#sobellacosmetics

6868 posts

TOP POSTS

Mana ada edit bagi bibir nampak besar ๐Ÿ˜‚ Memang bibir semulajadi bibir negro tauuu. Berkat sapu SoBella hari-hari, lipstik bercollagen lagi super pigmented sekali sapu saja tauuu. In laffff banyak-banyak @sobellacosmetics โค๏ธ#makeuptutorial #sobellacosmetics #sobellasolawa #rosemakmur #nudelipstick

So many lipmattes to choose from these days! Why @sobellacosmetics? This one is different though. It has real honey to keep your lips healthy. The Colour payoff is awesome and does not dry the lips. Just use one coat only. The texture is smooth and lightweight and it is also kissproof! Now @sobellacosmetics has this limited Birthday Edition Duo ( Peach Perfect and Dusty Berry) . The colours are delicious and you get a new colour if you mix em! So fun right? Follow @sobellacosmetics @sobellacosmetics @sobellacosmetics โค๏ธ ps Happy Bday WN Syuhada ! You can get this lippies from @golly_sandra or @aznidaaziz too . Lens Snow Gray by @rania_lens_empire #sobella #sobellacosmetics

Kecik2 dah pandai nganjing mak dia juai #sobellacosmetics . Dah besar taktahu lah jadi apaaa. Hahahhaha . Siapa tengah mengandung tu kalau nak bibir anak awak persis anak saya meh beli sobella dengan saya. Kah! #sobellababies ni weyy WN Syuhada ๐Ÿ˜
.
Anak putih dan hidung mancung ikut bapak dia sekian ๐Ÿ’‹

wearing Sobella Lipstick from @wiwim_ in color code hearty red ๐Ÿ’‹ #iwearsobella #sobellacosmetics

Ready stock!! ๐Ÿ˜
Sape2 brminat meh pm ๐Ÿ˜˜
#Sobellacosmetics #lipstickviral2017 #SobellaRayaEdition

I'm new in business. It would be nice if you guys go & check them out! My first experience in having honey matte lipstick that is so useful & not harmful! because it's all about honey & collagen! come, follow @kasyahdalila โค๏ธ thankyou

I'm coming for everything they said I couldn't have ๐Ÿ‘ 

#syusyuootd #ladyboss #sobellacosmetics

Manfaat honey glitz facemist by #sobellacosmetics
makeup tahan lama u olss glowing lagi tu lepas spray kat muka .. Jomm grab skrg dgn cik mirrah , READY STOCK sayangs.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #hotitem #makeuptahanlama
011-25422246 to order
011-25422246 to order

Alahh yang korang dok beli lipstick Pasar Malam, lipstick fake takpa kaaa? #sobella lipstick harga Pasar Malam tapi kualiti Antarabangsa. RM38 je oiiii. Nak beli buat hadiah untuk mak, makwe tunang pun bolehh. Macam macam warna ada ๐Ÿ˜
.
Sha dah memang tak boleh tukar lipstick lain kecuali #sobellasolawa dah memang fall in โค๏ธ
.
#sobellacosmetics #sobellasocantik #localbrand #sobellsolawa

MOST RECENT

Ada Apa Sebenarnya Dengan SoBella?
.
๐Ÿ’‹MELEMBABKAN BIBIR
Tiada lagi masalah bibir kering. Dengan madu asli yang terkandung dalam SoBella, ianya dapat merawat masalah bibir kering dan gelap
.
๐Ÿ’‹TANPA ALKOHOL
Bebas dari alkohol. Tak perlu ragu untuk memakainya!
Dab-dab terus cantik uols
.
๐Ÿ’‹MESRA WUDHU
Sangat mudah dicuci. Pakai tisu lembab pun dah boleh bagi hilang terus. Tak perlu risau lagi kalau nak keluar jalan-jalan
.
๐Ÿ’‹TAHAN LEBIH 8 JAM
Harga berbaloi, tahan lama pulak tue.
Mana nak cari? Minum air, makan-makan ke, memang susah nak hilang kesan lipstick tue. Kekal mengancam!

0172347622
0172347622

Ada Apa Sebenarnya Dengan SoBella?
.
๐Ÿ’‹MELEMBABKAN BIBIR
Tiada lagi masalah bibir kering. Dengan madu asli yang terkandung dalam SoBella, ianya dapat merawat masalah bibir kering dan gelap
.
๐Ÿ’‹TANPA ALKOHOL
Bebas dari alkohol. Tak perlu ragu untuk memakainya!
Dab-dab terus cantik uols
.
๐Ÿ’‹MESRA WUDHU
Sangat mudah dicuci. Pakai tisu lembab pun dah boleh bagi hilang terus. Tak perlu risau lagi kalau nak keluar jalan-jalan
.
๐Ÿ’‹TAHAN LEBIH 8 JAM
Harga berbaloi, tahan lama pulak tue.
Mana nak cari? Minum air, makan-makan ke, memang susah nak hilang kesan lipstick tue. Kekal mengancam!

0172347622
0172347622

Ada Apa Sebenarnya Dengan SoBella?
.
๐Ÿ’‹MELEMBABKAN BIBIR
Tiada lagi masalah bibir kering. Dengan madu asli yang terkandung dalam SoBella, ianya dapat merawat masalah bibir kering dan gelap
.
๐Ÿ’‹TANPA ALKOHOL
Bebas dari alkohol. Tak perlu ragu untuk memakainya!
Dab-dab terus cantik uols
.
๐Ÿ’‹MESRA WUDHU
Sangat mudah dicuci. Pakai tisu lembab pun dah boleh bagi hilang terus. Tak perlu risau lagi kalau nak keluar jalan-jalan
.
๐Ÿ’‹TAHAN LEBIH 8 JAM
Harga berbaloi, tahan lama pulak tue.
Mana nak cari? Minum air, makan-makan ke, memang susah nak hilang kesan lipstick tue. Kekal mengancam!

0172347622
0172347622

Ada Apa Sebenarnya Dengan SoBella?
.
๐Ÿ’‹MELEMBABKAN BIBIR
Tiada lagi masalah bibir kering. Dengan madu asli yang terkandung dalam SoBella, ianya dapat merawat masalah bibir kering dan gelap
.
๐Ÿ’‹TANPA ALKOHOL
Bebas dari alkohol. Tak perlu ragu untuk memakainya!
Dab-dab terus cantik uols
.
๐Ÿ’‹MESRA WUDHU
Sangat mudah dicuci. Pakai tisu lembab pun dah boleh bagi hilang terus. Tak perlu risau lagi kalau nak keluar jalan-jalan
.
๐Ÿ’‹TAHAN LEBIH 8 JAM
Harga berbaloi, tahan lama pulak tue.
Mana nak cari? Minum air, makan-makan ke, memang susah nak hilang kesan lipstick tue. Kekal mengancam!

0172347622
0172347622

Alahh yang korang dok beli lipstick Pasar Malam, lipstick fake takpa kaaa? #sobella lipstick harga Pasar Malam tapi kualiti Antarabangsa. RM38 je oiiii. Nak beli buat hadiah untuk mak, makwe tunang pun bolehh. Macam macam warna ada ๐Ÿ˜
.
Sha dah memang tak boleh tukar lipstick lain kecuali #sobellasolawa dah memang fall in โค๏ธ
.
#sobellacosmetics #sobellasocantik #localbrand #sobellsolawa

Sobella Raya Edition ๐Ÿ˜
.
INGREDIENTS:โฌ‡โฌ‡โฌ‡ .
๐Ÿ’—Pure Honey Bee Extract
๐Ÿ’—Beeswax
๐Ÿ’—Bee Venom
๐Ÿ’—Vitamin E
๐Ÿ’—Argan Oil
๐Ÿ’—Shea Butter
๐Ÿ’—Collagen
.

Price: Rm38/pc exc postage, buy 5 free postage.
COD: Available ๐Ÿ˜˜
Ada pertayaan/order boleh WhatsApp sis @ 011-35165300 ๐Ÿ˜˜

#rayaedition #creamymatte #ultramatte #limitededition #brownedition #sobellababes #sobellalover #lipstickviral2017 #lipstickviralmalaysia #trending #sayajualmurah #makeuplover #makeupjunkie #lipsticklover #no1inmalaysia #onlineseller #sobellacosmetics #mattelipstick #halallipstick #halalproduct #makeupevent #makeupkahwin #makeuptunang #lipsticktahanlama #hotsellingitem #thebrownedition #kyliedupe #malaysia #hudabeautydupe

Lady boss with Sobella Raya Edition ๐Ÿ˜ memang lawa sangat! โค
.
INGREDIENTS:โฌ‡โฌ‡โฌ‡ .
๐Ÿ’—Pure Honey Bee Extract
๐Ÿ’—Beeswax
๐Ÿ’—Bee Venom
๐Ÿ’—Vitamin E
๐Ÿ’—Argan Oil
๐Ÿ’—Shea Butter
๐Ÿ’—Collagen
.

Code: Rose Makmur
Price: Rm38/pc exc postage, buy 5 free postage.
COD: Available ๐Ÿ˜˜
Ada pertayaan/order boleh WhatsApp sis @ 011-35165300 ๐Ÿ˜˜

#rayaedition #creamymatte #ultramatte #limitededition #brownedition #sobellababes #sobellalover #lipstickviral2017 #lipstickviralmalaysia #trending #sayajualmurah #makeuplover #makeupjunkie #lipsticklover #no1inmalaysia #onlineseller #sobellacosmetics #mattelipstick #halallipstick #halalproduct #makeupevent #makeupkahwin #makeuptunang #lipsticktahanlama #hotsellingitem #thebrownedition #kyliedupe #malaysia #hudabeautydupe

Sobella Raya Edition ๐Ÿ˜
.
INGREDIENTS:โฌ‡โฌ‡โฌ‡ .
๐Ÿ’—Pure Honey Bee Extract
๐Ÿ’—Beeswax
๐Ÿ’—Bee Venom
๐Ÿ’—Vitamin E
๐Ÿ’—Argan Oil
๐Ÿ’—Shea Butter
๐Ÿ’—Collagen
.

Code: Rose Makmur
Price: Rm38/pc exc postage, buy 5 free postage.
COD: Available ๐Ÿ˜˜
Ada pertayaan/order boleh WhatsApp sis @ 011-35165300 ๐Ÿ˜˜

#rayaedition #creamymatte #ultramatte #limitededition #brownedition #sobellababes #sobellalover #lipstickviral2017 #lipstickviralmalaysia #trending #sayajualmurah #makeuplover #makeupjunkie #lipsticklover #no1inmalaysia #onlineseller #sobellacosmetics #mattelipstick #halallipstick #halalproduct #makeupevent #makeupkahwin #makeuptunang #lipsticktahanlama #hotsellingitem #thebrownedition #kyliedupe #malaysia #hudabeautydupe

Sobella raya edition mix pink velvet cookies and tart berry. Love love love.

#sobellaraya #sobellaeidedition #sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellasolawa #lipstickviral2017 #lipstickmadu #sobella

Sobella Raya Edition lipmatte BISKUT RAYA pertama di Malaysia ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜— Mempunyai 5 warna NUDE yang sensasi
๐Ÿ’„ Semperit strawberry
๐Ÿ’„ Rose makmur
๐Ÿ’„ Tart berry
๐Ÿ’„ Cornflake madu
๐Ÿ’„ Pink velvet cookies

Tekstur untuk edition kali ni diperbaharui dengan formula EXTRA madu asli.
Jom dapatkan sekarang selagi masih ada stok

0172347622
0172347622

Sobella Raya Edition lipmatte BISKUT RAYA pertama di Malaysia ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜— Mempunyai 5 warna NUDE yang sensasi
๐Ÿ’„ Semperit strawberry
๐Ÿ’„ Rose makmur
๐Ÿ’„ Tart berry
๐Ÿ’„ Cornflake madu
๐Ÿ’„ Pink velvet cookies

Tekstur untuk edition kali ni diperbaharui dengan formula EXTRA madu asli.
Jom dapatkan sekarang selagi masih ada stok

0172347622
0172347622

Sobella Raya Edition lipmatte BISKUT RAYA pertama di Malaysia ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜— Mempunyai 5 warna NUDE yang sensasi
๐Ÿ’„ Semperit strawberry
๐Ÿ’„ Rose makmur
๐Ÿ’„ Tart berry
๐Ÿ’„ Cornflake madu
๐Ÿ’„ Pink velvet cookies

Tekstur untuk edition kali ni diperbaharui dengan formula EXTRA madu asli.
Jom dapatkan sekarang selagi masih ada stok

0172347622
0172347622

Code: Raya Edition
Ingredients: Pure Honey Bee Extract, Beeswax, Bee Venom, Vitamin E, Argan Oil, Shea Butter, Collagen
.
Price: RM38/pc, buy 5 free postage + Rm 15 off!
COD: Available ๐Ÿ˜˜
Inquiry/to order WhatsApp sis @ 011-35165300 ๐Ÿ˜˜

#rayaedition #creamymatte #ultramatte #limitededition #brownedition #sobellababes #sobellalover #lipstickviral2017 #lipstickviralmalaysia #trending #sayajualmurah #makeuplover #makeupjunkie #lipsticklover #no1inmalaysia #onlineseller #sobellacosmetics #mattelipstick #halallipstick #halalproduct #makeupevent #makeupkahwin #makeuptunang #lipsticktahanlama #hotsellingitem #thebrownedition #kyliedupe #malaysia #hudabeautydupe

Our lady boss with Raya Edition. Simply GORGEOUS

Code: Tart Berry
Ingredients: Pure Honey Bee Extract, Beeswax, Bee Venom, Vitamin E, Argan Oil, Shea Butter, Collagen
.
Price: RM38/pc, buy 5 free postage + Rm 15 off!
COD: Available ๐Ÿ˜˜
Inquiry/to order WhatsApp sis @ 011-35165300 ๐Ÿ˜˜

#rayaedition #creamymatte #ultramatte #limitededition #brownedition #sobellababes #sobellalover #lipstickviral2017 #lipstickviralmalaysia #trending #sayajualmurah #makeuplover #makeupjunkie #lipsticklover #no1inmalaysia #onlineseller #sobellacosmetics #mattelipstick #halallipstick #halalproduct #makeupevent #makeupkahwin #makeuptunang #lipsticktahanlama #hotsellingitem #thebrownedition #kyliedupe #malaysia #hudabeautydupe

RAYA EDITION ๐Ÿ˜ lipstick dah nak habis but kenduri & mcm2 event banyak lagi? ๐Ÿ˜ญ Lipstick sebelum buat bibir merekah, Tak longlasting and tahan 1-2 bulan je? Jangan risau, dengan Sobella, uolls boleh dpt Dua pilihan! Uolls nak Creamy matte ke Ultra matte. Creamy matte sesuai utk uolls yang selalu cepat dry lips. Ultra matte pula utk uolls yang nak tahan lama walaupun uolls pergi makan&bercakap semua di 10 open house satu hari! .

7ml dengan 5 code yang berbeza!

Code: Tart Berry
Ingredients: Pure Honey Bee Extract, Beeswax, Bee Venom, Vitamin E, Argan Oil, Shea Butter, Collagen
.
Price: RM38/pc, buy 5 free postage + Rm 15 off!
COD: Available ๐Ÿ˜˜
Inquiry/to order WhatsApp sis @ 011-35165300 ๐Ÿ˜˜

#rayaedition #creamymatte #ultramatte #limitededition #brownedition #sobellababes #sobellalover #lipstickviral2017 #lipstickviralmalaysia #trending #sayajualmurah #makeuplover #makeupjunkie #lipsticklover #no1inmalaysia #onlineseller #sobellacosmetics #mattelipstick #halallipstick #halalproduct #makeupevent #makeupkahwin #makeuptunang #lipsticktahanlama #hotsellingitem #thebrownedition #kyliedupe #malaysia #hudabeautydupe

๐Ÿ‚Pink Velvet Cookies
๐Ÿ‚Rose Makmur
๐Ÿ‚Samperit Strawberry
๐Ÿ‚Cornflake Madu
๐Ÿ‚Tart Berry

Lipstick Viral 2017 ๐Ÿ’ฅ
Tak mengeringkan bibir
Tak menggelupas
Tak merekah
Bibir pinkish semulajadi
Merawat sambil mencantikkan bibir
SoBella Lipstick
Rm38/pcs
Rm175/set (JIMAT RM15) ๐Ÿ˜ฑ

Nak bibir cantik dgn SoBella ?
WA 013.565.9110
WA 013.565.9110

#SoBellaBeauty #SoBellaLipstick #SoBellaSoLawa
#SoBellaCosmetics
#SoBellaRaya

Rose Makmur
Lipstick Viral 2017 ๐Ÿ’ฅ

SoBella SoLawa
Rm38 exc postage

Nak bibir cantik dgn SoBella ?
WA 013.565.9110
WA 013.565.9110

#SoBellaBeauty #SoBellaLipstick #SoBellaSoLawa
#SoBellaCosmetics
#SoBellaRaya

Ada yg mencari2 #facemist #sobella

Saya #agentpaka
Meh grab ngn mommy meh while stock last!
ONLY RM 45/ 60 ml
Dm/ watsapp 013 850 2575

#sayajual #sobellacosmetics #facemistviral2017 #teamdada #teamrestis

Most Popular Instagram Hashtags