#soklan

MOST RECENT

Hampa kalau nak putu mayam yang pakai gula merah (zaman kanak2 dolu)...pi la pasar malam taman watan, ampang😆😄...putus selera kalau guna brown sugar yg buat kek tu tau😥

#adaapadenganputu
#cicahkaripunsedap
#nostalgic
#foodgasm
#sarapan
#putumayam
#ieat3

what is friendship means to u ?
#soklan #apakah ?
#justanotherdayatwork

#soklan nye knpe aku kawen ngn laki aku?sedangkan aku ramai kwn kwn yg aku kwn lg lme dri laki aku..🤔🤔 #jengjengjeng
Well bnda baik mmg senang dpemudahkn..bnda yg kite nk sgt tp niat kite xbtul sbb tu allah tunjukkan sikit sikit kesusahan utk aku rapat dgn org org yg aku kwn ...then kecewa kite tu yg buat kite berpikir.pastu senang kite beserah je la..mntak doa baik baik pemudahkn hati utk terime kite seadanye da senang..cinta syg belakang cite...ble allah da bg aku knal ngn laki aku..automatik la dye ajk tunang kawen aku trime.sbb bnda ni kite yg doa.ni jln kite.kite kene terima la...aku kwn ngn laki aku pon xlme..7 bulan da tunang 1 thun..tp mse aku kawn tu..aku bkn jd hipokrit..aku jd diri aku je.perangai aku.pecakapan aku.bkn yg lmh lmbut..semua kasor..nsib dye ok..alhmdulillah ble kawen...kasor aku tetap same weyh😅😅😅..dye ajor ckp lembut lmbut..😏.so aku cube la jd yg terbaik😘😗 #dye seorang Penyabar sangat..jenis diam relex punye org..cume aku je kelolo lebih..😗😗😗😍😘😍😘😍.ok da jwp da😉💑

Lpas exam.. #parking #Batik_malaysia. #soklan exam payah baq hg. #tertengok...

Çocuklar babalariyla oynarken "ne okusam, nasil dinlensem" moduna giriyormuş. Böyle de pek kararsizım şımarıklığı yaşanıyormuş ayol 😂🤣😂
#annesaati #aysıkıldım #çocuklarlasutopuoynasammı #hemenbirtokat #dinlendeli #aniyakala #soklan #dinlen #zamanidurdur #gulumse #andakal #sev #hayatakarken #şükret #gununkaresi #ben #neyapsam #çeşme #ıldırı #loveit #izmir #likeforlike #turkey #amazing #life

Soklan lain please...muak le! Kalu ada calon2 yg tanya soklan ni takpe hahaha 😂😂
Tapi soklan calon lain sikit macam ni..."bila kita nak kawin?" 😜😜
#soklan #cepucemas #tiadajawapan #noanswer #ketentuanAllah #nextquestionpls #caloncalonnyabelumada

Nak bawok kapai tobang kene reti ckp omputih bedepu depu...
Aku banjo bulih ler, jadi ler yg ni pun!
#soklan bleh tahan tahap kotak
#nak tompang kapai darat kab0

Story semalam... idop menyempat nak berkongsi... hehehe... menjwab exam sambil membedal tea break orang... hahaha... sape suh kome meeting lame sngt.. aku ambik satu... ah well, memang dibagi pon... sape je yg x dpt jawab exam spa semalam sbb server hang... Cer cite... 🤔 ... #spa #job #search #continue #dapat #alhamdulillah #soklan #ko #serupa #aku #pi #amik #spm #balik #da #kalkulator #aku #pon #tiga #sekupang #sibuk #dibagi #pai #segala #sep #x #men #coz #sin #tan

Leon-Michael❤️..wenn du lieber daham babysittest als fortzugehn, nennt ma des wohl vernünftig 😂#Baby #süß #locken #blond #eyebrowes #soklan #finger #schlafen #er #leon #love #babysitten #aufpassen #soliab #putzi #kind #cousin #familie #coffee #weareone #dienstog #abend #nixfort #couch

Abg jom selfie...
#jom...
#pantang orang pelawa...
#asal muka abg cute sangat nie...
#hahaha...
#soklan x bisa aku jawab...
#bukan salah camera...
#salahkan kau yg x nak comment...

# vdio call with my bunda adik2 lps kn rindu#
#hilang sgla sdh sukaduka bila sendiri#
#soklan yg sllu mreka tya bila nk blik lg?#
#kuterasa semakin rndu mreka dikg#
#doakan ankmu/kakakmu sentiasa sihat and happy and baik2 je dcni#
# Loveu dan mch ma/ibu, adik2ku, kakak2 abg2 ku, ank2 ku#
》》》♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Permainannya macam ni, amik gambar sendiri, sebab tunggu housemate tak siap lagi. Lepastu letak hastag #selfie #bored

Alhamdulillah anak buah sya yg terbaru... Muhammad Luqman Haqim Bin Muhammad Khairul Nizam Bin Aziz(atok) anak n Apak bukan main berjela panjang Nama.. #pakchu die jerk belum produce baby lg.. #soklan cepu mas esok siap sedia jawap!!!' #bilamaukawin!!!

Jangan lupa dengarkan #CartaEra40 Sabtu n Ahad ni bersama @khairilazam @Tomok

Most Popular Instagram Hashtags