#sobellakotabharu

MOST RECENT

Happy weekend korang ! Buat apa je hujung minggu macam ni ? Shopping or pergi jalan2 dengan family ? Jangan lupa before keluar tu apply lipmatte sobella n eyeshadow 2 minit tau 😘

p/s : Meh sape2 nak order terus whatsapp sis okay.Click je link kat bio sis tu😉

#sobellaeyeshadow #eyeshadow2minit #lipmatte #lipmattemalaysia #sobellalipmatte #lipmattesobella #feedbacksobella #kotabharu #kubangkerian #pengkalachepa #raya2018 #rayahaji #kelate #sobellakotabharu #sobellakelantan #makeupmalaysia #kotabharu #thisiskotabharu #bolehcod #agentsah #adropshipsah #jombelisobella

Eyeshadow 2 minit uols. Sangat cepat bukan? Cantiknya warna2 eyeshadow ni... Taknak grab satu ke korang ? Konfem puas hati . Bagi yang asyik xsempat nak makeup2 tu , korang boleh cuba eyeshadow 2 minit. just dap dap lepastu siap. BOLEH TERUS WHATSAPP NOM D BIO SIS SEKARANG👆

#sobellaeyeshadow #eyeshadow2minit #lipmatte #lipmattemalaysia #sobellalipmatte #lipmattesobella #feedbacksobella #kotabharu #kubangkerian #pengkalachepa #raya2018 #rayahaji #kelate #sobellakotabharu #sobellakelantan #makeupmalaysia #kotabharu #thisiskotabharu #bolehcod #agentsah #adropshipsah #jombelisobella

Assalamulaikum dan selamat pagi korang. Sentiasa bersyukur dengan apa yang ada. Jangan sesekali mengeluh. Salam jumaat yang penuh barokah😉

p/s : Jangan lupa al kahf ye😊

#sobellaeyeshadow #eyeshadow2minit #lipmatte #lipmattemalaysia #sobellalipmatte #lipmattesobella #feedbacksobella #kotabharu #kubangkerian #pengkalachepa #raya2018 #rayahaji #kelate #sobellakotabharu #sobellakelantan #makeupmalaysia #kotabharu #thisiskotabharu #bolehcod #agentsah #dropshipsah #jombelisobella

Bangun pagi tengok testimoni eyeshadow 2 minit nii.. sukanyaaaa bila orang suka pakai produk kita kan. Puas hati sangat 😍 semoga urusan hari ini dipermudahkan semua 😉
__
#eyeshadow #eyeshadowpen #sobella #honeylipmatte #sobellakotabharu #sobella

RUGI NYA TAK BELI DARI DULU📣 ✔Tahan lama
✔Tak merekah dan kering
✔Merawat bibir

Ingin cuba sobella lipmatte dan eyeshadow 2 minit ?
Hanya click di bio sis sekarang👆

#sobellaeyeshadow #eyeshadow2minit #lipmatte #lipmattemalaysia #sobellalipmatte #lipmattesobella #feedbacksobella #kotabharu #kubangkerian #pengkalachepa #raya2018 #rayahaji #kelate #sobellakotabharu #sobellakelantan #makeupmalaysia #kotabharu #thisiskotabharu #bolehcod #agentsah #dropshipsah #jombelisobella

TAK MELEKIT UOLS🔥🔥🔥 Dah ramai yang cuba sobella lipmatte ni dan konfem akan repeat order ..Trust me. Benda best , elok , merawat bibir skali mesti la ramai yang order. Korang berminat ? Meh cpat pm sos laju2 sebelum stock habis 😘

#sobellaeyeshadow #eyeshadow2minit #lipmatte #lipmattemalaysia #sobellalipmatte #lipmattesobella #feedbacksobella #kotabharu #kubangkerian #pengkalachepa #raya2018 #rayahaji #kelate #sobellakotabharu #sobellakelantan #makeupmalaysia #kotabharu #thisiskotabharu #bolehcod #agentsah #dropshipsah #jombelisobella

Hello makeup beginners 🙋🏼‍♀️ Nak cantik tapi tak berani nk makeup sendiri? Takut comot? Takut warna tak kena dgn skin korang? Jangan risau sekarang zaman dah canggih. Sobella kan ada 🔥
__
Sobella diciptakan untuk memudahkan urusan makeup korang. Waktu makeup korang pun akan jadi sekejap je. Dah tak payah bangun awal pagi semata2 nak makeup. Dengan Sobella eyeshadow pen ni, korang picit2 jee macam tekan pen pastu calit terus dekat kelopak mata. Super easy and simple tauuu 😍
__
Ws wani untuk risik2 dulu. Kalau berkenan, buat koleksi terus. Kita sembang kawan2 je. Tak payah formal sgt lah. Wani tungguuuu 😉

__
#eyeshadow #sobella #honeylipmatte #sobellakotabharu #sobellaselangor #sobella #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #eyeshadowpen

YaAllah.. cantik nya cust kita pakai sobella lipmatte ni. Bukan sahaja boleh apply kat bibir tau ! Bagi yang malas sgt nak makeup tu , korang ambik je lipmatte ni letak kat pipi sbgai blusher n kalau eyeshadow boleh grab eyeshadow 2 minit..Lepas tu siap ! Sangat simple bukan?😊 Lipmatte + eyeshadow = ?
Click num sis di bio sekarang 👆

#sobellaeyeshadow #eyeshadow2minit #lipmatte #lipmattemalaysia #sobellalipmatte #lipmattesobella #feedbacksobella #kotabharu #kubangkerian #pengkalachepa #raya2018 #rayahaji #kelate #sobellakotabharu #sobellakelantan #makeupmalaysia #kotabharu #thisiskotabharu #bolehcod #agentsah #dropshipsah #jombelisobella

Gaissss , jgn tido lagi. Moh la singgah dulu tengok bideo sobella lipmatte code vampire red ni. Merah betul bibir mak ngah ye ! Cantik naw warna vampire red , rugi betul sape xgrab warna ni😚 Kalau tak nak merah sgt , buat je ombre lips macam korean girl. Laaaaagiii cantik chuols😘
#sobellaeyeshadow #eyeshadow2minit #lipmatte #lipmattemalaysia #sobellalipmatte #lipmattesobella #feedbacksobella #kotabharu #kubangkerian #pengkalachepa #raya2018 #rayahaji #kelate #sobellakotabharu #sobellakelantan #makeupmalaysia #kotabharu #thisiskotabharu #bolehcod #agentsah #dropshipsah #jombelisobella

Eyeshadow 2 minit; available in 10 colors ❤ Senang je, picit picit & genyeh kat kelopak mata. Sangat pigmented okay, tak perlu nak gosok lama2 & yg tak penting tak berdebu 🤭 Whatsapp 014-3895980 untuk purchase ❤ .

Status: Ready stock
Ready stock #sobella #sobellaeyeshadow #eyeshadow #eyeshadow2minit #lipmatte #lipmattemalaysia #sobellalipmatte #lipmattesobella #feedbacksobella #kotabharu #kubangkerian #pengkalanchepa #raya2018 #kelate #kelantan #sobellakotabharu ##sobellakelantan #sobellacod #sobellaagensah #agensahsobella #sobellakb #thisiskb #thisiskotabharu

Most Popular Instagram Hashtags