#songjoongki

16 posts

TOP POSTS

Who??? 😂😂😂 #japan #unclewithnephew #familytrip

omg Im laughing so hard this part! 😂
-
Tag Your Friends ❤️

Cherish every moment we have together 😚 The bliss of shipping lays on the journey while heading to our destination ❤ Respect their privacy and choice, there will be a gift for those who are patient 🌸
And chingu ah, have you updated the dating confirmation of Sung Kyung and Joo Hyuk? I'm so happy to read it since yesterday as they are my second favorite couple (yeah the very first priority is always SongSong 🌻) as they have some similar colors with our lovebirds and their happy vibe when being together is undeniable ☺️ And you can see that Dispatch did awesome job again to release their dating photos even prior to their agencies' confirmation 😂 So it's all about timing, to young people it's dating confirmation, to our couple it will be wedding confirmation one day, wait for it 😚

Photo credit to the owner.

#songhyekyo #songhuiqiao #songjoongki #songsongcouple #songsong #kikyo #kikyocouple #descendantsofthesun #dots #kangmoyeon #yooshijin #beautyandbigboss #thankful #thankyou #positive #positivevibe #loveisallaround #sscptogetheragain #songsongisreal

I am waiting your promise to take one step closer🌹

Song song couple looked so shy when the mc asked about blood type and joongki favorite scene 😍😍😍 and look Lee kwangso face was so funny 😂😂😂 maybe he known something 😅😅😅 and I love bts and jojunsuk face 😚😚 they looked like song song shipper 😂😂😂 #songhyekyo #songjoongki #songsongcouple

anyeoong sebelum tidur mau flashback sama beberapa sweetmoment nya kikyo dulu ah.

mian ost nya lagu ini, bukan karna drama nya karna gue pun gapernah nonton drama" jongki sebelumnya apalagi yang ini cuma satu episode langsung bosen garagara cewenya gaseru alias jelek banget wakakak
makanya males.

ini cuma karna menghargai banget karyanya bigbosseeuu dan emang suka suaranya bigbosseeuu , satu lagi gue pun sebelum tau artinya denger lagu ini kaya miris banget , pas tau artinya makin sakit rasanya hati dengerin ini haha

apalagi dibagian yang kaya gini:
-aku benarbenar seperti orang gila,aku benarbenar hancur
-hari ini pun aku kembali merindukanmu.
-jika dilahirkan kembali, jika dilahirkan sekali lagi , tetap dirimu.

maaaakkkkk langsung rindu berkepanjangan sama almarhum valdio😂😂 dan sampe mikir, wah bigboss kalo ditolak beauty atau di tinggalin atau semacam nya lah denger lagu ini bisa bisa gila beneran lagi wakakak
bercanda ya bigboss mianhaeo💋

kan mau jadi good father and nice husband buat beauty ya 😍 uhukuhuk✌✌ saranghaeo kikyocouple💋

Satu lagi yah lagu ini dicipatin bukan buat si mck alias sikil ceker ayam loh ya kan jk sendiri yang bilang di interview nya 👌
#SongJoongKi #songhyekyo #songsongcouple #hallyustar #descendantsofthesun #koreandrama #actrees #baeksangartsawards2016 #sweetmoment

MOST RECENT

Goodevening everyone😙😚👋👋here's a video.. About our BigBoss Song joong Ki's "IDEAL GIRL" 😍 of course! We all know who she is😉❤ #bigbossandbeauty
#Songhyekyo #Songjoongki #songsongcouple #kikyocouple

#Repost @fashionyk
・・・
W Korea Cover Story 📸

빛과 바람이 공감각적으로 느껴져 참 좋았던 컷들 ✨ (책에선 머리 흩날리는 컷도 볼 수 있어요 🌬)
#thankstoall 💌

photographer @hwangsangjune
visual specialist @loveunsue
hair stylist @hyonjin82
makeup artist @mi_yeon_chun
producer @sashajpark @crystalsang
local producer @iamqueensblvd
videographer @jasonsongfilms @realsungwook
@wkorea @louisvuitton
#wkorea #May #Issue #Cover #editorial #SongJoongKi #송중기

The way he blinks......#cutie😍 #handsomeboyever #songjoongki @songjoongkionly love u😘😍😘😙😍😙😘😙😘

❤️😉 Credit as pic📸
















#songjoongki #bestkoreanactor #songsongcouple #songjoongkifans #descendantsofthesun #太阳的后裔 #宋仲基

❤️😉 Credit as pic📸
















#songjoongki #bestkoreanactor #songsongcouple #songjoongkifans #descendantsofthesun #太阳的后裔 #宋仲基

I just love to keep SJK things 🍃❤️
❤️😉 Credit as pic📸
















#songjoongki #bestkoreanactor #songsongcouple #songjoongkifans #descendantsofthesun #太阳的后裔 #宋仲基

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags