#spamalaysia

13846 posts

TOP POSTS

Strøkent. #spamalaysia ⠀⠀⠀ ⠀
@hannawiggenn

Dah start packed schedule open house minggu ni kan?

Sempat lagi nak buat eyelash perming tau!

Jom slot appointment eyelash perming di Adruja Spa hujung minggu ini. Rawatan 40minit - 1jam bertahan sehingga lebih sebulan.

RM35 sahaja!
RM35 sahaja!
RM35 sahaja!

Whatsapp 013-2519058 sekarang.

#eyelashperming
#eyelashshahalam
#eyelashes
#spamalaysia
#spashahalam

Hai kesayangan sis semua😘 .
.
Sis tahu ramai kalangan followers sis ni suka tidur lambat kan. Bila tidur lambat mula la mata pun jadi mata 🐼 kan😅. Sis faham sebab sis pun macam tu😂😂..cia cia cia .
.
So, sebelum tidur jangan lupa apply soothing eye gel kat bawah mata dan kelopak mata kita tau. Gel ni best sangat! Bila sapu rasa sejuk je macam letak timun kat mata👀 . Tapi of course khasiatnya lebih dari tu. Jom baca manfaat soothing eye gel kat bawah ni👇👇👇 .
.
👉Menenang, merawat & menyegarkan mata yg penat dan suram .
👉Meningkatkan lembapan kulit di bhgn mata sehingga 130% .
👉Ekstrak teh hijau (antioksidan merupakan pemusnah radikal bebas) .
👉Ekstrak timun (agen penyegar) .
👉Ekstrak bunga ros (agen perapi) .
👉Menegangkan kulit sekitar mata dan mengurangkan garis halus sekitar mata .
👉mencerahkan kawasan mata yang gelap .
.
Best sangat tau eye soothing gel. Laku keras. Stok sangat terhad! Berminat whatsapp sis laju2 tau😘 .
.
☎ 013 6671986
Aina Mk
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#eyesoothinggel #soothingeyegel #marykaymalaysia #spamata #mobilespakedah #mobilespamalaysia #spamalaysia #facialmalaysia #skincaremalaysia #indulgesoothingeyegel #matagelap #matasembap #eyebag #darkcircke #marykaybestseller #marykaybeautyconsultantmalaysia

#terpaksacantik
#slowlybutsurely
Smlm Knana pacak sosok kat jejururawat Knana kan.. Haaa tu pic before n after.. After tu pagi tadi.. Kan dh kata result mmg instant bagun tido jejururawat kecotttt trosssss 👏👏👏
.
.
AKUPUNTUR ACNE TREATMENT mmg super bestttt!! Soooo sape ada masalah jejururawat baikkkkk jumpa Knana kite setlekan segeraaaa masalah itewwww sbb jerawat ni sgt HANTU!! I hatechuuuuuuuuu 😂😂😂
.
0173996058
0193690382
Nana
#homespaselangor #spa #spakualalumpur #spaselangor #doortodoor #spaonwheels #spabergerak #spamuslimah #acnetreatment #homestayspa #belleninahomestayspa #bellenina #microneedle #dermapenmicroneedle #dermapen #dermaroller #vempiretreatment #vempiremicroneedletreatment #mandibunga #mandibungaaura #mandiaura #spamalaysia #homespamalaysia #spamuslimahmalaysia #cleopratrafacial #cleopatratreatment #24kgoldtreatment

ramai Yang mengetahui SPA lebih kepada memanjakan tubuh badan & wajah.. Tp TIDAK ramai yg tahu tentang rawatan MISS V SPA.. sedangkn inilah rawatan penjagaan MAHKOTA WANITA Yang paling penting terutama yg dh bernikah.. Di setiap masalah berpunca dari Miss V kita.. Paling menarik tentang PAKEJ KEMBALI DARA adalah : ✴Mengatasi masalah Miss V berbau hanyir ✴Menjadikan Miss V berbau wangi ✴Membantu membersihkan kawasan Miss V ✴Menjadikan laluan miss v bersih dari kerak2 keputihan ✴Menganjalkan & memadatkan kawasan Miss V ✴Mengurangkan lendir berlebihan ✴ Mengebukan kawasan miss v
Tak perlu drive ke luar untuk pergi spa. kami datang ke rumah anda.
Untuk booking rawatan:
🔹 3 hari sebelum rawatan 🔹Deposit 50% dari harga rawatan 🚗Caj Mileage : RM 25 - RM 30 🚩 Area - Bandar sunway, Petaling jaya, Puchong, Damansara & KL 🔹WA alamat yang betul 🔹 JIKA CANCEL PASTIKAN SEHARI AWAL DARI MASA RAWATAN ATAU WANG DEPOSIT TIDAK DI KEMBALIKAN 🔹Waktu Operasi 🔹 * Sabtu, Ahad & Cuti Umum. : 9.00 a.m. - 9.00 p.m * Cuti Sekolah (weekday 6pm-9pm ) 🔹Untuk tempahan Pakej Spa @ Promosi Pakej Spa🔹
WA⤵⤵⤵⤵ 018-2329435( Kak Aine ) #kyramobilespa
#petalingjaya #sunway #damansara #puchong #johor #bukitjelutong #serdang #putrajaya #bangi #kajang #bazarpaknil  #sayajualservis #sayajual #muslimah #homespa #spalover #spamuslimah #spaselangor #spamalaysia #mandibunga
#perapat #suamisayang #missvketat #masalahmissv #missvberbau #keputihanhilang #missvlonggar
#letbookurweekendspa #wassap0182329435

My favourite place to do my face treatment. Its @avamedispa.ampang . Semalam zarol buat treatment Celebrity Gold Glow..Seriuz puas hati gila! Memang beza la kulit muka sebelum dan selepas..Sebab tu la kulit zarol makin cerah..🙈Korang should try!! Untuk korg yg teringin untuk buat face treatment dengan harga yang berpatutan,Skrg diorng ade buat promotion untuk basic treatment RM39 jek..korg boleh usha di Instagram @avamedispa.ampang untuk tengok segala macam treatment yg diorng sediakan and promotion2 terbaru..dengar cerita next week ade promotion baru!😍😱.For sure Zarol will come again next week! Thank you for making my face glowing @avamedispa.ampang !!
Adress: G059, Ground Floor, Galaxy Mall Ampang, Jalan Dagang 5, Taman Dagang,Ampang Kuala Lumpur.
Contact number : 011 51188894
#Avamedispa
#facetime #Facetreatment #spamalaysia

Get a quick Facial at our ADANIA FACE SPA @metrojayamy TheCurve, Refresh & Go Facial only at RM65 nett.Cleanse - Scrub - Rejuvenate Massage & Go! For inquries whatsApp/Call +60176306167 #spamalaysia

WAHHHH RETIS ke artis ke ika tak kesah! Yang penting kenapa encem ngattt nihh!! 😜😜😜😱😱😱 haaa uols yang ada masalah kulit kering! Kulit sensitive! Kulit kasar! SILA AMBIL SERIUS! jangan biarkan masalah ni berlarutan yek!! BAHAYA! dapatkan rawatan muka. Dekat mana? Meh whatsApp ika 📲 018 7764670
.
.
#mbhmedispa #mbhmedispajohorbahru
#rawatankecantikan #spajohorbahru
#facialmurah #spamuslimah #spamurah
#spamalaysia #mencintaimumrphotographer #moodrepublik #marykaymalaysia #kahwin #WanitaTerindah
#cintadilangitcardiff  #heroseorangcinderella #sephoramalaysia #perfumeparadise #pinkladybodyperfection #EncikSuamiMatSalihCelup #KauYangSatu
#fattzura #terlajaklaris #makeupmalaysia #naelofarhijab #ridzskinlipsmatte #PingganTakTetakNasiTakDingin

Hal beauty ni bagilah kat kita. Memang minat sangat. Bila YL offer this course, terus Muna sign up...Bab healthy living and lifestyle serahkan pada ku.
.
Different perspective from a man in my life. Nak jimat ajer dia. Always looking for instant ROI. How to improve our quality of life, financially. Walaupun tak drastik, tapi saya nampak hasilnya di mana kami boleh menyimpan sedikit sedikit secara bulanan. Gembirakan anak-anak dengan rewards yang mereka suka tu priceless.
.
Terima kasih en suami sebab support hobi kita. .
Kat sini Muna bagi antara kenapa sebaiknya kita buat DIY :
.
✔ Meminimakan diri kita dari terdedah kepada bahan kimia sintetik. Ianya murah, mudah didapati jadi ia sangat banyak digunakan dalam industri pembuatan barang keperluan harian (300 jenis toxic chemicals we faced each day dari seawal bangun pagi gosok gigi sampailah waktu tidur)
.
✔ Kesan bahan kimia berbahaya akan mengganggu kestabilan hormon. Dia boleh attack kelenjar thyroid yang merupakan CPU pada badan kita
.
✔ Penentuan kandungan bahan secara personalised kerana setiap orang mempunyai tahap sensitiviti kulit yang berbeza. Contohnya carrier oils yang digunakan boleh dipilih sama ada inginkan tahap komogenik yang tinggi atau rendah.
.
✔ Kelebihan essential oils yang menghasilkan bau tenang serta berfrekuensi tinggi, membantu kita kekal sihat serta stabil dari segi emosi. .
✔ Kalau dah terjebak, selalu praktis di rumah bakat anda pun kian terserlah dari resepi yang anda reka sendiri. Tak mustahil ia boleh menjana pendapatan dan membantu lebih ramai orang untuk jadi sihat seperti yang mereka inginkan. Duit dapat, pahala pun dapat. Best gitu kan.
.
Ni antara yang Muna terfikir dan dapat disenaraikan. Korang pun boleh komen kalau nak tambah lagi apa kebaikan buat DIY.
.
Lepas ni kalau ada lagi kelas Diy korang mesti pergi ya! Jom kita sama-sama berubah dan target ke arah toxin chemical free home.

#toxinchemicalfreehome
#diy
#sisturoilers
#yleo
#younglivingbangi
#younglivingkajang
#younglivingputrajaya
#homespa
#diyfacialcare
#diymakeup
#spamalaysia
#soapmakingclass

Muna
0133433944

MOST RECENT

#terpaksacantik
#slowlybutsurely
Smlm Knana pacak sosok kat jejururawat Knana kan.. Haaa tu pic before n after.. After tu pagi tadi.. Kan dh kata result mmg instant bagun tido jejururawat kecotttt trosssss 👏👏👏
.
.
AKUPUNTUR ACNE TREATMENT mmg super bestttt!! Soooo sape ada masalah jejururawat baikkkkk jumpa Knana kite setlekan segeraaaa masalah itewwww sbb jerawat ni sgt HANTU!! I hatechuuuuuuuuu 😂😂😂
.
0173996058
0193690382
Nana
#homespaselangor #spa #spakualalumpur #spaselangor #doortodoor #spaonwheels #spabergerak #spamuslimah #acnetreatment #homestayspa #belleninahomestayspa #bellenina #microneedle #dermapenmicroneedle #dermapen #dermaroller #vempiretreatment #vempiremicroneedletreatment #mandibunga #mandibungaaura #mandiaura #spamalaysia #homespamalaysia #spamuslimahmalaysia #cleopratrafacial #cleopatratreatment #24kgoldtreatment

#terpaksacantik
#slowlybutsurely
Smlm Knana pacak sosok kat jejururawat Knana kan.. Haaa tu pic before n after.. After tu pagi tadi.. Kan dh kata result mmg instant bagun tido jejururawat kecotttt trosssss 👏👏👏
.
.
AKUPUNTUR ACNE TREATMENT mmg super bestttt!! Soooo sape ada masalah jejururawat baikkkkk jumpa Knana kite setlekan segeraaaa masalah itewwww sbb jerawat ni sgt HANTU!! I hatechuuuuuuuuu 😂😂😂
.
0173996058
0193690382
Nana
#homespaselangor #spa #spakualalumpur #spaselangor #doortodoor #spaonwheels #spabergerak #spamuslimah #acnetreatment #homestayspa #belleninahomestayspa #bellenina #microneedle #dermapenmicroneedle #dermapen #dermaroller #vempiretreatment #vempiremicroneedletreatment #mandibunga #mandibungaaura #mandiaura #spamalaysia #homespamalaysia #spamuslimahmalaysia #cleopratrafacial #cleopatratreatment #24kgoldtreatment

Cepat cepat uolss grab promo ni dah nak habis hujung syawal ni tawww 😍🏃🏿‍♀️
-
-
"PROMOSI COMBO MELETOP" 🎈
"SPECIAL RAYA DEALS" ✨
-
-
COMBO A
Urutan Tradisional + Facial Normal N/P RM158
Now RM 139 ONLY! ✨
-
COMBO B
Body Scrub + Facial Normal N/P RM 139
Now RM 119 ONLY ✨
-
COMBO C 👍🏼
Urutan Tradisional + Facial Normal + Body Scrub N/P RM 227
Now RM 199 ONLY! ✨
-
Urutan Tradisional + Body Scrub N/P RM 158
Now RM 139 ONLY! ✨
-

Sebarang pertanyaan atau temujanji, boleh tinggalkan nombor whatsapp di DM/di komen bawah untuk operation team hubungi 👇🏾. Atau whatsapp/call 019-6181-620 (Cik Aisyah)
-
"JADIKAN AISYAAH SPA SEBAGAI SPA MUSLIMAH PILIHAN NOMBOR #1 ANDA"
-
-
#tipsbyaisyaahspa
#spamuslimahmelaka
#bekammuslimahmelaka
#spamalaysia
#spamelakamurah
#spamelaka
#massage
#facial
#servisurutan
#spapackage
#melaka
#spamurah
#bekammurah
#bekam
#bridalspa
#spa
#mobilespa
#mobilespamelaka

SILA AMBIL PERHATIAN! RAWATAN TERBARU DI MBH MEDISPA JB 📣📣📣📣🌸50% DISCOUNT MBH ELECTROCAUTER ‼️
.
.

Jenis penyakit kulit yang perlu dapatkan rawatan ini⁉️⁉️⁉️
. ✅ Kutil ✅ Keratosis ✅ Milia .
.
INFO ⁉️⁉️⁉️
.
✅ MBH electrocauter merupakan cara untuk tanggalkan atau hilangkan wart menggunakan haba melalui tenaga elektrik.
.
✅ boleh tanggalkan lebihan kulit seperti mole/kutil
.
✅ akan tanggal dan hilang seawal rawatan pertama. Akan tinggalkan kesan luka selepas rawtaan dan mengambil masa 1-6 minggu utk pulih
.
✅ tempoh utk pulih luka bergantung pada berapa besar atau dalam size warts atau lebihan kulit
.
✅ sesuai untuk semua termasuk remaja, ibu hamil, ibu menyusu
.

Penjagaan selepas rawatan :
. ✅ Elakkan terkena air 4 jam selepas rawatan
. ✅ sapukan gel vaselin selama 1 minggu
. ✅ memakai pelindung matahari (sunblock)
.
✅ Tidak dibenarkan untuk mengopek kesan luka, biarkan kesan luka itu tertanggal secara sendiri .
.
✅ Elakkan dari terdedah dari persekitaran yang berhabuk untuk elakkan berlakunya jangkitan kuman pada kulit selepas rawatan
.

For booking appointment:-
.
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
.
#mbhmedispa #mbhmedispajohorbahru
#rawatankecantikan #spajohorbahru
#facialmurah #spamuslimah #spamurah
#spamalaysia #mencintaimumrphotographer #moodrepublik #marykaymalaysia #kahwin #WanitaTerindah
#cintadilangitcardiff  #heroseorangcinderella #sephoramalaysia #perfumeparadise #pinkladybodyperfection #EncikSuamiMatSalihCelup #KauYangSatu
#fattzura #terlajaklaris #makeupmalaysia #naelofarhijab #ridzskinlipsmatte #PingganTakTetakNasiTakDingin

SILA AMBIL PERHATIAN! RAWATAN TERBARU DI MBH MEDISPA JB 📣📣📣📣🌸50% DISCOUNT MBH ELECTROCAUTER ‼️
.
.

Jenis penyakit kulit yang perlu dapatkan rawatan ini⁉️⁉️⁉️
. ✅ Kutil ✅ Keratosis ✅ Milia .
.
INFO ⁉️⁉️⁉️
.
✅ MBH electrocauter merupakan cara untuk tanggalkan atau hilangkan wart menggunakan haba melalui tenaga elektrik.
.
✅ boleh tanggalkan lebihan kulit seperti mole/kutil
.
✅ akan tanggal dan hilang seawal rawatan pertama. Akan tinggalkan kesan luka selepas rawtaan dan mengambil masa 1-6 minggu utk pulih
.
✅ tempoh utk pulih luka bergantung pada berapa besar atau dalam size warts atau lebihan kulit
.
✅ sesuai untuk semua termasuk remaja, ibu hamil, ibu menyusu
.

Penjagaan selepas rawatan :
. ✅ Elakkan terkena air 4 jam selepas rawatan
. ✅ sapukan gel vaselin selama 1 minggu
. ✅ memakai pelindung matahari (sunblock)
.
✅ Tidak dibenarkan untuk mengopek kesan luka, biarkan kesan luka itu tertanggal secara sendiri .
.
✅ Elakkan dari terdedah dari persekitaran yang berhabuk untuk elakkan berlakunya jangkitan kuman pada kulit selepas rawatan
.

For booking appointment:-
.
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
.
#mbhmedispa #mbhmedispajohorbahru
#rawatankecantikan #spajohorbahru
#facialmurah #spamuslimah #spamurah
#spamalaysia #mencintaimumrphotographer #moodrepublik #marykaymalaysia #kahwin #WanitaTerindah
#cintadilangitcardiff  #heroseorangcinderella #sephoramalaysia #perfumeparadise #pinkladybodyperfection #EncikSuamiMatSalihCelup #KauYangSatu
#fattzura #terlajaklaris #makeupmalaysia #naelofarhijab #ridzskinlipsmatte #PingganTakTetakNasiTakDingin

SILA AMBIL PERHATIAN! RAWATAN TERBARU DI MBH MEDISPA JB 📣📣📣📣🌸50% DISCOUNT MBH ELECTROCAUTER ‼️
.
.

Jenis penyakit kulit yang perlu dapatkan rawatan ini⁉️⁉️⁉️
. ✅ Kutil ✅ Keratosis ✅ Milia .
.
INFO ⁉️⁉️⁉️
.
✅ MBH electrocauter merupakan cara untuk tanggalkan atau hilangkan wart menggunakan haba melalui tenaga elektrik.
.
✅ boleh tanggalkan lebihan kulit seperti mole/kutil
.
✅ akan tanggal dan hilang seawal rawatan pertama. Akan tinggalkan kesan luka selepas rawtaan dan mengambil masa 1-6 minggu utk pulih
.
✅ tempoh utk pulih luka bergantung pada berapa besar atau dalam size warts atau lebihan kulit
.
✅ sesuai untuk semua termasuk remaja, ibu hamil, ibu menyusu
.

Penjagaan selepas rawatan :
. ✅ Elakkan terkena air 4 jam selepas rawatan
. ✅ sapukan gel vaselin selama 1 minggu
. ✅ memakai pelindung matahari (sunblock)
.
✅ Tidak dibenarkan untuk mengopek kesan luka, biarkan kesan luka itu tertanggal secara sendiri .
.
✅ Elakkan dari terdedah dari persekitaran yang berhabuk untuk elakkan berlakunya jangkitan kuman pada kulit selepas rawatan
.

For booking appointment:-
.
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
.
#mbhmedispa #mbhmedispajohorbahru
#rawatankecantikan #spajohorbahru
#facialmurah #spamuslimah #spamurah
#spamalaysia #mencintaimumrphotographer #moodrepublik #marykaymalaysia #kahwin #WanitaTerindah
#cintadilangitcardiff  #heroseorangcinderella #sephoramalaysia #perfumeparadise #pinkladybodyperfection #EncikSuamiMatSalihCelup #KauYangSatu
#fattzura #terlajaklaris #makeupmalaysia #naelofarhijab #ridzskinlipsmatte #PingganTakTetakNasiTakDingin

SILA AMBIL PERHATIAN! RAWATAN TERBARU DI MBH MEDISPA JB 📣📣📣📣🌸50% DISCOUNT MBH ELECTROCAUTER ‼️
.
.

Jenis penyakit kulit yang perlu dapatkan rawatan ini⁉️⁉️⁉️
. ✅ Kutil ✅ Keratosis ✅ Milia .
.
INFO ⁉️⁉️⁉️
.
✅ MBH electrocauter merupakan cara untuk tanggalkan atau hilangkan wart menggunakan haba melalui tenaga elektrik.
.
✅ boleh tanggalkan lebihan kulit seperti mole/kutil
.
✅ akan tanggal dan hilang seawal rawatan pertama. Akan tinggalkan kesan luka selepas rawtaan dan mengambil masa 1-6 minggu utk pulih
.
✅ tempoh utk pulih luka bergantung pada berapa besar atau dalam size warts atau lebihan kulit
.
✅ sesuai untuk semua termasuk remaja, ibu hamil, ibu menyusu
.

Penjagaan selepas rawatan :
. ✅ Elakkan terkena air 4 jam selepas rawatan
. ✅ sapukan gel vaselin selama 1 minggu
. ✅ memakai pelindung matahari (sunblock)
.
✅ Tidak dibenarkan untuk mengopek kesan luka, biarkan kesan luka itu tertanggal secara sendiri .
.
✅ Elakkan dari terdedah dari persekitaran yang berhabuk untuk elakkan berlakunya jangkitan kuman pada kulit selepas rawatan
.

For booking appointment:-
.
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
.
#mbhmedispa #mbhmedispajohorbahru
#rawatankecantikan #spajohorbahru
#facialmurah #spamuslimah #spamurah
#spamalaysia #mencintaimumrphotographer #moodrepublik #marykaymalaysia #kahwin #WanitaTerindah
#cintadilangitcardiff  #heroseorangcinderella #sephoramalaysia #perfumeparadise #pinkladybodyperfection #EncikSuamiMatSalihCelup #KauYangSatu
#fattzura #terlajaklaris #makeupmalaysia #naelofarhijab #ridzskinlipsmatte #PingganTakTetakNasiTakDingin

SILA AMBIL PERHATIAN! RAWATAN TERBARU DI MBH MEDISPA JB 📣📣📣📣🌸50% DISCOUNT MBH ELECTROCAUTER ‼️
.
.

Jenis penyakit kulit yang perlu dapatkan rawatan ini⁉️⁉️⁉️
. ✅ Kutil ✅ Keratosis ✅ Milia .
.
INFO ⁉️⁉️⁉️
.
✅ MBH electrocauter merupakan cara untuk tanggalkan atau hilangkan wart menggunakan haba melalui tenaga elektrik.
.
✅ boleh tanggalkan lebihan kulit seperti mole/kutil
.
✅ akan tanggal dan hilang seawal rawatan pertama. Akan tinggalkan kesan luka selepas rawtaan dan mengambil masa 1-6 minggu utk pulih
.
✅ tempoh utk pulih luka bergantung pada berapa besar atau dalam size warts atau lebihan kulit
.
✅ sesuai untuk semua termasuk remaja, ibu hamil, ibu menyusu
.

Penjagaan selepas rawatan :
. ✅ Elakkan terkena air 4 jam selepas rawatan
. ✅ sapukan gel vaselin selama 1 minggu
. ✅ memakai pelindung matahari (sunblock)
.
✅ Tidak dibenarkan untuk mengopek kesan luka, biarkan kesan luka itu tertanggal secara sendiri .
.
✅ Elakkan dari terdedah dari persekitaran yang berhabuk untuk elakkan berlakunya jangkitan kuman pada kulit selepas rawatan
.

For booking appointment:-
.
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
.
#mbhmedispa #mbhmedispajohorbahru
#rawatankecantikan #spajohorbahru
#facialmurah #spamuslimah #spamurah
#spamalaysia #mencintaimumrphotographer #moodrepublik #marykaymalaysia #kahwin #WanitaTerindah
#cintadilangitcardiff  #heroseorangcinderella #sephoramalaysia #perfumeparadise #pinkladybodyperfection #EncikSuamiMatSalihCelup #KauYangSatu
#fattzura #terlajaklaris #makeupmalaysia #naelofarhijab #ridzskinlipsmatte #PingganTakTetakNasiTakDingin

Pada sesiapa yang nak dapatkan WAWA WAX, laju-laju Whatsapp Iqa di 019-2812936. .
WAWA WAX is available for COD. We are covering area:
.
🚘Wangsa Maju / Wangsa Walk
🚘Setiawangsa
🚘Taman Melawati
🚘UkPerdana / Uk Bestari/B.Antrbgsa
🚘Keramat
🚘UTM KL
🚘IJN/HKL/IPR
🚘Ampang Point / Ampang Puteri
.
Call us at 019-2812936 📲 .
.
#ketiakberbau #waxmissv #buangmisai #norahcoldwax #waxmurah #spamalaysia #bulupanjang #waxberkesan #buangbuluromapanjang #waxspa #waxmisai #buangbulu #buanganakrambut #badanberbulu #wawawax #hilangkanbuluketiak #ketiakhitam #buangbulukaki #waxbulukaki #norahhotwax #waxbuluketiak #petuaorangtua #waxmadu
#wawawaxuser #wawawaxcodkeramat
#wawawaxcodsetiawangsa
#wawawaxcodwangsamaju
#wawawaxcodukayperdana
#wawawaxcod

Stock FD NanyBeauty dan NV dah sampai.. Bella buzy ni nk siapkan order untk Stokis dan Agent.. Nk submit Agent/Stokis boleh whats up bella ye 01117-582898
Yg suggest cust submit bella bgi Rm20 tapi bil ke bil.. 💋
Like Page link di bawah 👇👇 https://m.facebook.com/Colek-Colek-Comel-688789367970140/
#nanybeauty #nanybeautyspa #nanybeautyhouse #nanybeautyfoundation #colekcolekcomel #hdmineral #foundationmalaysia #spaselangor #spamalaysia #selangor #malaysia

Such a perfect combo! Sauna + Massage 💆🏻
-
With this combination, in sha Allah we will get the optimum results from the massage treatment! 👸🏻. So let's sauna and massage 🙋🏻
-
There are many benefits of using massage and saunas together to help improve the health of your body.
-
✅ Massage can help relieve pressure points in the body and help the muscles relax.
.
✅ Saunas have the same benefits but work differently on the body.
.
✅ This is why combining the two is a fantastic idea if you want to feel great at all times.
-
-
Sebarang pertanyaan atau temujanji, boleh tinggalkan nombor whatsapp di DM/di komen bawah untuk operation team hubungi 👇🏾. Atau whatsapp/call 019-6181-620 (Cik Aisyah)
-
"JADIKAN AISYAAH SPA SEBAGAI SPA MUSLIMAH PILIHAN NOMBOR #1 ANDA"
-
-
#tipsbyaisyaahspa
#spamuslimahmelaka
#bekammuslimahmelaka
#spamalaysia
#spamelakamurah
#spamelaka
#massage
#facial
#servisurutan
#beautytips
#beauty
#spapackage
#melaka
#spamurah
#bekammurah
#bekam
#bridalspa
#spa

Tungku tuam bayi
Sesuai digunakan seawal bayi lahir
.
.
Bagaimana hendak mendapatkan produk ni?
.
.
Untuk dapatkan produk tersebut,
Layari www.cahayaspa.com.my
WhatsApp 01133339896
WhatsApp 01133339896
WhatsApp 01133339896
Anda juga boleh hubungi kami untuk mendapatkan konsultansi mengenai cara penggunaan produk yang kami ada. .
.
#cahayaspa #cahayaconfinement #cahayaspaandconfinement #cahayawellness #produklepasbersalin #produknonaroguy #nonaroguyoriginal #nonaroguy #agentnonaroguy #agennonaroguy #setbersalin #airakarherbanika #akarherbanika #nonaroguyampang #nonaroguykl #spaampang #spakl #spamalaysia #spaselangor #urutampang #urutkl #bidanampang #bidankl #bidanterlatih #duitrayacahaya2017 #ibuhamil #infoibuhamil

SILA AMBIL PERHATIAN! RAWATAN TERBARU DI MBH MEDISPA JB 📣📣📣📣🌸50% DISCOUNT MBH ELECTROCAUTER ‼️
.
.

Jenis penyakit kulit yang perlu dapatkan rawatan ini⁉️⁉️⁉️
.
✅Tahi lalat ✅ Kutil ✅ Keratosis ✅ Milia .
.
INFO ⁉️⁉️⁉️
.
✅ MBH electrocauter merupakan cara untuk tanggalkan atau hilangkan wart menggunakan haba melalui tenaga elektrik.
.
✅ boleh tanggalkan lebihan kulit seperti mole/kutil
.
✅ akan tanggal dan hilang seawal rawatan pertama. Akan tinggalkan kesan luka selepas rawtaan dan mengambil masa 1-6 minggu utk pulih
.
✅ tempoh utk pulih luka bergantung pada berapa besar atau dalam size warts atau lebihan kulit
.
✅ sesuai untuk semua termasuk remaja, ibu hamil, ibu menyusu
.

Penjagaan selepas rawatan :
. ✅ Elakkan terkena air 4 jam selepas rawatan
. ✅ sapukan gel vaselin selama 1 minggu
. ✅ memakai pelindung matahari (sunblock)
.
✅ Tidak dibenarkan untuk mengopek kesan luka, biarkan kesan luka itu tertanggal secara sendiri .
.
✅ Elakkan dari terdedah dari persekitaran yang berhabuk untuk elakkan berlakunya jangkitan kuman pada kulit selepas rawatan
.

For booking appointment:-
.
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
.
#mbhmedispa #mbhmedispajohorbahru
#rawatankecantikan #spajohorbahru
#facialmurah #spamuslimah #spamurah
#spamalaysia #mencintaimumrphotographer #moodrepublik #marykaymalaysia #kahwin #WanitaTerindah
#cintadilangitcardiff  #heroseorangcinderella #sephoramalaysia #perfumeparadise #pinkladybodyperfection #EncikSuamiMatSalihCelup #KauYangSatu
#fattzura #terlajaklaris #makeupmalaysia #naelofarhijab #ridzskinlipsmatte #PingganTakTetakNasiTakDingin

SILA AMBIL PERHATIAN! RAWATAN TERBARU DI MBH MEDISPA JB 📣📣📣📣🌸50% DISCOUNT MBH ELECTROCAUTER ‼️
.
.

Jenis penyakit kulit yang perlu dapatkan rawatan ini⁉️⁉️⁉️
.
✅Tahi lalat ✅ Kutil ✅ Keratosis ✅ Milia .
.
INFO ⁉️⁉️⁉️
.
✅ MBH electrocauter merupakan cara untuk tanggalkan atau hilangkan wart menggunakan haba melalui tenaga elektrik.
.
✅ boleh tanggalkan lebihan kulit seperti mole/kutil
.
✅ akan tanggal dan hilang seawal rawatan pertama. Akan tinggalkan kesan luka selepas rawtaan dan mengambil masa 1-6 minggu utk pulih
.
✅ tempoh utk pulih luka bergantung pada berapa besar atau dalam size warts atau lebihan kulit
.
✅ sesuai untuk semua termasuk remaja, ibu hamil, ibu menyusu
.

Penjagaan selepas rawatan :
. ✅ Elakkan terkena air 4 jam selepas rawatan
. ✅ sapukan gel vaselin selama 1 minggu
. ✅ memakai pelindung matahari (sunblock)
.
✅ Tidak dibenarkan untuk mengopek kesan luka, biarkan kesan luka itu tertanggal secara sendiri .
.
✅ Elakkan dari terdedah dari persekitaran yang berhabuk untuk elakkan berlakunya jangkitan kuman pada kulit selepas rawatan
.

For booking appointment:-
.
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
.
#mbhmedispa #mbhmedispajohorbahru
#rawatankecantikan #spajohorbahru
#facialmurah #spamuslimah #spamurah
#spamalaysia #mencintaimumrphotographer #moodrepublik #marykaymalaysia #kahwin #WanitaTerindah
#cintadilangitcardiff  #heroseorangcinderella #sephoramalaysia #perfumeparadise #pinkladybodyperfection #EncikSuamiMatSalihCelup #KauYangSatu
#fattzura #terlajaklaris #makeupmalaysia #naelofarhijab #ridzskinlipsmatte #PingganTakTetakNasiTakDingin

SILA AMBIL PERHATIAN! RAWATAN TERBARU DI MBH MEDISPA JB 📣📣📣📣🌸50% DISCOUNT MBH ELECTROCAUTER ‼️
.
.

Jenis penyakit kulit yang perlu dapatkan rawatan ini⁉️⁉️⁉️
.
✅Tahi lalat ✅ Kutil ✅ Keratosis ✅ Milia .
.
INFO ⁉️⁉️⁉️
.
✅ MBH electrocauter merupakan cara untuk tanggalkan atau hilangkan wart menggunakan haba melalui tenaga elektrik.
.
✅ boleh tanggalkan lebihan kulit seperti mole/kutil
.
✅ akan tanggal dan hilang seawal rawatan pertama. Akan tinggalkan kesan luka selepas rawtaan dan mengambil masa 1-6 minggu utk pulih
.
✅ tempoh utk pulih luka bergantung pada berapa besar atau dalam size warts atau lebihan kulit
.
✅ sesuai untuk semua termasuk remaja, ibu hamil, ibu menyusu
.

Penjagaan selepas rawatan :
. ✅ Elakkan terkena air 4 jam selepas rawatan
. ✅ sapukan gel vaselin selama 1 minggu
. ✅ memakai pelindung matahari (sunblock)
.
✅ Tidak dibenarkan untuk mengopek kesan luka, biarkan kesan luka itu tertanggal secara sendiri .
.
✅ Elakkan dari terdedah dari persekitaran yang berhabuk untuk elakkan berlakunya jangkitan kuman pada kulit selepas rawatan
.

For booking appointment:-
.
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
.
#mbhmedispa #mbhmedispajohorbahru
#rawatankecantikan #spajohorbahru
#facialmurah #spamuslimah #spamurah
#spamalaysia #mencintaimumrphotographer #moodrepublik #marykaymalaysia #kahwin #WanitaTerindah
#cintadilangitcardiff  #heroseorangcinderella #sephoramalaysia #perfumeparadise #pinkladybodyperfection #EncikSuamiMatSalihCelup #KauYangSatu
#fattzura #terlajaklaris #makeupmalaysia #naelofarhijab #ridzskinlipsmatte #PingganTakTetakNasiTakDingin

SILA AMBIL PERHATIAN! RAWATAN TERBARU DI MBH MEDISPA JB 📣📣📣📣🌸50% DISCOUNT MBH ELECTROCAUTER ‼️
.
.

Jenis penyakit kulit yang perlu dapatkan rawatan ini⁉️⁉️⁉️
.
✅Tahi lalat ✅ Kutil ✅ Keratosis ✅ Milia .
.
INFO ⁉️⁉️⁉️
.
✅ MBH electrocauter merupakan cara untuk tanggalkan atau hilangkan wart menggunakan haba melalui tenaga elektrik.
.
✅ boleh tanggalkan lebihan kulit seperti mole/kutil
.
✅ akan tanggal dan hilang seawal rawatan pertama. Akan tinggalkan kesan luka selepas rawtaan dan mengambil masa 1-6 minggu utk pulih
.
✅ tempoh utk pulih luka bergantung pada berapa besar atau dalam size warts atau lebihan kulit
.
✅ sesuai untuk semua termasuk remaja, ibu hamil, ibu menyusu
.

Penjagaan selepas rawatan :
. ✅ Elakkan terkena air 4 jam selepas rawatan
. ✅ sapukan gel vaselin selama 1 minggu
. ✅ memakai pelindung matahari (sunblock)
.
✅ Tidak dibenarkan untuk mengopek kesan luka, biarkan kesan luka itu tertanggal secara sendiri .
.
✅ Elakkan dari terdedah dari persekitaran yang berhabuk untuk elakkan berlakunya jangkitan kuman pada kulit selepas rawatan
.

For booking appointment:-
.
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
.
#mbhmedispa #mbhmedispajohorbahru
#rawatankecantikan #spajohorbahru
#facialmurah #spamuslimah #spamurah
#spamalaysia #mencintaimumrphotographer #moodrepublik #marykaymalaysia #kahwin #WanitaTerindah
#cintadilangitcardiff  #heroseorangcinderella #sephoramalaysia #perfumeparadise #pinkladybodyperfection #EncikSuamiMatSalihCelup #KauYangSatu
#fattzura #terlajaklaris #makeupmalaysia #naelofarhijab #ridzskinlipsmatte #PingganTakTetakNasiTakDingin

SILA AMBIL PERHATIAN! RAWATAN TERBARU DI MBH MEDISPA JB 📣📣📣📣🌸50% DISCOUNT MBH ELECTROCAUTER ‼️
.
.

Jenis penyakit kulit yang perlu dapatkan rawatan ini⁉️⁉️⁉️
.
✅Tahi lalat ✅ Kutil ✅ Keratosis ✅ Milia .
.
INFO ⁉️⁉️⁉️
.
✅ MBH electrocauter merupakan cara untuk tanggalkan atau hilangkan wart menggunakan haba melalui tenaga elektrik.
.
✅ boleh tanggalkan lebihan kulit seperti mole/kutil
.
✅ akan tanggal dan hilang seawal rawatan pertama. Akan tinggalkan kesan luka selepas rawtaan dan mengambil masa 1-6 minggu utk pulih
.
✅ tempoh utk pulih luka bergantung pada berapa besar atau dalam size warts atau lebihan kulit
.
✅ sesuai untuk semua termasuk remaja, ibu hamil, ibu menyusu
.

Penjagaan selepas rawatan :
. ✅ Elakkan terkena air 4 jam selepas rawatan
. ✅ sapukan gel vaselin selama 1 minggu
. ✅ memakai pelindung matahari (sunblock)
.
✅ Tidak dibenarkan untuk mengopek kesan luka, biarkan kesan luka itu tertanggal secara sendiri .
.
✅ Elakkan dari terdedah dari persekitaran yang berhabuk untuk elakkan berlakunya jangkitan kuman pada kulit selepas rawatan
.

For booking appointment:-
.
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
WhatsApp 📲 0187764670
.
#mbhmedispa #mbhmedispajohorbahru
#rawatankecantikan #spajohorbahru
#facialmurah #spamuslimah #spamurah
#spamalaysia #mencintaimumrphotographer #moodrepublik #marykaymalaysia #kahwin #WanitaTerindah
#cintadilangitcardiff  #heroseorangcinderella #sephoramalaysia #perfumeparadise #pinkladybodyperfection #EncikSuamiMatSalihCelup #KauYangSatu
#fattzura #terlajaklaris #makeupmalaysia #naelofarhijab #ridzskinlipsmatte #PingganTakTetakNasiTakDingin

Our website is ON!!! Go check and find more detail about Dewi Ayu Spa Packages & Information

www.dewiayuspa.com.my 👈

#dewiayuspa #spa #spamalaysia #spaladies #plazadamas #massage #promotion #package #spatreatment

Most Popular Instagram Hashtags