#sobellapanji

MOST RECENT

Sobella Honey Matte Lipstik💋
.
Apa yang specialnya lipmatte 4.0
√ tekstur yang soft&smooth bila apply kat bibir
√ merawat bibir kita
√ tahan lama 8Jam++
√ bekas lebih sexy,warna nhde dan elegant
√ stick berbentuk love(sekali sapuan sahaja)
√ tidak menghitamkan bibir
√ mesra wudhuk &tiada bahan terlarang
√ lulus kkm
.
Gabungan 5bahan semulajadi
✴madu asli
✴aloe vera
✴argan oil
✴minyak kelapa
✴cocoa butter
.
Whatsapp wani 📲0148387022
Whatsapp wani 📲0148387022
.
#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

Sobella Honey Matte Lipstik💋
.
Apa yang specialnya lipmatte 4.0
√ tekstur yang soft&smooth bila apply kat bibir
√ merawat bibir kita
√ tahan lama 8Jam++
√ bekas lebih sexy,warna nhde dan elegant
√ stick berbentuk love(sekali sapuan sahaja)
√ tidak menghitamkan bibir
√ mesra wudhuk &tiada bahan terlarang
√ lulus kkm
.
Gabungan 5bahan semulajadi
✴madu asli
✴aloe vera
✴argan oil
✴minyak kelapa
✴cocoa butter
.
Whatsapp wani 📲0148387022
Whatsapp wani 📲0148387022
.
#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

Sobella Honey Matte Lipstik💋
.
Apa yang specialnya lipmatte 4.0
√ tekstur yang soft&smooth bila apply kat bibir
√ merawat bibir kita
√ tahan lama 8Jam++
√ bekas lebih sexy,warna nhde dan elegant
√ stick berbentuk love(sekali sapuan sahaja)
√ tidak menghitamkan bibir
√ mesra wudhuk &tiada bahan terlarang
√ lulus kkm
.
Gabungan 5bahan semulajadi
✴madu asli
✴aloe vera
✴argan oil
✴minyak kelapa
✴cocoa butter
.
Whatsapp wani 📲0148387022
Whatsapp wani 📲0148387022
.
#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

Sobella Honey Matte Lipstik💋
.
Apa yang specialnya lipmatte 4.0
√ tekstur yang soft&smooth bila apply kat bibir
√ merawat bibir kita
√ tahan lama 8Jam++
√ bekas lebih sexy,warna nhde dan elegant
√ stick berbentuk love(sekali sapuan sahaja)
√ tidak menghitamkan bibir
√ mesra wudhuk &tiada bahan terlarang
√ lulus kkm
.
Gabungan 5bahan semulajadi
✴madu asli
✴aloe vera
✴argan oil
✴minyak kelapa
✴cocoa butter
.
Whatsapp wani 📲0148387022
Whatsapp wani 📲0148387022
.
#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

Sobella Honey Matte Lipstik💋
.
Apa yang specialnya lipmatte 4.0
√ tekstur yang soft&smooth bila apply kat bibir
√ merawat bibir kita
√ tahan lama 8Jam++
√ bekas lebih sexy,warna nhde dan elegant
√ stick berbentuk love(sekali sapuan sahaja)
√ tidak menghitamkan bibir
√ mesra wudhuk &tiada bahan terlarang
√ lulus kkm
.
Gabungan 5bahan semulajadi
✴madu asli
✴aloe vera
✴argan oil
✴minyak kelapa
✴cocoa butter
.
Whatsapp wani 📲0148387022
Whatsapp wani 📲0148387022
.
#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

Sobella Honey Matte Lipstik💋
.
Apa yang specialnya lipmatte 4.0
√ tekstur yang soft&smooth bila apply kat bibir
√ merawat bibir kita
√ tahan lama 8Jam++
√ bekas lebih sexy,warna nhde dan elegant
√ stick berbentuk love(sekali sapuan sahaja)
√ tidak menghitamkan bibir
√ mesra wudhuk &tiada bahan terlarang
√ lulus kkm
.
Gabungan 5bahan semulajadi
✴madu asli
✴aloe vera
✴argan oil
✴minyak kelapa
✴cocoa butter
.
Whatsapp wani 📲0148387022
Whatsapp wani 📲0148387022
.
#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

Sobella Honey Matte Lipstik💋
.
Apa yang specialnya lipmatte 4.0
√ tekstur yang soft&smooth bila apply kat bibir
√ merawat bibir kita
√ tahan lama 8Jam++
√ bekas lebih sexy,warna nhde dan elegant
√ stick berbentuk love(sekali sapuan sahaja)
√ tidak menghitamkan bibir
√ mesra wudhuk &tiada bahan terlarang
√ lulus kkm
.
Gabungan 5bahan semulajadi
✴madu asli
✴aloe vera
✴argan oil
✴minyak kelapa
✴cocoa butter
.
Whatsapp wani 📲0148387022
Whatsapp wani 📲0148387022
.
#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

Sobella Honey Matte Lipstik💋
.
Apa yang specialnya lipmatte 4.0
√ tekstur yang soft&smooth bila apply kat bibir
√ merawat bibir kita
√ tahan lama 8Jam++
√ bekas lebih sexy,warna nhde dan elegant
√ stick berbentuk love(sekali sapuan sahaja)
√ tidak menghitamkan bibir
√ mesra wudhuk &tiada bahan terlarang
√ lulus kkm
.
Gabungan 5bahan semulajadi
✴madu asli
✴aloe vera
✴argan oil
✴minyak kelapa
✴cocoa butter
.
Whatsapp wani 📲0148387022
Whatsapp wani 📲0148387022
.
#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

EYESHADOW 2MINIT😱😱😱
.
.
👸MAJESTICH MERMAID QUICK SHADOW STICK👸
.
👀Warna tahan lama dan sangat pigmented
👀Jimat masa, jimat ruang
👀Mudah digunakan, hanya calit bentuk "C" pada kelopak mata dan blend dengan jari, siap !
👀Mudah di bawa ke mana2
👀Tak mudah pecah
.
5 KALER MENARIK
🌹Rosegold
👑Goldiva
🌰Coconut
🥐Hashbrown
🍇Cranberry
.
HARGA
💰Rm39/pcs + Rm8(postage sm) / Rm12(postage ss)
💰Beli combo 5pcs dapat Rm37/pcs
.
WASSAP DETAILS📲
✔www.wasap.my/601119946550
✔www.wasap.my/601119946550
✔www.wasap.my/601119946550
.
.
#soBellaEyeshadow2Minit #eyeshadowTerpantas #majestichMermaidQuickShadowStick #eyeShadowPenKetukKetakk #eyeshadowCepat #eyeshadowStick #aisedo2Minit #aisedoSoBella #eyeshadowSoBella #soBellasolawa #soBellaKotaBharu
#sobellaKedaiLalat #sobellaBinjai #sobellaKubangKerian #sobellaPengkalanChepa #sobellaPanji #sobellaPadangTembak #sobellapasirtumbuh #sobellakoklanas #sobellamachang #sobellakualakrai

EYESHADOW 2MINIT😱😱😱
.
.
👸MAJESTICH MERMAID QUICK SHADOW STICK👸
.
👀Warna tahan lama dan sangat pigmented
👀Jimat masa, jimat ruang
👀Mudah digunakan, hanya calit bentuk "C" pada kelopak mata dan blend dengan jari, siap !
👀Mudah di bawa ke mana2
👀Tak mudah pecah
.
5 KALER MENARIK
🌹Rosegold
👑Goldiva
🌰Coconut
🥐Hashbrown
🍇Cranberry
.
HARGA
💰Rm39/pcs + Rm8(postage sm) / Rm12(postage ss)
💰Beli combo 5pcs dapat Rm37/pcs
.
WASSAP DETAILS📲
✔www.wasap.my/601119946550
✔www.wasap.my/601119946550
✔www.wasap.my/601119946550
.
.
#soBellaEyeshadow2Minit #eyeshadowTerpantas #majestichMermaidQuickShadowStick #eyeShadowPenKetukKetakk #eyeshadowCepat #eyeshadowStick #aisedo2Minit #aisedoSoBella #eyeshadowSoBella #soBellasolawa #soBellaKotaBharu
#sobellaKedaiLalat #sobellaBinjai #sobellaKubangKerian #sobellaPengkalanChepa #sobellaPanji #sobellaPadangTembak #sobellapasirtumbuh #sobellakoklanas #sobellamachang #sobellakualakrai

EYESHADOW 2MINIT😱😱😱
.
.
👸MAJESTICH MERMAID QUICK SHADOW STICK👸
.
👀Warna tahan lama dan sangat pigmented
👀Jimat masa, jimat ruang
👀Mudah digunakan, hanya calit bentuk "C" pada kelopak mata dan blend dengan jari, siap !
👀Mudah di bawa ke mana2
👀Tak mudah pecah
.
5 KALER MENARIK
🌹Rosegold
👑Goldiva
🌰Coconut
🥐Hashbrown
🍇Cranberry
.
HARGA
💰Rm39/pcs + Rm8(postage sm) / Rm12(postage ss)
💰Beli combo 5pcs dapat Rm37/pcs
.
WASSAP DETAILS📲
✔www.wasap.my/601119946550
✔www.wasap.my/601119946550
✔www.wasap.my/601119946550
.
.
#soBellaEyeshadow2Minit #eyeshadowTerpantas #majestichMermaidQuickShadowStick #eyeShadowPenKetukKetakk #eyeshadowCepat #eyeshadowStick #aisedo2Minit #aisedoSoBella #eyeshadowSoBella #soBellasolawa #soBellaKotaBharu
#sobellaKedaiLalat #sobellaBinjai #sobellaKubangKerian #sobellaPengkalanChepa #sobellaPanji #sobellaPadangTembak #sobellapasirtumbuh #sobellakoklanas #sobellamachang #sobellakualakrai

Sobella Honey Matte Lipstik💋
.
Apa yang specialnya lipmatte 4.0
√ tekstur yang soft&smooth bila apply kat bibir
√ merawat bibir kita
√ tahan lama 8Jam++
√ bekas lebih sexy,warna nhde dan elegant
√ stick berbentuk love(sekali sapuan sahaja)
√ tidak menghitamkan bibir
√ mesra wudhuk &tiada bahan terlarang
√ lulus kkm
.
Gabungan 5bahan semulajadi
✴madu asli
✴aloe vera
✴argan oil
✴minyak kelapa
✴cocoa butter
.
Whatsapp wani 📲0148387022
Whatsapp wani 📲0148387022
.
#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

Sobella Honey Matte Lipstik💋
.
Apa yang specialnya lipmatte 4.0
√ tekstur yang soft&smooth bila apply kat bibir
√ merawat bibir kita
√ tahan lama 8Jam++
√ bekas lebih sexy,warna nhde dan elegant
√ stick berbentuk love(sekali sapuan sahaja)
√ tidak menghitamkan bibir
√ mesra wudhuk &tiada bahan terlarang
√ lulus kkm
.
Gabungan 5bahan semulajadi
✴madu asli
✴aloe vera
✴argan oil
✴minyak kelapa
✴cocoa butter
.
Whatsapp wani 📲0148387022
Whatsapp wani 📲0148387022
.
#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

Sobella Honey Matte Lipstik💋
.
Apa yang specialnya lipmatte 4.0
√ tekstur yang soft&smooth bila apply kat bibir
√ merawat bibir kita
√ tahan lama 8Jam++
√ bekas lebih sexy,warna nhde dan elegant
√ stick berbentuk love(sekali sapuan sahaja)
√ tidak menghitamkan bibir
√ mesra wudhuk &tiada bahan terlarang
√ lulus kkm
.
Gabungan 5bahan semulajadi
✴madu asli
✴aloe vera
✴argan oil
✴minyak kelapa
✴cocoa butter
.
Whatsapp wani 📲0148387022
Whatsapp wani 📲0148387022
.
#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

Sobella Honey Matte Lipstik💋
.
Apa yang specialnya lipmatte 4.0
√ tekstur yang soft&smooth bila apply kat bibir
√ merawat bibir kita
√ tahan lama 8Jam++
√ bekas lebih sexy,warna nhde dan elegant
√ stick berbentuk love(sekali sapuan sahaja)
√ tidak menghitamkan bibir
√ mesra wudhuk &tiada bahan terlarang
√ lulus kkm
.
Gabungan 5bahan semulajadi
✴madu asli
✴aloe vera
✴argan oil
✴minyak kelapa
✴cocoa butter
.
Whatsapp wani 📲0148387022
Whatsapp wani 📲0148387022
.
#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

Esedo sibuk pertama dicipta khas utk mak mak sibuk nak mampus mcm aku ni.
.
Senang nak blend✅
Senang nak bawak✅
Jimat space mekap✅
Senang nk tenyeh✅
.
Ah semua lah senang! Bukan kecek belawok ehhh. Beribu testimoni dah. 21k pcs licin dohhhh ni. Sep mu bila nk tra? 😘
.
#makeuptutorial #eyeshadow #pigmented #sayajualsobella #serumporipori #sobellasquad #sobellacosmetics #sobellakotabharu #sobellakubangkerian #sobellapanji #sobellamelor #sobellapasirtumboh #sobellawakafcheyeh #muakelantan #sekmung #sekkepok #teamdada #trustedseller

Esedo sibuk pertama dicipta khas utk mak mak sibuk nak mampus mcm aku ni.
.
Senang nak blend✅
Senang nak bawak✅
Jimat space mekap✅
Senang nk tenyeh✅
.
Ah semua lah senang! Bukan kecek belawok ehhh. Beribu testimoni dah. 21k pcs licin dohhhh ni. Sep mu bila nk tra? 😘
.
#makeuptutorial #eyeshadow #pigmented #sayajualsobella #serumporipori #sobellasquad #sobellacosmetics #sobellakotabharu #sobellakubangkerian #sobellapanji #sobellamelor #sobellapasirtumboh #sobellawakafcheyeh #muakelantan #sekmung #sekkepok #teamdada #trustedseller

Esedo sibuk pertama dicipta khas utk mak mak sibuk nak mampus mcm aku ni.
.
Senang nak blend✅
Senang nak bawak✅
Jimat space mekap✅
Senang nk tenyeh✅
.
Ah semua lah senang! Bukan kecek belawok ehhh. Beribu testimoni dah. 21k pcs licin dohhhh ni. Sep mu bila nk tra? 😘
.
#makeuptutorial #eyeshadow #pigmented #sayajualsobella #serumporipori #sobellasquad #sobellacosmetics #sobellakotabharu #sobellakubangkerian #sobellapanji #sobellamelor #sobellapasirtumboh #sobellawakafcheyeh #muakelantan #sekmung #sekkepok #teamdada #trustedseller

Sobella Honey Matte Lipstik💋
.
Apa yang specialnya lipmatte 4.0
√ tekstur yang soft&smooth bila apply kat bibir
√ merawat bibir kita
√ tahan lama 8Jam++
√ bekas lebih sexy,warna nhde dan elegant
√ stick berbentuk love(sekali sapuan sahaja)
√ tidak menghitamkan bibir
√ mesra wudhuk &tiada bahan terlarang
√ lulus kkm
.
Gabungan 5bahan semulajadi
✴madu asli
✴aloe vera
✴argan oil
✴minyak kelapa
✴cocoa butter
.
Whatsapp wani 📲0148387022
Whatsapp wani 📲0148387022
.
#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

Sobella Honey Matte Lipstik💋
.
Apa yang specialnya lipmatte 4.0
√ tekstur yang soft&smooth bila apply kat bibir
√ merawat bibir kita
√ tahan lama 8Jam++
√ bekas lebih sexy,warna nhde dan elegant
√ stick berbentuk love(sekali sapuan sahaja)
√ tidak menghitamkan bibir
√ mesra wudhuk &tiada bahan terlarang
√ lulus kkm
.
Gabungan 5bahan semulajadi
✴madu asli
✴aloe vera
✴argan oil
✴minyak kelapa
✴cocoa butter
.
Whatsapp wani 📲0148387022
Whatsapp wani 📲0148387022
.
#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

Most Popular Instagram Hashtags