#softbookbaby

1938 posts

TOP POSTS

ada ni..kira stok baru sampai..yeay..abc ada dah ..open order ya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š whatssap 0147177481 for fast respon ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#softbookmurah
#softbook
#softbookbayi
#softbookbaby
#softbookanak

SOFT BOOK BABY

Adakah anda Mencari Bahan Bacaan Untuk Bayi /Anak anda?

Dapatkan Islamic Soft Book yang boleh jadi bantal, boleh dicuci, tidak mudah koyak Untuk Anak Kesayangan Anda

Islamic Soft Book
Material : made using high quality soft fiber material.
Size: 19cm x 19cm (approximately)

Tajuk Buku: Mengenal Abjad
Mengenal Huruf A-Z
Ada 8 page termasuk cover depan dan belakang

RM37

Wassup: 0143402624

#softbookbaby #softbook #softbookabc

.
SOFTBOOK ISLAMIC
.
๐ŸŽˆBuku bantal untuk baby
๐ŸŽˆSangat menarik untuk dibaca ๐ŸŽˆSangat selamat untuk baby
๐ŸŽˆ100% cotton dan isian fiber
๐ŸŽˆBoleh basuh
๐ŸŽˆDwibahasa : English & Bahasa Melayu
๐ŸŽˆAda 8 muka surat
๐ŸŽˆAda pelbagai tajuk
.
Tajuk-tajuk Softbook ini:
โšกABC โšก123 โšกAlif Ya โšกArabic Numbers โšกAssalamualaikum โšกDoaku Hari ini โšกBerwudhuk Sebelum Solat โšกMari Kita Solat โšกMengenal Anggota Badan
.
"Mendidik anak membaca sejak kecil lagi๐Ÿ˜Š"
.
Harga
RM25
Postage RM7sm/RM10ss
.
#islamicsoftbook
#softbookbaby
#book
#babybooks
#softbook

๐Ÿ’žsoft book
Setiap kotak mempunyai 4 buah softbook yang selamat untuk bayi anda
. ๐Ÿ’details produk:
๐Ÿ’material: kain (made using ๐Ÿ’high quality soft fiber material)
๐Ÿ’saiz: 15cm x 15cm (approximately)
๐Ÿ’setiap buku mempunyai 8 mukasurat termasuk cover depan belakang
๐Ÿ’mempunyai bola kecil yang mengeluarkan bunyi
๐Ÿ’boleh dibasuh ==========================
Harga Retail RM64/ box
( tidak boleh dibeli secara loose)

cas pos semenanjung RM8
cas pos ss RM12

Whatsapp 0199012913

#softbook #edutoys #softbookmurah #softbookbaby

๐Ÿ“ŒSoftbook๐Ÿ“Œ
.
.
๐Ÿ’ฐRm18
๐Ÿ“ฎPos sm rm7/Ss rm11
.
.
โ– โ– โ– โ– 
Page: 8 pages including cover. Comes with teether.
Approx size: 10 x 10 cm
Age: 0+
.
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196292047
#softbook #babysoftbook #babysoftbookmurah #softbookmurah #softbookbaby

Bismillahirrahmanirrahim
assalamualaikum dunia ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
softbook kecik bgi kita org dewasa..besaq sizenya bagi anak2 soleh/solehah..nmpak..sengeh manjang anak soleh ni dgn softbook2 gebu dia tu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#softbook
#softbookbaby

suka dia..boleh main cak2 dgn my book ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
#softbook
#softbookbaby
#softbookislamik
#softbookmurah
#softbookbayi

MOST RECENT

Bismillahirrahmanirrahim
kalaw ada ibu2 mummy2 ..adik2 kakak2 yang tengah cari 3 benda ni roger2 ummi insyirah na, selain beli untuk kegunaan harian anak..ianya juga boleh bertukar dijadikan satu hadiah yg insyaAllah bermanfaat ๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŽ€softbook ready stok
๐ŸŽ€ebookku islamic special edition preorder
๐ŸŽ€tudung otw ready stok sekian ๐Ÿ˜Š whatssap atau dm no yang tertera ya ๐Ÿ˜Š
#softbookbaby
#ebookkuSE
#tudungbaby #ebookku #ebook #ebookpromo #ebookkuislamicmalaysia #ebookkuislamic #softbook #softbookbaby #softbookbabymurah #softbookbabymalaysia

SOFT BOOK
Worth to buy for ur little baby! ๐Ÿ˜

One Set contain 6 soft book with 6 title.
๐Ÿ’ Animals
๐Ÿ‰ Food
๐Ÿ“… Number
๐ŸŽจ Color
โšซ๏ธ Learning Shape
๐Ÿ‘ฎ Character (Occupations)

Details :
๐Ÿ’Œ Soft clothing fabric material
๐Ÿ’Œ Eco & Non toxic
๐Ÿ’Œ Washable for hygiene concern
๐Ÿ’Œ Durable & Untearable
๐Ÿ’Œ Made of high quality cotton

Benefits?
โœ” Develop baby sensory awareness
โœ”Size very quite adults palm & the weight very light
โœ” Striking & Colourful
Reason : Attract learning
โœ” Front & back cover of each soft book are presented with sound paper
Reason : Feels will be issued a plastic rustling of paper & the main function is to attract baby attention
โœ” Each soft book event front & back covers a total of 8 per page is a seperate pattern
Reason : These pictures will help the baby early to know this colorful world of knowledge

Price?
Only RM50 per set!
You will get 6 soft book! Wow. ๐Ÿ’ฐ Normal Price : RM60 per set
โœ‚๏ธโœ‚๏ธโœ‚๏ธ Now you save RM10! ๐Ÿšš Postage only add RM9

For order, whatsapp : .
๐Ÿ‘‰ Watsapp +60173963891
.
๐Ÿ‘‰ Watsapp +60173963891

#edutoys #jualedutoys #bukubaby #softbook #softbookbaby #jualedutoys #sayajual #bazarpaknil #igonlineshopmalaysia

๐Ÿ“ŒSoftbook๐Ÿ“Œ
.
.
๐Ÿ’ฐRm18
๐Ÿ“ฎPos sm rm7/Ss rm11
.
.
โ– โ– โ– โ– 
Page: 8 pages including cover. Comes with teether.
Approx size: 10 x 10 cm
Age: 0+
.
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0196292047
#softbook #babysoftbook #babysoftbookmurah #softbookmurah #softbookbaby

Bismillahirrahmanirrahim
masyaAllah stok ebookku islamic special edition dah licin dekat HQ ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ laku keras betoi..tapi takpa yg mna takdan tu ummi insyirah open preorder na..stok sampai kita pos teruih..klaw nk tunggu ready stok baru order ummi insyirah tak jamin na ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ok hat dah payment ummi insyirah pos harini na ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒนorang negara seberang pun kenan dengan ebookku islamic special edition bymommyhana ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#softbookbaby
#ebookkuSE
#tudungbaby #ebookku #ebook #ebookpromo #ebookkuislamicmalaysia #ebookkuislamic #softbook #softbookbaby #softbookbabymurah #softbookbabymalaysia

Bismillahirrahmanirrahim
baby klaw gatai gusi mmg semua nak digigit..klaw buku kertas kita tak perasan..boleh hancoq di kesirnya ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ bahaya takut tertelan kertas..dgn softbook mak ayah boleh sengih dan tarik nafas lega ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž isnin ni ada pos out..yg nak selit order..whatssap no tertera na ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐ŸŒน
#softbookbaby
#tudungbaby
#ebookkuSE #ebookku #ebook #ebookpromo #ebookkuislamicmalaysia #ebookkuislamic #softbook #softbookbaby #softbookbabymurah #softbookbabymalaysia

Bismillahirrahmanirrahim
ummi insyirah nk gtaw apa yang ada dalam ebookkuislamic bymommyhana ni ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š insyaAllah memang berbaloi melabur untuk anak soleh solehah
.
๐ŸŽ€ Belajar apa dalam eBook-Ku?
ada 20 m/s. Dalam eBook-Ku, anak-anak kecil akan belajar โœ… mengenal ABC
โœ… Mengenal Haiwan dan bunyi
โœ… Mengenal buah-buahan
โœ…Mengenal kenderaan dan bunyi
โœ…Mengenal huruf, Mengenal bunyi ejaan & sebutan
โœ…Mengenal tumbuhan
โœ… Mengenal sayur-sayuran
โœ… Mengenal warna
โœ… Mengenal bentuk
โœ… Mengenal jenis sukan
โœ… belajar mengenai rukun islam dan rukun iman
โœ… Belajar mengenai masa
โœ… Mengenal cara berwuduq
โœ… Belajar rukun solat
โœ… Mengenal doa-doa harian
โœ… mengandungi surah lazim, asma ul husna dan doa dhuha. .
gitu..jimat kan beli satu buku..dapat blaja macam2 ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž nnti ummi insyirah up satu video anak solehah insyirah dgn ebookku..sbb ramai yg tertanya2 kan isinya mcmmna ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š#softbookbaby
#ebookkuSE
#tudungbaby #ebookku #ebook #ebookpromo #ebookkuislamicmalaysia #ebookkuislamic #softbook #softbookbaby #softbookbabymurah #softbookbabymalaysia

Bismillahirrahmanirrahim
masyaAllah tabarokallah..alhamdulillah..ebookku islamic special edition dah mendarat sampai dengan selamat..excited sungguh la..ni balik dari beli bateri teruih amik gambaq..sian anak solehah nur insyirah muka com..baru bangun tidoq..๐Ÿ˜‚ takpala nak amik gambaq ebokku ja..n tudung klaw nak pakej skali dgn ebookku pun boleh ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ .
byk ummi insyirah nak cita..mmg best weyh ebookku ni ๐Ÿ˜‚ insyirah bila bukak ja kat dia hilang com ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† satni2 ummi insyirah cerita lagi na..eh masih harga promo lagi taw skrang๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒนyg dah payment ummi insyirah dah reserve..tunggu na..sabaq2
#softbookbaby
#ebookkuSE
#tudungbaby #ebookku #ebook #ebookpromo #ebookkuislamicmalaysia #ebookkuislamic #softbook #softbookbaby #softbookbabymurah #softbookbabymalaysia

Bismillahirrahmanirrahim
kalaw nak baju kita wangi dan lembut kena cari dan letak SOFTLAN
kalaw nak buku gebu dan lembut kena cari SOFTBOOK la no ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† selamat tghari ๐ŸŒน๐ŸŒน๐Ÿ˜Š #ebookku #ebook #ebookpromo #ebookkuislamicmalaysia #ebookkuislamic #softbook #softbookbaby #softbookbabymurah #softbookbabymalaysia

Bismillahirrahmanirrahim
klaw tya softbook ni boleh bagi ke anak dari umo berapa..seawal baby dah boleh ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š boleh dijadikan bantal..buat main sambil belajar..pndai jaga boleh la merasa adik beradik turun temurun..kesahnya ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน #ebookku #ebook #ebookpromo #ebookkuislamicmalaysia #ebookkuislamic #softbook #softbookbaby #softbookbabymurah #softbookbabymalaysia

Bismillahirrahmanirrahim
size ebookku islamic special edition dgn baby ๐Ÿ˜Š salah satu sebab berbaloi boleh kongsi..adik dan abang ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž sementara masih promosi jimat rm30 ni..abis promosi jgn nangih taw ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #ebookku #ebook #ebookpromo #ebookkuislamicmalaysia #ebookkuislamic #softbook #softbookbaby #softbookbabymurah #softbookbabymalaysia

alhamdulillah pos out semalam ๐Ÿ˜Š ada sesiapa lagi yg berminat dengan softbook utk si manja boleh direct whatssap ummi insyirah ya ๐Ÿ˜Š tudung comel boleh tgk dkt ig @bynabilahrahim ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#softbook #softbookbaby #softbookanak #softbookanaksoleh #softbookmurah #ebookku #ebookbestseller #ebookpromo #ebookmalaysia

Bismillahirrahmanirrahim
boleh tengok na ..ni kelebihan ebookku islamic special edition..memang berbaloi2 ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š insyaAllah..ok yg mana berkenan tinggalkan no whatssap na..atau direct whatssap ummi insyirah 0147177381..yang mna belum ummi insyirah dm..satni ummi insyirah dm na..nak jait tudung princess omey kebabom sat ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐ŸŒน๐ŸŒน masuk opis lu
#ebookku #ebookislamic #ebookkuislamicmalaysia #softbook #softbookbaby #softbookanak #softbookanaksoleh

Most Popular Instagram Hashtags