[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sobellacosmetics

14381 posts

TOP POSTS

I'm coming for everything they said I couldn't have ๐Ÿ‘ 

#syusyuootd #ladyboss #sobellacosmetics

So many lipmattes to choose from these days! Why @sobellacosmetics? This one is different though. It has real honey to keep your lips healthy. The Colour payoff is awesome and does not dry the lips. Just use one coat only. The texture is smooth and lightweight and it is also kissproof! Now @sobellacosmetics has this limited Birthday Edition Duo ( Peach Perfect and Dusty Berry) . The colours are delicious and you get a new colour if you mix em! So fun right? Follow @sobellacosmetics @sobellacosmetics @sobellacosmetics โค๏ธ ps Happy Bday WN Syuhada ! You can get this lippies from @golly_sandra or @aznidaaziz too . Lens Snow Gray by @rania_lens_empire #sobella #sobellacosmetics

wearing Sobella Lipstick from @wiwim_ in color code hearty red ๐Ÿ’‹ #iwearsobella #sobellacosmetics

Lips: SoBella code DEAR ROSE ombre with PINK MELON ๐Ÿ’‹
.
#motd #muamalaysia #SobellaCosmetics

" I love you still i die "

SOBELLA LOVE EDITION " Dear Juliet "

#sobellacosmetics
#sobellakelantan
#agentsah

Sambung beraya ๐Ÿ˜… Semalam migrain plus demam so beraya atas katil je .
#syusyuootd #sobellafounder #sobellacosmetics

There will be haters, there will be doubters , there will be non-believers , and then there will be you, proving them wrong ๐Ÿ˜Š

#sobellacosmetics #syusyuootd

Stay true to yourself โญ๏ธ #syusyuootd #sobellacosmetics

MOST RECENT

Alhamdulillah feedback pengguna sobella one pore serum.
.
Sangat jimat sobella one pore serum dekat 2 bulan tak habis lagi. Kulit tak kusam lagi, jerawat dah kecut, paling best tak risau lagi nak makeup.
.
Yang pasti lepasni makeup makin flawless.
.
Ws 013107942
Ws 0139107942

#sobella #terapiinstagram

Assalamualaikum dan selamat pagi.
.
Alhamdulillah testimoni pengguna one pore serum, pori pori makin tertutup. Siapa sangka kan? Bangun pagi nampak perubahan di muka. Pasti gembira.
.
Ws 0139107942
Ws 0139107942

#sobella #sobellasolawa #sobellacosmetics #oneporeserum #makeup #muabellaz #serum #terapiinstagram #flawless #gojes #dramasangat #dekatkanjarakkita #neelofa #aydajebat #ctdk #poriporiterbuka

ONE PORE SERUM
.
One pore serum yang pertama di malaysia lebih fokus kepada pori pori terbuka.
.
Dalam kandungan one pore serum ada partikel emas. Emas bertindak mengurangkan kedutan, garis halus, kecacatan dan tanda pada kulit dan akan menjadikan anda kelihatan muda.
.
Ws 0139107942
Ws 0139107942

#sobella #terapiinstagram #sobellasolawa #sobellacosmetics

Sobella Love Edition Lipmatte

Dear Mumtaz + Dear Rose โคโคโคโคโคโคโค #sobellalipstickviral2017
#sobellacosmetics #sobellabeauty #Sobella #Sobellalipmatte #LipmatteMalaysia #TeamShashaMy #TeamJampi

ONE PORE SERUM - all in one skincare ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธ kecilkan pori pori ๐ŸŒธ atasi blackheads & whiteheads ๐ŸŒธ kurangkan minyak di muka ๐ŸŒธ kecutkan jerawat ๐ŸŒธ pudarkan parut dan jeragat ๐ŸŒธ sesuai semua jenis kulit ๐ŸŒธ KKM-approved ๐ŸŒธ DIJAMIN TAK MELEKIT sebab waterbased ๐ŸŒธ Gold flakes untuk awet muda ๐ŸŒธ
.
RM68 + FREE GIFT + FREE WONGI SAMPLE ๐Ÿ˜
.
Klik link di bio ya ๐ŸŒธ
.
#Sobella #SobellaBeauty #SobellaCosmetics #SobellaSolawa #StokisSobellaSelangor #SobellaPuchong #SobellaCyberjaya #SobellaLipstickViral2017 #OPS #OnePoreSerum #SobellaSerum #SerumSobella #EyeShadow #EyeShadowSobella #HoneyGiltzFaceMist #HGFM #TeamShashaMy #TeamJampi #TeamMommyAisha #DropshipWanted #AgentWanted

ONE PORE SERUM - all in one skincare ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธ kecilkan pori pori ๐ŸŒธ atasi blackheads & whiteheads ๐ŸŒธ kurangkan minyak di muka ๐ŸŒธ kecutkan jerawat ๐ŸŒธ pudarkan parut dan jeragat ๐ŸŒธ sesuai semua jenis kulit ๐ŸŒธ KKM-approved ๐ŸŒธ DIJAMIN TAK MELEKIT sebab waterbased ๐ŸŒธ Gold flakes untuk awet muda ๐ŸŒธ
.
RM68 + FREE GIFT + FREE WONGI SAMPLE ๐Ÿ˜
.
Klik link di bio ya ๐ŸŒธ
.
#Sobella #SobellaBeauty #SobellaCosmetics #SobellaSolawa #StokisSobellaSelangor #SobellaPuchong #SobellaCyberjaya #SobellaLipstickViral2017 #OPS #OnePoreSerum #SobellaSerum #SerumSobella #EyeShadow #EyeShadowSobella #HoneyGiltzFaceMist #HGFM #TeamShashaMy #TeamJampi #TeamMommyAisha #DropshipWanted #AgentWanted

Cranberry
A little maroon color but it still pretty..
.
Majestic Mermaid Quick Shadow Stick
โœ…easy to blend
โœ…easy to carry
โœ…#๏ผ‘ In Malaysia eyeshadow in Pen Form
โœ…pigmented color
โœ…creamy texture & not dusty
.
RM 39/each exclude postage
.
๐Ÿ“ฒWhatsApp 0178694032

One pore serum merawat kulit umpama rawatan laser..
.
Malah satu botol jimat habisss.
Sebab tak perlu beli toner, serum dah lengkap. Double action toner + serum with laser-effect khusus untuk kecilkn pori-pori. .
1 botol tahan dalam 2-3 bulan.. memang sangat jimat !! Macam mana cara guna? Lumur jer 2 kali sehari secara konsisten. Kan mudah tu!! Kesannya boleh dilihat seawal 3 hari jer uollss. I is tak reti nak cakap banyak kang uollss kata i auta je.

#ONEPORESERUM
Bukan takat merawat pori pori terbuka. Segala jerawat jeragat, blackhead,
whitehead semua hilang.
Yang tinggal hanya kulit mulus & flawless cam kulit bayi..???
.
Ada ker Serum yang berkesan sama seperti One Pore Serum?? Jom try
.
#oneporeserum
#Sobella
#SobellaCosmetics
#sobellasolawa

PORI-PORI TERSUMBAT? JANGAN RISAU,KAMI ADA CARA UNTUK BANTU ANDA ๐Ÿ˜Š
.
Serum yang diolah KHAS UNTUK PORI TERBUKA mampu membuat kulit wajah anda licin seperti yang diimpikan dan tiada lagi masalah pori2 tersumbat.
.
Jangan risau, OPS punyai no KKM ye..
.
Kenapa โœจONE PORE SERUM ?โœจ
โœ” Mengetatkan liang Pori-Pori terbuka.
โœ” Mengatasi masalah Whitehead & Blackhead.
โœ” Menambahkan keanjalan kulit (anti-aging)
โœ” Menghapuskan kulit yang berminyak.
โœ” Memudarkan parut degil.
โœ” Mencerahkan kulit wajah.
.
Bahan utama yang digunakan ialah -
GOLD PARTICLE dan :
- Vitamin E
- Vitamin C
- Vitamib B3
- Argan Oil
- Rosehip Oil
.
#Sobella
#SobellaCosmetics
#oneporeserum
#Sobellasolawa

Lips: SoBella code DEAR ROSE ombre with PINK MELON ๐Ÿ’‹
.
#motd #muamalaysia #SobellaCosmetics

Goldiva model

She's wearing Sobella Liptint Dear Juliet.

#sobellasolawa #sobellacosmetics #TeamShashaMy #TeamJampi

Eeeemmm, sekarang dah terpaksa tolak tepi tepi tolak jauh jauh mood MALAS.
.
.
Aaaiiiyyyooo.
.
.
Disebabkan SoBella Love Edition dan Majestick Mermaid Quick-Shadow Stick ni lah yang buat ku rasa rindu ku rasa rajin nak cantik.
.
.
Pssttt.
.
.
Ni nak share cara cepat nak cantik.
Okay, di bibir pakai jerrr lipmatte SoBella, di mata pakai jerr eyeshadow terpantas di Malaysia.
.
.
Weekdays ke weekend ke tetap rajin nak cantik kannnnn? ๐Ÿ˜Œ
.
.
SoBella Love Edition
Lipmatte RM38
Liptint RM28
.
.
SoBella Eyeshadow
RM39
.
.
#TeamFarraLetops
#SoBellaCheras
#SoBellaHoneyMatteLiquidLipstick
#SoBellaCosmetics
#SoBellaSoLawa
#SoBellaLoveEdition
#SoBellaDearMumtaz
#SoBellaDearJuliet
#SoBellaDearRose
#SoBellaMajestickMermaidQuickShadowStick

Kenapa uolls MESTI ada SoBella Eyeshadow ini??
.
Sobella Eyeshadow ni tak sama macam eyeshadow lain ye.
.
โœ”Eyeshadow yang berbentuk pen .
โœ”Senang nak dibawa
โœ”Calit je dah cantik
โœ”Jimat masa
โœ”2minit je dah siap
.
Rm39 exclude postage
Whatsapp nisa 0183130237
.
#sobella #sobellahoneylipmatte #sobellasolawa #sobellalipstick #sobellalipmatte #sobellalipstickviral2017 #sobellasquad #sobellacosmetics #sobellalipstick #sobellacosmetic #sobellalipsticks #sobellagombak #sobellabatucaves #sobellakl #sobellakualalumpur #sobellangels #sobellaliquidlipstick #sobellaeyeshadow #sobellaeyeshadowkl #eyeshadowsobella

Cantik kan kotak sobella
Sesuai sangat kalau nak bagi gift kat kawan, bridesmaids.

Yang lelaki boleh bagi dekat gf/wife. Tak payah nak balut-balut dah.

#sobellasolawa #sobellacosmetics #sobella #TeamShashaMy #TeamJampi

Fuhh apa kata cik misi ni? Haa tuddia calit SoBella, pesakit pun senang hati barulah tak lemau kan? Hihi ๐Ÿ˜
.
#feedbacksobella #sobellalover #sobellacosmetics #agentwanted

CANTIK SANGAT๐Ÿ’œ
.
.
Rugi sape yang tak grab lagi.Love Edition ni sentiasa mendapat perhatian ramai ๐Ÿ’„ .
.
LOVE EDITION .
.
โค dear juliet
โค dear rose
โค dear mumtaz .
.
Ws: 0139690065
Ws: 0139690065
Ws: 0139690065
.
.
#Sobella #SobellaBeauty #SobellaCosmetics #SobellaSolawa #StokisSobella #SobellaKedah #AgentSobella #SobellaLipsticks #SobellaLipstickViral2017 #LipstickViral2017 #OPS #OnePoreSerum #SobellaSerum #SerumSobella #EyeShadow #EyeShadowSobella #HoneyGiltzFaceMist #HGFM #TeamShashaMy #TeamJampi

CANTIK SANGAT๐Ÿ’œ
.
.
Rugi sape yang tak grab lagi.Love Edition ni sentiasa mendapat perhatian ramai ๐Ÿ’„ .
.
LOVE EDITION .
.
โค dear juliet
โค dear rose
โค dear mumtaz .
.
Ws: 0139690065
Ws: 0139690065
Ws: 0139690065
.
.
#Sobella #SobellaBeauty #SobellaCosmetics #SobellaSolawa #StokisSobella #SobellaKedah #AgentSobella #SobellaLipsticks #SobellaLipstickViral2017 #LipstickViral2017 #OPS #OnePoreSerum #SobellaSerum #SerumSobella #EyeShadow #EyeShadowSobella #HoneyGiltzFaceMist #HGFM #TeamShashaMy #TeamJampi

CANTIK SANGAT๐Ÿ’œ
.
.
Rugi sape yang tak grab lagi.Love Edition ni sentiasa mendapat perhatian ramai ๐Ÿ’„ .
.
LOVE EDITION .
.
โค dear juliet
โค dear rose
โค dear mumtaz .
.
Ws: 0139690065
Ws: 0139690065
Ws: 0139690065
.
.
#Sobella #SobellaBeauty #SobellaCosmetics #SobellaSolawa #StokisSobella #SobellaKedah #AgentSobella #SobellaLipsticks #SobellaLipstickViral2017 #LipstickViral2017 #OPS #OnePoreSerum #SobellaSerum #SerumSobella #EyeShadow #EyeShadowSobella #HoneyGiltzFaceMist #HGFM #TeamShashaMy #TeamJampi

Liptint sobella RM28 only โค๏ธ
.
Cod sekitar Balok/Kuantan
.
#sobellacosmetics
#sobellabeauty

Liptint sobella RM28 only โค๏ธ
.
Cod sekitar Balok/Kuantan
.
#sobellacosmetics
#sobellabeauty

Liptint sobella RM28 only โค๏ธ
.
Cod sekitar Balok/Kuantan
.
#sobellacosmetics
#sobellabeauty

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขHARGA JIMAT RM17 DARI HARGA ASAL(RM85)!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
Produk One Pore Serum ini mmg dikhaskan untuk merawat masalah pori2 terbuka, mengecilkan jerawar anda dan juga anti penuaan!!
.
Jangan risau produk ini LULUS KKM
dan TAHAN selama 1 BULAN penggunaan!
.
Guna hanya 1pump sahaja 2x shari sudah ckup utk cover sluruh wajah anda๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Berminat? Jom ws sy utk order .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ+6017-9207480 (Iqah)
#SobellaCosmetics #oneporeserum #StokisSobella #AgentSobellakelantan #SobellaLipsticks #SobellaLipstickViral2017 #Honeyglitzfacemist #TeamShashaMy #sobellamachang #sobellatanahmerah

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขHARGA JIMAT RM17 DARI HARGA ASAL(RM85)!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
Produk One Pore Serum ini mmg dikhaskan untuk merawat masalah pori2 terbuka, mengecilkan jerawar anda dan juga anti penuaan!!
.
Jangan risau produk ini LULUS KKM
dan TAHAN selama 1 BULAN penggunaan!
.
Guna hanya 1pump sahaja 2x shari sudah ckup utk cover sluruh wajah anda๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Berminat? Jom ws sy utk order .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ+6017-9207480 (Iqah)
#SobellaCosmetics #oneporeserum #StokisSobella #AgentSobellakelantan #SobellaLipsticks #SobellaLipstickViral2017 #Honeyglitzfacemist #TeamShashaMy #sobellamachang #sobellatanahmerah

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขHARGA JIMAT RM17 DARI HARGA ASAL(RM85)!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
Produk One Pore Serum ini mmg dikhaskan untuk merawat masalah pori2 terbuka, mengecilkan jerawar anda dan juga anti penuaan!!
.
Jangan risau produk ini LULUS KKM
dan TAHAN selama 1 BULAN penggunaan!
.
Guna hanya 1pump sahaja 2x shari sudah ckup utk cover sluruh wajah anda๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Berminat? Jom ws sy utk order .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ+6017-9207480 (Iqah)
#SobellaCosmetics #oneporeserum #StokisSobella #AgentSobellakelantan #SobellaLipsticks #SobellaLipstickViral2017 #Honeyglitzfacemist #TeamShashaMy #sobellamachang #sobellatanahmerah

Hashbrown
Majestic Mermaid Quick Shadow Stick by @sobella_cosmetics .
โœ…Digunakan ramai MUA
โœ…Mudah di blend
โœ…Mudah di bawa
โœ…Eyeshadow pertama bentuk PEN
โœ…Warna yang sgt pigmented
โœ…Tidak berhabuk jatuh bawah mata
.
RM 39/each exclude postage
BUY ALL COLORS FREE POSTAGE
๐Ÿ“ฒwhatsApp 0178694032

MAJESTICK MERMAID EYESHADOW code CRANBERRY ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
RM39 per stick ๐Ÿ˜
.
Lipmatte ORANGE KISS ๐ŸŠ RM38 .
Buy 2 items, postage RM4 only ๐Ÿ˜ FREE GIFT, FREE SAMPLE WONGI LOTION ๐Ÿ˜
.
#Sobella #SobellaBeauty #SobellaCosmetics #SobellaSolawa #StokisSobellaSelangor #SobellaPuchong #SobellaCyberjaya #SobellaLipstickViral2017 #OPS #OnePoreSerum #SobellaSerum #SerumSobella #EyeShadow #MajestickMermaidEyeshadow #EyeShadowSobella #HoneyGiltzFaceMist #HGFM #TeamShashaMy #TeamJampi #TeamMommyAisha #DropshipWanted #AgentWanted

Follow ig @areum_sshi To Get beauty Without Surgery

Bila pakai lipmatte sobella memang rasa macam tak pakai apa-apa kat bibir. Buat bibir lagi lembut tau.

#sobellalipstickviral2017 #sobellacosmetics #TeamShashaMy #TeamJampi

Majestic mermaid Quick-Shadow
Code Cranberry + Goldiva

RM39/per stick
Exclude postage

Whatsapp 013-2816592

#sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #eyeshadowsobella #eyeshadowmalaysia #TeamShashaMy #TeamJampi

Colour code cranberry. Sobella majestick mermaid pertama di malaysia yang berbentuk pen. .
Eyeshadow 2 minit, colour pigmented, tak perlu primer, tak melekit, blend dengan jari jer. Dalam bentuk pen, mudah dibawa. Harga opkos la mampu milik.
.
Ws 0139107942
Ws 0139107942

#sobella #terapiinstagram #sobellacosmetics #muabellaz

Most Popular Instagram Hashtags