#sp4

MOST RECENT

Tak niedawno żeśmy się spotkali
a już#pożegnanianadszedłczas
tyleśmy ze sobą przeżywali
a dziś już #wspomnienia łącza nas#zakonczenierokuszkolnego#3klasy#sp4#gizycko

RAISHA KURUNG MODEN
#SP4

RM 100 SM / SS
INCLUDE POSTAGE

Kepada yang sukakan perubahan dalam fesyen,memang sangat sesuai kalau nak mencuba kurung Raisha,yg pasti masih nampak sopan dan anggun.
.
Yang best nya kurung Raisha
========================
📎Nursing friendly -ada zip di tengah baju tau
.
📎Wudhu friendly-kat pergelangan tangan ada zip jugak uolss,senang kan?
.
📎Material poly crepe-x jarang ,lembut senang je nak gosok yang bestnya x mudah kedut.
.
📎Ada poket di sebelah kanan-Yes yang ni paling ramai suka sebab senang nak simpan barang.
.
📎Kain potongan A cut mudah nak bergerak
.
📌Tali pengikat tu boleh adjust ye

RAISHA KURUNG MODEN
#SP4

RM 100 SM / SS
INCLUDE POSTAGE

Kepada yang sukakan perubahan dalam fesyen,memang sangat sesuai kalau nak mencuba kurung Raisha,yg pasti masih nampak sopan dan anggun.
.
Yang best nya kurung Raisha
========================
📎Nursing friendly -ada zip di tengah baju tau
.
📎Wudhu friendly-kat pergelangan tangan ada zip jugak uolss,senang kan?
.
📎Material poly crepe-x jarang ,lembut senang je nak gosok yang bestnya x mudah kedut.
.
📎Ada poket di sebelah kanan-Yes yang ni paling ramai suka sebab senang nak simpan barang.
.
📎Kain potongan A cut mudah nak bergerak
.
📌Tali pengikat tu boleh adjust ye

RAISHA KURUNG MODEN
#SP4

RM 100 SM / SS
INCLUDE POSTAGE

Kepada yang sukakan perubahan dalam fesyen,memang sangat sesuai kalau nak mencuba kurung Raisha,yg pasti masih nampak sopan dan anggun.
.
Yang best nya kurung Raisha
========================
📎Nursing friendly -ada zip di tengah baju tau
.
📎Wudhu friendly-kat pergelangan tangan ada zip jugak uolss,senang kan?
.
📎Material poly crepe-x jarang ,lembut senang je nak gosok yang bestnya x mudah kedut.
.
📎Ada poket di sebelah kanan-Yes yang ni paling ramai suka sebab senang nak simpan barang.
.
📎Kain potongan A cut mudah nak bergerak
.
📌Tali pengikat tu boleh adjust ye

Tekan 3× genk
#SP4 .punye cite

🌺PEPLUM AULIYA🌺
#SP4

ukuran (inci)
baju bahu 15
dada 37
labuh 26
Kain
skirt pinggang full getah: 21-36
labuh: 41
ORDER NOW @belledz.womenshopping / whatsapp only 01112738381

🌺PEPLUM AULIYA🌺
#SP4

ukuran (inci)
baju bahu 15
dada 37
labuh 26
Kain
skirt pinggang full getah: 21-36
labuh: 41
ORDER NOW @belledz.womenshopping / whatsapp only 01112738381

🌺PEPLUM AULIYA🌺
#SP4

ukuran (inci)
baju bahu 15
dada 37
labuh 26
Kain
skirt pinggang full getah: 21-36
labuh: 41
ORDER NOW @belledz.womenshopping / whatsapp only 01112738381

🌺PEPLUM AULIYA🌺
#SP4

ukuran (inci)
baju bahu 15
dada 37
labuh 26
Kain
skirt pinggang full getah: 21-36
labuh: 41
ORDER NOW @belledz.womenshopping / whatsapp only 01112738381

🌺PEPLUM AULIYA🌺
#SP4

ukuran (inci)
baju bahu 15
dada 37
labuh 26
Kain
skirt pinggang full getah: 21-36
labuh: 41
ORDER NOW @belledz.womenshopping / whatsapp only 01112738381

🌺PEPLUM AULIYA🌺
#SP4

ukuran (inci)
baju bahu 15
dada 37
labuh 26
Kain
skirt pinggang full getah: 21-36
labuh: 41
ORDER NOW @belledz.womenshopping / whatsapp only 01112738381

👗RAISHA KURUNG MODEN 👗
=====================
#SP4

Buat pertama kali nya Kak Bib ingin memperkenal kan kurung Raisha khas buat cust2 tersayang yang ingin kan kelainan.Kurung moden ala2 kimono gitew.

Kepada yang sukakan perubahan dalam fesyen,memang sangat sesuai kalau nak mencuba kurung Raisha,yg pasti masih nampak sopan dan anggun.
--------------------
Yang best nya kurung Raisha
========================
📎Nursing friendly -ada zip di tengah baju tau 📎Wudhu friendly-kat pergelangan tangan ada zip jugak uolss,senang kan? 📎Material poly crepe-x jarang ,lembut senang je nak gosok yang bestnya x mudah kedut. 📎Ada poket di sebelah kanan-Yes yang ni paling ramai suka sebab senang nak simpan barang. 📎Kain potongan A cut mudah nak bergerak 📌Tali pengikat tu boleh adjust ye .Ada 7 warna yg super hot ketika ini-warna2 pastel yang sangat mengancam jiwa dan raga
Sbb stok kami buat limited,kira sapa cepat dia dapat k.
Tapi kak bib nak bagi uolls harga meletop dan berbaloi2 sangat dengan kualiti.

Jadi jangan berlengah lagi tau
PM SEKARANG UNTUK DAPATKAN HARGA TERBAIK‼️ 01112738381 whatsapp only 👍🏻 ORDER @belledz.womenshopping

👗RAISHA KURUNG MODEN 👗
=====================
#SP4

Buat pertama kali nya Kak Bib ingin memperkenal kan kurung Raisha khas buat cust2 tersayang yang ingin kan kelainan.Kurung moden ala2 kimono gitew.

Kepada yang sukakan perubahan dalam fesyen,memang sangat sesuai kalau nak mencuba kurung Raisha,yg pasti masih nampak sopan dan anggun.
--------------------
Yang best nya kurung Raisha
========================
📎Nursing friendly -ada zip di tengah baju tau 📎Wudhu friendly-kat pergelangan tangan ada zip jugak uolss,senang kan? 📎Material poly crepe-x jarang ,lembut senang je nak gosok yang bestnya x mudah kedut. 📎Ada poket di sebelah kanan-Yes yang ni paling ramai suka sebab senang nak simpan barang. 📎Kain potongan A cut mudah nak bergerak 📌Tali pengikat tu boleh adjust ye .Ada 7 warna yg super hot ketika ini-warna2 pastel yang sangat mengancam jiwa dan raga
Sbb stok kami buat limited,kira sapa cepat dia dapat k.
Tapi kak bib nak bagi uolls harga meletop dan berbaloi2 sangat dengan kualiti.

Jadi jangan berlengah lagi tau
PM SEKARANG UNTUK DAPATKAN HARGA TERBAIK‼️ 01112738381 whatsapp only 👍🏻 ORDER @belledz.womenshopping

👗RAISHA KURUNG MODEN 👗
=====================
#SP4

Buat pertama kali nya Kak Bib ingin memperkenal kan kurung Raisha khas buat cust2 tersayang yang ingin kan kelainan.Kurung moden ala2 kimono gitew.

Kepada yang sukakan perubahan dalam fesyen,memang sangat sesuai kalau nak mencuba kurung Raisha,yg pasti masih nampak sopan dan anggun.
--------------------
Yang best nya kurung Raisha
========================
📎Nursing friendly -ada zip di tengah baju tau 📎Wudhu friendly-kat pergelangan tangan ada zip jugak uolss,senang kan? 📎Material poly crepe-x jarang ,lembut senang je nak gosok yang bestnya x mudah kedut. 📎Ada poket di sebelah kanan-Yes yang ni paling ramai suka sebab senang nak simpan barang. 📎Kain potongan A cut mudah nak bergerak 📌Tali pengikat tu boleh adjust ye .Ada 7 warna yg super hot ketika ini-warna2 pastel yang sangat mengancam jiwa dan raga
Sbb stok kami buat limited,kira sapa cepat dia dapat k.
Tapi kak bib nak bagi uolls harga meletop dan berbaloi2 sangat dengan kualiti.

Jadi jangan berlengah lagi tau
PM SEKARANG UNTUK DAPATKAN HARGA TERBAIK‼️ 01112738381 whatsapp only 👍🏻 ORDER @belledz.womenshopping

👗RAISHA KURUNG MODEN 👗
=====================
#SP4

Buat pertama kali nya Kak Bib ingin memperkenal kan kurung Raisha khas buat cust2 tersayang yang ingin kan kelainan.Kurung moden ala2 kimono gitew.

Kepada yang sukakan perubahan dalam fesyen,memang sangat sesuai kalau nak mencuba kurung Raisha,yg pasti masih nampak sopan dan anggun.
--------------------
Yang best nya kurung Raisha
========================
📎Nursing friendly -ada zip di tengah baju tau 📎Wudhu friendly-kat pergelangan tangan ada zip jugak uolss,senang kan? 📎Material poly crepe-x jarang ,lembut senang je nak gosok yang bestnya x mudah kedut. 📎Ada poket di sebelah kanan-Yes yang ni paling ramai suka sebab senang nak simpan barang. 📎Kain potongan A cut mudah nak bergerak 📌Tali pengikat tu boleh adjust ye .Ada 7 warna yg super hot ketika ini-warna2 pastel yang sangat mengancam jiwa dan raga
Sbb stok kami buat limited,kira sapa cepat dia dapat k.
Tapi kak bib nak bagi uolls harga meletop dan berbaloi2 sangat dengan kualiti.

Jadi jangan berlengah lagi tau
PM SEKARANG UNTUK DAPATKAN HARGA TERBAIK‼️ 01112738381 whatsapp only 👍🏻 ORDER @belledz.womenshopping

👗RAISHA KURUNG MODEN 👗
=====================
#SP4

Buat pertama kali nya Kak Bib ingin memperkenal kan kurung Raisha khas buat cust2 tersayang yang ingin kan kelainan.Kurung moden ala2 kimono gitew.

Kepada yang sukakan perubahan dalam fesyen,memang sangat sesuai kalau nak mencuba kurung Raisha,yg pasti masih nampak sopan dan anggun.
--------------------
Yang best nya kurung Raisha
========================
📎Nursing friendly -ada zip di tengah baju tau 📎Wudhu friendly-kat pergelangan tangan ada zip jugak uolss,senang kan? 📎Material poly crepe-x jarang ,lembut senang je nak gosok yang bestnya x mudah kedut. 📎Ada poket di sebelah kanan-Yes yang ni paling ramai suka sebab senang nak simpan barang. 📎Kain potongan A cut mudah nak bergerak 📌Tali pengikat tu boleh adjust ye .Ada 7 warna yg super hot ketika ini-warna2 pastel yang sangat mengancam jiwa dan raga
Sbb stok kami buat limited,kira sapa cepat dia dapat k.
Tapi kak bib nak bagi uolls harga meletop dan berbaloi2 sangat dengan kualiti.

Jadi jangan berlengah lagi tau
PM SEKARANG UNTUK DAPATKAN HARGA TERBAIK‼️ 01112738381 whatsapp only 👍🏻 ORDER @belledz.womenshopping

Most Popular Instagram Hashtags