[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sotong

148359 posts

TOP POSTS

_
قسما بالله هالمشهد عورني ونشفو دموعي من البكي مع ناسلي ..😢😢😢.يااخي ابدعوووو بمعنى الكلمه .👏.من اكثر المشاهد الي اقنعتني فيها الصراحة قطعت قلبي 💔💔 لدرجة اني حطيت امير عجنب بهالمشهد مااعرف ليه مااتعاطفت معو كثير .. !!مع اني كنت مفكرة انو راح يكون اصعب مشهد بالنسبالي ..يمكن لانو عمللو نهاية بايخة ماتليق بمقامو 👎..اكيد بورجو عملتها قصدا عشان تخلي الناس تتعاطف مع النيهكام ..وفعلا نجحت بهالشي ✋
. .
.
.
. . .. . . . #karasevda #kaanurgancioglu #hazalfilizkucukkose #Zeymir #emirkozcuoğlu #zeynepsoydere #burakozcivit #neslihanatagul #ruya
#حب_اعمى #زيمير
@hazalfilizkucukkose
@kaanurgancioglu
@hilalsaral
#소통 #sotong#소통해요#대학생
#소통스타그램 #소통합시다#소통환영 #데일리#데일리룩 #맞팔해요 #선팔하면맞팔
#맞팔환영 #선팔좋아요 #맞팔좋아요 #좋아요
#인친 #인친좋아요 #댓글#댓글좋아요👍🏻

Hi ouls... Jom kita masak #sotong Sambal Ijo Mamamia untuk berbuka puasa.. Dah pening nak masak apa untuk family kan?
Try la uols... Hebat Bukan?
#foodhunter #food #love #cookingwithlove #rezekiallah #syukurselalu #bukapuasa #recepies #squid

MOST RECENT

@empayar.teratai.laut
@empayar.teratai.laut
@empayar.teratai.laut
@empayar.teratai.laut
@empayar.teratai.laut
@empayar.teratai.laut
@empayar.teratai.laut - bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm 🎙🎙🎙📣📣📣📣📣📣
Pado semuo pelanggan kami, hok mano xdea beli lauk tadi jange risau‼️‼️Kami buka kedai lagi esk dan lusa untuk makluman semuo,esok kedai buka separuh hari jah start pukol 8pg-12 tgh jah dan sabtu kami jual sapa habis bare‼️‼️‼️... Hok paling penting esk jumaat hari molek ‼️promosi buat pahala di hujung bulan ramadhan 2017‼️‼️‼️ Sotong 🦑 M Jarum harga biasa RM15 ⤵️ RM13

Sotong 🦑 M ketupat harga biasa RM16 ⤵️ RM15

Sotong 🦑 L harga biasa RM24 ⤵️ RM22

Sotong XXL harga biasa RM35 ⤵️ RM28

hanya esok sahaja ‼️‼️‼️ dan pelbagai jenis hasil laut segar dan muroh ada di kedai Pasar Segar Nelayan Geting kami,ramai3 pakat serbu deh ‼️‼️
#empayarteratailaut #pasarsegarnelayan #persatuannelayantumpat #perikananlautdalam #nelayan #nelayanpantai #ikanmurah #ikansegar #ikanrakyat #ikan #sotong #freshcrab #fisherman #freshfish #freshsquid #freshprawns #freshseafood #seafood #sohoweh #geting #pengkalankubor #tumpat #kotabharu #kelantan - #kotabharu #kelate

Last day masak. Dari sekolah lagi kepingin nak makan sotong. Makbul akhirnya.

#iftar
#puasa
#sotong
#octopus

kalau tadi kita share pic sambal sotong, ini pula kerabu sotong,, memang sotong je menu buka puasa kita ini hari😄 nk clear kan stock lah katakan jadi masak ape yg ade jelah,, jom kita share skit resepi kerabu sotong yg sngt mudah ni.. ➡️ didihkan air, masukan sotong, jgn terlalu lama ye masak sotong ni, angkat n tapiskan, bawang merah, serai, cilipadi, tomoto daun ketumbar, smua dihiris halus, gaulkan dan masukan smua bahan hirisan tadi bersama sotong yg direbus tadi, masukan juga sdkit garam, sdkit sos ikan, perahkan limau nipis, dan gula nisan,, kalau x de pun x pe guna gula pasir pun bole je.. ok siap dah,, kalau nak tmbah daun ketumbar pun bole aje,, mcam dlm pic kita tu😄 sbab kita suka daun ketumbar tu,,kerabu ni akan rasa masam manis dan pedas ye,,ok selamat mencuba smua😍

#kerabusotong #sayamasak #masakan #bukapuasa #healthyfood #salad #sotong #picporn #cuttlefish #cuttlefishsalad #ikea #picoftheday #bukapuasa

막찍어도예쁜📸
#나는오사카여행중 #행복해

bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm 🎙🎙🎙📣📣📣📣📣📣
Pado semuo pelanggan kami, hok mano xdea beli lauk tadi jange risau‼️‼️Kami buka kedai lagi esk dan lusa untuk makluman semuo,esok kedai buka separuh hari jah start pukol 8pg-12 tgh jah dan sabtu kami jual sapa habis bare‼️‼️‼️... Hok paling penting esk jumaat hari molek ‼️promosi buat pahala di hujung bulan ramadhan 2017‼️‼️‼️ Sotong 🦑 M Jarum harga biasa RM15 ⤵️ RM13

Sotong 🦑 M ketupat harga biasa RM16 ⤵️ RM15

Sotong 🦑 L harga biasa RM24 ⤵️ RM22

Sotong XXL harga biasa RM35 ⤵️ RM28

hanya esok sahaja ‼️‼️‼️ dan pelbagai jenis hasil laut segar dan muroh ada di kedai Pasar Segar Nelayan Geting kami,ramai3 pakat serbu deh ‼️‼️
#empayarteratailaut #pasarsegarnelayan #persatuannelayantumpat #perikananlautdalam #nelayan #nelayanpantai #ikanmurah #ikansegar #ikanrakyat #ikan #sotong #freshcrab #fisherman #freshfish #freshsquid #freshprawns #freshseafood #seafood #sohoweh #geting #pengkalankubor #tumpat #kotabharu #kelantan

맛 좋았던 스테이끼😛

수영 또 하구 싶당
첨벙첨벙💙

Most Popular Instagram Hashtags