[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#spanmekapmurah

MOST RECENT

MAKEUP SPONGE
RM5
POSTAGE
SM RM5
SS RM8
.
.
⚜ *KELEBIHAN* ⚜
〽Mudah disapu foundation pada wajah
〽Mudah digunakan terutamanya disapu pada bawah mata, tepi hidung, tepi mulut
〽Elakkan wajah cepat berkedut akibat sapuan yang kasar
〽Sponge yang lembut dan berkualiti tinggi
〽Digunakan oleh kebanyakkan makeup professional/makeup artist
〽Boleh digunakan untuk sapuan brozer/blusher/highlight
〽Mudah dicuci dan tidak mudah rosak 💠 *CARA PENGGUNAAN* 💠
🔅Gunakan make up sponge dalam keadaan lembab (Basahkan dengan air terlebih dahulu) 🔅Gunakan make up sponge untuk apply foundation samada kering ataupun cair .
🔅Gunakan hujung sponge yang lebih runcing untuk apply bahagian yang terperinci
seperti seperti mata,hidung dan mulut.
🔅Gunakan hujung sponge yang lebih besar (bulat) untuk apply makeup di pipi,dahi dan dagu.
🔅Cuci bersih setiap kali habis digunakan. Simpan sponge ditempat yang kering 🌀 *TIPS MENGUNAKAN* 🌀
🔹Span ni haruslah dibasahkan dahulu sebelum sapu foundation ke muka untuk
mengelakkan span tersebut menyerap terlalu banyak produk / foundation terutama bagi liquid foundation. Rugi je sapu foundation bebanyak kat muka tapi sebenarnya nak guna sikit

#sayajual
#spanmekapmurah
#spanmekap
#makeupsponge
#makeup
#cosmetic
#beauty
#kosmetikmurah
#murah

Beauty blender brand ODBO .. Lembut gila wehhh.. Toink² .. Hehe.
.
.
Harga : RM12 shj/pcs
Postage : RM8sm/RM12ss
.
.
🚗 COD area GUAR PERAHU/PENANTI/TASEK GELUGOR/POKOK SENA/KEPALA BATAS
.
.
whatsapp utk order 👇
.
📲 0134471224
📲 0134471224
📲 0134471224.
.
.
#beautyblender
#beautyblendermurah
#spanairmata
#spanairmatamurah
#spongemakeup
#spongemakeupmurah
#spongemakeupmalaysia
#spanmekap
#spanmekapmurah
#makeupbybellaz
#spongesqueezing
#makeuplovers
#peralatanmakeup
#peralatanmakeupmurah
#makeupsponge
#makeup
#bazaarpaknil
#bazaarpaknilmurah
#rosetyara
#cpgcosmetics
#sutrabella
#alhaalfafoundation
#iflawless
#yarra
#totallyclean
#okaya
#iOlsilluminator
#dianzvitamin
#perfumeparadise

Beauty Blender Sponge Makeup
.
🌸Kegunaan:
👉Membantu meratakan makeup wajah
👉Mudah dicuci
👉Untuk blending contouring dan shading
👉Boleh digunakan dalam keadaan kering/basah (lembab)
.
🌸Cara penggunaan:
👉Gunakan make up sponge dalam keadaan lembab (Basahkan dengan air terlebih dahulu).
👉Kalau tak nak basahkan, boleh titis argan oil pada span/ dlm foundation.
👉Gunakan make up sponge untuk apply foundation samada kering ataupun cair.
👉Gunakan hujung sponge yg lebih runcing untuk apply bahagian yg terperinci seperti seperti mata, hidung dan mulut.
👉Gunakan hujung sponge yg lebih besar (bulat) untuk apply makeup di pipi, dahi dan dagu.
👉Cuci bersih setiap kali habis digunakan.
👉Simpan sponge ditempat yg kering.
.
.
Harga : RM15
Postage : RM8sm/RM12ss
.
Whatsapp Ain utk order 👇
.
📲 0134471224
📲 0134471224
📲 0134471224
.
#beautyblender
#beautyblendermurah
#spanairmata
#spanairmatamurah
#spongemakeup
#spongemakeupmurah
#spongemakeupmalaysia
#spanmekap
#spanmekapmurah
#makeupbybellaz
#spongesqueezing
#makeuplovers
#peralatanmakeup
#peralatanmakeupmurah
#makeupsponge
#makeup
#bazaarpaknil
#bazaarpaknilmurah
#rosetyara
#cpgcosmetics
#sutrabella
#alhaalfafoundation
#iflawless
#yarra
#totallyclean
#okaya
#iOlsilluminator
#dianzvitamin
#perfumeparadise

Beauty Blender Sponge Makeup
.
🌸Kegunaan:
👉Membantu meratakan makeup wajah
👉Mudah dicuci
👉Untuk blending contouring dan shading
👉Boleh digunakan dalam keadaan kering/basah (lembab)
.
🌸Cara penggunaan:
👉Gunakan make up sponge dalam keadaan lembab (Basahkan dengan air terlebih dahulu).
👉Kalau tak nak basahkan, boleh titis argan oil pada span/ dlm foundation.
👉Gunakan make up sponge untuk apply foundation samada kering ataupun cair.
👉Gunakan hujung sponge yg lebih runcing untuk apply bahagian yg terperinci seperti seperti mata, hidung dan mulut.
👉Gunakan hujung sponge yg lebih besar (bulat) untuk apply makeup di pipi, dahi dan dagu.
👉Cuci bersih setiap kali habis digunakan.
👉Simpan sponge ditempat yg kering.
.
.
Harga : RM15
Postage : RM8sm/RM12ss
.
Whatsapp Ain utk order 👇
.
📲 0134471224
📲 0134471224
📲 0134471224
.
#beautyblender
#beautyblendermurah
#spanairmata
#spanairmatamurah
#spongemakeup
#spongemakeupmurah
#spongemakeupmalaysia
#spanmekap
#spanmekapmurah
#makeupbybellaz
#spongesqueezing
#makeuplovers
#peralatanmakeup
#peralatanmakeupmurah
#makeupsponge
#makeup
#bazaarpaknil
#bazaarpaknilmurah
#rosetyara
#cpgcosmetics
#sutrabella
#alhaalfafoundation
#iflawless
#yarra
#totallyclean
#okaya
#iOlsilluminator
#dianzvitamin
#perfumeparadise

Clear stock ! Normal price rm9. Now rm5 sahajaa. Nak clear stock. Kaler random k.. Xleh pilih..
Next jual sponge lain sikit.. Tp sama aje. Lembut . Bila kne air jd bambam..
Xbyk dh , siapa cpt dia dpt k.. Sponge paling best utk ratakan foundation.. #spongemakeup #spanmekapmurah #spanfoundation #butysfoundation

Beauty blender gebu gebas drpd #hmpcosmetics ...sebelum pakai, lembapkan dengan air..lepastu dap dap dap kan dekat muka untuk ratakan foundation.
_
RM 19 exc pos.
#beautyblender #spanmekapmurah #hmpcosmetics

Repost from @ferra_rossa
Thank you @ayuraudhah_7 for trusting me for @anugerahskrin 2017 ! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Products used
🌹Ferra Rossa Eyeshadow: Tiramisu, Raspberry, Red Velvet
.
🌹Hopegirl Concealer 21 from @nafura .
🌹@alysa.my x @shazreeyanashukri Lumiere Powder .
Korang yang nak create classic look macam ni boleh dapatkan list produk dengan @hbvbytyraaziz
.
Untuk lagi info
DM/Whatsapp (Klik link pada bio)
📲📲📲 0102613145
.
COD SELURUH KL, Sogo, Quill Mall, Sunway Putra Mall,Setapak , KLCC , Segambut, Sentul, Central Market,Wangsa Maju
.
#alysaxsyazreeyanasyukri #nafura #ferrarossaeyeshadow

BEAUTY BLENDER RED CARPET
.
Span mekap sangat lembut berbanding kale lain yg sis jual. Kali ni kale merah❤👍.
Nak order wasap ika 0136811638
.
#spanmekap #beautyblender #beautyblendermurah #beautyblenders #spanmekaplembut #spanmekapmurah #spanmekapmalaysia

Beauty Blender Span
RM4.50

READY STOCK
Postage RM8 sm RM12 ss ❤ Cantik Putih Kurus Slim Wangi Dengan Harga Murah
💄Kosmetik dan Mekap Murah
👩Dropship Trusted Online Seller 📲 http://www.wasap.my/+60103603440

#spanmekapmurah #spanmakeupmurah #beautyblendermurah #spanmurah #spongemekapmurah #spongemakeupmurah #spongemurah #sellermurah

Span mekap murah here !
✅Lembut seperti yang original
✅Kembang bila basahkan dengan air
✅98% copy ori
✅Jaminan wang dikembalikan jika tiada ciri-ciri di atas.
.
For order
DM/ Whatsapp (Link pada bio)
0102613145.
.
COD SELURUH KL
**Agen & Dropship wanted !
.
.
.
.
.
.
.

Span air mata / span telor lembut nyut nyut pon READY STOCK tau. Ada 5 Warna
✅Hitam ✅Shocking pink
✅Nude pink
✅Nude
✅Red -Limited edition
.
🌸RM25 .
For order
DM/ Whatsapp (Link pada bio)
0102613145.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kylie Foundation Brush & Silicone Gel Powder
RM15

Postage SM RM8 SS RM11 ❤ Cantik Putih Kurus Slim Wangi Dengan Harga Murah
💄Kosmetik dan Mekap Murah
👩Dropship Trusted Online Seller 📲 http://www.wasap.my/+60103603440

#kyliemurah #brushfoundationmurah #berusfoundationmurah #ovalberusmurah #ovalbrushmurah #siliconespanmurah #siliconespongemurah #silikonspanmurah #silikonspongemurah #spanmakeupmurah #spongemekapmurah #spanmekapmurah #spongemakeupmurah #brushmurah #brushmekapmurah #brushmakeupmurah #berusmekapmurah #berusmurah #berusmakeupmurah #combomurah #kosmetikmurah #mekapmurah #makeupmurah

Beauty Blender
RM4.50

Postage SM RM8 SS RM11 ❤ Cantik Putih Kurus Slim Wangi Dengan Harga Murah
💄Kosmetik dan Mekap Murah
👩Dropship Trusted Online Seller 📲 http://www.wasap.my/+60103603440

#beautyblendermurah #spanmurah #spanmakeupmurah #spanmekapmurah #spongemurah #spongemekapmurah #spongemakeupmurah #kosmetikmurah #mekapmurah #makeupmurah

Most Popular Instagram Hashtags