[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#soulgamerskotabharu

40 posts

TOP POSTS

Semalam admin termimpi mimpi dapat #ps4gold. Alhamdulillah, tercapai impian admin. Dapat gambar jer ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜œ.. Hihi.

Saja bergurau dengan korang semua. Mana tahu impian jadi kenyataan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Oh ya sebenarnya admin nak bagitahu yang kami dah BUKA!!!!! Boleh la datang pada yang teringin nak main ni. Cuti cuti sekolah dari duk rumah saja saja, boleh la ajak rakan anda ke sini. Tak rugi pun. Berbaloi baloi. Nak main sampai 5 orang satu console pun takda hal. Tempat luas. Selesa. Datang la dulu. Baru tahu ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#weareopen
#playstation4

Umur berbeza tapi minat yang sama.

Gamer ni bukan hanya dalam kalangan orang dewasa saja tapi bermula seawal remaja lagi. Jadi, #soulgamerskotabharu boleh menjadi pemangkin anda para gamer sekalian untuk mencungkil bakat dan skill anda semua! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰ Sempena cuti hari wesak ni, PROMO PROMO PROMO!! RM3/jam seorang sepanjang hari ini SAHAJA!! TAK ADA HAD UMUR ๐Ÿ˜Š

Jadi datang lah beramai ramai. Untuk sebarang pertanyaan atau booking, boleh berhubung di 0109014596.
Kami buka pukul 12 tgh hari ini!

#RM3
#PayNPlay
#youguysrock

Kalau nampak je gambar ni, sudah pasti kami beroperasi sekarang!!! Maghi maghi belako. Hok mana nok join FIFA17 tournament tu buleh berbuat demikian deh. Maghi sini atau WhatApps kami di 0109014596.

Hadiah lumayan nih duk tunggu. Buleh sijil lagi. Buke main main saja. Main buleh bawak ke peringkat tinggi lagi ni.

#soulgamerskotabharu #klatemegatournament #fifa17 #fifa17 #fifa17 #bola#bola #bola

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua.
Sihat ko blako? Maaf deh. Harini kedai tutup tapi buleh nak booking untuk hari esok.
Di sini admin tinggal kan video teaser #granturismo. Coming soon tu... Pahni buleh maghi di #soulgamerskotabharu lah nak try gak.
Jumpa nanti... #playstation4
#life
#gamers

When you see this view, you'll know that we are OPEN!!!! COME COME COME!!! Join us here for more exciting and adventurous games.
So many choices that can make you go CRAZYYYY!๐Ÿค“๐Ÿค“๐Ÿค“ See you here at #soulgamerskotabharu
#soulgamerians
#ps4
#PayNPlay
#youguysrock

Test test. Kali ni #battlefield1
Apa macam? Okay tak graphic dia?
Sound check okay?
Kalau korang suka, boleh join kami di #soulgamerskotabharu!! Lagi beberapa hari nak launch opening kedai

So.. Stay tuned!
#soulgamers
#janganponteng
#inibarangbaik

His favourite spot with his favourite game. #gta5online #gta5 #gta5online
All that you should do is visit us to play this game too. Ask your friend to tag along. More friends more fun. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž And guys!!! Attention!!! We're having Klate Mega tournament #fifa17 #fifa17 #fifa17!! Make sure you'll NEVER missed it!

#soulgamerskotabharu #soulgamerians #bola #bola #bola #event #event #event

Update dari PES17 Tournament di Morak, Tumpat.
Permainan yang sangat sengit setakat ini. Siapa kah bakal juara? Kita nantikan hanya di #soulgamerskotabharu
#pes17tournament
#supportpes

'First step is a fundamental part of growing another step. Don't stop and keep moving' - 2017

#soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#weareopen
#playstation4

MOST RECENT

Currently OPEN!!! #open #open #open

________________________

Maghi la pelepah angin terr. Marin kami cuti, jadi harini rancak la sikit. Hihi
Tengok saja tak jadi trek ni. Keno maghi sendiri laa... #gamer #gamer #gamer
Hanya di #soulgamerskotabharu
#ps4 #ps4 #ps4 #fifa17 #pes17 #gta5online #gta5 #motorgp

His favourite spot with his favourite game. #gta5online #gta5 #gta5online
All that you should do is visit us to play this game too. Ask your friend to tag along. More friends more fun. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž And guys!!! Attention!!! We're having Klate Mega tournament #fifa17 #fifa17 #fifa17!! Make sure you'll NEVER missed it!

#soulgamerskotabharu #soulgamerians #bola #bola #bola #event #event #event

Kalau nampak je gambar ni, sudah pasti kami beroperasi sekarang!!! Maghi maghi belako. Hok mana nok join FIFA17 tournament tu buleh berbuat demikian deh. Maghi sini atau WhatApps kami di 0109014596.

Hadiah lumayan nih duk tunggu. Buleh sijil lagi. Buke main main saja. Main buleh bawak ke peringkat tinggi lagi ni.

#soulgamerskotabharu #klatemegatournament #fifa17 #fifa17 #fifa17 #bola#bola #bola

Klate Mega Event PS4 FIFA17

Tournament Fifa17 Kembali lagi di KB..Kali ni tournament terbesar di klate ini diilhamkan oleh Double H station, SoulGamers, IQ Gamerz Studio , Abe Gaming Studio utk mencari bakat2 hok biso2 di kelate utk kita bawa ke peringkat lebih tinggi,bukan saja2 buat..Mohon share deh..!Pendaftaran boleh dibuat direct di kedai2 atau contact no dibawah... Tarikh : 2/9/2017 (Sabtu) 10 pagi
Yuran : Rm15
Jum. : 256 Orang
Peserta
Tempat : Dewan Kenanga Hotel al-ansar (dekat bangunan tabung haji KB)
Contact : Double H 0145448149/0179173793 Abe gaming studio 0145341231 Soulgamer 010-901 4596 iq gamerz studio 013-966 2284

Cara bayaran : online bank in wasap 0145448149..walk in boleh dibuat mana2 kedai.

Format :
1.Kalah mati (timbal balik)
2.Masa 5 minit.Final 7 minit (tiada timbal balik)
3.Speed normal,Legendary
4.Tactikal defending sahaja dibenarkan
5.Handball off,injuries off
6.Team bebas,team sama pon takper..
7.Sijil penyertaan disediakan pihak penganjur. **Hok mana nak rasa pengalaman suasana tournament boleh cpt2 daftar..Jarang di Klate ado ni.Menang kalah suku kira,pengalaman tu penting..Kalu ada pihak nk sponsor makan minum hadiah ko,dipersilakan..Hehehe

#kelantanmegaevent17 #kelate #fifa17 #ps4 #soulgamerskotabharu #doubleH #abegamingstudio #iqgamers #event #tournament #fifa17 #fifa17

When you see this view, you'll know that we are OPEN!!!! COME COME COME!!! Join us here for more exciting and adventurous games.
So many choices that can make you go CRAZYYYY!๐Ÿค“๐Ÿค“๐Ÿค“ See you here at #soulgamerskotabharu
#soulgamerians
#ps4
#PayNPlay
#youguysrock

Assalamualaikum
Maaf kami tidak beroperasi hari ini ๐Ÿ™๐Ÿ™ #close
#sorry
#soulgamerskotabharu

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua.
Sihat ko blako? Maaf deh. Harini kedai tutup tapi buleh nak booking untuk hari esok.
Di sini admin tinggal kan video teaser #granturismo. Coming soon tu... Pahni buleh maghi di #soulgamerskotabharu lah nak try gak.
Jumpa nanti... #playstation4
#life
#gamers

Assalamualaikum! Cak! Cak! Cak!

#opennow #soulgamerskotabharu
Terima kasih sangat pada adik adik yang sanggup tunggu sampai kami buka. Maghi maghi terus ON #gta5online . Sep sep demo takse maghi main jugok ko? Koho ramai koho meriah. Tapi apa apa pun terima kasih sekali lagi sebab #supportsoulgamers
Kalau ada nak book atau nak tanya gapo gapo, buleh whatApps sini deh. 0109014596

#ps4
#life
#gamer
#PayNPlay

Salam zohor semua!
Maghi maghi.. Tengah cuaca redup gini sedap ni duk dalam aircond, main game. Ajak saem ramai-ramai baru tak puah main. Macam adik adik kita ni. Bawa adik maghi main. Hihi

Serendah RM1, semua buleh main. Tak payoh rusim deh ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Hanya di #soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#janganponteng
#majulahesportdeminegara
#weareopen
#youguysrock

Pertarungan yang mendebar kan dalam #injustice2. Siapa la agaknya pemenang ni?
Phew.... ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
----------------------------------------
Kalau tengok gambar je mesti tak best kan? Mesti jealous kan? Rasa kita je nak main kat situ. Ye dak... So, buat pa pikir banyak, yg berdekatan jauh atau dekat, pakat maghi belako la join sep2 ni main. Ramai ramai baru meriah. Tak tahu dimana?

WhatsApp no ni : 0109014596

Kami tunggu.... #supportsoulgamers

#soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#weareopen
#playstation4

Semalam admin termimpi mimpi dapat #ps4gold. Alhamdulillah, tercapai impian admin. Dapat gambar jer ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜œ.. Hihi.

Saja bergurau dengan korang semua. Mana tahu impian jadi kenyataan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Oh ya sebenarnya admin nak bagitahu yang kami dah BUKA!!!!! Boleh la datang pada yang teringin nak main ni. Cuti cuti sekolah dari duk rumah saja saja, boleh la ajak rakan anda ke sini. Tak rugi pun. Berbaloi baloi. Nak main sampai 5 orang satu console pun takda hal. Tempat luas. Selesa. Datang la dulu. Baru tahu ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#weareopen
#playstation4

Kami buka sekarang!! Assalamualaikum. Maghi maghi maghi!!! Bulan poso ni selain melebih kan ibadah, buleh jgk luangkan masa sini. Takdop masalah kalau nak semayang sebab tempat ado. Area kedai juga di kelilingi masjid. Nak g dengar lepah main pun molek. Sleke deh semo.. #soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#janganponteng
#weareopen

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan bagi seluruh umat Islam.
Okay, dekat sini kami nak bagitahu ada perubahan masa sempena bulan puasa yang mulia ini. Kedai kami akan beroperasi :-
Hari : Selasa - Ahad
Waktu : 10 pg - 7 mlm

Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak dari pihak #soulgamerskotabharu. Moga Ramadhan kali ini lebih baik dari sebelum nya!
Boleh la datang beramai ramai sekarang ya! Dengar kata ada promosi sempena cuti sekolah. Kalau nak tahu boleh datang terus ke #soulgamers. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #selamatmenunaikanibadahpuasa
#PayNPlay
#janganponteng
#majulahesportdeminegara

#wwe as starter would be amazing right?! Thank you cust for choosing us #soulgamerskotabharu . . .
Pada yang baru like page atau follow soulgamers ni, terima kasih dan selamat datang kami ucapkan. As usual, kami dah BUKA SEKARANG!!! Bermula serendah RM1, takkan nak lepas kan peluang kot main #playstation4 ni. Tengok jauh jauh kan nanti kempunan pulak๐Ÿ˜๐Ÿ˜. So, let's enjoy here!

#alhamdulillah
#PayNPlay
#janganponteng
#majulahesportdeminegara

Terima kasih atas sokongan pada #soulgamerskotabharu. Harap nya servis kami memuaskan anda ๐Ÿ˜ŠโœŒ Hah, mai mai mai.... Kami buka mcm biasa harini.. Let's enjoy di sini! ๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ #Repost @niczous (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
is playing ๐ŸŽฎ at @soulgamerskotabharu.

'First step is a fundamental part of growing another step. Don't stop and keep moving' - 2017

#soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#weareopen
#playstation4

Kami dah Buka! Kami dah Buka! Kami dah Buka!
Jom ajak geng ramai ramai pakat mai serang #soulgamerskotabharu. Tengok member kita ni, bawak kawan ramai ramai main kat sini. Baru lah fun and exciting. Lepas dah rasa puas study dan jogging kat luar tu, singgah sini jap main e-sport pula.
Harga memang cun melecun! Toksah tunggu lama. Jom datang sini.
Tak jumpa tempat, Whatapps nombor ni, 0109014596. Kita share location. Takdop hal lah ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰โœŒโœŒ #alhamdulillah
#PayNPlay
#youguysrock
#fifa17
#pes17
#ps4

Umur berbeza tapi minat yang sama.

Gamer ni bukan hanya dalam kalangan orang dewasa saja tapi bermula seawal remaja lagi. Jadi, #soulgamerskotabharu boleh menjadi pemangkin anda para gamer sekalian untuk mencungkil bakat dan skill anda semua! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰ Sempena cuti hari wesak ni, PROMO PROMO PROMO!! RM3/jam seorang sepanjang hari ini SAHAJA!! TAK ADA HAD UMUR ๐Ÿ˜Š

Jadi datang lah beramai ramai. Untuk sebarang pertanyaan atau booking, boleh berhubung di 0109014596.
Kami buka pukul 12 tgh hari ini!

#RM3
#PayNPlay
#youguysrock

Enam sekawan sedang berentap dalam #fifa17. Sama sama kita nanti kan siapa juara?! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ================
Dengan serendah ๐ŸŽฎRM1/ ๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ RM2 untuk 1 game (fifa17 @ pes17), anda pun boleh rasai #ps4 seperti adik adik ni.
Nak datang tapi tak tahu di mana? Kami beralamat di Chabang 4 Guchil Bayam. Berdekatan dgn #rimbunspa dan #bigbitescafe.
Jumpa anda di sini. Dan ya, kedai kami tutup pukul 11 malam. ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ #soulgamerskotabharu
#PayNPlay

Assalamualaikum dan salam Asar!
Ya, kami dah BUKA! Jom serbu #soulgamerskotabharu.
Beribu ribu #terimakasih pada adik abang yang setia datang ke SoulGamers. Kami sangat berbesar hati dan harapnya servis kami memuaskan hati anda.
3 JAM, RM10????? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Nak tahu selanjutnya boleh berhubung di 0109014596. Gerenti, puah hati!
#supportsoulgamers
#weareopen
#playstationisfun
#PayNPlay

Assalamualaikum! Let's lepaking with us today!
Open NOW until 6 PM only!
New promotion. New price. Never going to regret it.
Any requests WhatsApp here, 0109014596.
See you here at #soulgamerskotabharu
#playstationisfun
#ps4
#PayNPlay
#youguysrock
#fifa17
#pes17

Semangat nih tunggu belum sempat kami buka lagi. Maaf atas kesulitan ya ๐Ÿ™๐Ÿ™ Terima kasih kerana menyokong #soulgamerskotabharu ========================
Mulai minggu ini, kami akan bermula dengan harga baru yang lebih berpatutan!

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk merasai sendiri permainan Playstation 4 ini.
#fifa17
#janganponteng
#PayNPlay

Update dari PES17 Tournament di Morak, Tumpat.
Permainan yang sangat sengit setakat ini. Siapa kah bakal juara? Kita nantikan hanya di #soulgamerskotabharu
#pes17tournament
#supportpes

'Turn your passion into occupation' - soulgamers, 2017.

Every smile when winning and enjoying the moment is what #soulgamerskotabharu focused about!
Bring out your skill and challenge your team mate where who knows one day, you will be the next gamer playing in big arena.

Dare to dream big!
#PayNPlay
#janganponteng
#majulahesportdeminegara
#youneverknowifyounevertry

Terima kasih kerana #supportsoulgamers!
Petang ini kita full house ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Dengan cuaca panas macam ni, memang sesuai nak lepak dengan member di sini. Berhawa dingin dan selesa untuk bermain #playstation4.
Pada yang ingin datang, jangan risau. Pasti ada slot baru menanti anda. Jadi, book atau whatapps di 0109014596 untuk sebarang pertanyaan.
#soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#youguysrock

Ceria sungguh pelanggan terawal kami hari ini. Satu geng ni datang main #fifa17 . Antara game paling favourite di #soulgamerskotabharu.
Takkan gamers nak tengok je? Taknak ajak kawan lepak sini? Selesa dan berhawa dingin lagi!
WhatsApp untuk sebarang pertanyaan atau booking di nombor 0109014596. .
Jumpa anda di sini!
#soulgamers
#PayNPlay
#supportsoulgamers
#janganponteng
#weareopen

Who is ready to fight?! - #streetfighter ====+======+====== Assalamualaikum dan Selamat Pagi pada warga #soulgamerskotabharu!
Haaah.. Loni, kami nak ngoyat sikit deh. Sebab kelmarin cuti dah so harini sero nak buka kedai awal dari skalo. Pukul 10.30 harini kito buko sapa pukul 11 male.
Hok mana free pagi ni, buleh sangat la singgah. Pagi pagi cergas sikit! Ajak gu lawe lah kito bual bicara sini. Jadi tunggu gapo lagi..... #PayNPlay
#supportsoulgamers
#janganponteng
#weareopen
#playstationisfun

Assalamualaikum dan salam zohor warga #soulgamerskotabharu!!!!!!! .
Kami BUKA SEKARANG! .
Jom! Dengan harga bermula serendah RM1, boleh main game yang anda suka. .
Tak tahu tempat di mana? Whatapps Haikal, 0109014596 untuk location kami. .
Segalanya bermula di #soulgamers! ๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ .
#playstationisfun
#PayNPlay

Mari meriah kan #soulgamers bersama sama rakan dan kenalan.
Antara games yang di dapati di #soulgamerskotabharu. Apa tunggu lagi?
WhatsApp di nombor 0109014596 untuk tempahan sekarang ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Š #alhamdulillah
#PayNPlay
#supportsoulgamers
#janganponteng
#playstationisfun
#weareopen

Focus sungguh main bola gu kito! #pes17 .............. Kalau nak main mace gini, di #soulgamerskotabharu ada sedia kan service ni. Boleh main start dengan package #RM1, 'starter pack' pada adik adik atau abang abang hok minat dengan #playstation4
Tunggu gapo lagi gak!
#share atau #repost status ini untuk ajak lagi saem saem singgah sini. Tak rugi pun!
#soulgamers
#PayNPlay
#supportsoulgamers
#janganponteng
#playstationisfun
#majulahesportdeminegara

Mampu kah KELANTAN melakukan KEJUTAN sekali lagi?? Mari kita nanti kan. . ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ Dah tok ke oghe #kotabharu, #tumpat, #bachok nga sekitar hok dekat tu, tengok sajo dop? Maghi la pelepah angin di #soulgamerskotabharu main nga gu lawe #pes17 ko #FIFA17? .
Buleh pilih.. Panah panah lagi belako!!
.

Gomo kelate gomo kita buwi trek ni! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
#supportsoulgamers
#janganponteng
#playstationisfun
#majulahesportdeminegara
#rm4je
#Repost @bebolasepak with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Pada 4/11/2013 perlawanan suku akhir kedua Piala Malaysia menyaksikan Kelantan menang bergaya ke atas Johor DT. Pada suku akhir pertama kelantan kalah 4-2 di Larkin dan suku akhir kedua Kelantan menang 6-1 di stadium Kota Baru menjadikan agg 8-5
.
Untuk perlawanan malam esok, siapa yang bakal juara? Tu semua tak penting, Apa yang penting jangan disebabkan kaum... eh silap kaum sama lahh.... Jangan disebabkan perbezaan negeri dan kelab kita bermusuh antara satu sama lain di dalam sebuah negara yang kecil ini, Tunjukkan semangat kesukanan anda !!!!
#Johor #johordt #luaskankuasamu #kelantan #trw #theredwarriors
_______________________________
Ikuti kami di Insta, Fb & Twiter
#BeโšฝSepak ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

That moment when you think you can be #faizsubri to score that wonderful goal but then.... REALITY HIT HARD!! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #FIFA17
Well, at least we try. Haha!
So, pada you guys yang sangat minat bola ni, apa kata turun ke #soulgamerskotabharu untuk asah lagi skill or challenge your own friends to gain more experience ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. Head here now! Only at #soulgamers
#PayNPlay
#supportsoulgamers
#weareopen
#playstationisfun
#ps4

Drive like a pro with #needforspeed! . . .
Also available here at #soulgamerskotabharu ๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ Siapa yang minat tu, boleh la datang cuba. Harga berbaloi. . . .
Siapa kata promosi dah tamat? Belum lagi. Grab while it last!
#soulgamers
#PayNPlay
#supportsoulgamers
#janganponteng
#playstationisfun
#majulahesportdeminegara

What games are you going to play now? ๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ
#ghostreconwildlands
#battlefield1
#ufc2
#gta5
Or... #pes17
#FIFA17
You can find it here at #soulgamerskotabharu!
Come here now so we can assist you with our services ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Serendah RM4 je

#soulgamers
#PayNPlay
#supportsoulgamers
#janganponteng
#playstationisfun

WE ARE OPEN NOW!
COME! LET'S JOIN US TO EXPERIENCE #PS4
U NEVER GONNA HATE IT!!!!! #pes15
#pes16
#pes17
#soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#janganponteng

We OPEN NOW!!!!!! MARILAH BERAMAI RAMAI memeriahkan #soulgamerskotabharu
PERCUMA SATU JAM PERCUMA UNTUK ONLINE BOOKING!! #PayNPlay
#janganponteng
#majulahesportdeminegara
#supportsoulgamers

#comingsoon

The attack of #soulgamerskotabharu
See you there!

Test test. Kali ni #battlefield1
Apa macam? Okay tak graphic dia?
Sound check okay?
Kalau korang suka, boleh join kami di #soulgamerskotabharu!! Lagi beberapa hari nak launch opening kedai

So.. Stay tuned!
#soulgamers
#janganponteng
#inibarangbaik

Testing testing!
Ting ting ting!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #inibarangbaik
#ps4
#soulgamerskotabharu
#PayNPlay
#janganponteng

Most Popular Instagram Hashtags