[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#spbabyfood

22 posts

TOP POSTS

Pricelist ni valid smpi 18/5/2017...
Jom order sekarang... :) Boleh juga walk in ke outlet kami di Bandar Puteri Jaya,Sungai Petani.. Whatsapp kami dulu yer +60142657572
#bebjagents #homemadebabyfood #spbabyfood #bebj

Good news mummy di Sungai Petani...
Kini boleh dapatkan babyfood by @qismirzabites di BANDAR PUTERI JAYA

100% menggunakan isi ayam. Tiada pewarna,perisa tiruan atau bahan pengawet.

Ready stock!! 👉CHICKEN NUGGET & CHICKEN VEGGIE NUGGET (450g)
👉CHICKEN CHEESE SAUSAGE (450g)
👉CHICKEN CHEESE BALL (400g)

RM15/PACK
PM/WHATSAPP +60142657572

#sayajual #sayajualnugget #sayajualsosej #sayajualcheeseball #cheeseball #kulim #penang #sungaipetani #bazarpaknil
#homemadefood #babyfood #spbabyfood #homemadebabyfood #spfrozenfood

@Regrann from @babyeatsbyjustlixa - NEW OUTLET IN SUNGAI PETANI - Jemput singgah ke @mamakidzplace di Bandar Puteri Jaya, ready stocks available! 😘
.
@mamakidzplace
Whatsapp +60142657572

No 15, jalan bukit puteri 9/13, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis
.
.
Also available di @nazniscollections Bandar Laguna Merbok 😉
.
.
For other locations, please check our agents listing at @bebjagents 😊 - #regrann
#bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood

Mummy yg sambut 1 Ramadhan di SP
jemput singgah ke @mamakidzplace di Bandar Puteri Jaya, ready stocks available! @babyeatsbyjustlixa dan @qismirzabites homemade babyfood😘

Nnt on the way nak balik ke rumah boleh suapkan si kecik dalam kereta...tak perlu dah nak singgah RnR.. Esok kami beroperasi dr jam 10am-4pm atau boleh
Whatsapp +60142657572

Alamat:
No 15, jalan bukit puteri 9/13, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis
.
.
Also available di @nazniscollections Bandar Laguna Merbok 😉
.
.

#bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood

Jemput singgah ke @mamakidzplace di Bandar Puteri Jaya, ready stocks available! 😘
.
@mamakidzplace
Whatsapp Only +60142657572
call no ni 0124560081

No 15, Tingkat 1, jalan bukit puteri 9/12, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis
.
.
Also available di @nazniscollections Bandar Laguna Merbok 😉
.
.
For other locations, please check our agents listing at @bebjagents 😊
#bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood

Assalamualaikum... mommy2 area sungai petani dh dapatkan homemade produk mirza bites ke belom???Kalau belom,jemput singgah ke @mamakidzplace di Bandar Puteri Jaya, ready stocks available!

No 15, jalan bukit puteri 9/13, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis ➡100% menggunakan isi ayam. Tiada pewarna,perisa tiruan atau bahan pengawet. ➡Sesuai dijadikan snack seisi keluarga..jom cuba dulu..jom tukar bg anak2 kita makan makanan homemade n lebih sihat..😋😋😋 Ready stock!! 👉CHICKEN NUGGET (450g)
👉CHICKEN VEGGIE NUGGET (400g)
👉CHICKEN CHEESE SAUSAGE (450g)
👉CHICKEN CHEESE BALL (400g)

RM15/PACK
PM/WHATSAPP +60142657572 *penghantaran ke rumah juga disediakan

#sayajual #sayajualnugget #sayajualsosej #sayajualcheeseball #cheeseball #kulim #penang #sungaipetani #bazarpaknil
#homemadefood #babyfood #spbabyfood #homemadebabyfood #spfrozenfood #kedah

Thanks mummy Yaya dari Bandar Astana...
.
.
.
Mummy di SP
jemput singgah ke @mamakidzplace di Bandar Puteri Jaya, ready stocks available!
#babyeatsbyjustlixa #mommyrq dan @qismirzabites homemade babyfood😘

Untuk belian terus boleh terus dtg ke outlet kami di Bandar Puteri Jaya.. Esok kami beroperasi dr jam 10am-4pm atau boleh
Whatsapp +60142657572

Alamat:
No 15, jalan bukit puteri 9/12, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis
.
.
Also available di @nazniscollections Bandar Laguna Merbok 😉
.
.

#bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood #frozenbabyfood

Yeay...mummy-mummy yang dok tanya #mummyrq babyfood,kami dah restock.. Dah penuh dah balik... Baby item yang lain pun ada tau... Untuk belian terus boleh terus dtg ke outlet kami di Bandar Puteri Jaya.. (*walkin by appointment)
boleh Whatsapp +60142657572

Alamat:
No 15, jalan bukit puteri 9/12, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis

Pos pun boleh.....seluruh Malaysia... #mummyrq #instantbabyfood #bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood #frozenbabyfood
#bottlestoragemurah
#susuibu #ebmstorage #treeniemilkstorage #treeniemalaysia #treeniemurah #ebmplasticstorage #breastfeed #breastpump #breastpumpmurah #breastfeedingsupport #milkstoragebag #milkstorage #milkstoragemurah #milkstoragemalaysia

Thanks mummy aisyah..
Jauh dari KL ni... Mummy yang balik beraya kat SP nak beli keperluan ibu & anak,
Jom singgah @mamakidzplace
Belian secara online pun boleh tau... Untuk belian terus boleh dtg ke outlet kami di Bandar Puteri Jaya.. (*walkin by appointment)
boleh Whatsapp +60142657572. Untuk call guna no ni yer 0124560081

Alamat:
No 15, jalan bukit puteri 9/12, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis
.
.
.

#bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood #frozenbabyfood
#bottlestoragemurah
#susuibu #ebmstorage #treeniemilkstorage #treeniemalaysia #treeniemurah #ebmplasticstorage #breastfeed #breastpump #breastpumpmurah #breastfeedingsupport #milkstoragebag #milkstorage #milkstoragemurah #milkstoragemalaysia #kedaibabyonline #kedaibabysungaipetani #kedaibayi

MOST RECENT

Thanks mummy aisyah..
Jauh dari KL ni... Mummy yang balik beraya kat SP nak beli keperluan ibu & anak,
Jom singgah @mamakidzplace
Belian secara online pun boleh tau... Untuk belian terus boleh dtg ke outlet kami di Bandar Puteri Jaya.. (*walkin by appointment)
boleh Whatsapp +60142657572. Untuk call guna no ni yer 0124560081

Alamat:
No 15, jalan bukit puteri 9/12, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis
.
.
.

#bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood #frozenbabyfood
#bottlestoragemurah
#susuibu #ebmstorage #treeniemilkstorage #treeniemalaysia #treeniemurah #ebmplasticstorage #breastfeed #breastpump #breastpumpmurah #breastfeedingsupport #milkstoragebag #milkstorage #milkstoragemurah #milkstoragemalaysia #kedaibabyonline #kedaibabysungaipetani #kedaibayi

jom dapatkan pelbagai barangan keperluan ibu dan anak di @mamakidzplace , Bandar Puteri Jaya

Untuk belian terus boleh terus dtg ke outlet kami di Bandar Puteri Jaya.. (*walkin by appointment)
Whatsapp +60142657572 - no ni boleh whatsapp jer... Untuk call no ni yer 0124560081/0123649827

Alamat:
No 15, jalan bukit puteri 9/12, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis
.
.
.
Postage seluruh Malaysia pun boleh.... #bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood #frozenbabyfood
#bottlestoragemurah
#susuibu #ebmstorage #treeniemilkstorage #treeniemalaysia #treeniemurah #ebmplasticstorage #breastfeed #breastpump #breastpumpmurah #breastfeedingsupport #milkstoragebag #milkstorage #autumnzmilkstoragemurah #sayajualautumnzmurah

Thanks mummy & daddy
Jom singgah @mamakidzplace. Belian secara online pun boleh tau...
Pelbagai barangan ibu & bayi

Untuk belian terus boleh dtg ke outlet kami di Bandar Puteri Jaya.. (*walkin by appointment)
boleh Whatsapp +60142657572

Alamat:
No 15, jalan bukit puteri 9/12, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis
.
.
.

#bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood #frozenbabyfood
#bottlestoragemurah
#susuibu #ebmstorage #treeniemilkstorage #treeniemalaysia #treeniemurah #ebmplasticstorage #breastfeed #breastpump #breastpumpmurah #breastfeedingsupport #milkstoragebag #milkstorage #milkstoragemurah #milkstoragemalaysia #kedaibabyonline #kedaibabysungaipetani #kedaibayi

Thanks mummy.. semoga dipermudahkan urusan sambut orang baru... Nak dapatkan stokin mama dan keperluan berpantang?
Jom singgah @mamakidzplace. Belian secara online pun boleh tau...
Baby item yang lain pun ada... Untuk belian terus boleh dtg ke outlet kami di Bandar Puteri Jaya.. (*walkin by appointment)
boleh Whatsapp +60142657572

Alamat:
No 15, jalan bukit puteri 9/12, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis
.
.
#bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood #frozenbabyfood
#bottlestoragemurah
#susuibu #ebmstorage #treeniemilkstorage #treeniemalaysia #treeniemurah #ebmplasticstorage #breastfeed #breastpump #breastpumpmurah #breastfeedingsupport #milkstoragebag #milkstorage #milkstoragemurah #milkstoragemalaysia #kedaibabyonline #kedaibabysungaipetani #kedaibayi #setbantalkekabubaby #setpantangmurah

Jemput singgah ke @mamakidzplace di Bandar Puteri Jaya, ready stocks available! 😘
.
@mamakidzplace
Whatsapp Only +60142657572
call no ni 0124560081

No 15, Tingkat 1, jalan bukit puteri 9/12, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis
.
.
Also available di @nazniscollections Bandar Laguna Merbok 😉
.
.
For other locations, please check our agents listing at @bebjagents 😊
#bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood

Good news mummy di Sungai Petani...
Kini boleh dapatkan babyfood by @qismirzabites di BANDAR PUTERI JAYA

100% menggunakan isi ayam. Tiada pewarna,perisa tiruan atau bahan pengawet.

Ready stock!! 👉CHICKEN NUGGET & CHICKEN VEGGIE NUGGET (450g)
👉CHICKEN CHEESE SAUSAGE (450g)
👉CHICKEN CHEESE BALL (400g)

RM15/PACK
PM/WHATSAPP +60142657572

#sayajual #sayajualnugget #sayajualsosej #sayajualcheeseball #cheeseball #kulim #penang #sungaipetani #bazarpaknil
#homemadefood #babyfood #spbabyfood #homemadebabyfood #spfrozenfood

Dptkan di butik kami ek.... 100% menggunakan isi ayam. Tiada pewarna,perisa tiruan atau bahan pengawet.

Ready stock!! 👉CHICKEN NUGGET & CHICKEN VEGGIE NUGGET (450g)
👉CHICKEN CHEESE SAUSAGE (450g)
👉CHICKEN CHEESE BALL (400g)

RM15/PACK
PM/WHATSAPP +60142657572

#sayajual #sayajualnugget #sayajualsosej #sayajualcheeseball #cheeseball #kulim #penang #sungaipetani #bazarpaknil
#homemadefood #babyfood #spbabyfood #homemadebabyfood #spfrozenfood

Sepanjang Ramadhan kami buka 'by appointment' yer... Ada yang nak singgah hari ni?

Boleh whatsapp +60142657572 :) =============================== jom dapatkan pelbagai barangan keperluan ibu dan anak di @mamakidzplace , Bandar Puteri Jaya

Untuk belian terus boleh terus dtg ke outlet kami di Bandar Puteri Jaya.. (*walkin by appointment)
boleh Whatsapp +60142657572

Alamat:
No 15, jalan bukit puteri 9/12, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis
.
.
.
Postage seluruh Malaysia pun boleh.... #bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood #frozenbabyfood
#bottlestoragemurah
#susuibu #ebmstorage #treeniemilkstorage #treeniemalaysia #treeniemurah #ebmplasticstorage #breastfeed #breastpump #breastpumpmurah #breastfeedingsupport #milkstoragebag #milkstorage #autumnzmilkstoragemurah #sayajualautumnzmurah

jom dapatkan pelbagai barangan keperluan ibu dan anak di @mamakidzplace , Bandar Puteri Jaya

Untuk belian terus boleh terus dtg ke outlet kami di Bandar Puteri Jaya.. (*walkin by appointment)
boleh Whatsapp +60142657572

Alamat:
No 15, jalan bukit puteri 9/12, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis
.
.
.
Postage seluruh Malaysia pun boleh.... #bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood #frozenbabyfood
#bottlestoragemurah
#susuibu #ebmstorage #treeniemilkstorage #treeniemalaysia #treeniemurah #ebmplasticstorage #breastfeed #breastpump #breastpumpmurah #breastfeedingsupport #milkstoragebag #milkstorage #autumnzmilkstoragemurah #sayajualautumnzmurah

Thanks mummy sudi singgah @mamakidzplace
.
.
.
Mummy di SP
jemput singgah ke @mamakidzplace di Bandar Puteri Jaya, ready stocks available!
#babyeatsbyjustlixa #mommyrq dan @qismirzabites homemade babyfood😘

Baby item yang lain pun ada tau... Untuk belian terus boleh terus dtg ke outlet kami di Bandar Puteri Jaya.. (*walkin by appointment)
boleh Whatsapp +60142657572

Alamat:
No 15, jalan bukit puteri 9/12, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis
.
.
.

#bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood #frozenbabyfood
#bottlestoragemurah
#susuibu #ebmstorage #treeniemilkstorage #treeniemalaysia #treeniemurah #ebmplasticstorage #breastfeed #breastpump #breastpumpmurah #breastfeedingsupport #milkstoragebag #milkstorage #milkstoragemurah #milkstoragemalaysia

Yeay...mummy-mummy yang dok tanya #mummyrq babyfood,kami dah restock.. Dah penuh dah balik... Baby item yang lain pun ada tau... Untuk belian terus boleh terus dtg ke outlet kami di Bandar Puteri Jaya.. (*walkin by appointment)
boleh Whatsapp +60142657572

Alamat:
No 15, jalan bukit puteri 9/12, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis

Pos pun boleh.....seluruh Malaysia... #mummyrq #instantbabyfood #bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood #frozenbabyfood
#bottlestoragemurah
#susuibu #ebmstorage #treeniemilkstorage #treeniemalaysia #treeniemurah #ebmplasticstorage #breastfeed #breastpump #breastpumpmurah #breastfeedingsupport #milkstoragebag #milkstorage #milkstoragemurah #milkstoragemalaysia

Thanks mummy sudi singgah @mamakidzplace
.
.
.
Mummy di SP
jemput singgah ke @mamakidzplace di Bandar Puteri Jaya, ready stocks available!
#babyeatsbyjustlixa #mommyrq dan @qismirzabites homemade babyfood😘

Baby item yang lain pun ada tau... Untuk belian terus boleh terus dtg ke outlet kami di Bandar Puteri Jaya.. (*walkin by appointment)
boleh Whatsapp +60142657572

Alamat:
No 15, jalan bukit puteri 9/12, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis
.
.
.

#bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood #frozenbabyfood
#bottlestoragemurah
#susuibu #ebmstorage #treeniemilkstorage #treeniemalaysia #treeniemurah #ebmplasticstorage #breastfeed #breastpump #breastpumpmurah #breastfeedingsupport #milkstoragebag #milkstorage #milkstoragemurah #milkstoragemalaysia

Assalamualaikum... mommy2 area sungai petani dh dapatkan homemade produk mirza bites ke belom???Kalau belom,jemput singgah ke @mamakidzplace di Bandar Puteri Jaya, ready stocks available!

No 15, jalan bukit puteri 9/13, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis ➡100% menggunakan isi ayam. Tiada pewarna,perisa tiruan atau bahan pengawet. ➡Sesuai dijadikan snack seisi keluarga..jom cuba dulu..jom tukar bg anak2 kita makan makanan homemade n lebih sihat..😋😋😋 Ready stock!! 👉CHICKEN NUGGET (450g)
👉CHICKEN VEGGIE NUGGET (400g)
👉CHICKEN CHEESE SAUSAGE (450g)
👉CHICKEN CHEESE BALL (400g)

RM15/PACK
PM/WHATSAPP +60142657572 *penghantaran ke rumah juga disediakan

#sayajual #sayajualnugget #sayajualsosej #sayajualcheeseball #cheeseball #kulim #penang #sungaipetani #bazarpaknil
#homemadefood #babyfood #spbabyfood #homemadebabyfood #spfrozenfood #kedah

Thanks mummy Yaya dari Bandar Astana...
.
.
.
Mummy di SP
jemput singgah ke @mamakidzplace di Bandar Puteri Jaya, ready stocks available!
#babyeatsbyjustlixa #mommyrq dan @qismirzabites homemade babyfood😘

Untuk belian terus boleh terus dtg ke outlet kami di Bandar Puteri Jaya.. Esok kami beroperasi dr jam 10am-4pm atau boleh
Whatsapp +60142657572

Alamat:
No 15, jalan bukit puteri 9/12, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis
.
.
Also available di @nazniscollections Bandar Laguna Merbok 😉
.
.

#bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood #frozenbabyfood

Mummy yg sambut 1 Ramadhan di SP
jemput singgah ke @mamakidzplace di Bandar Puteri Jaya, ready stocks available! @babyeatsbyjustlixa dan @qismirzabites homemade babyfood😘

Nnt on the way nak balik ke rumah boleh suapkan si kecik dalam kereta...tak perlu dah nak singgah RnR.. Esok kami beroperasi dr jam 10am-4pm atau boleh
Whatsapp +60142657572

Alamat:
No 15, jalan bukit puteri 9/13, bandar puteri jaya

Landmark:
- Shop-lot belakang petronas bpj
- Row belakang pusat dialisis
.
.
Also available di @nazniscollections Bandar Laguna Merbok 😉
.
.

#bebjagents #spbabyfood #homemadebabyfood

yeay..mirza bites dh ad kt butik @mamakidzplace ..siapa2 yg dduk sp bleh g walk in kt butik sendiri ok..cpt2 beli stok utk bulan puasa.. utk cod bleh contact no sndri ok..caj peghantaran terpulang pd pihak butik.. @Regrann from @mamakidzplace - Good news mummy di Sungai Petani...
Kini boleh dapatkan babyfood by @qismirzabites di BANDAR PUTERI JAYA

100% menggunakan isi ayam. Tiada pewarna,perisa tiruan atau bahan pengawet.

Ready stock!! 👉CHICKEN NUGGET & CHICKEN VEGGIE NUGGET (450g)
👉CHICKEN CHEESE SAUSAGE (450g)
👉CHICKEN CHEESE BALL (400g)

RM15/PACK
PM/WHATSAPP +60142657572

#sayajual #sayajualnugget #sayajualsosej #sayajualcheeseball #cheeseball #kulim #penang #sungaipetani #bazarpaknil
#homemadefood #babyfood #spbabyfood #homemadebabyfood #spfrozenfood

😱😱
Ok nnt bole try.. Mommy area bpj n kwsn bhampiran bole walk in Mamakidzplace utk belian terus 👇.. Bebj pn available di sana taw utk belian terus.. #EzRepost @mamakidzplace with @ezrepostapp

Good news mummy di Sungai Petani...
Kini boleh dapatkan babyfood by @qismirzabites di BANDAR PUTERI JAYA

Ready stock!! 👉CHICKEN NUGGET (450g)
👉CHICKEN CHEESE SAUSAGE (450g)
👉CHICKEN CHEESE BALL (400g)

RM15/PACK
PM/WHATSAPP +60142657572

#sayajual #sayajualnugget #sayajualsosej #sayajualcheeseball #cheeseball #kulim #penang #sungaipetani #bazarpaknil
#homemadefood #babyfood #spbabyfood #homemadebabyfood

Good news mummy di Sungai Petani...
Kini boleh dapatkan babyfood by @qismirzabites di BANDAR PUTERI JAYA

100% menggunakan isi ayam. Tiada pewarna,perisa tiruan atau bahan pengawet.

Ready stock!! 👉CHICKEN NUGGET & CHICKEN VEGGIE NUGGET (450g)
👉CHICKEN CHEESE SAUSAGE (450g)
👉CHICKEN CHEESE BALL (400g)

RM15/PACK
PM/WHATSAPP +60142657572

#sayajual #sayajualnugget #sayajualsosej #sayajualcheeseball #cheeseball #kulim #penang #sungaipetani #bazarpaknil
#homemadefood #babyfood #spbabyfood #homemadebabyfood #spfrozenfood

Apa tu 'Bone Broth'?
=================
Secara ringkas, bone broth atau stock/air rebusan tulang ayam/daging/ikan adalah sumber makanan yang baik untuk meningkatkan sistem imunisasi badan.
Boleh diperkenalkan kepada bayi seawal usia 8 bulan.

Antara khasiat-khasiat kenapa Bone Broth antara makanan yang healthy booster ini kerana ianya :

1. Diperkaya dengan khasiat bahan mineral yang mudah untuk diserap ke dalam sel tubuh. Antara mineral yang ada dalam Bone Broth ni seperti kalsium, Magnesium, Phosphorus & trace minerals.

2. Lemak yang terkandung dalam Bone Broth ini boleh mengatasi masalah leaky gut.
Sumber gelatin & collagen terbaik. - Khasait gelatin & collagen ini untuk memperkuatkan sendi, memperkuat kuku & rambut, membantu masalah leaky gut & memperkuatkan connective tissues tubuh.

3. Merawat adrenal fatigue

4. Sumber asid amino yang banyak. (Glycine and Proline). Glycine sangat penting untuk anda mendapat kulit, tulang, ligament, & tendon yang kuat & sihat. Proline pula berfungsi untuk menyahtoksin hati.

Untuk mendapatkan hasil yang terbaik, tulang-tulang dan bahan-bahan yang lain perlu direneh/direbus selama beberapa jam dan kemudian ditapis.
===================================== Mummy nak yang terbaik untuk si comel tapi tak sempat nak buat?
Jangan risau, kami di Mamakidzplace boleh bantu mummy semua.

Jom dapatkan 'Frozen Bone Broth' di outlet kami di Bandar Puteri Jaya, Sungai Petani.

Whatsapp +60142657572 untuk dapatkan details lokasi kami

#bebj #bebjagents #homemadebabyfod #spfoodelivery #organicbabyfood #spbabyfood #bebjutara

Most Popular Instagram Hashtags