#sobellapanji

MOST RECENT

Kelopak mata terpaksa nampak menawan dan lawo dengan sentuhan majestick mermaid eyeshadow by sobella😍
.
kelebihan eyeshadow sobella👇
👁eyeshadow stick(batang pen)pertama di malaysia
👁just tekan2 je
👁sesuai untuk beginner
👁sangat senang diblend even guna jari atau brush
👁tak perlukan eye primer
👁5code warna yang cantik
👁creamy texture(tak melekit)
👁more pigmented
👁tahan lama
👁 serbuk eyeshadow tak jatuh2
👁mesra wuduk
👁jimat masa dumenit je siap
👁lulus kkm

Whatsapp wani📲0148387022
Whatsapp wani📲0148387022

#sobellacosmetic
#sobellalipmatte
#lipmattemurah
#lipmattemadu
#eyeshadowduamenit
#eyeshadowsobella
#sobellasolawa #sayapakaisayajual #sobellakotabharu #sobellakubangkerian
#sobellapanji
#sobellabachok
#sobellapengkalanchepa #muabellaz #bazarpaknil

Mekap brown-brown yang boleh buat orang tergoda biler terpandang tanpa sengaja😉

Eyeshadow code coconut ni sangat sesuai untuk buat smokey eyes and code ni takde la nampak terlalu over, just nice gitew.😍 #sobellasquad
#sobellakelantan
#sobellacosmetics
#sobellalipmatte
#lipmattemurah
#lipmattemadu
#eyeshadowsobella
#eyeshadowduamenit
#lipmattehoney #sobellasolawa #sayajual #teammeknagebus #sobellakotabharu #sobellakubangkerian
#sobellapanji
#sobellabachok
#sobellapengkalanchepa #muabellaz #bazarpaknil #makeupjunkie #lipmatte #honey #makeupartist

Wowww banyaknya!!! Alhamdulillah rezeki hari ni, inshaallah esok akan post kepada tuan empunya nya...korg xnk berbibir cantik bersama sobella kerrr, xkn la tgok aje...hihihi

Meh wssp emi segera tau utk dapatkan sobella ni www.wasap.my/601110102128

#sayajualsobella #sobellasolawa #sobellapanji #sobellapengkalanchepa #misipencarian agent #sobellakelate #sobellarayaedition #freecodpconly #codkubangkerian #codpcb#codpengkalanchepadankawasanberdekatan #postageseluruhmalaysia

😍Lipmatte SoBella HoneyMatte😍
.
Lipmatte pertama Malaysia yang mengandungi khasiat madu membantu merawat bibir korang, disamping menjaga kecantikan dan maintain lawa taww
.
Korang tak minat ke bibir sihat dan cantik ? hehe kalau nak grab la sekarang.. banyak lagi pilihan color lipmatte by sobella
.
Tekan link dibawah yer untuk fast order ☺👇
Www.wasap.my/601110102128

#sobellasolawa #sobellalipmatte #lipmatte #bibircantik #lagilamalagicantik #letscantik #lipmattecantik #lipmattelawa #sobellapanji #sobellapengkalanchepa #sobellakotabharu #codkubangkerian #codbinjai #codsabak #codpengkalanchepadankawasanberdekatan #postageseluruhmalaysia #freecodpconly

Kelopak mata terpaksa nampak menawan dan lawo dengan sentuhan majestick mermaid eyeshadow by sobella😍
.
kelebihan eyeshadow sobella👇
👁eyeshadow stick(batang pen)pertama di malaysia
👁just tekan2 je
👁sesuai untuk beginner
👁sangat senang diblend even guna jari atau brush
👁tak perlukan eye primer
👁5code warna yang cantik
👁creamy texture(tak melekit)
👁more pigmented
👁tahan lama
👁 serbuk eyeshadow tak jatuh2
👁mesra wuduk
👁jimat masa dumenit je siap
👁lulus kkm

Whatsapp wani📲0148387022
Whatsapp wani📲0148387022

#sobellacosmetic
#sobellalipmatte
#lipmattemurah
#lipmattemadu
#eyeshadowduamenit
#eyeshadowsobella
#sobellasolawa #sayapakaisayajual #sobellakotabharu #sobellakubangkerian
#sobellapanji
#sobellabachok
#sobellapengkalanchepa #muabellaz #bazarpaknil

Uishhhh, patut la ramai yang berkenan dgn sobella lipstick ni, mmg puas hati uolsss. 🍀tahan lama
🍀tak mudah tertanggal
🍀warna-warna yang cantik
🍀limited setiap edition
🍀estrak madu
🍀merawat masalah bibir kering dan kebiruan
🍀bila minum air tak lekat pada cawan

Nie lah kelebihan sobella. Tggu apa lagi, jom grab.
📲 http://www.wasap.my/601110102128

#sobellapanji #sobellasolawa #lipmatte #sobellalipmatte #sobellalawa #sobellapengkalanchepa #sobellaklate #codpengkalanchepadankawasanberdekatan #postageseluruhmalaysia

NAK CANTIK!NAK MUDAH!NAK CEPAT!!!
calit2 dap2 jer siapp.
Best kan?😍
.
Time malas,maen tenyeh tenyeh pun dah siap. Senang sesangat ooii😉

Whatsapp wani📲0148387022
Whatsapp wani📲0148387022

sobellacosmetic
#sobellalipmatte
#lipmattemurah
#lipmattemadu
#eyeshadowsobella
#eyeshadowduamenit
#lipmattehoney #sobellasolawa #sayajual #teammeknagebus #sobellakotabharu #sobellakubangkerian
#sobellapanji
#sobellabachok
#sobellapengkalanchepa #muabellaz #bazarpaknil #makeupjunkie #lipmatte #honey #makeupartist

Kelopak mata terpaksa nampak menawan dan lawo dengan sentuhan majestick mermaid eyeshadow by sobella😍
.
kelebihan eyeshadow sobella👇
👁eyeshadow stick(batang pen)pertama di malaysia
👁just tekan2 je
👁sesuai untuk beginner
👁sangat senang diblend even guna jari atau brush
👁tak perlukan eye primer
👁5code warna yang cantik
👁creamy texture(tak melekit)
👁more pigmented
👁tahan lama
👁 serbuk eyeshadow tak jatuh2
👁mesra wuduk
👁jimat masa dumenit je siap
👁lulus kkm

Whatsapp wani📲0148387022
Whatsapp wani📲0148387022

#sobellacosmetic
#sobellalipmatte
#lipmattemurah
#lipmattemadu
#eyeshadowduamenit
#eyeshadowsobella
#sobellasolawa #sayapakaisayajual #sobellakotabharu #sobellakubangkerian
#sobellapanji
#sobellabachok
#sobellapengkalanchepa #muabellaz #bazarpaknil

Tak pandai pakai eyeshadow?
Takyah risau #eyeshadowduamenit kan ada.tekan2 lepastu dap dap siap 2minit jer.Tapi kalau sendiri yang calit tak sampai pun 2minit tauu😉

#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

SANGAT PIGMENTED TAK BERDEBU

Saper yang tak pro bereyeshadow atau tak suka yang berdebu, saya sarankan gunalah eyeshadow sobella sebab ia jenis stick yang konfem tak berdebu and sangat pigmented.#eyeshadowcreamy

#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

Tak pandai pakai eyeshadow?
Takyah risau #eyeshadowduamenit kan ada.tekan2 lepastu dap dap siap 2minit jer.

Ni code coconut,sangat sesuai untuk daily mekap and semua jenis kulit😉

#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

Bertuah sangat rase nyer dapat jumpa EYESHADOW ni.Sangad membantu di kala kelam kabut melanda.Time terkojar kojar pun nyempat lagik calit eyeshadow ni tauu.

Eyeshadow versi PENCIL PICIT ni memang terbaek dan terpantas persis kete F1 gitew😍

#sobellasquad
#sobellakelantan
#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

PUSPA WANGI 4in1 😍

Dalam banyak banyak lipmatte sobella ,kod puspa wangi la yang serius warna yg paling special. 4 in 1 chuols!

1) Boleh calit kat bibir,
2) pakai buat eyeshadow,
3) buat blusher
dan yg paling superb boleh buat orange correcter weiii.. So korang yg ada masalah eyebag, gelap bawah mata, parut jerawat boleh guna orange correcter , dap dap then pakai foundation atas orange corrector tu , Done! setel masalah.

Nampak tak berapa banyak penggunaan sobella puspawangi ni? Rugi la kalau korang tak grab lagi warna ni 😏

selagi ada stok tau!

Www.wasap.my/601110102128

#sobellasolawa #sobellaraya #puspawangi #sobellaklate #sobellapengkalanchepa #sobellakotabharu #sobellakubangkerian #sobellapanji #edisiraya #freecodpconly #codpengkalanchepadankawasanberdekatan #postageseluruhmalaysia

TOTAL MEKAP 10MINIT JER

Sejak ada #eyeshadowsobella ni masa mekap dah boleh dikurangkan la.So sesangat jimat and lagi best hanya guna eyeshadow jer,semuanye jadik sempurna like as blusher,shading hidung,eyeshadow😍

sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

Most Popular Instagram Hashtags