[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#softbookbaby

2199 posts

TOP POSTS

ada ni..kira stok baru sampai..yeay..abc ada dah ..open order ya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š whatssap 0147177481 for fast respon ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#softbookmurah
#softbook
#softbookbayi
#softbookbaby
#softbookanak

Belajar sayang sama buku. Belajar pegang aja dulu, sapa tau besok gede gemar baca buku ๐Ÿ˜๐Ÿ“š .
#softbookbaby #angelametoo #bonekaangelametoooriginal

#Rensta #Repost: @menuk.aishi via @renstapp ยทยทยท
โ€œ Yeeaayyy yg ditunggu-tunggu akhirnya datang juga ๐Ÿ˜ƒ Softbook #bukuhoaam hadiah bonus wkt beli buku paket bayi di reseller resmi @rabbitholeid yg super ramah dan sabarrrr ngelayani mommy yg agak criwiss kyk aq hihii dimana lg klo bukan di @lilbee.bookstore ๐Ÿ˜™ Proses menunggu pengiriman yg lumayan lama krn pada saat itu memang pembuatan buku Hoaam msh dalam tahap proses yaa*bisa dimaklumi๐Ÿ˜‡ dan pihak pusat jg sdh janji pasti kirim akhirnya terbayar sudahhh pas buka paketan yg dtg , ini asli softbooknya keren bangetttt dengan gambar yg simple tapi jelas juga perbendaharaan kata yg tdk rumit (khas Rabitthole) bs dimaksimalkan bwt org tua utk mengimprove cerita pada babynya ๐Ÿ˜„ dan satu lagi kainnya Asli soft bangetttttt dan empukkk looo ๐Ÿ˜ bayi mana yg bisa nolak ๐Ÿ˜ Beruntung bgt looo bs dapetin promo ini Gratis ,,, Terima kasih banyakkk @lilbee.bookstore ๐Ÿ˜™ .
.
.
#bukuhoaam #bukurabbithole #rabbithole #softbook #softbookbaby #bukubayi #resellerrabbithole #bukuanak #bukubantal โ€

nb: buku ini masih belum ready yaa statusnya, sering2 cek akun ini untuk update info terbaru yah bund ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Assalamualaikum
Happy weekend semuaa ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Maafkan mama lambat reply wsap pm semua yer
Semalam busy pergi kenduri,cod softbook dan ebook
Yang tanya nak jadi agent boleh ke
Mesti lah bolehhh๐Ÿ˜Š modal rm 30 ja tau.rezeki share sama2.siapa buat dia dapat .takde konsep mlm yer ๐Ÿค—

Yang tya stok ebook ada lagi tak tu. ha ni mama nak jawab
Tengah kira2 ada lagi 6 ketoi jaaaa ni
Yang lain liciiiinnnnn .lai3 mari siapa nak lagi 6 ketoi ni.baru ja ambik stok 2 hari lepas
Next stok mungkin lagi seminggu lebihh sampai ๐Ÿ˜

#ebook
#agentwanted
#dropshipdiperlukan
#softbookbaby
#ebookmelaka

suka dia..boleh main cak2 dgn my book ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
#softbook
#softbookbaby
#softbookislamik
#softbookmurah
#softbookbayi

Yeeaayyy yg ditunggu-tunggu akhirnya datang juga ๐Ÿ˜ƒ Softbook #bukuhoaam hadiah bonus wkt beli buku paket bayi di reseller resmi @rabbitholeid yg super ramah dan sabarrrr ngelayani mommy yg agak criwiss kyk aq hihii dimana lg klo bukan di @lilbee.bookstore ๐Ÿ˜™ Proses menunggu pengiriman yg lumayan lama krn pada saat itu memang pembuatan buku Hoaam msh dalam tahap proses yaa*bisa dimaklumi๐Ÿ˜‡ dan pihak pusat jg sdh janji pasti kirim akhirnya terbayar sudahhh pas buka paketan yg dtg , ini asli softbooknya keren bangetttt dengan gambar yg simple tapi jelas juga perbendaharaan kata yg tdk rumit (khas Rabitthole) bs dimaksimalkan bwt org tua utk mengimprove cerita pada babynya ๐Ÿ˜„ dan satu lagi kainnya Asli soft bangetttttt dan empukkk looo ๐Ÿ˜ bayi mana yg bisa nolak ๐Ÿ˜ Beruntung bgt looo bs dapetin promo ini Gratis ,,, Terima kasih banyakkk @lilbee.bookstore ๐Ÿ˜™ .
.
.
#bukuhoaam #bukurabbithole #rabbithole #softbook #softbookbaby #bukubayi #resellerrabbithole #bukuanak #bukubantal

Sozzy Baby Early Education Play Mat Gym Infants Activity Play Blanket
.
๐Ÿฌwaterproof urine pad doll
(built-in isolation urine pad)
๐Ÿฌsize ๏ผš87 cm * 56 cm

RM62 (exc postage)

WhatsApp โœ…017 649 4342

#toysbabymurah #toysbaby #mainanmurah #mainanbudak #mainanbudakmurah #softtoysmurah #softbookbaby #sayajual #sayajualmainan #sayajualmainanbudak #barangbaby #barangbudakmalaysia #barangbabymurah #barangbabymurahmalaysia #mainanbabymalaysia #mainanbabymurah #mainanbudakmurahmalaysia #musicaltoysmurah #musicaltoymalaysia #babyclothbookmurah #mainanstroller #mainanstrollermurah

MOST RECENT

#Rensta #Repost: @menuk.aishi via @renstapp ยทยทยท
โ€œ Yeeaayyy yg ditunggu-tunggu akhirnya datang juga ๐Ÿ˜ƒ Softbook #bukuhoaam hadiah bonus wkt beli buku paket bayi di reseller resmi @rabbitholeid yg super ramah dan sabarrrr ngelayani mommy yg agak criwiss kyk aq hihii dimana lg klo bukan di @lilbee.bookstore ๐Ÿ˜™ Proses menunggu pengiriman yg lumayan lama krn pada saat itu memang pembuatan buku Hoaam msh dalam tahap proses yaa*bisa dimaklumi๐Ÿ˜‡ dan pihak pusat jg sdh janji pasti kirim akhirnya terbayar sudahhh pas buka paketan yg dtg , ini asli softbooknya keren bangetttt dengan gambar yg simple tapi jelas juga perbendaharaan kata yg tdk rumit (khas Rabitthole) bs dimaksimalkan bwt org tua utk mengimprove cerita pada babynya ๐Ÿ˜„ dan satu lagi kainnya Asli soft bangetttttt dan empukkk looo ๐Ÿ˜ bayi mana yg bisa nolak ๐Ÿ˜ Beruntung bgt looo bs dapetin promo ini Gratis ,,, Terima kasih banyakkk @lilbee.bookstore ๐Ÿ˜™ .
.
.
#bukuhoaam #bukurabbithole #rabbithole #softbook #softbookbaby #bukubayi #resellerrabbithole #bukuanak #bukubantal โ€

nb: buku ini masih belum ready yaa statusnya, sering2 cek akun ini untuk update info terbaru yah bund ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Assalamualaikum

ni antara tajuk basic softbook yg selalu mak ayah dapatkan buat si comel ๐Ÿ˜Š
๐ŸŽ€ learning abc ( A-z ) ๐ŸŽ€ learning hijaiyah alphabet ( alif to ya )
๐ŸŽ€ learning 123 ( 1-10 )
๐ŸŽ€ learning arabic numbers
setiap softbook dwibahasa na..ada malay n english ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
softbook gebu buat si comel ๐Ÿ˜Š direct dm or whatsspp 0134608565
#softbookbaby
#tudungbaby

Bismillahirrahmanirrahim
alhamdulillah pos out sebelum deepavali, softbook gebu gebas anak soleh solehah, ebookku SE bymommyhana terlajak laris n best, n tudung baby ๐Ÿ˜Š nak buat hadiah pun boleh taw, ummi insyirah tolong bungkuih lawa2 ๐Ÿ˜Ž
.
direct dm or whatssap ummi insyirah 0147177381 for fast respon ๐ŸŒน๐ŸŒน
#dropshipwanted
#softbookbaby
#tudungbaby
#ebookku #ebookku #ebook #ebookpromo #ebookkuislamicmalaysia #ebookkuislamic #softbook #softbookbaby #softbookbabymurah #softbookbabymalaysia

Tak sabar adik dengan kakak nak guna ebook
Tak sia2 mama belikan ebook ni
Boleh belajar macam2 dari abc , 123 , belajar wudhu ,solat
Surah lazim dan doa harian pun ada tau
Berbaloi sangat kalau mama papa ibu ayah belikan anak ebook
Jum misi bebaskan anak dari gadget
Kalau nak beli wsap nadya k .harga promo masih ada ๐Ÿ˜‹

#islamicebook #ebookSE #ebookkuislamic
#ebookmurah
#anakpintar #ebook
#ebookmelaka
#codmelaka
#barangbabymurah
#educationaltoys #softbook #softbookbaby #shoppingonline #laraalana #ctdk #yusufiskandar
#agentwanted
#dropshipwanted

Semalam dpt call kawan yg beli ebook minggu lepas.ingat nape,rupanye nak order lagi satu sebab anak dok berebut ebook๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Katanye sebelum ni anak oke ja share mainan tapi ebook nak sorang satu taknak share
Ha best ke sangat best ebook ni sampai anak berebut2 nak guna
mama anak dua ke tiga ke better beli lebih la yer hehe

Hannan dengan luqman pon bergaduh .yang kesiannye adiklah asyik kena mengalah
Mama pon korek2 lah tabung beli satu ebook untuk hannan
Eh mama memang jual ebook tapi kena bayar jugak ๐Ÿค—

#islamicebook #ebookSE #ebookkuislamic
#ebookmurah
#anakpintar #ebook
#ebookmelaka
#codmelaka
#barangbabymurah
#educationaltoys #softbook #softbookbaby #shoppingonline #laraalana #ctdk #yusufiskandar
#agentwanted
#dropshipwanted

Bismillahirrahmanirrahim
๐ŸŒธ Expose dengan objek hitam putih dan merah ๐ŸŒธ

Warna hitam,putih dan merah membantu mata baby utk fokus. Sebab warnanya kontra.
Bacakan baby buku yang ada warna kontra hitam dan putih.
Dalam buku Glen Domann sendiri ada ajar menggunakan warna - warna ni ๐ŸŒธ sediakan kertas putih, letak satu dot hitam kat tengah tu, dan letak kertas tu depan baby. To let him focus on the black dot.
Warna pastel sangat lah tak digalakkan untuk baby yang baru lahir. Masa baru lahir, penglihatan baby masih blur. Warna pastel hanya akan tambah blur kan penglihatan baby, walaupun nampak comel dan digelar baby color.. jadi pilihlah buku yg bersesuaian untuk pembelajaran pertama untuk anak ..untuk anak lebih fokus ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š dah besar sikit boleh bagi buku colouful..masa tu..anak dah mula kenal banyak warna ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#softbookbaby
#tudungbaby
#ebookkuSE #ebookku #ebook #ebookpromo #ebookkuislamicmalaysia #ebookkuislamic #softbook #softbookbaby #softbookbabymurah #softbookbabymalaysia

Yeeaayyy yg ditunggu-tunggu akhirnya datang juga ๐Ÿ˜ƒ Softbook #bukuhoaam hadiah bonus wkt beli buku paket bayi di reseller resmi @rabbitholeid yg super ramah dan sabarrrr ngelayani mommy yg agak criwiss kyk aq hihii dimana lg klo bukan di @lilbee.bookstore ๐Ÿ˜™ Proses menunggu pengiriman yg lumayan lama krn pada saat itu memang pembuatan buku Hoaam msh dalam tahap proses yaa*bisa dimaklumi๐Ÿ˜‡ dan pihak pusat jg sdh janji pasti kirim akhirnya terbayar sudahhh pas buka paketan yg dtg , ini asli softbooknya keren bangetttt dengan gambar yg simple tapi jelas juga perbendaharaan kata yg tdk rumit (khas Rabitthole) bs dimaksimalkan bwt org tua utk mengimprove cerita pada babynya ๐Ÿ˜„ dan satu lagi kainnya Asli soft bangetttttt dan empukkk looo ๐Ÿ˜ bayi mana yg bisa nolak ๐Ÿ˜ Beruntung bgt looo bs dapetin promo ini Gratis ,,, Terima kasih banyakkk @lilbee.bookstore ๐Ÿ˜™ .
.
.
#bukuhoaam #bukurabbithole #rabbithole #softbook #softbookbaby #bukubayi #resellerrabbithole #bukuanak #bukubantal

Softbook

Ready Stock

Rm16/pcs
Postage rm7sm /10ss

Orchard dan ocean park ๐Ÿ‘ถTahan lasak dan boleh dibasuh

Berminat wssp 0192710183

#jualbarangbabymurah2
#newitem
#itemreadystock
#softbookbaby

๐Ÿ‘ถ๐Ÿป Little Softbook -Colors ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป
.
IDR 25K
.
Buku kain lembut, mudah dicuci, gambar yang sederhana dan warna-warna yang cerah membuat anak mom dapat belajar dengan menyenangkan. Cocok untuk bayi 3 bulan sampai balita mom
.
Ukuran : 10 cm x 8 cm ( seukuran telapak tangan orang dewasa, buku berukuran kecil jd dapat dibawa traveling dan mudah di pegang oleh anak mom)
.
Varian : Numbers, Foods, Animals, Colors, Shapes.
#bukubayi #bukubayilembut #softbook #softbookbaby #mainanbukubayi #bukubalita #softbookhuruf #belajarwarna #bukukain #bukuuntukbayi #belajarbayi3bulan #for3monthsoldbaby #mainanedukasibayi #belajarabjad #bermainpintar #mainanbalita

๐Ÿ‘ถ๐Ÿป Little Softbook -Colors ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป
.
IDR 25K
.
Buku kain lembut, mudah dicuci, gambar yang sederhana dan warna-warna yang cerah membuat anak mom dapat belajar dengan menyenangkan. Cocok untuk bayi 3 bulan sampai balita mom
.
Ukuran : 10 cm x 8 cm ( seukuran telapak tangan orang dewasa, buku berukuran kecil jd dapat dibawa traveling dan mudah di pegang oleh anak mom)
.
Varian : Numbers, Foods, Animals, Colors, Shapes.
#bukubayi #bukubayilembut #softbook #softbookbaby #mainanbukubayi #bukubalita #softbookhuruf #belajarwarna #bukukain #bukuuntukbayi #belajarbayi3bulan #for3monthsoldbaby #mainanedukasibayi #belajarabjad #bermainpintar #mainanbalita

๐Ÿ‘ถ๐Ÿป Little Softbook -Color ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป
.
IDR 25K
.
Buku kain lembut, mudah dicuci, gambar yang sederhana dan warna-warna yang cerah membuat anak mom dapat belajar dengan menyenangkan. Cocok untuk bayi 3 bulan sampai balita mom
.
Ukuran : 10 cm x 8 cm ( seukuran telapak tangan orang dewasa, buku berukuran kecil jd dapat dibawa traveling dan mudah di pegang oleh anak mom)
.
Varian : Numbers, Foods, Animals, Colors, Shapes.
#bukubayi #bukubayilembut #softbook #softbookbaby #mainanbukubayi #bukubalita #softbookhuruf #belajarwarna #bukukain #bukuuntukbayi #belajarbayi3bulan #for3monthsoldbaby #mainanedukasibayi #belajarabjad #bermainpintar #mainanbalita

Alhamdulillah
Ramai customer happy bila ebook ni sampai
Anak2 lagi lah excited dapat #bukumagic tekan2 bunyi ni
Tekan2 ada abc
Tekan2 ada bunyi haiwan
Tekan2 ada doa
Anak2 main sambil belajar ๐Ÿ˜Š

Jum tukarkan gadget kepada ebookku
Wsap nadya 019 3706800
#islamicebook #ebookSE #ebookkuislamic
#ebookmurah
#ebookkubymommyhana
#anakpintar
#ebookmelaka
#codmelaka
#barangbabymurah
#educationaltoys #softbook #softbookbaby #shoppingonline #laraalana #ctdk #yusufiskandar #bazarpaknil #titiancinta

Sejak ada Ebookku special edition english malay ni,anak behave ja dalam kereta .dah takda drama air mata ๐Ÿ˜…

Tengoklah fateh ni sopann ja belajar sambil teman mommy drive. Pandai fateh dah kenal jenis jenis kenderaan dah di usia setahun
Si comel memang mudah tertarik tengok gambar2 berwarna dalam ebook ni .bila tekan tekan pula keluar suara mommyhana yang ala ala cikgu tu โ˜บ

Mommy jangan lepaskan peluang dapatkan ebook magic ni dengan harga jimat sekarang tau.

Harga promotion rm69
Harga normal rm 99 ๐Ÿ˜‹

#ebook
#ebookmelaka
#teamblossomama
#codmelaka
#islamicebook #ebookSE #ebookkuislamic
#ebookmurah
#anakpintar
#codmelaka
#barangbabymurah
#educationaltoys #softbook #softbookbaby #shoppingonline #laraalana #ctdk #yusufiskandar
#agentwanted
#dropshipwanted

Apa ada dalam eBook-Ku Islamic? ๐Ÿ…eBook-Ku mempunyai 20mukasurat berbunyi ๐Ÿ…Anak-anak akan belajar : ๐Ÿ” mengenal ABC ๐ŸฏMengenal haiwan dan bunyi haiwan
๐Ÿ‹Mengenal buah-buahan
๐ŸšŒMengenal kenderaan dan bunyi
๐Ÿ”ขMengenal nombor
๐ŸŒดMengenal tumbuhan
๐Ÿฅ’Mengenal sayur-sayuran ๐ŸŒˆMengenal warna
๐Ÿ”ต๐Ÿ”ธMengenal bentuk
โšฝMengenal jenis sukan โ˜ชbelajar mengenai rukun islam dan rukun iman
๐Ÿ•Belajar mengenai masa
๐Ÿ’ฆBelajar cara berwudhuk ๐Ÿ•ŒBelajar rukun solat ๐Ÿ“’ Mengenal doa-doa harian. ๐Ÿ’š Mengandungi surah lazim, asma ul husna dan doa dhuha

Banyak sangat kelebihan yg ada dalam ebook-ku special edition ni kan ๐Ÿ˜

Memang sangat2 berbaloi ibu bapa beli untuk anak tersayang.
Tiada yg sia2 pelaburan utk beri ilmu pd mereka ๐Ÿ’ž

Whatsapp 010.325.3152 ye

#sayajualmainan #mainanbudak #wristrattlemurah #softbookbaby #tudungbaby #EbookSE #ebook #softbookbabymurah #softbookbabymalaysia #edutoysmalaysia #educationaltoysmalaysia #woodentoysmalaysia #mainananak #homeschoolmalaysia #toysmurahmalaysia #busybookmalaysia #taskamalaysia #busyboardmalaysia #quietbookmalaysia #playgroundmalaysia #islamicbookforchildren #bukukain

Most Popular Instagram Hashtags