#softbookbaby

1895 posts

TOP POSTS

ada ni..kira stok baru sampai..yeay..abc ada dah ..open order ya 😊😊 whatssap 0147177481 for fast respon 😊😊
#softbookmurah
#softbook
#softbookbayi
#softbookbaby
#softbookanak

.
SOFTBOOK ISLAMIC
.
🎈Buku bantal untuk baby
🎈Sangat menarik untuk dibaca 🎈Sangat selamat untuk baby
🎈100% cotton dan isian fiber
🎈Boleh basuh
🎈Dwibahasa : English & Bahasa Melayu
🎈Ada 8 muka surat
🎈Ada pelbagai tajuk
.
Tajuk-tajuk Softbook ini:
⚡ABC ⚡123 ⚡Alif Ya ⚡Arabic Numbers ⚡Assalamualaikum ⚡Doaku Hari ini ⚡Berwudhuk Sebelum Solat ⚡Mari Kita Solat ⚡Mengenal Anggota Badan
.
"Mendidik anak membaca sejak kecil lagi😊"
.
Harga
RM25
Postage RM7sm/RM10ss
.
#islamicsoftbook
#softbookbaby
#book
#babybooks
#softbook

💞soft book
Setiap kotak mempunyai 4 buah softbook yang selamat untuk bayi anda
. 💐details produk:
💐material: kain (made using 💐high quality soft fiber material)
💐saiz: 15cm x 15cm (approximately)
💐setiap buku mempunyai 8 mukasurat termasuk cover depan belakang
💐mempunyai bola kecil yang mengeluarkan bunyi
💐boleh dibasuh ==========================
Harga Retail RM64/ box
( tidak boleh dibeli secara loose)

cas pos semenanjung RM8
cas pos ss RM12

Whatsapp 0199012913

#softbook #edutoys #softbookmurah #softbookbaby

Soft book (Buku Bantal)
Paket ini berisi judul-judul buku bantal edukatif yang dapat dipilih sesuai keinginan , harga perpaketnya sangat murah dengan judul yang bervariasi sehingga cocok untuk dijual kembali ataupun untuk melengkapi koleksi mainan edukatif di rumah.
Berikut judul-judul buku bantal yang dapat dipilih :
- Alif sampai Ya
- Mengenal Angka Arab
- Doaku Hari Ini
- Makan Minum yang Islami
- Waktunya Shalat
- Berwudhu Sebelum Shalat
- Mari Kita Shalat
- Semua Ciptaan Allah s.w.t
- Melaksanakan Ibadah Haji
- Aku Cinta orangtuaku - Terima kasih Ya Allah - Mengenal Abjad - Mengenal Angka - Mengenal Bentuk - Mengenal Warna - Mengenal Anggota Tubuh - Mengenal Benda di sekitar kita - Jalan menuju syurga
- Mengenal Nabi Muhammad
- Apa yang aku pakai
Note : Selalu tulis di keterangan judul apa saja yang diinginkan , jangan lupa berikan juga alternatif pilihan untuk jaga2 bila stok yg diminta kosong, jika tidak akan kami kirim acak sesuai stok .
Pemesanan silakan via inbox atau via
Bb D6D81266
Wa 085765502070
Selamat Berbelanja.

#bukubantal
#softbook
#bukubantalmurah
#bukubantalbayi
#bukubantalbalita
#bukubantalanak
#softbookmurah
#softbooks
#softbookbayi
#softbookbaby
#mainananakmurah
#mainananakedukatif
#mainananakislami
#mainanbukubantal

Saiz kebanyakan softbook yang kami jual adalah 6.5 x 6.5 inch.
Materialnya adalah dari kain polyester yang sejuk dan diisi dengan serat fiber silikon. Ia lembut dan selamat untuk bayi seawal usia 3 bulan.😍😍 Softbook boleh dicuci dengan tangan berulang kali, dan tahan lama. Boleh digunakan sehingga ke anak cucu dan menjadi kenangan indah apabila anak dewasa kelak . Best tak.?? .

OPEN ORDER

Ini list dan harga koleksi softbook terbaru:😊
.
A)From Alif to Ya-RM35
B)Surah pendek Al-Quran -RM35
C)I love my parents - RM35
D)Allah created all things-rm35
E)ABC-rm35
F)123-rm35
G)mengenal anggota-rm35
H) Thank you Allah -rm35
I)Who am I - RM40
J)My House - RM47
K)My Book - RM52
.
Exclude postage
Sm(rm7), ss(rm10)
.
.
PROMOSI
4 softbook : FREE POSTAGE 😱
.
.

Pm/wa : 011 5284 2633
.
#softbookbaby#bukubayi#softbookmurah#softbooksoftbook

Jolly Baby Soft Book / Dino Tails
IDR 76,000

Buku kain yang lucu dengan kain yang lembut dan bunyi kresek-kresek dan di lengkapi dengan tekstur berbeda dimana si kecil dapat memegang berbagai macam tekstur ekor binatang. - Penuh dengan warna, tekstur dan cerita
- Ekor binatang yang lucu
- Ukuran: 12x22cm (keadaan tertutup)

#jollybaby #softbookjollybaby #softbook #softbookbaby #softbookbayi #bukukain #bukuceritakain #bukuceritabayi #bukuceritababy #bukumainanbayi #bukumainankain #clothbook #babyshop #babyshopjakarta

Softbook teether carter
Harga 45ribu

Softbook teether carter :
Aman digigit
Bunyi kresek2 jika diremas
Bunyi towet2 jika dipencet
Bunyi ecrek2 jika di "shake"

Cocok mulai bayi

Judul :
Play with me
I can do anything
Quack says the duck

Fast Respon :
📩 WA 0878 1260 6222
📩 PIN 5353bb90

#softbook #softbookbaby #softbooks #softbookteether #softbookteethercarters #bukukainteether #bukubantal #bukukain #griyabukubantal

suka dia..boleh main cak2 dgn my book 😄😄😄
#softbook
#softbookbaby
#softbookislamik
#softbookmurah
#softbookbayi

MOST RECENT

Soft book (Buku Bantal)
Paket ini berisi judul-judul buku bantal edukatif yang dapat dipilih sesuai keinginan , harga perpaketnya sangat murah dengan judul yang bervariasi sehingga cocok untuk dijual kembali ataupun untuk melengkapi koleksi mainan edukatif di rumah.
Berikut judul-judul buku bantal yang dapat dipilih :
- Alif sampai Ya
- Mengenal Angka Arab
- Doaku Hari Ini
- Makan Minum yang Islami
- Waktunya Shalat
- Berwudhu Sebelum Shalat
- Mari Kita Shalat
- Semua Ciptaan Allah s.w.t
- Melaksanakan Ibadah Haji
- Aku Cinta orangtuaku - Terima kasih Ya Allah - Mengenal Abjad - Mengenal Angka - Mengenal Bentuk - Mengenal Warna - Mengenal Anggota Tubuh - Mengenal Benda di sekitar kita - Jalan menuju syurga
- Mengenal Nabi Muhammad
- Apa yang aku pakai
Note : Selalu tulis di keterangan judul apa saja yang diinginkan , jangan lupa berikan juga alternatif pilihan untuk jaga2 bila stok yg diminta kosong, jika tidak akan kami kirim acak sesuai stok .
Pemesanan silakan via inbox atau via
Bb D6D81266
Wa 085765502070
Selamat Berbelanja.

#bukubantal
#softbook
#bukubantalmurah
#bukubantalbayi
#bukubantalbalita
#bukubantalanak
#softbookmurah
#softbooks
#softbookbayi
#softbookbaby
#mainananakmurah
#mainananakedukatif
#mainananakislami
#mainanbukubantal

Ha..cepat mummy..softbook yang sgt2 diminati ramai kini di @little.ainurcloset.
Choose any 3- RM100 FREE POS mummy.. Pre order ETA JUNE 15.

Bulan Ramadhan ni.. waktu mummy mengaji atau buat kerja2 rumah..boleh la bg anak2 softbook ni.. ✔ Tak mudah koyak
✔ Selamat utk baby
✔ Warna menarik
✔ Bahasa Melayu dan English

#softbookbudak #softbookbaby #softbookmurah #softbookmalaysia #softbookmurahmalaysia #barangbabyoffer #barangbabysale #barangbabymurah #barangbabymurahmalaysia

Atas permintaan ramai yang nak tunggu gaji hujung bulan & awal bulan, Sis lanjutkan anniversary sale sehingga 15.06.17. Item mana yang supplier restock, Sis pun akan restock lagi dan lagi supaya mommies daddies dapat beli baby items yang Sis jual with the best price. Best price tak semestinya lowest price tau, kikiki. Cuma untuk mini soft book design baru tak dapat adjust, harga fixed RM10. Apapun In Shaa Allah still berbaloi ok .
.
📲Untuk order, whatsapp +60172020305
.
Terima kasih banyak2. ❤️
.
.
#sayajual #bukubaby
#mainanbaby #mainanbabymurah #clothbookmurah #barangbaby #barangbabymurah #barangbabycomel #instashop #instashopmalaysia #igshopmalaysia #babyshopmalaysia #softtoysmurah #putingbuah #foodfeedermurah #softbookbaby #bukubaby #softbookmurah

Sale 💝🎉🎉🎉
Softbook Bayi
Preloved good condition
Ecer : Rp 50.000 per biji
Take it all Rp 500.000
#bukubayipintar #bukubayiimport #bukubayi #softbookjakarta #softbooklucu #softbook #softbookanak #softbookbaby #softbookbayi #softbookmurah #softbookpreloved #softbooksecond

Softbook teether carter
Harga 45ribu

Softbook teether carter :
Aman digigit
Bunyi kresek2 jika diremas
Bunyi towet2 jika dipencet
Bunyi ecrek2 jika di "shake"

Cocok mulai bayi

Judul :
Play with me
I can do anything
Quack says the duck

Fast Respon :
📩 WA 0878 1260 6222
📩 PIN 5353bb90

#softbook #softbookbaby #softbooks #softbookteether #softbookteethercarters #bukukainteether #bukubantal #bukukain #griyabukubantal

💞soft book
Setiap kotak mempunyai 4 buah softbook yang selamat untuk bayi anda
. 💐details produk:
💐material: kain (made using 💐high quality soft fiber material)
💐saiz: 15cm x 15cm (approximately)
💐setiap buku mempunyai 8 mukasurat termasuk cover depan belakang
💐mempunyai bola kecil yang mengeluarkan bunyi
💐boleh dibasuh ==========================
Harga Retail RM64/ box
( tidak boleh dibeli secara loose)

cas pos semenanjung RM8
cas pos ss RM12

Whatsapp 0199012913

#softbook #edutoys #softbookmurah #softbookbaby

Most Popular Instagram Hashtags