#sobellakotabharu

MOST RECENT

Ya ampun lawa bangat akak ni pakai brick red !! .
.
Brick red tak sama tau kaler dengan mawar merah nama pun dah kaler ofkos la lain gaiss.๐Ÿ˜Š
.
.
NEW EDITION !!!! AIDIL ADHA COLLECTION 2018
-
โœ…CHIPSMORE
โœ…VAMPIRE RED
โœ…BRICK RED
-
.
Best nyaa sobella honey lipmatte yang terbaru ofkos la .
-
๐Ÿ”ธ casing customade takde tempat lain. exclusive ๐Ÿ”ธ Warna yang limited edition dan tak akan RESTOCK
๐Ÿ”ธ Tahan lebih 8 Jam++
๐Ÿ”ธ Mesra wudhuk dan bebas allohol
๐Ÿ”ธ Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ”ธ Merawat bibir yang merekah
๐Ÿ”ธ Dihasilkan dari madu ASLI
๐Ÿ”ธ Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply kt bibir

Sobella Lipstick Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, iaitu:
๐ŸŒธ Cocoa Butter
๐ŸŒธ Pure Honey Extract
๐ŸŒธ Coconut Oil
๐ŸŒธ Aloe Vera
๐ŸŒธ Argan oil
๐ŸŒธ Collagen
.
.

Special for cuolls !! Warna yang sgt sweet tp bleh buat vogue gojes lawa bila pakai mmg rasa level tahap konfident 200% gituu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
PERINGATAN UNTUK SEMUA WANITA
New Edition sangat limited tau gaiss !! -
PRICE : 1 SOBELLA LIPMATTE RM38
.
.
Nak bibir sihat cantik bertukar la kepada sobella . Jom guys cantik sambil jaga bibir sobella solawa socantik sosihat
.
Whatsapp lelaju tau ke 0199168772 ( cik eifa reply sepantas kilat )๐Ÿ˜˜
.
.
#sobella#sobellakelantan#sobellakotabharu
#sobellalipmatte#honeylipmatte#merawatbibir
#bibirkering#bibirhitam#bibirmengelupas
#nakbibirlawa#nakcantik#naklawa#nakgojes
#lipmatteviral#viral#lipmatte#honey#arganoil
#cod#kelantan#kotabharu#aeonmall#kbmall
#pasirtumboh#pengkalachepa#kubangkerian
#muabellaz#muamalaysia#love#makeup

MEMANG BEST TAK KERINGKAN BIBIR DAN TAK RUGI BELI SOBELLA LIPMATTE DARI DULU .
.
.
.
Wahh bila customer dah jatuh cinta dengan kualiti sobella lipmatte konfem tak akan cari lari gaiss.
.
Kan dah cakap sobella lipmatte ni best sgt2 dia punya tekstur tak melekit tak merekah pakej sekali merawat bibir dah la tahan lama wangi pulak tu.๐Ÿ˜Š
.
.
.
NEW EDITION !!!! AIDIL ADHA COLLECTION 2018
-
โœ…CHIPSMORE
โœ…VAMPIRE RED
โœ…BRICK RED
-
.
Best nyaa sobella honey lipmatte yang terbaru ofkos la .
-
๐Ÿ”ธ casing customade takde tempat lain. exclusive ๐Ÿ”ธ Warna yang limited edition dan tak akan RESTOCK
๐Ÿ”ธ Tahan lebih 8 Jam++
๐Ÿ”ธ Mesra wudhuk dan bebas allohol
๐Ÿ”ธ Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ”ธ Merawat bibir yang merekah
๐Ÿ”ธ Dihasilkan dari madu ASLI
๐Ÿ”ธ Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply kt bibir

Sobella Lipstick Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, iaitu:
๐ŸŒธ Cocoa Butter
๐ŸŒธ Pure Honey Extract
๐ŸŒธ Coconut Oil
๐ŸŒธ Aloe Vera
๐ŸŒธ Argan oil
๐ŸŒธ Collagen
.
.

Special for cuolls !! Warna yang sgt sweet tp bleh buat vogue gojes lawa bila pakai mmg rasa level tahap konfident 200% gituu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
PERINGATAN UNTUK SEMUA WANITA
New Edition sangat limited tau gaiss !! -
PRICE : 1 SOBELLA LIPMATTE RM38
.
.
Nak bibir sihat cantik bertukar la kepada sobella . Jom guys cantik sambil jaga bibir sobella solawa socantik sosihat
.
Whatsapp lelaju tau ke 0199168772 ( cik eifa reply sepantas kilat )๐Ÿ˜˜
.
.
#sobella#sobellakelantan#sobellakotabharu
#sobellalipmatte#honeylipmatte#merawatbibir
#bibirkering#bibirhitam#bibirmengelupas
#nakbibirlawa#nakcantik#naklawa#nakgojes
#lipmatteviral#viral#lipmatte#honey#arganoil
#cod#kelantan#kotabharu#aeonmall#kbmall
#pasirtumboh#pengkalachepa#kubangkerian
#muabellaz#muamalaysia#love#makeup

NEW EDITION !!!! AIDIL ADHA COLLECTION 2018
-
โœ…CHIPSMORE
โœ…VAMPIRE RED
โœ…BRICK RED
-
.
Best nyaa sobella honey lipmatte yang terbaru ofkos la .
-
๐Ÿ”ธ casing customade takde tempat lain. exclusive ๐Ÿ”ธ Warna yang limited edition dan tak akan RESTOCK
๐Ÿ”ธ Tahan lebih 8 Jam++
๐Ÿ”ธ Mesra wudhuk dan bebas allohol
๐Ÿ”ธ Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ”ธ Merawat bibir yang merekah
๐Ÿ”ธ Dihasilkan dari madu ASLI
๐Ÿ”ธ Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply kt bibir

Sobella Lipstick Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, iaitu:
๐ŸŒธ Cocoa Butter
๐ŸŒธ Pure Honey Extract
๐ŸŒธ Coconut Oil
๐ŸŒธ Aloe Vera
๐ŸŒธ Argan oil
๐ŸŒธ Collagen
.
.

Special for cuolls !! Warna yang sgt sweet tp bleh buat vogue gojes lawa bila pakai mmg rasa level tahap konfident 200% gituu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
PERINGATAN UNTUK SEMUA WANITA
New Edition sangat limited tau gaiss !! -
PRICE : 1 SOBELLA LIPMATTE RM38
.
.
Nak bibir sihat cantik bertukar la kepada sobella . Jom guys cantik sambil jaga bibir sobella solawa socantik sosihat
.
Whatsapp lelaju tau ke 0199168772 ( cik eifa reply sepantas kilat )๐Ÿ˜˜
.
.
#sobella#sobellakelantan#sobellakotabharu
#sobellalipmatte#honeylipmatte#merawatbibir
#bibirkering#bibirhitam#bibirmengelupas
#nakbibirlawa#nakcantik#naklawa#nakgojes
#lipmatteviral#viral#lipmatte#honey#arganoil
#cod#kelantan#kotabharu#aeonmall#kbmall
#pasirtumboh#pengkalachepa#kubangkerian
#muabellaz#muamalaysia#love#makeup

Vampire Red ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ mak aih lawa nyaa code terbaru raya haji edition punya.
.
.
NEW EDITION !!!! AIDIL ADHA COLLECTION 2018
-
โœ…CHIPSMORE
โœ…VAMPIRE RED
โœ…BRICK RED
-
.
Best nyaa sobella honey lipmatte yang terbaru ofkos la .
-
๐Ÿ”ธ casing customade takde tempat lain. exclusive ๐Ÿ”ธ Warna yang limited edition dan tak akan RESTOCK
๐Ÿ”ธ Tahan lebih 8 Jam++
๐Ÿ”ธ Mesra wudhuk dan bebas allohol
๐Ÿ”ธ Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ”ธ Merawat bibir yang merekah
๐Ÿ”ธ Dihasilkan dari madu ASLI
๐Ÿ”ธ Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply kt bibir

Sobella Lipstick Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, iaitu:
๐ŸŒธ Cocoa Butter
๐ŸŒธ Pure Honey Extract
๐ŸŒธ Coconut Oil
๐ŸŒธ Aloe Vera
๐ŸŒธ Argan oil
๐ŸŒธ Collagen
.
.

Special for cuolls !! Warna yang sgt sweet tp bleh buat vogue gojes lawa bila pakai mmg rasa level tahap konfident 200% gituu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
PERINGATAN UNTUK SEMUA WANITA
New Edition sangat limited tau gaiss !! -
PRICE : 1 SOBELLA LIPMATTE RM38
.
.
Nak bibir sihat cantik bertukar la kepada sobella . Jom guys cantik sambil jaga bibir sobella solawa socantik sosihat
.
Whatsapp lelaju tau ke 0199168772 ( cik eifa reply sepantas kilat )๐Ÿ˜˜
.
.
#sobella#sobellakelantan#sobellakotabharu
#sobellalipmatte#honeylipmatte#merawatbibir
#bibirkering#bibirhitam#bibirmengelupas
#nakbibirlawa#nakcantik#naklawa#nakgojes
#lipmatteviral#viral#lipmatte#honey#arganoil
#cod#kelantan#kotabharu#aeonmall#kbmall
#pasirtumboh#pengkalachepa#kubangkerian
#muabellaz#muamalaysia#love#makeup

DAH HAMPIR SETAHUN SETIA SOBELLA LIPMATTE JER ? ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Wahh bila customer dah jatuh cinta dengan kualiti sobella lipmatte konfem tak akan cari lari gaiss.
.
Kan dah cakap sobella lipmatte ni best sgt2 dia punya tekstur tak melekit tak merekah pakej sekali merawat bibir dah la tahan lama wangi pulak tu.๐Ÿ˜Š
.
.
.
NEW EDITION !!!! AIDIL ADHA COLLECTION 2018
-
โœ…CHIPSMORE
โœ…VAMPIRE RED
โœ…BRICK RED
-
.
Best nyaa sobella honey lipmatte yang terbaru ofkos la .
-
๐Ÿ”ธ casing customade takde tempat lain. exclusive ๐Ÿ”ธ Warna yang limited edition dan tak akan RESTOCK
๐Ÿ”ธ Tahan lebih 8 Jam++
๐Ÿ”ธ Mesra wudhuk dan bebas allohol
๐Ÿ”ธ Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ”ธ Merawat bibir yang merekah
๐Ÿ”ธ Dihasilkan dari madu ASLI
๐Ÿ”ธ Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply kt bibir

Sobella Lipstick Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, iaitu:
๐ŸŒธ Cocoa Butter
๐ŸŒธ Pure Honey Extract
๐ŸŒธ Coconut Oil
๐ŸŒธ Aloe Vera
๐ŸŒธ Argan oil
๐ŸŒธ Collagen
.
.

Special for cuolls !! Warna yang sgt sweet tp bleh buat vogue gojes lawa bila pakai mmg rasa level tahap konfident 200% gituu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
PERINGATAN UNTUK SEMUA WANITA
New Edition sangat limited tau gaiss !! -
PRICE : 1 SOBELLA LIPMATTE RM38
.
.
Nak bibir sihat cantik bertukar la kepada sobella . Jom guys cantik sambil jaga bibir sobella solawa socantik sosihat
.
Whatsapp lelaju tau ke 0199168772 ( cik eifa reply sepantas kilat )๐Ÿ˜˜
.
.
#sobella#sobellakelantan#sobellakotabharu
#sobellalipmatte#honeylipmatte#merawatbibir
#bibirkering#bibirhitam#bibirmengelupas
#nakbibirlawa#nakcantik#naklawa#nakgojes
#lipmatteviral#viral#lipmatte#honey#arganoil
#cod#kelantan#kotabharu#aeonmall#kbmall
#pasirtumboh#pengkalachepa#kubangkerian
#muabellaz#muamalaysia#love#makeup

Lipmatte yang akan bagi efek halus mulus kat bibir kita semua.sebab ia ada 5BAHAN SEMULAJADI yg mampu merawat plus cantikkan bibir.

8shades color sobella raya edition.Onz ke XOnz?๐Ÿ˜ #sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

NEW EDITION !!!! AIDIL ADHA COLLECTION 2018
-
โœ…CHIPSMORE
โœ…VAMPIRE RED
โœ…BRICK RED
-
.
Best nyaa sobella honey lipmatte yang terbaru ofkos la .
-
๐Ÿ”ธ casing customade takde tempat lain. exclusive ๐Ÿ”ธ Warna yang limited edition dan tak akan RESTOCK
๐Ÿ”ธ Tahan lebih 8 Jam++
๐Ÿ”ธ Mesra wudhuk dan bebas allohol
๐Ÿ”ธ Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ”ธ Merawat bibir yang merekah
๐Ÿ”ธ Dihasilkan dari madu ASLI
๐Ÿ”ธ Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply kt bibir

Sobella Lipstick Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, iaitu:
๐ŸŒธ Cocoa Butter
๐ŸŒธ Pure Honey Extract
๐ŸŒธ Coconut Oil
๐ŸŒธ Aloe Vera
๐ŸŒธ Argan oil
๐ŸŒธ Collagen
.
.

Special for cuolls !! Warna yang sgt sweet tp bleh buat vogue gojes lawa bila pakai mmg rasa level tahap konfident 200% gituu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
PERINGATAN UNTUK SEMUA WANITA
New Edition sangat limited tau gaiss !! -
PRICE : 1 SOBELLA LIPMATTE RM38
.
.
Nak bibir sihat cantik bertukar la kepada sobella . Jom guys cantik sambil jaga bibir sobella solawa socantik sosihat
.
Whatsapp lelaju tau ke 0199168772 ( cik eifa reply sepantas kilat )๐Ÿ˜˜
.
.
#sobella#sobellakelantan#sobellakotabharu
#sobellalipmatte#honeylipmatte#merawatbibir
#bibirkering#bibirhitam#bibirmengelupas
#nakbibirlawa#nakcantik#naklawa#nakgojes
#lipmatteviral#viral#lipmatte#honey#arganoil
#cod#kelantan#kotabharu#aeonmall#kbmall
#pasirtumboh#pengkalachepa#kubangkerian
#muabellaz#muamalaysia#love#makeup

Good morning . Cantik tak sis ni ? Pakai foundation cubremi, lipmatte sobella kod โ€œdara jelitaโ€ and omg mascara untuk melentikskan bulu mata
.
.
Lawa ke tidak?
.
.
Berminat boleh klik link kat bio .
.
COD sekitar Kota Bharu
#sayajual #sayajualmurah #sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellamalaysia #sobellakelantan #sobellakotabharu #cubremi #cubremimalaysia #cubremikotabharu #cubremikelantan #foundationcubremi

Ha tudiaaa DUA BERADIK SPRAY HOT mai dah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Sampai 15 SEPT ja tau .
.
.
Yg penting ada COMBO BEST (LIPTINT+LIPBALM)
MATTE POWDER RM28 ja !! ๐Ÿ˜ฑ

Kan dah kata ๐Ÿ˜‚ dah fully booked dah sekut chipsmore ni!

Sape lambat melepass. Limited baqhang taaau.

#sobellarayahaji #agensobella #sobellatendong #sobellakotabharu #lipmattesobella #oneporeserumsobella #eyeshadowsobella #rayaedition #sobellapasirmas

Always be favourite!
Mas Ayu in action โค

Makeup ke tak makeup, tetap maintain cun ๐Ÿ˜˜

#agensobella #sobellatendong #sobellakotabharu #lipmattesobella #oneporeserumsobella #eyeshadowsobella #rayaedition #sobellapasirmas irmas

Raya tak lama dah sayang sayang, lipmatte dah ada ke tu?? Pakai lipmatte sobella tak perlu touch up 2 3 kali, korang pasti puas hati dengan lipmatte sobella. Korang tak perlu risau, lipmatte sobella lipmatte yg merawat bibir korang.
.
.
Sobella lipmatte bukan sahaja dapat mensyaaaantikkan bibir korang malah bibir yg kecil boleh menjadi mungil..wahh wahh hebatnyaa ๐Ÿ˜˜

Kali ni didatangi colour yg terang terang..kepada yg suka bibir kelihatan terang dah seksi dah tiba masanya grab sobella EDITION RAYA HAJI.. Jangan lupa..lipmatte sobella ni limited tau, sapa lambat tinggal laa ๐Ÿ˜˜

#agensobella #sobellatendong #sobellakotabharu #lipmattesobella #oneporeserumsobella #eyeshadowsobella #rayaedition #sobellapasirmas

Tengok colour Brick Red teringat kat arwah Brown Leopard. Tapi tula eyra bajet dua colour ni tak sama. Brick Red ni kaler dia nk merah orange2 gteew..lawa aih!

Well Sobella kan limited, takkan nak produce colour sama pulak kan? Yang pasti Sobella kalau tak rare tak sah. Setuju?

#agensobella #sobellatendong #sobellapasirmas #sobellakotabharu #lipmattesobella #oneporeserumsobella #eyeshadowsobella #rayaedition

Ohmyyyyy. Guyssss, see colour dia. Yang selama ni tak suka pakai aisedo, bila dah cuba sobella aisedo ni; comfirm melekat.

Jom cuba. Harga RM39 sahaja. Whatsapp ๐Ÿ“ฑ011 3135 9020

#sobella #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmatteviral #sobellatumpat #sobellakotabharu #lipmattesobella #sobellalipmatte #sobellacod #agentsobellatumpat #agentsobellakelantan #agentsobellakotabharu #codkotabharu #codtumpat #lipstick #eyeshadowsobella #eyeshadowmurah #eyeshadow #eyeshadowmurahmalaysia #eyeshadow2minit

Fulamak cantik sangat.Brick red aka merah bata.

Nampak lagi vogue and konfiden.So hari rayamu akan mewarnai hidupmuu.gitchew๐Ÿ˜

#sobellacosmetic
#muabellaz
#lipmattesobella
#eyeshadowcosmetic
#lipmattemaduasli
#lipmattemurah
#sobellapengkalanchepa
#sobellapanji
#sobellakubangkerian
#sobellabachok
#sobellakotabharu

Most Popular Instagram Hashtags