#sportrimar80

MOST RECENT

Nyemangat...
Tertuju atas tujuan..
#bintergto #sportrim #rimgto
#rimar125 #sportrimar80

Mari belajar bersama saya
Hub durm brik Kawasaki AR50/AR80/GTO lokel dan Original.
Gambar 1st yang lokel
Gambar 2nd yang original
Boleh beza dari segi rupa bentuk
Belah belakg original ada tulis made in japan serta simbol "A" dlm bulatan dan lokel kosog takda sebarag simbol serta made
Original biasa harga sekita RM100,150,200,250 begantog conditions
Yang lokel harga sekitar RM50,100 NEW
#sportrimGTO #sportrimAR80 #original #kawasakiar #kawasakiar80 #ar80 #kawaar80 #kawaar #ar50 #kawasakiar50 #kawasakigto110 #kawasakikh100 #kawasakigto #kh100ex

Tak cara kat orang kite, ikot dia la nak kata kita Pakai rimLOKEL ke apa ke. Kita jenis tak ambik kesah, jenis beres belake. Nok saing mari, takboh saing sudoh! 😘
#sportrimGTO #sportrimAR80 #original #kawasakiar #kawasakiar80 #ar80 #kawaar80 #kawaar #ar50 #kawasakiar50 #kawasakigto110 #kawasakikh100 #kawasakigto #kh100ex

Sale semperna Nak beli rim lain.
Rim Kawasaki GPz305 original
Harga RM1,750 Boleh kurang
COD Marang Terengganu
WhatsApp ditil 014 531 5303
Disc takda.
Warna ada touchUp
Condition cun takda begkok atau gelog
Rumoh berig original dan masih sempurna
Berminat rojer #sportrimGTO #vs #sportrimAR80 #kawasakiar #kawasakiar80 #ar80 #kawaar80 #kawaar #ar50 #kawasakiar50 #kawasakigto110 #kawasakikh100 #kawasakigto #kh100ex #gpz305 #kawasakigpz #kawasakigpz305

Alhamdulilah
Lepas la wak bayar hutang 😌
Terima kasih boss beli disc, saya jual ya πŸ™πŸ»πŸ‘ #sportrimGTO #vs #sportrimAR80 #kawasakiar #kawasakiar80 #ar80 #kawaar80 #kawaar #ar50 #kawasakiar50 #kawasakigto110 #kawasakikh100 #kawasakigto #kh100ex #gpz305 #kawasakigpz #kawasakigpz305

------#soldout-------
Buka untuk jualan
Disc original Kawasaki KH100/GPz305
Condition 2nd masih okay dan takda masalah (9.5/10)
Sebab jual nak beli baju sekolah anak Perempuan yg sulong (gurau jer)
RM500.00 rasa mahal mintak kurang
untuk tengk Gambar ditil WhatsApp 014 531 5303
COD Marang Terengganu
Jauh Boleh pos

#sportrimGTO #vs #sportrimAR80 #kawasakiar #kawasakiar80 #ar80 #kawaar80 #kawaar #ar50 #kawasakiar50 #kawasakigto110 #kawasakikh100 #kawasakigto #kh100ex #gpz305 #kawasakigpz #kawasakigpz305

Lokel pon Lokel la janji Boleh Pakai,
Tak milih doh terik ni bajet bajet pon kurang belaka da πŸ˜…

#sportrimGTO #vs #sportrimAR80 #kawasakiar #kawasakiar80 #ar80 #kawaar80 #kawaar #ar50 #kawasakiar50 #kawasakigto110 #kawasakikh100 #kawasakigto #kh100ex

Rindunya nk pakai ar gto semula
Kena kumbah stor balik ni cari sportrim ni πŸ˜‚πŸ˜‚
Muka dh la dh buruk lagi buruk nk cari dlm stor 😣
#sportrimgto
#sportrimar80
#gt128
#modenas

Bukan selera kita memag la kita tolak awal awal lagi kan.
Org lain pon macam tu jugak bukan selera dia sebab tu dia tolak kita awal awal jugak.
Jadi tenag dan cari lagi sampai jumpa yang sama suka
#sportrimGTO #vs #sportrimAR80 #original #kawasakiar #kawasakiar80 #ar80 #kawaar80 #kawaar #ar50 #kawasakiar50 #kawasakigto110 #kawasakikh100 #kawasakigto #kh100ex

Sale atau Swap
Untuk ditil PM atau WhatsApp
Sportrim ENKEI Kawasaki AR50/AR80 original made in Japan
warna original putih 1989
Spotrim baru bukak dari motor
Boleh Pakai takda masalah
Kalau swp nk rim AR80warna lokel
Jual rim kosong sahaja
WhatsApp 014 531 5303
COD Marang Terengganu
Harga RM1,650.00 (Boleh bawa bincang)

#sportrimGTO #vs #sportrimAR80 #original #kawasakiar #kawasakiar80 #ar80 #kawaar80 #kawaar #ar50 #kawasakiar50 #kawasakigto110 #kawasakikh100 #kawasakigto #kh100ex

Keluar kepasar teserempak Gihan raja lawak.
Entah macam mana boleh ke saya minat kat awak?
Tak baik awak kata dan kutuk saya hodoh.
Tapi kalau dah takdir tertulis kita ni jodoh?
Saya ni dah lama sangat ngidam nasi minyak kenduri kawin.
Apa kata kita lagsungkan saja majlis kenduri kawin?

#sportrimGTO #sportrimAR80 #original #sportrimGPZ #kawasakiar #kawasakiar80 #ar80 #kawaar80 #kawaar #ar50 #kawasakigpz #kawasakiar50 #kawasakigto110 #kawasakikh100 #gpz #gpz305 #kawasakigto #kh100ex #sportrimoriginal #gto100

Tak sangka sampai hari ini reputasi aku masih kemas sedagkan aku dah lama berhenti jual beli sportrim motorsikal.

Terimakasih support aku niaga selama ni πŸ€—
Semoga sportrim yang aku jual selama ini dapat memberi menfaat kepada pemilik baru.
#sportrimGTO #sportrimAR80 #original #sportrimGPZ #kawasakiar #kawasakiar80 #ar80 #kawaar80 #kawaar #ar50 #kawasakigpz #kawasakiar50 #kawasakigto110 #kawasakikh100 #gpz #gpz305 #kawasakigto #kh100ex #sportrimoriginal #gto100 #soldout #helmetmuizz

#sportrim_motosikal_yang_paling_mahal_pernah_aku_tahu

Most Popular Instagram Hashtags