMONI KLIK >▶ https://goo.gl/R27U2h
-
Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
Whatsapp Order:
+60163763739
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

[Testimoni]
MATERIAL TERBAIK! BEST PAKAI, RINGAN.
-
Anda yg mementingkan rasa selesa walaupun nak buat aktiviti lasak. #FitnessSkirtPants sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, hiking, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉
-
Album Testimoni & Review dari customer2 kami yang 💯% sangat berpuas hati.
CUSTOMER TESTIMONI KLIK >▶ https://goo.gl/R27U2h
-
Nak tau camana dapat FREEGIFT?
Nak dptkan harga lebih MURAH?
Whatsapp Order:
+60163763739
#nnpbcustomerreview #nnpbwear #nnpbfitness
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

Lawaaa pulak warna #SportSkirtPants TURQOISE ni! Meroyan laa kalau tak dapat warna ni 🤦🏻‍♀️ _
Tak menyempat nak update IG sbb whatsApp terlalu banyak masuk 🌚 hahaha have you grabbed our last day promo guys? 😍
_
Paling terkejut, warna baru MAROON & DARK GREEN tak restock, akhirnya restock jua 🤗
_
Last mins combo deals, whatsapp 018 908 8185 utk combo deals tau ❤️

Mohon menyesal sape tak grab BLACK #SportSkirtPants (Malaysia Made) kalini ❣️ Tunggu lagi 2-3 bulan baru boleh restock kayh kayh kayh.. 🤣 .
.
Order thru SHOPEE pun best! Dapat FREE POSTAGE ye guys 🙌 Search je MADIHAHSPORTPANTS di SHOPEE 😘
.
.
#shopeemy #shopee_my #shopeemall #shopeemalaysia

Sport Skirt untuk wanita

Harga RM36
Elastic Fabric
Saiz M hingga 2XL

Pos RM10 Semenanjung
Pos RM15 Sabah/Sarawak

Whatsapp 0182571369/0122980196 atau singgah ke @kartallarimpiana di Tingkat 5 #1shamelinmall

#kartallarimpiana #coneli #conelisports #hoki #hockey #netball #bolajaring #dodgeball #dodgeballmalaysia #zumba #yoga #sportskirt #skirt #sportskirtpants #sportwear #activewear #shamelin #shamelinmall #1shamelin #fitmalaysia #fitmalaysian #fitnessmalaysia

Untuk Anda yang suka tampil sporty atau kasual! .
#FitnessSkirtPant yang nyaman dan didesain modern ini akan melengkapi gaya anda.
.
Sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, running, atau bersantai. .
Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉 Kain jenis cotton + lycrar. Seluar yang direka dengan material super-elastik untuk keselesaan sepanjang hari, Ultra Stretch Fitness Pant kami sesuai untuk mereka yang gemar bersukan! .
Nak order?
WA: +6016.376.3739
.
Rugi laaa klu x dptkan😞
.
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

Untuk Anda yang suka tampil sporty atau kasual! .
#FitnessSkirtPant yang nyaman dan didesain modern ini akan melengkapi gaya anda.
.
Sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, running, atau bersantai. .
Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉 Kain jenis cotton + lycrar. Seluar yang direka dengan material super-elastik untuk keselesaan sepanjang hari, Ultra Stretch Fitness Pant kami sesuai untuk mereka yang gemar bersukan! .
Nak order?
WA: +6016.376.3739
.
Rugi laaa klu x dptkan😞
.
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netballteam #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants
#seluarskirt #seluarzumba #muslimahsportwear

[Testimoni]
-
Tengah cari seluar untuk bersukan? Adakan anda suka pergi run event?
Tetap selesa beraktivitas seharian dengan #Plainfitnessskirtpant kami!
-
Selesa..selesa..selesa
Semua mungulangi perkataan yang sama!!
-
Belum try #PlainFitnessSkirtPant kami lagi? Sesuai utk anda yg nak ke gym, kick boxing, zumba, piloxing, atau bersantai. Tak perlu pakai ketat utk bersukan😉 Kain jenis cotton + lycrar. Seluar yang direka dengan material super-elastik untuk keselesaan sepanjang hari, Ultra Stretch Fitness Pant kami sesuai untuk mereka yang gemar bersukan!
-
Material cotton 💯strechable & comfy.
Size from XL - 8XL
Lebih daripada 20 kaler untuk dipilih🌈
Free shipping (west msia)📦
Untuk pembelian 📲Whatsapp +6016 376 3739🔥🔥🔥
#fitness #muslimah #sport #gym #aerobik #netballmalaysia #netball #yoga #exercise #sayajual #seluarsukan #seluarwanita #seluarsukanwanita #instashopmalaysia
#skirtpants #sportskirtpants #muslimahfitnessskirtpants #nnpbcustomerreview #nnpbwear

Most Popular Instagram Hashtags