#sorrygeng

319 posts

TOP POSTS

Saya single tau ni cuma bodyguards ja πŸ˜‚ #sorrygeng

Okay, baru2 ini. Malaysia tlh digemparkan dgn isu hangat ye dimana perkara ini hot lg kaw kaw panasnya di media sosial iaitu dgn kedatangan 'killer clown' yg muncul di bukit jalil ye. Prkara ini sgt serius utk rkyat kita dan mengakibatkn rmai marhaen kita tkut utk brsnm cnthnya di wktu mlm. Walaubgaimanapun, team kami πŸ‘‰Geli2πŸ‘ˆ tlh mmbuat penyiasatan dan pemburuan ke ats badut2 ini ye. Sblum ini, kami tlh mnghntr report kpd pihak jibs ttp x dilayannya.
Jd, kamu boleh melihat video yg kami paparkan ye utk anda smpena 'Friday NightπŸ’¦'. Terima kasih kpd crew2 yg mmbntu ye @t3nang @keyyymeyyy @mardz._
Creds by : @pkrie_iki
And terima kasih ye kpd wartawan yg cumillls kami ini ye yg berpenat lelah ye utk mmbuat ucapan ini wlaupun byk rintangan yg dihadapinya. Ttpi , dia seorang yg kental wlaupun fizikal x mengizinkan ye. Tq @irfancy__
#sorrygeng #tgif

Brotherhood win ever #semuammgterbaik#sorrygeng

Ni je mampu nak photoshoot . Soo boringgg . Temerloh tak banyak pilihan aaaaaa tempat . #sorrygeng

Happy Birthday to My Beloved October Angels!

Dr Nurina @ hkl
Dr Myraziz and lil Angel of aunty tma's @ hosp Melaka

Hours and distance apart.
We're like,
As sweet as
Cranberries,
As plum as
Strawberries
And
As adorable as
BABIESSS!
Ahaha.. Missing u Angels!
May we endure these 2 years and still stay sane with His Love and Rahmah insha Allah. β™‘
Wedding Mabruk to Dr @farahfhr for her wedding to beloved sweetheart!
May u'll be blessed with lil lovebuds, eternal Mahabbah, Rahmah and Mawaddah iAllah β™‘

#sorrygeng!thisistheOnlyPixIHaveofUs.

kawan kawan yg ada dalam kenangan di alam persekolahan 😊
#skuadg #spm #goodluck #99 #sorrygeng
yg lain tk tag sbb tak cukup

Sri Megat...
ok lha tu suku akhir...πŸ˜…πŸ˜…
#SriMegat #futsal #sorrygeng

| sch a busybody entering their pics #sorrygeng #patikmintaampun πŸ™

MOST RECENT

Assalammualaikum,morning😘
Kita merancang Allah y menentukan,
Mungkin ada hikmah disebaliknya😊
#tripcancel πŸ˜…
#sorrygeng

Jgn lupa apply ARGAN OIL 😘
#arganoilbyjannanick

Yang hidung tinggi pon mengaku "humble"... acane tu? πŸ˜“
#poyo
#sorrygeng

selamat hari guru 😜
#sorrygeng

Bile punye picture lh ni πŸ˜‚πŸ˜‚asyik lupe je Nk post 😱
#sorrygeng
#sapetu

| sch a busybody entering their pics #sorrygeng #patikmintaampun πŸ™

Belum sampai masa lg utk aku tgglkn dunia 2 roda ni...sebab memang minat aku,bkannya ikot trend..tidur bukan brmakna aku cuci tgn,cma aku utamakan mana yg perlu diutamakan...
#SorryGeng #TaonBz #TahanStepDulu #XkanPadam #ThrowbackRXZ #EnergyInduction #Rompong #KRKG #SSTG

.
Merantaulah dengan penuh keyakinan. Nescaya kau akan menemui lima perkara iaitu Ilmu Pengetahuan, Adab, Pendapatan, Menghilangkan Kesedihan, serta MENGAGUNGKAN JIWA (Persahabatan).
-Imam AsySyafie-
.
.
.
.
.
.
.
Bagaimana sahabat-sahabat saya yang masih merantau?
Lima tahun setengah merantau di bumi Kent,
Dan di alam pekerjaaan masih berpergian di negeri orang.
Memulakan suasana yang baru.
Moga baik-baik sahaja kalian hendaknya.
.
.
Kalian,
Tengok langit di atas kita,
Masih cerah. 🌞
.
.
Wallahualam.

#SorryGeng
#AkuSudahPulangKeKampung
#MogaKalianJugaDapatPulangKeKampungSemula
#AyerHitam_Kedah
#Sik_Kedah
#Bachok_Kelantan
#NAR_LHR_NAH_SP
#AllAboutEducation .
.
.
.
.
.
.
.
Gambar Hiasan
Fotografi: @inanazrii_

These both are like 2 ice cubes cus theyre my penyejuk hati.... #sorrygeng #thismanhaslostit #rogernout

Most Popular Instagram Hashtags