#sobellapasirmas

MOST RECENT

Muka berminyak lepas makeup?
Dah letak primer pon kadang still nampak muka berminyak, tak nampak matte macam orang lain?
.
Nani memang spesis lepas makeup muka berminyak, kalau tak makeup biasa ja. Bagus jugak Rosetyara keluarkan Matte Powder. Memang kekal matte ja skin sepanjang hari.

In LOVE dgn Matte Powder ❤

Suami kata, MUJOQ ADA ROSETYARA. 😂😂😂😘

Zaman sekolah tak yah kata la.. Seqopa kena sambaq kilat kulit muka.. punya la aktif k.wana ni.. .
Kalau tak aktif kat sekolah aktif kat hostel.. Mana dan nak pikiaq yang terbaik untuk kulit.. Lepas belajaq Allah jumpa ramainya orang cantik2.. Tergugat jugaklah.. .
Sejak berhenti jadi kerani.. Join rosetyara.. Ya ampun baru la kenai segala barang kecantikan ni.. Rupanya dalam dunia ni bukan ada lipstick ja.. Ada produk yang dapat menjaga kulit macam ROSETYARA.. Ada SPF 50 😍😍😍
.
.

Apa yang best sangat ROSETYARA nih??
.
"Dah balik keja pon makeup still macam nak p keja tau... I keja 8jam tak perlu nak touch up banyak kali dah..."
.
Saya memang pengguna RT.. tak cari yang lain dah😍😍😍
.
.

Makeup dinner semalam kakbab guna FOUNDATION CODE ROSE as a base dan topup dengan SNOWDROP 😘😘😘☺
.
Yay or yay?? .
.

Nantikan Birthday Edition, 22 April ni

Yang pasti menggugat bibir mungil korang tau
#sobellaKotaBharu #sobellaKualaKrai #sobellaTanahMerah #sobellaPasirMas #sobellashahalam #sobellapenang #sobellaperak

Mamii nak kenalkan code baru #SobellaSolawa
Amacam? Mengancam ke idok ni?? Sobella in Birthday Edition Code Maroon Koi

#sobellaKotaBharu #sobelladungun #sobellaKualaKrai #sobellaPasirMas #sobellaMelor #sobellashahalam #sobellapenang

Bila nak melawa mesti cantik sejam dua ja..tak pon lepas tu bercapuk atau foundation dah tak nampak, selalu jadi macam ni.. kadang naik malas nak makeup sebab bukan makin lawa, makin buat orang pandang penuh hairan..🙁
.
Tapi sejak jumpa foundation ROSETYARA® tak tau kenapa setiap kali nak keluar ja mesti nak calit..mungkin sebab lepas pakai rasa ringan di muka, lepas tu lagi lama pakai dia lagi glow..tu eyra love sangat..
.
.

Jom eyra bantu korang tampil jelita dgn Rosetyara®..

👉THE BEST FD IN THE WORLD 👉REPEAT ODER
👉PUAS HATI
👉SUPPORT RT

Antara FEEDBACK YANG MENCURI HATI KU ❤❤ selalu dapat feedback terbaikkkk..

Masih tak tahu cara nak tampil jelita??
.
Ramai dah kita jelitakan tanpa sengaja menggunakan produk viral no.1 Malaysia.. .
Hari ni sy nak kongsikan dengan uolls semua sentuhan dari top mua IG ayayusoff_touch menggunakan rangkaiaan produk rosetyara.. 😘😘😘

Fuh fuuuuh nasib baik cukup stock 😘
Cod petang ni, korang nk join cod wsup eyra yee.. Meh wassup eyra, tekan je link kt bawah 👇
http://www.wasap.my/601125434548

Makeup one of my team, si kaki size 7, si adik yang besar dari hakak.
Hahahahahahhahahahahaha

Dulu kulit ngah Nur Shafiqka Sukri ni lagi teruk, ingat lagi masa first time makeup dia. Dua jam berdiri, letak fd buang, letak buang. 3kali padam.
Bukan ja berminyak, tapi extra mengelupas dan bertompok.
Tapi alhamdulillah sejak kulit dan semakin pulih, makin cantik pulak lepas makeup. Fd lekat elok ja. Finishing jadi cantik.

Kadang2 bukan masalah produk, tapi masalah skin kita yang tak dirawat dengan betul. Apa pon pelihara dan jaga skin dengan betul untuk dapatkan hasil makeup yang cantik.

Tahniah ngah. Selamat bertunang❤️

Fuhh, tak sabar nak tunggu kelahiran BABY BARU ROSETYARA.
Khas buat sayang sayang kakbab. Pasni boleh BYE BYE LIPS yang kering kering dan merekah2. Kita manjakan dengan RT NOURISH LIPBALM.
Diperkaya dengan COLLAGEN, VITAMIN E, MACADAMIA SEED OIL dan SHEA BUTTER. “Younger-LOOKING lips will be yours with our NOURISH LIPBAM.” Ada yang tak sabar nak TRY?

Alhamdulillah.. Ini sebahagian daripada DRAMA Malaysia yang menggunakan rangkaian produk ROSETYARA .
Terima kasih buat semua krew yang terlibat.

im using Rose Tiara Power Corrector for Atikah Suhaime....for Pengantin Musim Salju...

Ehemm ehemmmm korang.....
Ni eyra cakap bisik-bisik je ehhh..
Nak kasi tahu eyeshadow 2min magistick tak banyak yang tinggal tau.. Tapi tak jamin la bertahan berapa jam stock ni..
Kalau taknak melepas lagi cecepat la bisik-bisik kat eyra meeeh 😚

SOBELLA 4.0 CODE SWEET PINK 💋

Kehadiran si cantik manis ni memang berhantu. Peminat pink color tu kan, sweet pink ni color "must have" tau.
Memang taknak cakap banyak tentang tekstur nya yang super creamy tu. Sapuan sekali yang perfecto!

Most Popular Instagram Hashtags