#soulgamerskotabharu

36 posts

TOP POSTS

When you see this view, you'll know that we are OPEN!!!! COME COME COME!!! Join us here for more exciting and adventurous games.
So many choices that can make you go CRAZYYYY!๐Ÿค“๐Ÿค“๐Ÿค“ See you here at #soulgamerskotabharu
#soulgamerians
#ps4
#PayNPlay
#youguysrock

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua.
Sihat ko blako? Maaf deh. Harini kedai tutup tapi buleh nak booking untuk hari esok.
Di sini admin tinggal kan video teaser #granturismo. Coming soon tu... Pahni buleh maghi di #soulgamerskotabharu lah nak try gak.
Jumpa nanti... #playstation4
#life
#gamers

'Turn your passion into occupation' - soulgamers, 2017.

Every smile when winning and enjoying the moment is what #soulgamerskotabharu focused about!
Bring out your skill and challenge your team mate where who knows one day, you will be the next gamer playing in big arena.

Dare to dream big!
#PayNPlay
#janganponteng
#majulahesportdeminegara
#youneverknowifyounevertry

'First step is a fundamental part of growing another step. Don't stop and keep moving' - 2017

#soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#weareopen
#playstation4

Kami buka sekarang!! Assalamualaikum. Maghi maghi maghi!!! Bulan poso ni selain melebih kan ibadah, buleh jgk luangkan masa sini. Takdop masalah kalau nak semayang sebab tempat ado. Area kedai juga di kelilingi masjid. Nak g dengar lepah main pun molek. Sleke deh semo.. #soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#janganponteng
#weareopen

Umur berbeza tapi minat yang sama.

Gamer ni bukan hanya dalam kalangan orang dewasa saja tapi bermula seawal remaja lagi. Jadi, #soulgamerskotabharu boleh menjadi pemangkin anda para gamer sekalian untuk mencungkil bakat dan skill anda semua! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰ Sempena cuti hari wesak ni, PROMO PROMO PROMO!! RM3/jam seorang sepanjang hari ini SAHAJA!! TAK ADA HAD UMUR ๐Ÿ˜Š

Jadi datang lah beramai ramai. Untuk sebarang pertanyaan atau booking, boleh berhubung di 0109014596.
Kami buka pukul 12 tgh hari ini!

#RM3
#PayNPlay
#youguysrock

Terima kasih atas sokongan pada #soulgamerskotabharu. Harap nya servis kami memuaskan anda ๐Ÿ˜ŠโœŒ Hah, mai mai mai.... Kami buka mcm biasa harini.. Let's enjoy di sini! ๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ #Repost @niczous (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
is playing ๐ŸŽฎ at @soulgamerskotabharu.

Update dari PES17 Tournament di Morak, Tumpat.
Permainan yang sangat sengit setakat ini. Siapa kah bakal juara? Kita nantikan hanya di #soulgamerskotabharu
#pes17tournament
#supportpes

Semalam admin termimpi mimpi dapat #ps4gold. Alhamdulillah, tercapai impian admin. Dapat gambar jer ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜œ.. Hihi.

Saja bergurau dengan korang semua. Mana tahu impian jadi kenyataan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Oh ya sebenarnya admin nak bagitahu yang kami dah BUKA!!!!! Boleh la datang pada yang teringin nak main ni. Cuti cuti sekolah dari duk rumah saja saja, boleh la ajak rakan anda ke sini. Tak rugi pun. Berbaloi baloi. Nak main sampai 5 orang satu console pun takda hal. Tempat luas. Selesa. Datang la dulu. Baru tahu ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#weareopen
#playstation4

MOST RECENT

When you see this view, you'll know that we are OPEN!!!! COME COME COME!!! Join us here for more exciting and adventurous games.
So many choices that can make you go CRAZYYYY!๐Ÿค“๐Ÿค“๐Ÿค“ See you here at #soulgamerskotabharu
#soulgamerians
#ps4
#PayNPlay
#youguysrock

Assalamualaikum
Maaf kami tidak beroperasi hari ini ๐Ÿ™๐Ÿ™ #close
#sorry
#soulgamerskotabharu

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua.
Sihat ko blako? Maaf deh. Harini kedai tutup tapi buleh nak booking untuk hari esok.
Di sini admin tinggal kan video teaser #granturismo. Coming soon tu... Pahni buleh maghi di #soulgamerskotabharu lah nak try gak.
Jumpa nanti... #playstation4
#life
#gamers

Assalamualaikum! Cak! Cak! Cak!

#opennow #soulgamerskotabharu
Terima kasih sangat pada adik adik yang sanggup tunggu sampai kami buka. Maghi maghi terus ON #gta5online . Sep sep demo takse maghi main jugok ko? Koho ramai koho meriah. Tapi apa apa pun terima kasih sekali lagi sebab #supportsoulgamers
Kalau ada nak book atau nak tanya gapo gapo, buleh whatApps sini deh. 0109014596

#ps4
#life
#gamer
#PayNPlay

Salam zohor semua!
Maghi maghi.. Tengah cuaca redup gini sedap ni duk dalam aircond, main game. Ajak saem ramai-ramai baru tak puah main. Macam adik adik kita ni. Bawa adik maghi main. Hihi

Serendah RM1, semua buleh main. Tak payoh rusim deh ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Hanya di #soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#janganponteng
#majulahesportdeminegara
#weareopen
#youguysrock

Pertarungan yang mendebar kan dalam #injustice2. Siapa la agaknya pemenang ni?
Phew.... ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
----------------------------------------
Kalau tengok gambar je mesti tak best kan? Mesti jealous kan? Rasa kita je nak main kat situ. Ye dak... So, buat pa pikir banyak, yg berdekatan jauh atau dekat, pakat maghi belako la join sep2 ni main. Ramai ramai baru meriah. Tak tahu dimana?

WhatsApp no ni : 0109014596

Kami tunggu.... #supportsoulgamers

#soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#weareopen
#playstation4

Semalam admin termimpi mimpi dapat #ps4gold. Alhamdulillah, tercapai impian admin. Dapat gambar jer ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜œ.. Hihi.

Saja bergurau dengan korang semua. Mana tahu impian jadi kenyataan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Oh ya sebenarnya admin nak bagitahu yang kami dah BUKA!!!!! Boleh la datang pada yang teringin nak main ni. Cuti cuti sekolah dari duk rumah saja saja, boleh la ajak rakan anda ke sini. Tak rugi pun. Berbaloi baloi. Nak main sampai 5 orang satu console pun takda hal. Tempat luas. Selesa. Datang la dulu. Baru tahu ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#weareopen
#playstation4

Kami buka sekarang!! Assalamualaikum. Maghi maghi maghi!!! Bulan poso ni selain melebih kan ibadah, buleh jgk luangkan masa sini. Takdop masalah kalau nak semayang sebab tempat ado. Area kedai juga di kelilingi masjid. Nak g dengar lepah main pun molek. Sleke deh semo.. #soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#janganponteng
#weareopen

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan bagi seluruh umat Islam.
Okay, dekat sini kami nak bagitahu ada perubahan masa sempena bulan puasa yang mulia ini. Kedai kami akan beroperasi :-
Hari : Selasa - Ahad
Waktu : 10 pg - 7 mlm

Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak dari pihak #soulgamerskotabharu. Moga Ramadhan kali ini lebih baik dari sebelum nya!
Boleh la datang beramai ramai sekarang ya! Dengar kata ada promosi sempena cuti sekolah. Kalau nak tahu boleh datang terus ke #soulgamers. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #selamatmenunaikanibadahpuasa
#PayNPlay
#janganponteng
#majulahesportdeminegara

#wwe as starter would be amazing right?! Thank you cust for choosing us #soulgamerskotabharu . . .
Pada yang baru like page atau follow soulgamers ni, terima kasih dan selamat datang kami ucapkan. As usual, kami dah BUKA SEKARANG!!! Bermula serendah RM1, takkan nak lepas kan peluang kot main #playstation4 ni. Tengok jauh jauh kan nanti kempunan pulak๐Ÿ˜๐Ÿ˜. So, let's enjoy here!

#alhamdulillah
#PayNPlay
#janganponteng
#majulahesportdeminegara

Terima kasih atas sokongan pada #soulgamerskotabharu. Harap nya servis kami memuaskan anda ๐Ÿ˜ŠโœŒ Hah, mai mai mai.... Kami buka mcm biasa harini.. Let's enjoy di sini! ๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ #Repost @niczous (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
is playing ๐ŸŽฎ at @soulgamerskotabharu.

'First step is a fundamental part of growing another step. Don't stop and keep moving' - 2017

#soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#weareopen
#playstation4

Kami dah Buka! Kami dah Buka! Kami dah Buka!
Jom ajak geng ramai ramai pakat mai serang #soulgamerskotabharu. Tengok member kita ni, bawak kawan ramai ramai main kat sini. Baru lah fun and exciting. Lepas dah rasa puas study dan jogging kat luar tu, singgah sini jap main e-sport pula.
Harga memang cun melecun! Toksah tunggu lama. Jom datang sini.
Tak jumpa tempat, Whatapps nombor ni, 0109014596. Kita share location. Takdop hal lah ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰โœŒโœŒ #alhamdulillah
#PayNPlay
#youguysrock
#fifa17
#pes17
#ps4

Umur berbeza tapi minat yang sama.

Gamer ni bukan hanya dalam kalangan orang dewasa saja tapi bermula seawal remaja lagi. Jadi, #soulgamerskotabharu boleh menjadi pemangkin anda para gamer sekalian untuk mencungkil bakat dan skill anda semua! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰ Sempena cuti hari wesak ni, PROMO PROMO PROMO!! RM3/jam seorang sepanjang hari ini SAHAJA!! TAK ADA HAD UMUR ๐Ÿ˜Š

Jadi datang lah beramai ramai. Untuk sebarang pertanyaan atau booking, boleh berhubung di 0109014596.
Kami buka pukul 12 tgh hari ini!

#RM3
#PayNPlay
#youguysrock

Enam sekawan sedang berentap dalam #fifa17. Sama sama kita nanti kan siapa juara?! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ================
Dengan serendah ๐ŸŽฎRM1/ ๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ RM2 untuk 1 game (fifa17 @ pes17), anda pun boleh rasai #ps4 seperti adik adik ni.
Nak datang tapi tak tahu di mana? Kami beralamat di Chabang 4 Guchil Bayam. Berdekatan dgn #rimbunspa dan #bigbitescafe.
Jumpa anda di sini. Dan ya, kedai kami tutup pukul 11 malam. ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ #soulgamerskotabharu
#PayNPlay

Assalamualaikum dan salam Asar!
Ya, kami dah BUKA! Jom serbu #soulgamerskotabharu.
Beribu ribu #terimakasih pada adik abang yang setia datang ke SoulGamers. Kami sangat berbesar hati dan harapnya servis kami memuaskan hati anda.
3 JAM, RM10????? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Nak tahu selanjutnya boleh berhubung di 0109014596. Gerenti, puah hati!
#supportsoulgamers
#weareopen
#playstationisfun
#PayNPlay

Assalamualaikum! Let's lepaking with us today!
Open NOW until 6 PM only!
New promotion. New price. Never going to regret it.
Any requests WhatsApp here, 0109014596.
See you here at #soulgamerskotabharu
#playstationisfun
#ps4
#PayNPlay
#youguysrock
#fifa17
#pes17

Semangat nih tunggu belum sempat kami buka lagi. Maaf atas kesulitan ya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Terima kasih kerana menyokong #soulgamerskotabharu ========================
Mulai minggu ini, kami akan bermula dengan harga baru yang lebih berpatutan!

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk merasai sendiri permainan Playstation 4 ini.
#fifa17
#janganponteng
#PayNPlay

Most Popular Instagram Hashtags