[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#spatulabake

144 posts

TOP POSTS

Cheesetart blueberry order dr bff fizah.. Tq fizah๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk tempahan whatsapp sis shaida www.wasap.my/60146301083

#cheesetart
#wedding
#senawang
#spatulabakemenu
#spatulabake

Alhamdulillah, ni 3 box yg kak ky order, sekali order terus 3 bix sempena anak2 cuti sekolah.. Mekasih ye kak sudi order..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #keylimetart
#doublechoccheesebrownies
#whoppiepie
#spatulabake
#bertam

Alhamdulillah, order doorgift 200pcs congo bar 2x2inch.. Order dari may bff, tq fizah๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#congobars
#doorgift
#weddingdoorgift
#senawang
#spatulabake
#spatulabakemenu

First customer yg order kek karamel..tq so much kak yati.. Mencabar jugak buat kek ni.. Hehehe..byk betul pantang larang nya..in syaa allah mkin kerap buat mkin byk yg dpt belajar๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #kekkaramel
#keramelpelangi
#senawang
#ordercustomer
#spatulabake

Brownies premium 6inch with hazelnut, order dari sahabat kat kl buat sahabat di parit buntar. Sebelum balik kl sempat sis delivery kan ๐Ÿ˜Š tq so much dear, jauh yg tempahnya.. Hehe

Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#brownies
#brownieskedut
#paritbuntar
#premium
#spatulabake

Whoppie pie 25pcs.. Tq sis for order n pickup last sunday๐Ÿ˜๐Ÿ˜Dari KL smpi penang terus pickup kat rumah sis sblm balik rumah sendiri.. Tq sgt2 sis๐Ÿ˜

Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#whoppiepie
#bertam
#pie
#delicious
#spatulabake

Another order dari kak su. Whoppie pie. Mekasih kak su selalu repeat whoppie ni๐Ÿ˜Š

Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#whoppiepie
#iftar
#spatulabake
#bertam
#delicious

Buat customer spatulabake, kami closed order ye start 13hb ni sampai 24hb sept.. Buat yang nak tempah selepas 24hb boleh je booking, cuma kalau kami lambat balas, minta maaf ye sebab tengah bercuti, insyaa allah akan jugak sedaya upaya sis reply๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Štq semua.. #bercuti
#closedorder
#spatulabake

Thank you so much untuk semua ejen this year yang bantu jual cookies Spatula Bake..Saje beli ni dari kak Anggun D-sign untuk ejen spatula.. Love u all๐Ÿ˜๐Ÿ˜thank you kak amy bagi diskaun.. Heheee..Esok dah start baking macam biasa, ada jugak yang order cookies raya lagi.. #surprise
#spatulabake

MOST RECENT

Cheesetart blueberry order dr bff fizah.. Tq fizah๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk tempahan whatsapp sis shaida www.wasap.my/60146301083

#cheesetart
#wedding
#senawang
#spatulabakemenu
#spatulabake

Alhamdulillah, order doorgift 200pcs congo bar 2x2inch.. Order dari may bff, tq fizah๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#congobars
#doorgift
#weddingdoorgift
#senawang
#spatulabake
#spatulabakemenu

Alhamdulillah, ni 3 box yg kak ky order, sekali order terus 3 bix sempena anak2 cuti sekolah.. Mekasih ye kak sudi order..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #keylimetart
#doublechoccheesebrownies
#whoppiepie
#spatulabake
#bertam

Tb kek daim 8inch for birthday.. Tq ika sudi order untuk birtday anak.. Aunty doa kan semoga ammar zafri menjadi anak yang soleh๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#kekdaim
#kekbertam
#sayajualkek
#keksedap
#birthday
#surprise
#thomastheme
#bertam
#spatulabake

Alhamdulillah, order last week dari leen, whoppie pie for birthday surprise.. Jauh order untuk surprise kan kwn baik, siap mntak sis printkan gmbr dan tuliskan nota.. "True friends are never apart.. Maybe in distance but never in heart"๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#whoppiepie
#birthday
#surprise
#spatulabake
#bertam
#bertamkek

Buat customer spatulabake, kami closed order ye start 13hb ni sampai 24hb sept.. Buat yang nak tempah selepas 24hb boleh je booking, cuma kalau kami lambat balas, minta maaf ye sebab tengah bercuti, insyaa allah akan jugak sedaya upaya sis reply๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Štq semua.. #bercuti
#closedorder
#spatulabake

Salam aidiladha semua.. Ni TB second batch order cookies ry, selamat delivery minggu ni.. Tq semua.. Selamat menikmati cookies dr spatula bake๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #rayahaji2017
#raya
#bertam
#spatulabake

Ya allah, ni la yg sentiasa buatkan sis tersenyum dan terus bersemangat dlm dunia baking ni, bila org suka hasil tgn kita.. Alhamdulillah.. Mekasih sgt kat Shahzurina Shazam..wlpun xsempat jmpa akk hr tu.. Tq soooo much for the feedback๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #feedbackcustomer
#customerreview
#spatulabake
#kekbertam
#bertam

Kek marble marjerina 8inch utk sis ezzati.. Tq sis selalu order๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#kekmarble
#kekmarblepaddlepop
#kek
#sayajualkek
#kekbajet
#kekbertam
#kekpenang
#spatulabake
#bertamperdana

Cantiknya letak dlm bekas ni utk org istimewa.. Hehe..ni nk order utk ry haji pun boleh dah.. Tq ye.. Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#kekmarble
#kekmarblepaddlepop
#kekraya
#sayajualkek
#kekbertam
#spatulabake

Kek Marble Paddlepop Marjerina, sedap, moist, siap ada yg kata wangi lagi.. Hehe.. Ni saiz 6inch ye, dh open order, sape nk rs boleh whatsapp sis shaida 0146301083

#kekmarble
#kekmarblepaddlepop
#kek
#sayajualkek
#kekbertam
#kekbajet
#spatulabakemenu
#spatulabake

Alhamdulillah.. Tq so much sis fariha sudi order dan dah repeat order dh pun.. Tq sgt๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #customerorder
#customerreview
#spatulabake
#pulaupinang

Feedback whoppie pie.. Alhamdulillah.. Tq kak camelia sebab sudi order dan sudi promote spatula bake.. Tq sooo much๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #customerorder
#customerreview
#customerfeedback
#spatulabake
#pulaupinang

Alhamdulillah, feedback brownies mlm td๐Ÿ˜tq atelia

Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#feedbackcustomer
#customerreview
#spatulabake
#bertamlakehomes
#bertam

Jom la cod brownies 6inch economy ni.. Last minit order, alhmdulillah hari ni sis berkelapangan, jdk bolehla buatkan, klu time order byk, jgn cuba2 test wat last minit order ye๐Ÿ˜…apa2 pun tq sooo much buat customer yg sudi order๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#browniesberhantu
#browniesbertam
#brownieskedut
#brownies
#spatulabake
#bertamperdana2

Alhamdulillah rezeki semalam.. Tq semua yg sudi order๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#nutellapod
#congobars
#whoppiepie
#browniesbertam
#brownieskedut
#padangserai
#bertam
#pulaupinang
#spatulabake

Alhamdulillah order hari sbtu hari tu.. Tq semua yg sudi order๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#browniesberhantu
#brownies
#tartnenas
#whoppiepie
#bertam
#kolejkejurawatanbertam
#kfckepalabatas
#customerorder
#spatulabake

Selamat berhujung minggu semua๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜New menu kek marble paddlepop.. Kek ni jenis bajet ye sbb guna marjerin.. Sesiapa yang suka marjerin meh try kek ni..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹sedapp jugak wlpn bajet.. Hehehe

Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#kekmarble
#kekmarblepaddlepop
#kek
#sajajualkek
#keksedap
#kekbertam
#spatulabake
#spatulabakemenu

Peminat oreo, new menu here, red truffle oreo brownies.. Nyum2..ni oun jenis premium ye.. Semua brownies sis guna premium ingredient kecuali utk brownies kedut je sis ada buat jenis ekonomi.. Untuk tempahan whatsapp sis shaida 0146301083

#brownies
#browniesbertam
#redtruffleoreobrownies
#spatulabake
#spatulabakemenu
#bertam

Most Popular Instagram Hashtags