#sonaone

5430 posts

TOP POSTS

TerBAEK!!! "Chentaku" by @zizanrazak869 dan @itssonaone dah release beb diorang punya lirik video. Jom layan sekarang kat http://bit.ly/2qxWDFf
.
.
#chentaku #zizanrazak #sonaone #rocketfuelent @rocketfuelent

Nie baru betul merenung ke luar jendela!!
#ApaKhabar
#Sonaone
#BroXsombong
#salute

Ada yg tanya whether ada music video kan? Here you go,
inilah teaser untuk lyric video kita.
jgn lupa esok "Chentaku" akan keluar disegala platform digital juga seperti
Spotify, Apple Music, Yonder, JOOX dan KKBOX 19 pada hari esok!
#chentaku #zizanrazak #sonaone #rocketfuelent
@itssonaone @rocketfuelent

Need to repost this one.. Sbb dah lama x dpt tgk abg perform live kannn.. So i present to u ZIZAN RAZAK ft SONAONE with CHENTAKU... repost from igs @itssonaone @zizanrazak869 #chentaku #zizanrazak #sonaone

#REPOST : @zizanrazak869
Alhamdulillah 
Akhirnya "Chentaku" dah release di semua platform digital.

Worait, Saya tengah layan music video yg full kat youtube ni
kalau nak layan official lirik video kita, link kt bio ok?
Enjoy!!
#chentaku #zizanrazak #sonaone #rocketfuelent
@itssonaone @rocketfuelent

Guess who is He..😍😉
Artis yg sangat friendly..Tak sombong..
hensom lagi tu..😂 #SonaOne is here...

Ya ampunn x blh move on lh dgn lagu #Chentaku ni hahah ramai yg kata lagu ni comel, chill2 je and blh buat korang tersenyum sorang2 @zizanrazak869 @itssonaone .
-
okey kepada korang yg belum tgk Official MV for lirik lagu ni blh tgk kat youtube skrg eh 😎 .
-
Link video : ( https://youtu.be/Kj_HvSBZzsE ) #ZizanRazak #SonaOne .
-
Dann jgn lupa undi lagu ni di carta Prebiu Era fm, Link for vote in my bio . Tq 😊

Merenung ke luar jendela bayu pagi meniup lembut
Lihat bintang di angkasa purnama menerangi gelapku, Dan bila fajar menjelma Itu permulaan hari baru,dunia gamat bunyinya sunyiku hanya tuhan tahu dalam perjalanan banyak persimpangan dimana kita betukar arah kau lurus ke kiri ku tegak ke kanan dimana kita tersilap langkah #SonaOne

MOST RECENT

#Repost @buro247malaysia (@get_repost)
・・・
It'S tonight!!!! #BuroTurnsTwo and these cool kids are ready to party with us. Check out our exclusive back-to-school inspired shoot, now on buro247.my
#buro247my #coachmy @coach

Photographer : @chuanlooi
Styling : @eenyminny @shneeps
Makeup : @catyongfolio @catyongmeow
Hairstylist : @codychua
#makeup #makeupartist #makeupbycatyong #makeupartistmalaysia #buro247my #buromalaysia247 #buromalaysia #defam #hunnymadu #dj #joeflizzow #sonaone

Need to repost this one.. Sbb dah lama x dpt tgk abg perform live kannn.. So i present to u ZIZAN RAZAK ft SONAONE with CHENTAKU... repost from igs @itssonaone @zizanrazak869 #chentaku #zizanrazak #sonaone

Ehemmm tgk tu lirik video CHENTAKU dah mcapai 1 M views... Maybe it is time for music video?? @rocketfuelent @zizanrazak869 @itssonaone #zizanrazak #sonaone #chentaku

"SONEONE - FIREFLY (COVER by @licorighthere)".
.
Ini ceritanya gue lagi deket sama someone, tapi doi nya agak seret nih buat hangout, kayaknya sih doi butuh kepastian. Yaudah lah ya gue cover ini aja. Kali aja doi suka. #iseng.
.
@itssonaone.
.
I wanna be yours tonight
Take me home tonight
I know you wanna
I - I know
There ain't no other girl in the world
All I see is You
All I see is You, You
Girl you are my firefly
You're the only one I see in the dark
Won't you light my fire tonight
You're the only one I need in my heart
Girl you are my Fire
Girl you are my Fire.
#music#malaysia#sonaone#firefly#indonesia#cover#love#rnb#hiphop#rapper#singer#artis#eastjava

Ayat pendek tapi padu..and penuh tersirat.. #IniNegarakitaSemua
#PahamSendiriHehe
#NEGARAKU

Steady #SonaOne

Apooooo ni banggg @zizanrazak869 ... Smlm dtg studio era awal sehariii, arini langsung x muncul2 plakkkk.. Kan dah tkena dgn @itssonaone ,hahaaaa.. Memang patut pun sian Sona dtg sorg2.. Tp best la pasni ari2 kami blh dgr abg kat eraaaa, good job team JOHARA & Sonaone... #zizanrazak #sonaone #chentaku

PERINGATAN!!! PERINGATAN!!! Esok Zizan n Sonaone di JOHARA pg era ok.. Bgn awal jgn lupa ON RADIO ERA, kita dgr celoteh diorg, mesti ada kisah2 menarik disebalik lagu CHENTAKU kannn..
Repost/caption @era_fm @zizanrazak869 @itssonaone #zizanrazak #sonaone #chentaku

Merenung ke luar jendela bayu pagi meniup lembut
Lihat bintang di angkasa purnama menerangi gelapku, Dan bila fajar menjelma Itu permulaan hari baru,dunia gamat bunyinya sunyiku hanya tuhan tahu dalam perjalanan banyak persimpangan dimana kita betukar arah kau lurus ke kiri ku tegak ke kanan dimana kita tersilap langkah #SonaOne

Nmpaknya thn ni kita beruntung sbb byk projek abg zizan kluar.. Kita kena aktifkan diri tlg promo apa yg patuttt.. Blm lg lepas demam en Dani nmpaknya kena start demam Abg Long Fadil plak.. Walaupun baru trailer x lama lg OST akan menyusul, dan sterusnya tygn perdana sblm officially release in cinema on 24 August 2017.. So kita blh mula spread the words now.. Utk CHENTAKU, jgn lupa undi di era.fm (blh refer di bio @itszr_ ) kedudukan smkn naik dah tangga 12 skrg.. Esok abg & Sonaone akan bsama Johara pagi utk promo, so jgn lupa bgn awal ok.. Manatau pasni abg msk pcalonan Muzik2 plak kannn, hehee.. Oohhh tp jgn lupa en Dani, still need our support utk kisah selanjutnya bsama Julaaa.. Lets go guyss #kamixbisingtpkamiada #jomsupport
#abanglongfadil2 #skopproduction #astroshaw #chentaku #sonaone #julajulibintangputuscinta #zizanrazak #mirafilzah

Cause I think I really like you
Don't worry bout them other girls around me
Cause you're the only one I see
Girl you are my firefly
You're the only one I see in the dark
Won't you light my fire tonight ?
You're the only one I need in my heart
Girl you are my Fire
Girl you are my Fire

#sonaone
#firefly

Most Popular Instagram Hashtags