#spatulabake

136 posts

TOP POSTS

Whoppie pie 25pcs.. Tq sis for order n pickup last sunday😍😍Dari KL smpi penang terus pickup kat rumah sis sblm balik rumah sendiri.. Tq sgt2 sis😍

Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#whoppiepie
#bertam
#pie
#delicious
#spatulabake

Feedback whoppie pie.. Alhamdulillah.. Tq kak camelia sebab sudi order dan sudi promote spatula bake.. Tq sooo much😍😍 #customerorder
#customerreview
#customerfeedback
#spatulabake
#pulaupinang

First customer yg order kek karamel..tq so much kak yati.. Mencabar jugak buat kek ni.. Hehehe..byk betul pantang larang nya..in syaa allah mkin kerap buat mkin byk yg dpt belajar😍😍😍 #kekkaramel
#keramelpelangi
#senawang
#ordercustomer
#spatulabake

Another order dari kak su. Whoppie pie. Mekasih kak su selalu repeat whoppie ni😊

Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#whoppiepie
#iftar
#spatulabake
#bertam
#delicious

Brownies premium 6inch with hazelnut, order dari sahabat kat kl buat sahabat di parit buntar. Sebelum balik kl sempat sis delivery kan 😊 tq so much dear, jauh yg tempahnya.. Hehe

Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#brownies
#brownieskedut
#paritbuntar
#premium
#spatulabake

New menu Matcha Green Tea Cake

Untuk peminat green tea 🍡 😍😍 Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#sayajualkek
#keksedap
#kekbertam
#spatulabakemenu
#spatulabake

Kek batik klasik 6inch order dari sia hatma.. Tq so much ye😊 hope u like it😍😍😍 Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#kekbatik
#sayajualkek
#permatangpauh
#spatulabake
#spatulabakemenu

Thank you so much untuk semua ejen this year yang bantu jual cookies Spatula Bake..Saje beli ni dari kak Anggun D-sign untuk ejen spatula.. Love u all😍😍thank you kak amy bagi diskaun.. Heheee..Esok dah start baking macam biasa, ada jugak yang order cookies raya lagi.. #surprise
#spatulabake

Bila hati teringin buat untuk makπŸ˜…πŸ˜… xsangka mak suka.. Hehe.. Alhamdulillah, kek pelangi karamel 6inch.. Gmbr full xdapat nak amik sbb dh di ngapπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† sedap makan sejuk2 dikala ptg yg panehπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜Ž Untuk tempahan boleh whatsapo sis shaida 0146301083

#kekkaramel
#bertam
#karamel
#spatulabake

MOST RECENT

Kek marble marjerina 8inch utk sis ezzati.. Tq sis selalu order😍😍😍 Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#kekmarble
#kekmarblepaddlepop
#kek
#sayajualkek
#kekbajet
#kekbertam
#kekpenang
#spatulabake
#bertamperdana

Cantiknya letak dlm bekas ni utk org istimewa.. Hehe..ni nk order utk ry haji pun boleh dah.. Tq ye.. Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#kekmarble
#kekmarblepaddlepop
#kekraya
#sayajualkek
#kekbertam
#spatulabake

Kek Marble Paddlepop Marjerina, sedap, moist, siap ada yg kata wangi lagi.. Hehe.. Ni saiz 6inch ye, dh open order, sape nk rs boleh whatsapp sis shaida 0146301083

#kekmarble
#kekmarblepaddlepop
#kek
#sayajualkek
#kekbertam
#kekbajet
#spatulabakemenu
#spatulabake

Alhamdulillah.. Tq so much sis fariha sudi order dan dah repeat order dh pun.. Tq sgt😍😍 #customerorder
#customerreview
#spatulabake
#pulaupinang

Feedback whoppie pie.. Alhamdulillah.. Tq kak camelia sebab sudi order dan sudi promote spatula bake.. Tq sooo much😍😍 #customerorder
#customerreview
#customerfeedback
#spatulabake
#pulaupinang

Alhamdulillah, feedback brownies mlm td😍tq atelia

Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#feedbackcustomer
#customerreview
#spatulabake
#bertamlakehomes
#bertam

Jom la cod brownies 6inch economy ni.. Last minit order, alhmdulillah hari ni sis berkelapangan, jdk bolehla buatkan, klu time order byk, jgn cuba2 test wat last minit order yeπŸ˜…apa2 pun tq sooo much buat customer yg sudi order😍😍😍😍 Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#browniesberhantu
#browniesbertam
#brownieskedut
#brownies
#spatulabake
#bertamperdana2

Alhamdulillah rezeki semalam.. Tq semua yg sudi order😍😍😍 Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#nutellapod
#congobars
#whoppiepie
#browniesbertam
#brownieskedut
#padangserai
#bertam
#pulaupinang
#spatulabake

Alhamdulillah order hari sbtu hari tu.. Tq semua yg sudi order😍😍😍 Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#browniesberhantu
#brownies
#tartnenas
#whoppiepie
#bertam
#kolejkejurawatanbertam
#kfckepalabatas
#customerorder
#spatulabake

Selamat berhujung minggu semua😍😍😍New menu kek marble paddlepop.. Kek ni jenis bajet ye sbb guna marjerin.. Sesiapa yang suka marjerin meh try kek ni..πŸ˜‹πŸ˜‹sedapp jugak wlpn bajet.. Hehehe

Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#kekmarble
#kekmarblepaddlepop
#kek
#sajajualkek
#keksedap
#kekbertam
#spatulabake
#spatulabakemenu

Peminat oreo, new menu here, red truffle oreo brownies.. Nyum2..ni oun jenis premium ye.. Semua brownies sis guna premium ingredient kecuali utk brownies kedut je sis ada buat jenis ekonomi.. Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#brownies
#browniesbertam
#redtruffleoreobrownies
#spatulabake
#spatulabakemenu
#bertam

Nutella Gunung Berapi..sebelum ni nutella oats bar😍😍😍 Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#nutellaoatsbar
#nutellagunungberapi
#bertam
#spatulabake
#spatulabakemenu

New menu add in brownies list.. Yeayyy... Double Chocolate Cheese Brownies... Premium ye ingredients.. Sedapppp xingat ni.. Hehee.. Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#browniesbertam
#browniessedap
#brownies
#browniesberhantu
#brownies
#spatulabake
#spatulabakemenu

New menu Peanut Butter Cake.
Untuk peminat peanut butter, haa sape yg suka ratah peanut butter meh try bila dlm kek😍😍😍 Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#keksedap
#kek
#sayajualkek
#peanutbutterkek
#spatulabake
#spatulabakemenu

New menu Coffee Walnut Cake

Untuk peminat coffee n walnut.. Sedapp bau kopi.. HeheπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#kek
#coffeewalnutcake
#sayajualkek
#kekbertam
#spatulabake
#spatulabakemenu

New menu Matcha Green Tea Cake

Untuk peminat green tea 🍡 😍😍 Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#sayajualkek
#keksedap
#kekbertam
#spatulabakemenu
#spatulabake

Alhamdulillah done brownies premium 8inch plain n 2box mini nutella pod.. Tq so much sis😍😍sis ni nak bawak blik kl hr ni.. Hope u will love it, tq for repeat order😊

Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#browniesberhantu
#browniesbertam
#brownieskedut
#browniesmurah
#brownies
#nutellapod
#bertam
#kepalabatas
#kualalumpur
#spatulabake

New menu Milo Tabur Cake... Untuk peminat milo.. Hehe.. Dah nama milo tabur, rs milo coklat kek niπŸ˜‹πŸ˜‹ Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#sayajualkek
#kek
#milotabur
#milotaburcake
#delicious
#penangfood
#bertamcake
#bertam
#spatulabake
#spatulabakemenu

New menu white chocolate macadamia cake.. Untuk peminat white chocolate dan kacang macadamia😍😍my mum new favoriteπŸ˜‹πŸ˜‹ Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#sayajualkek
#kek
#whitechocolate
#macadamiacake
#kekbertam
#bertam
#spatulabake
#spatulabakemenu

Most Popular Instagram Hashtags