#sonaone

5485 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah
Akhirnya "Chentaku" dah release di semua platform digital.

Worait, Saya tengah layan music video yg full kat youtube ni
kalau nak layan official lirik video kita, link kt bio ok?
Enjoy!!
#chentaku #zizanrazak #sonaone #rocketfuelent
@itssonaone @rocketfuelent

#REPOST : @zizanrazak869
Alhamdulillah 
Akhirnya "Chentaku" dah release di semua platform digital.

Worait, Saya tengah layan music video yg full kat youtube ni
kalau nak layan official lirik video kita, link kt bio ok?
Enjoy!!
#chentaku #zizanrazak #sonaone #rocketfuelent
@itssonaone @rocketfuelent

Ya ampunn x blh move on lh dgn lagu #Chentaku ni hahah ramai yg kata lagu ni comel, chill2 je and blh buat korang tersenyum sorang2 @zizanrazak869 @itssonaone .
-
okey kepada korang yg belum tgk Official MV for lirik lagu ni blh tgk kat youtube skrg eh 😎 .
-
Link video : ( https://youtu.be/Kj_HvSBZzsE ) #ZizanRazak #SonaOne .
-
Dann jgn lupa undi lagu ni di carta Prebiu Era fm, Link for vote in my bio . Tq 😊

MALAY song mashup of Rockabye? Terimalah mashup 9 lagu popular Melayu yang Reshma mashup dengan Rockabye! Link penuh kat bio! Harap k'orang suka! Senarai lagu terlibat... 1) HANG PI MANA- Khalifah
2) SETIA- Elizabeth Tan ft Faizal Tahir
3) SEGALANYA- Haqiem Rusli
4) NAKAL NAKAL NAKAL- Ayda Jebat
5) HAVOC- Joe Flizzow ft Altimet and Sonaone
6) SEJATI- Faizal Tahir
7) SUDAH KU TAHU- Projector Band
8) NEGARAKU- Joe Flizzow, Altimet, Sonaone and Faizal Tahir
9) DEMI CINTA- Ezad Lazim. #hangpimana #khalifah @khalifah_band_official #setia #faizaltahir @faizal_tahir #elizabethtan @elizabethtsm #segalanya #haqiemrusli @haqiemrusli98_ #nakalnakalnakal #aydajebat @aydajebat #havoc #joeflizzow @flizzow #altimet @altimet #sonaone @itssonaone #sejati #sudahkutahu #projectorband @projectorbandofficial #negaraku #demicinta #ezadlazim @ezadlazim #rockabye #cleanbandit @cleanbandit #seanpaul @seanpauls2dp #annemarie @annemarieiam #malaysia @era_fm #smule #smulemalaysia

Janji You kasi I pegang,
HATI YOU,
Jangan pikir bukan-bukan,
Kerana I lelaki yg sopan,
Kalau You nakal nanti I rotan.
Dia cintaku tetapi hanya dari jauh,
Dia cintaku tetapi ku memandangnya dari jauh.

#CaptionLirikLagu😜
#Zizan #Sonaone #Chentaku

Kan gua dah cakap gua Memang h.a.v.o.c!! @itssonaone 😘😘
#sonaone #joeflizzow #graduanaspire

TerBAEK!!! "Chentaku" by @zizanrazak869 dan @itssonaone dah release beb diorang punya lirik video. Jom layan sekarang kat http://bit.ly/2qxWDFf
.
.
#chentaku #zizanrazak #sonaone #rocketfuelent @rocketfuelent

Wefie with Sonaone before the concert at @graduan event 2017 #graduanaspire #sonaone #eventphotographer

MOST RECENT

Janji You kasi I pegang,
HATI YOU,
Jangan pikir bukan-bukan,
Kerana I lelaki yg sopan,
Kalau You nakal nanti I rotan.
Dia cintaku tetapi hanya dari jauh,
Dia cintaku tetapi ku memandangnya dari jauh.

#CaptionLirikLagu😜
#Zizan #Sonaone #Chentaku

MALAY song mashup of Rockabye? Terimalah mashup 9 lagu popular Melayu yang Reshma mashup dengan Rockabye! Link penuh kat bio! Harap k'orang suka! Senarai lagu terlibat... 1) HANG PI MANA- Khalifah
2) SETIA- Elizabeth Tan ft Faizal Tahir
3) SEGALANYA- Haqiem Rusli
4) NAKAL NAKAL NAKAL- Ayda Jebat
5) HAVOC- Joe Flizzow ft Altimet and Sonaone
6) SEJATI- Faizal Tahir
7) SUDAH KU TAHU- Projector Band
8) NEGARAKU- Joe Flizzow, Altimet, Sonaone and Faizal Tahir
9) DEMI CINTA- Ezad Lazim. #hangpimana #khalifah @khalifah_band_official #setia #faizaltahir @faizal_tahir #elizabethtan @elizabethtsm #segalanya #haqiemrusli @haqiemrusli98_ #nakalnakalnakal #aydajebat @aydajebat #havoc #joeflizzow @flizzow #altimet @altimet #sonaone @itssonaone #sejati #sudahkutahu #projectorband @projectorbandofficial #negaraku #demicinta #ezadlazim @ezadlazim #rockabye #cleanbandit @cleanbandit #seanpaul @seanpauls2dp #annemarie @annemarieiam #malaysia @era_fm #smule #smulemalaysia

Dengar lagu Chentaku ni sengih je manjang. Banyak positive feedback kita tengok kat twitter! So sape yang belum dengar , boleh jugak layan kat Apple Music tau! 💚

#Repost @zizanrazak869 with @repostapp
・・・
Ceriakan hari anda dengan latest track saya "Chentaku" featuring @itssonaone on Apple Music! 👉🏻 http://wmm.lnk.to/chentaku

#chentaku #zizanrazak #sonaone #applemusic #thankyouapplemusic #rocketfuelent @rocketfuelent

Ceriakan hari anda dengan latest track @zizanrazak869 "Chentaku" featuring @itssonaone on Apple Music! 👉🏻 http://wmm.lnk.to/chentaku

#chentaku #azizan #sonaone #applemusic #thankyouapplemusic #rocketfuelent

#Repost @zizanrazak869 (@get_repost)
・・・
Ceriakan hari anda dengan latest track saya "Chentaku" featuring @itssonaone on Apple Music! 👉🏻 http://wmm.lnk.to/chentaku

#chentaku #zizanrazak #sonaone #applemusic #thankyouapplemusic

Eh, oh? Been long time. Jangan kejut harimau tidooooo.. #sonaone#joeflizzow#evo#playlist

Ceriakan hari anda dengan latest track saya "Chentaku" featuring @itssonaone on Apple Music! 👉🏻 http://wmm.lnk.to/chentaku

#chentaku #zizanrazak #sonaone #applemusic #thankyouapplemusic #rocketfuelent @rocketfuelent

Kan gua dah cakap gua Memang h.a.v.o.c!! @itssonaone 😘😘
#sonaone #joeflizzow #graduanaspire

Thank you for the opportunity and great exposure during Journey towards #MGAN2017 together with other nominees.. Congratulations to all winners.. It is indeed good to met and gathered amongst CK champions & BEA nominees and getting to know one and another in person from various departments.. Lastly, lets rock the nite!!.. pheewiitttttt... 😍

#maybankcelebrates #awardsnight #dashofgold #maybankers #mymaybankmoments #akuamysearch #amysearch #sonaone #joeflizzow

When my younger brother feel happy be like #mynigga#again#sonaone#dance#throwback#before#go#school

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags