#sobellacosmetics

7728 posts

TOP POSTS

Hebat dnars ๐Ÿ‘๐Ÿฝ The legendary kak @faziani_rohban . Selalu baca coretan kisah jatuh bangun hidup Kak Ni and hari ni boleh jumpa depan-depan founder hebat ni. Really inspiring. And tak lupa, founder Ufora yang cantik molek @supiasaupi โค๏ธ #hebatdnars
#uforabeauty
#sobellacosmetics

Kecik2 dah pandai nganjing mak dia juai #sobellacosmetics . Dah besar taktahu lah jadi apaaa. Hahahhaha . Siapa tengah mengandung tu kalau nak bibir anak awak persis anak saya meh beli sobella dengan saya. Kah! #sobellababies ni weyy WN Syuhada ๐Ÿ˜
.
Anak putih dan hidung mancung ikut bapak dia sekian ๐Ÿ’‹

wearing Sobella Lipstick from @wiwim_ in color code hearty red ๐Ÿ’‹ #iwearsobella #sobellacosmetics

SOBELLA BATCH 3.0
.
Ramai yang tanya apa istimewa sangat SoBella ni. Sampai je stock baru kejap je dah habis.
.
Ni haa colour untuk batch 0.3 rugi kalau uolls tak grab sbb bila dah habis colour2 ni takkan restock lagi tau ๐Ÿ’‹
.
Available colour :
๐Ÿ’„Flapinkgoes
๐Ÿ’„Cocobrown
.
Normal price
SM & SS -RM32
Now Price
SM & SS - RM28
.
Untuk order boleh ws :
019-2521494
019-2521494
019-2521494
.
#sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellahoneymatte #sobellasolawa

I'm new in business. It would be nice if you guys go & check them out! My first experience in having honey matte lipstick that is so useful & not harmful! because it's all about honey & collagen! come, follow @kasyahdalila โค๏ธ thankyou

Alahh yang korang dok beli lipstick Pasar Malam, lipstick fake takpa kaaa? #sobella lipstick harga Pasar Malam tapi kualiti Antarabangsa. RM38 je oiiii. Nak beli buat hadiah untuk mak, makwe tunang pun bolehh. Macam macam warna ada ๐Ÿ˜

Wasap 0147168010๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ #sobellacosmetics #sobellasocantik #localbrand #sobellsolawa

So many lipmattes to choose from these days! Why @sobellacosmetics? This one is different though. It has real honey to keep your lips healthy. The Colour payoff is awesome and does not dry the lips. Just use one coat only. The texture is smooth and lightweight and it is also kissproof! Now @sobellacosmetics has this limited Birthday Edition Duo ( Peach Perfect and Dusty Berry) . The colours are delicious and you get a new colour if you mix em! So fun right? Follow @sobellacosmetics @sobellacosmetics @sobellacosmetics โค๏ธ ps Happy Bday WN Syuhada ! You can get this lippies from @golly_sandra or @aznidaaziz too . Lens Snow Gray by @rania_lens_empire #sobella #sobellacosmetics

Baru nak masuk office ๐Ÿ˜‚ Takpeee asal telefon kat tangan, business jalannnnn, duit masukkk. Ootd cikeddd

#lifeasanonlineseller #syusyuootd #sobellacosmetics

MOST RECENT

TART BERRY IN ACTION
Colour ni memang sangat hot

Sekarang tengah SALE oii
Meh grab sebagai koleksi ๐Ÿ“ฒ 017 687 4717

Now ada merdeka๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ sale for all sobella item :

1. Sobella Lipstick Raya edition๐Ÿ’‹ 5 shades
2. Sobella facemist Honey Glitz๐Ÿ’†
3. Sobella Special Edition๐ŸŠOrange kiss + Orange Lip polish Temyracle
4. One Pore Serum By Sobella

Ada special price๐Ÿค‘ buy now and save more sementara ada sale๐Ÿ˜‰ closed sale end of this month๐Ÿ˜จ so grab now at @beauty_secretttt (see previous post to see more sobella collection) purchase any 3 item get FREE POSTAGE semenanjung ๐Ÿ“ค Sabah/sarawak just add RM4

#Sobella #SobellaSquad #SobellaBeauty #SobellaCosmetics #SobellaSolawa #StokisSobella #Sobellasabah #AgentSobella #SobellaLipsticks #SobellaLipstickViral2017 #LipstickViral2017 #OPS #OnePoreSerum #SobellaSerum #SerumSobella #EyeShadow #EyeShadowSobella #OrangeKiss #HoneyGiltzFaceMist #HGFM #TeamShashaMy #TeamJampi

Merah membara semangat waja ๐Ÿ˜Ž
.
Fuhhh merah nyaaa ๐Ÿ˜
.
Nak harga promosi?
Nak FREE postage?
.
Jomm jom lets cantik di pagi Raya โค๏ธ
.
#lipstickmerah #redlipstick #sayajual #sobella #hotpepper #lipstickaddict #lipsticksobella #lipstickviral2017 #sobellacosmetics #sobellakotabharu #sobellawakafcheyeh

PINK VELVET MIX SEMPERIT STRAWBERRY

Sobella best ๐Ÿ‘๐Ÿป
Mix mix dapat 3 tone colour terus ๐Ÿ˜˜

Jom sekarang ada SALE MERDEKA TAU ๐Ÿ“ฒ 017 687 4717

Sobella Raya PROMOSI!!!
.
Harga promosi: RM35
Harga asal : RM38
.
Tidak mengeringkan bibir langsung. Uols wajib try 1 dulu, pasti ketagih nak kumpul stok macam saya ๐Ÿ˜
.
.
whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0179265667
.
#muaselangor #muabellaz #makeuptutorial #makeuptutorial #sunset #hudabeauty #hudabeautymalaysia #anastasiabeverlyhills #maybellinemalaysia #hudabeautyrosegoldpalette #orangekiss #Sobellacosmetics #ootd #sobellasenawang #sobellaseremban #lipstickaddict #lipstikviral2107 #sobellaSquad #tescosenawang #sayajual #sayajualmakeup

Sobella Raya PROMOSI!!!
.
Harga promosi: RM35
Harga asal : RM38
.
Tidak mengeringkan bibir langsung. Uols wajib try 1 dulu, pasti ketagih nak kumpul stok macam saya ๐Ÿ˜
.
.
whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0179265667
.
#muaselangor #muabellaz #makeuptutorial #makeuptutorial #sunset #hudabeauty #hudabeautymalaysia #anastasiabeverlyhills #maybellinemalaysia #hudabeautyrosegoldpalette #orangekiss #Sobellacosmetics #ootd #sobellasenawang #sobellaseremban #lipstickaddict #lipstikviral2107 #sobellaSquad #tescosenawang #sayajual #sayajualmakeup

Sobella Raya PROMOSI!!!
.
Harga promosi: RM35
Harga asal : RM38
.
Tidak mengeringkan bibir langsung. Uols wajib try 1 dulu, pasti ketagih nak kumpul stok macam saya ๐Ÿ˜
.
.
whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0179265667
.
#muaselangor #muabellaz #makeuptutorial #makeuptutorial #sunset #hudabeauty #hudabeautymalaysia #anastasiabeverlyhills #maybellinemalaysia #hudabeautyrosegoldpalette #orangekiss #Sobellacosmetics #ootd #sobellasenawang #sobellaseremban #lipstickaddict #lipstikviral2107 #sobellaSquad #tescosenawang #sayajual #sayajualmakeup

SALESSSSS ON!
.
*CREAMY MATTE*
๐Ÿ”ธTart Berry
๐Ÿ”ธRose Makmur
๐Ÿ”ธSemperit Strawberry
.
Special customized for Ramadhan:
๐ŸŒธTexture super creamy & perfect for dry lips
๐ŸŒธSmells amazing like fresh berries
๐ŸŒธNon-drying formula
๐ŸŒธHighly recommended for "Liquid Lipstick" newbie
๐ŸŒธEasily fix whenever you need
.
*ULTRA MATTE*
๐Ÿ”ธCornflakes Madu
๐Ÿ”ธPink Velvet Cookies
.
Special customized for Hari Raya:
๐ŸŒธLightweigh formula
๐ŸŒธWaterproof & long lasting
๐ŸŒธDries matte after few seconds but does not feel tacky at all
๐ŸŒธPerfect for sensitive lips
.
Ingredients SoBella
๐Ÿ’‹ Argan Oil
๐Ÿ’‹ Shea Butter
๐Ÿ’‹ Bees Wax
๐Ÿ’‹ Collagen
๐Ÿ’‹ Vitamin E
๐Ÿ Pure Honey
.
Anyone? Would like to try this lipmatte can dm me โค
.
RM35 ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
.
Fast response ๐Ÿ“ฒ 0145166506
.
#sobella #sobellacosmetics #sobellasolawa #lipstickhoneymatte #lipstickviral2017 #muakelantan #muaterengganu #muapahang #muakedah #teamdada #teamdadagelenya #uitmkelantan #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #uitmmachang #uum #muajakarta #unisza #unimap #kotabharu #melor #ketereh #koklanas #machang #muamelaka #makeupartist #muapahang #ukmbangi #universitimalaya ๐Ÿ‘„โค

SALESSSSS ON!
.
Spray spray terus glowing ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Fungsi HONEY GLITZ adalah :
.
๐Ÿ Melembapkan kulit sebelum dan selepas makeup
๐Ÿ Menjadikan makeup tahan lama dan tak merekah
๐Ÿ Menjadikan makeup yang dipakai tidak bercapuk dan berminyak
๐Ÿ Effect shining untuk kemasan makeup yang lebih wowww.
๐Ÿ Ada extrak madu lebah dan aloevera untuk menjaga, melindungi dan merawat kulit
๐Ÿ Sebagai setting spray
.
Dan yang paling BEST ialah mengandungi partikel kilauan yang halus setanding dengan brand terkemuka seperti alha alfa
.
Anyone? Would like to try this facemist can dm me โค
.
RM39 ; 60ml ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
.
Fast response ๐Ÿ“ฒ 0145166506
.
#facemist #honeyglitz #sobella #sobellacosmetics #sobellasolawa #lipstickhoneymatte #lipstickviral2017 #muakelantan #muaterengganu #muapahang #muakedah #teamdada #teamdadagelenya #uitmkelantan #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #uitmmachang #uum #muajakarta #unisza #unimap #kotabharu #melor #ketereh #koklanas #machang #muamelaka #makeupartist #muapahang #ukmbangi #universitimalaya ๐Ÿ‘„โค

SALESSSSS ON!
.
Demam #OrangeKiss sangattttt ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ingredients SoBella
๐Ÿ’‹ Argan Oil
๐Ÿ’‹ Shea Butter
๐Ÿ’‹ Bees Wax
๐Ÿ’‹ Collagen
๐Ÿ’‹ Vitamin E
๐Ÿ Pure Honey
.
Anyone? Would like to try this lipmatte can dm me โค
.
RM42 ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
.
Fast response ๐Ÿ“ฒ 0145166506
.
#sobella #sobellacosmetics #sobellasolawa #lipstickhoneymatte #lipstickviral2017 #muakelantan #muaterengganu #muapahang #muakedah #teamdada #teamdadagelenya #uitmkelantan #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #uitmmachang #uum #muajakarta #unisza #unimap #kotabharu #melor #ketereh #koklanas #machang #muamelaka #makeupartist #muapahang #ukmbangi #universitimalaya ๐Ÿ‘„โค

COSTOMER ni pakai colour TART BERRY
Dia kata best sebab sobella ni tak melekit
CREAMY MATTE yang sangat selesa dipakai ๐Ÿ“ฒ 017 687 4717

Most Popular Instagram Hashtags