#sobellasolawa

MOST RECENT

Dah ada lekcu ke nak raya ni❓

Ke korang dah borong SEPORA❓

Sis guna yang SOBELLA je warna padu,mampu rawat masalah bibir,barang limited,habis tak sambung nyawa dah lipmatte ni.

Harga RM38 tapi kualiti setaraf obersea ko,so buat apa cari yang mahal murah kan ada.

#sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellalipstick #sobellasquad #sobellacosmetic #sobellacosmetics #sobellabeauty #sobellahoneymatteliquidlipstick

EYESHADOW 2 MINIT code Sunshine letops ni memang sesuai sangt untuk yang suka makeup light2 je. Natural beauty gituuu 😘
.
.
Cara pakai mudah sangat. Calit sikit lepastu dap2 je pakai jari. Memang sangat mudah, kemas dan puas hati 🀩
.
.
TAHAN LAMA, PENJIMATAN πŸ’―, TERBUKTI SANGAT BEST!
.
.
Hanya RM39 sahaja.
Postage add RM7 sm, RM10 ss
Sangat jimat dan puas hati 😘 .
.
.
Teringin nak cuba? Whatsapp Fisa 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• .
.
.
#sobella
#sobellalipmatte
#sobellacosmetic
#sobellabeauty
#sobellasolawa
#sobellasolawa
#sobellaeyeshadow
#janganbencicintaku
#kosmetikmurah
#kosmetik
#sobellalipstick

Memalam gini, pakai kaler ni takut gerun je tetiba. Tapi bila pakai siang serius nice tewroks wehh.. Lipmatte Sobella ni bukan je kaler dia limitted tapi kaler dia berhantu kottt.. πŸ’‹
#lipmatte #lipmatteviral #lipmattemalaysia #lipmattesobella #paknilbazaar #paknilonline #bazar #onlineboutique #onlinelipstick #bazarpaknilmurah #bazaronline #sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellalipstick #sobellasquad #sobellacosmetic #sobellacosmetics #teamkekja #jualanku

SOBELLA RAYA COLLECTIONS! Memang rugi siapa tak grab. Mana tak nya, out of berbilion2 rajyat kat Malaysia ni, LIPMATTE VIRAL ni hanya disediakan untuk 30 ribu pembeli terawal sahaja!😍
.
.
Memang tak rugi beli. Dah cuba confirm repeat order! πŸ€—!
.
.
TAHAN LAMA, PENJIMATAN πŸ’―, TERBUKTI SANGAT BEST!
.
.
Hanya RM38 sahaja(tidak termasuk postage). Sangat jimat dan puas hati 😘 .
.
.
Teringin nak cuba? Whatsapp Fisa 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• .
.
.
#sobella
#sobellalipmatte
#sobellacosmetic
#sobellabeauty
#sobellasolawa
#sobellasolawa
#sobellaeyeshadow
#janganbencicintaku
#kosmetikmurah
#kosmetik

SOBELLA IS MY LIPS LIFE❣️ .
.
.
Anda baca dan nilaikan sendiri 😘 .
.
.
Mana nak cari lipstick yang TAHAN LAMA dan rasa SMOOTH JE KAT BIBIR, macam NAKED LIPS giteww!
.
.
TAHAN LAMA, PENJIMATAN πŸ’―, TERBUKTI SANGAT BEST!
.
.
Hanya RM38 sahaja(tidak termasuk postage). Sangat jimat dan puas hati 😘 .
.
.
Teringin nak cuba? Whatsapp Fisa 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• .
.
.
#sobella
#sobellalipmatte
#sobellacosmetic
#sobellabeauty
#sobellasolawa
#sobellasolawa
#sobellaeyeshadow
#janganbencicintaku
#kosmetikmurah
#kosmetik

Ada beran x nak pakai Brick Red?
Kang abg masuk keje kul 8.30, jgn lambat g kul 9.30 dah la πŸ˜‚
.
X sempat tunggu raya haji dikejor lembu..
Abg keje dulu πŸ˜‚πŸ˜‚
.
#vampirered pun auuummm sgt kan?
.
#chipsmore dh red #nude gitu
Pening dh nak mana 1 πŸ˜‚
Grab 3 3 lah
Mak bg free postage 😍😍
.
#sobellapaka #sobellasolawa #teamsofea #sobella #lipmatte #mua #makeup #cosmetics #kosmetik #lipslipslips #wedding #bridesmaids #brides #sayajual #dropshipwanted #agentswanted #sobellarayahaji #brickred #vampire

Ada beran x nak pakai Brick Red?
Kang abg masuk keje kul 8.30, jgn lambat g kul 9.30 dah la πŸ˜‚
.
X sempat tunggu raya haji dikejor lembu..
Abg keje dulu πŸ˜‚πŸ˜‚
.
#vampirered pun auuummm sgt kan?
.
#chipsmore dh red #nude gitu
Pening dh nak mana 1 πŸ˜‚
Grab 3 3 lah
Mak bg free postage 😍😍
.
#sobellapaka #sobellasolawa #teamsofea #sobella #lipmatte #mua #makeup #cosmetics #kosmetik #lipslipslips #wedding #bridesmaids #brides #sayajual #dropshipwanted #agentswanted #sobellarayahaji #brickred #vampire

Ada beran x nak pakai Brick Red?
Kang abg masuk keje kul 8.30, jgn lambat g kul 9.30 dah la πŸ˜‚
.
X sempat tunggu raya haji dikejor lembu..
Abg keje dulu πŸ˜‚πŸ˜‚
.
#sobellapaka #sobellasolawa #teamsofea #sobella #lipmatte #mua #makeup #cosmetics #kosmetik #lipslipslips #wedding #bridesmaids #brides #sayajual #dropshipwanted #agentswanted #sobellarayahaji #brickred

Sekejap ada, Sekejap Tak der πŸ€«β“ Si chipsmore lah ni!! Warna ni kalau pakai dibibir, pasti cinta hati kita takkan pergi mana mana.. takut hilang macam chipsmore πŸ˜†. Sobella Raya Haji Collection is Ready Stock Now, jom wasap kakak nida 0143886883.. #SobellaKL #SobellaCheras #SobellaAmpang #SobellaPuchong #SobellaMonsterstokis #Sobellaagent #sobelladropship #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellasquad #sobellalipstick #Sobellaputrajaya #sobellabukitjalil #teamnida #NaMillionaireAcademy

Warna Merah Bata ni warna yang Suree semua warna kulit sesuai dan glammm uolls.. Sobella Raya Haji Latest Collection πŸ’„ Brick Red.

Wasap kakak Nida 0143886883

#SobellaKL #SobellaCheras #SobellaAmpang #SobellaPuchong #SobellaMonsterstokis #Sobellaagent #sobelladropship #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellasquad #sobellalipstick #Sobellaputrajaya #sobellabukitjalil #teamnida #NaMillionaireAcademy

Seram tak uolsss warns baru Sobella Raya Haji Collection kalini?? 😍 Warna Vampire Res ni sangat letopp uolsss... jom wasap kakak, link di bio sementara stock masih ada‼️ #SobellaKL #SobellaCheras #SobellaAmpang #SobellaPuchong #SobellaMonsterstokis #Sobellaagent #sobelladropship #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellasquad #sobellalipstick #Sobellaputrajaya #sobellabukitjalil #teamnida #NaMillionaireAcademy

🐝SOBELLA HONEYMATTE LIQUID LIPSTICK
.
Ingredients
πŸ’„ Collagen ☘
πŸ’„ Beeswax πŸ•―
πŸ’„ Bee Venom 🐝
πŸ’„ Argan Oil 🍢
πŸ’„ Shea Butter πŸ’«
πŸ’„ Vitamin E πŸ’
πŸ’„ Fragrance ✨
πŸ’„ PURE HONEY 🍯
.
.
KEISTIMEWAAN SOBELLA
.
πŸ‘ Tahan Lama
πŸ‘ No Alkohol
πŸ‘ Mesra Wudhuk
πŸ‘ Mudah DiBersihkan
πŸ‘ Tidak Mengeringkan BibirπŸ’‹
πŸ‘ SPECIAL FORMULA, dengan madu asli
.
RM 38
Add Postage RM 8 SM/ RM 12

#sobellaTerengganu #SobellaLipmatte #sobellaSolawa #sobellasquade

Hoh, amikk laa buat ngulit tido male ni.
Jange tengok ko geley tuh! Tengok warna lekcu sobella tu. Geley tu sampingan jah, wak cuci mata. 🀭🀭🀭 Harga sgt2 mampu milik
Rm38 satu lipstick beb!!
Postage rm7 (s/m) rm10 (s/s)
βœ”whatsapp : 0179681469

#lipstick #lipstickviral #sobellalipstick #sobella #lipsticklover #sobellalover #onlineseller #lpstickmurah #sobellasolawa#bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #trustedseller #trustedsellermalaysia #trustedonlineshop #instafemes

EHEM-EHEM, NI NAK BELANJA KOLEKSI SOBELLA RAYA HAJI KAT UOLSS 😘😘
.
Dah tak sabar la tu kan nak tambah dalam koleksi ? Haa, mengaku cepat, siapa yang dah bergetar bibir bila tengok koleksi warna terbaru dari Sobella.. Hihihi
.
Orang kata, kalau dah berkenan jemputlah merisik dulu. Jangan lupa klik wasap kat info mommy ye untuk order 😍
.
.
#SobellaLipMatte #SobellaLimitedEdition #SobellaRayaHajiCollection #SobellaNewCollection #SobellaGojes #SobellaSoLawa #LipMatteMurah #LipMatteRayaHaji #lipmatteMaduAsli #LipMatteViral #LipMatteAloeVera #LipMatteCoconutOil #LipMatteCocoaButter #LipMatteArganOil

Yes. Ini hakikat yg harus diterima. Ceh! πŸ˜†
.
Dulu selalu tak confident kalau keluar tak letak lipstik sikit, sebab bibir pucat lesi, gelap pulak tu.

Ha. Sekarang ni, bibir makin pinkish hasil pakai SoBella ja.😚 Hempasss datang lagi hempasss datang lagi. Tiberrr.

Namanya pun SoBella Honey Lipmatte gais, ada khasiat madu lebah yg mampu merawat bibir dan jugak memingkishkan bibir.

Hati-hati lah ya, jangan nak pakai lipstik sebarangan, asal murah. No no. Nanti bibir makin gelap.

Gelap saja oke lagi, bahayanya bila dah start bengkak, merah2 semua, dah tu membawak ke penyakit2 bahaya yg lain pulak. Allah. Menyesalnyaa.🀧
.
Sayangilah bibir seksi anda yg satu itu ya. πŸ’‹

#SobellaRayaLipmatte code MAWAR MERAH πŸ’‹
-
Warna yang paling hot uollsss! Sesuai untuk kulit hitam, putih, cerah, gelap, coklat haa semua jenis kulit lah sennag cerita. Confirm πŸ’― semua menjeling tergoda kalau uolss pakai warna ini.
-
Trus me babe!

Most Popular Instagram Hashtags