#solemnizationmakeup

MOST RECENT

S O L E M N I Z A T I O N| makeup untuk ustazah Umi..senang sgt2 makeupkan Umi ni, dgn skin licin cam kulit telor pstu plak pengantin yg paling diam jek x gerak2..senang keje 🤣..papepun selamat pengantin baru Umi 😘
.
.

For any makeup booking/inquiry wasap📲 0172350309
#makeupbyme #makeupbyyanie💄 #mua #muaklang #muabanting #muashahalam #muaselangor #muakualalumpur #makeupartist #makeupartismalaysia #makeupnikah #makeupsanding #makeuptunang #makeupservice #photoshootmakeup #makeupmurah #nars #lauramercier #weddingdiarieskl #makeupconvo #convocation #makeupbridesmaid #pesonapengantin #majalahnona #malaywedding #makeupdinner #solemnizationmakeup #pengantinmalaysia #inspirasiperkahwinan

R O Z I | solemnization | Sg Buloh | 4th Aug ‘18
.
.
Photographer: @nesramziphotography .
.
Thank u and congratulations! .
Alhamdulillah .
.
For any inquiries/bookings feel free to contact me at +60129426544 (Whatsapp/SMS only) or email at ejaibrahim1@gmail.com .
.
.
Jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama, dia diambil orang! 😝

Sape nak jadi pengantin cantik2 macam Nur Anis ni meh booking cepat2.. bulan 12 ade date yg boleh selit2 lagi.. Lai lai😁
.
ada yang penah mekap dgn kak Z dulu ckp ngn akak, “kenapa dulu2 akak x mekap lawa2 cm sekarang??😅😅😅” adehh.. serba salah.. jawapan akak, Alhamdulillah maksudnya ada improvement dengan hasil mekap akak. berbaloi lah akak invest untuk upgrade barang mekap & pegi kelas mekap lagi.. akak minta maaf ye untuk customer dulu2 yg mekapnya x secantik mekap akak sekarang. ok lah, harga mekap dulu pun xsama mcm harga sekarang. adillah kan😜apa2 pun, sbb ade customer dulu jugak lah baru ade customer sekarang kan. kak Z appreciate sgt sbb korang sudi panggil akak mekapkan korang dulu2.. tq korang😘😘😘
. .
. #makeupbyzahidaawal #muaputrajaya #makeupdinner #bandarsrisendayan #solemnizationmakeup #muasenawang #muabangi #makeupbangi #makeupbridesmaid #makeupkajang #makeupbandarseriputra #muaseremban #makeupseremban2 #makeupnilai #kelasmekap #makeupclassseremban #makeupmuar #makeupsepang #muasendayan #muajohor #muatangkak #mualedang #muaseremban2 #naturalmakeup #makeupmuar #makeuptangkak #makeupartist #makeuppengapit #makeuptutorial #muacyberjaya

Most Popular Instagram Hashtags