#sobellashahalam

MOST RECENT

sobella 4.0 diperkaya dengan argan oil dan madu,bukan setakat watna jer cantik
.
.
tapi,boleh merawat bibir dengan penggunaan yang konsisten tau!
.
.
#sobellacosmetics #sobellapenang #sobellaraya #sobellaloverss #sobellafreepostage #sobellasweetpink #sobellasolawa #sobellamalaysia #sobellakelantan #sobellashahalam #sobellashahalam
#sobellakedah #sobellapahang #sobellaterengganu

APA YG BEST SGT PASAL LIPMATTE SOBELLA? . ๐Ÿ’‹ Light Weight / Rasa Ringan - Walaupon matte tapi tesktur Sobella mmg very light. . ๐Ÿ’‹ Warna yg Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat, hanya sekali calit dh nampak cantik
.
๐Ÿ’‹Tahan Lama - Tahan sehingga 8 jam
.
๐Ÿ’‹ Wudhu' Friendly - Hanya perlu cuci guna Wet tissue sahaja
. ๐Ÿ’‹ Tak Mengeringkan Bibir - Ada kandungan madu yg boleh merawat bibir hitam n kering. . ๐Ÿ’‹ With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap!
#sobellashahalam
#cantikdanrawat
#agentwanted

Senarai barang yang Lin akan bawak ke booth INSTA BABY FEST SABTU & AHAD nanti๐Ÿ‘‡ โฃ๏ธ SoBella Eyeshadow 2 Minit
โฃ๏ธ SoBella Lipmatte
โฃ๏ธ VCare Blusher Stick
โฃ๏ธ OMG Mascara

Jumpa nanti kat sana yee di booth F7 DEWAN RAJA MUDA MUSA SEKSYEN 7 SHAH ALAM.

Sambil shopping barang anak, mak pon boleh cuci mata skali ๐Ÿ˜‰

#instababyfest
#sobellashahalam
#shahalam
#riangriaraya
#makeupshahalam
#vcarebeauty
#sobellasquad

BERITA BAIK KEPADA MOMMIES SEKALIANโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Korang dah beli baju raya anak-anak ke belum?? Haaa kalau belum boleh lah korang singgah ke Insta Baby Fest pada 26 & 27 Mei 2018 di Dewan Raja Muda Musa, Seksyen 7 Shah Alam.
.
Sambil shopping barang anak-anak boleh lah mommies shopping SOBELLA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Haaaa sape excited angkat tangan?? Haaa Eyeshadow 2 Minit, Lipmatte SoBella, Blusher Stick ada memang semua mekap yang sangat sesuai untuk ibu-ibu diluar sana๐Ÿ˜
.
So lapangkan masa korang untuk SABTU & AHAD ni okay. Kita jumpa kat sana ๐Ÿ’ƒ
.
#shahalam
#sobellashahalam
#makeupformommy
#sobellasquad
#eyeshadow2minit

Kaler ni seakan-akan coklat kemerahan..kaler ni memang kaler yang selamat.
.
Untuk korang yang tak nak pakai kaler merah ke pink.boleh try kaler ni.lawa seyy kaler ni..
.
Ni la kaler brown leopard.auummm ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
#sobella

Ambooii sangat menyerlah kaler ni..
.
Ni la kaler maroon koi.cantek uolls kaler ni.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#sobella

SWEET PINK. Untuk penggemar warna 'sweet' memang wajib jadikan ini sebagai salah satu warna yang perlu ada dalam koleksi adik kakak semua ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Kenapa SoBella?
.
๐Ÿ’‹Warna yang limited edition dan takkan RESTOCK lagi dah. Habis is habis
๐Ÿ’‹ Tahan lebih 8 jam. Makan minum banyak kali pown masih tak hilang lagi
๐Ÿ’‹ Mesra wudhuk dan mesra solat
๐Ÿ’‹ Tidak menghitamkan bibir, malah merawat bibir
๐Ÿ’‹ Dihasilkan dari MADU ASLI
.
โ–ช๏ธSesiapa yang berminat boleh whtsapp cik fynn cepat2 / tekan link dekat atas ๐Ÿ˜
.
โ˜Ž๏ธ 0177205886
โ˜Ž๏ธ0177205886
.
#sobella #sobellacosmetics #sobellalipstick #sobellalipmatte #sobellasquad #teamorked #lipstickmattemurah #muakl #sobellajohor #sobellaselangor #sobellanilai #sobellatangkak #sobellamelaka #sobellaseremban #sobellakelantan #sobellakedah #sobellasarawak #sobellasabah #sobellapahang #sobellakelanajaya #sobellabandarsunway #sobellashahalam

TEH TARIK. Untuk penggemar warna 'nude' memang wajib jadikan ini sebagai salah satu warna yang perlu ada dalam koleksi adik kakak semua ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Kenapa SoBella?
.
๐Ÿ’‹Warna yang limited edition dan takkan RESTOCK lagi dah. Habis is habis
๐Ÿ’‹ Tahan lebih 8 jam. Makan minum banyak kali pown masih tak hilang lagi
๐Ÿ’‹ Mesra wudhuk dan mesra solat
๐Ÿ’‹ Tidak menghitamkan bibir, malah merawat bibir
๐Ÿ’‹ Dihasilkan dari MADU ASLI
.
โ–ช๏ธSesiapa yang berminat boleh whtsapp cik fynn cepat2 / tekan link dekat atas ๐Ÿ˜
.
โ˜Ž๏ธ 0177205886
โ˜Ž๏ธ0177205886
.
#sobella #sobellacosmetics #sobellalipstick #sobellalipmatte #sobellasquad #teamorked #lipstickmattemurah #muakl #sobellajohor #sobellaselangor #sobellanilai #sobellatangkak #sobellamelaka #sobellaseremban #sobellakelantan #sobellakedah #sobellasarawak #sobellasabah #sobellapahang #sobellakelanajaya #sobellabandarsunway #sobellashahalam

EARTH BROWN. Untuk penggemar warna 'nude' memang wajib jadikan ini sebagai salah satu warna yang perlu ada dalam koleksi adik kakak semua ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Kenapa SoBella?
.
๐Ÿ’‹Warna yang limited edition dan takkan RESTOCK lagi dah. Habis is habis
๐Ÿ’‹ Tahan lebih 8 jam. Makan minum banyak kali pown masih tak hilang lagi
๐Ÿ’‹ Mesra wudhuk dan mesra solat
๐Ÿ’‹ Tidak menghitamkan bibir, malah merawat bibir
๐Ÿ’‹ Dihasilkan dari MADU ASLI
.
โ–ช๏ธSesiapa yang berminat boleh whtsapp cik fynn cepat2 / tekan link dekat atas ๐Ÿ˜
.
โ˜Ž๏ธ 0177205886
โ˜Ž๏ธ0177205886
.
#sobella #sobellacosmetics #sobellalipstick #sobellalipmatte #sobellasquad #teamorked #lipstickmattemurah #muakl #sobellajohor #sobellaselangor #sobellanilai #sobellatangkak #sobellamelaka #sobellaseremban #sobellakelantan #sobellakedah #sobellasarawak #sobellasabah #sobellapahang #sobellakelanajaya #sobellabandarsunway #sobellashahalam #sobellasolawa #sobellanilai #sobellamuar #sobellashahalam #sobellasubangjaya

Cantiknyaa ๐Ÿ˜ .
Customer wearing lipmatte 4.0 edition code TEH TARIK mix SWEET PINK ๐Ÿ‘„ .
#sobellasolawa #sobellashahalam #lipmatteviral #cosmeticviral #ramadan2018 #lipmatte4.0edition

Cantiknyaa ๐Ÿ˜ .
Customer wearing eyeshadow 2 minit code COCONUT ๐Ÿฅฅ .
#sobellasolawa #sobellashahalam #eyeshadow2minit #ramadan2018

Ada rasa kelopak mata menggedik tak tengok color baru eyeshadow pen 2 minit ni? ๐Ÿ˜Œ

Nah, sekarang boleh cukupkan terus koleksi eyeshadow pen korang. Dah ada 10 color menarik tau ๐Ÿ˜‰

For purchase do whatsapp 012-757 1008

#eyeshadowpen #TeamMamiiNoe #sobellaKotaBharu #sobellaKualaKrai #sobellaTanahMerah #sobellaPasirMas #sobellaMelor #sobellashahalam #sobellapenang #sobellaperak

Eyeshadow 2 minit new colours ๐Ÿ”ฅ
Dia mai dah , dia mai dahhhh.
Nak efek glamour ? Kita ada Sunshine .
Nak efek natural ? Kita ada Nude Blush .

Nak efek feminine ? Kita ada French Rose .

Nak efek dodoll ? Kita ada Valentine .

Nak efek soft smokey sexy ? Kita ada Amethyst .

Meriah betul raya kita tahun ni . Weeehuuuu ๐Ÿ”ฅ

#sobella #isedo2minit #trending #sobellashahalam #agentwanted #luluskkm #mampumilik

Sobella Birthday Edition โ€ผโ€ผ๐Ÿ’œ
.
โžกPink Owl
โžกMaroon Koi
โžกBrown Leopard
.
Birthday edition ni LIMITED EDITION ye syg2 semua.. HQ hanya keluarkan sikit je sempena birthday Founder.. ๐Ÿ˜
.
So wajib grab cpt2 sebelum melepas.. ๐Ÿ˜…
.
#sobella #sobellalipsmatte
#sobellalipstick
#sobellasolawa #sobellabirthdayedition #sobellaselangor

Sobella Birthday Editionโ€ผโ€ผ๐Ÿ’œ
.
โžกPink Owl
โžกMaroon Koi
โžกBrown Leopard
.
Birthday edition ni LIMITED EDITION ye syg2 semua.. HQ hanya keluarkan sikit je sempena birthday Founder.. ๐Ÿ˜
.
So wajib grab cpt2 sebelum melepas.. ๐Ÿ˜…
.
#sobella #sobellalipsmatte
#sobellalipstick
#sobellasolawa #sobellabirthdayedition #sobellaselangor

Sobella Birthday Edition โ€ผโ€ผ๐Ÿ’œ
.
โžกPink Owl
โžกMaroon Koi
โžกBrown Leopard
.
Birthday edition ni LIMITED EDITION ye syg2 semua.. HQ hanya keluarkan sikit je sempena birthday Founder.. ๐Ÿ˜
.
So wajib grab cpt2 sebelum melepas.. ๐Ÿ˜…
.
#sobella #sobellalipsmatte
#sobellalipstick
#sobellasolawa #sobellabirthdayedition #sobellaselangor

Most Popular Instagram Hashtags