#sobellacosmetics

MOST RECENT

TEKAK haus dapat PAHALA, kulit MUKA haus dapat OPEN PORES dengan bonus MINYAK dik!!
.
JANGAN BIARKAN KULIT Kita dahaga !
.
Keep your skin hydrated dengan NRC!
.
Selepas cuci muka, boleh spray muka dengan best seller magik yang menjadi kegilaan pengguna NRC - Luxury Face Mist (RM69)
.
Bestnya sebab cooling effect dari Peppermint extract, rasa macam tuam ais kat muka! Segar! Dan ia juga diperkaya dengan Vitamin C, Pitera dan macam-macam lagi! Sumber #Hydration terbaik!
.
Lepas tu, next step pakai product paling jimat sebab 3-in-1 ada Moisturiser, makeup primer dan sunblock sekali dalam satu botol kaca exclusive! Luxury Magic Elixir Moisturiser and Primer (RM92) ❤️
.
Pakai sebelum tido pun bagus! Ada skin plumping MAGIC ingredient Hyaluronic Acid yang memberi hydration maximum kat kulit! TERBAIK!
.
Diperkaya juga dengan Vitamin C, Honey Bee Venom, Aloe Vera, Brown Algae, Argan Extract dan macam-macam lagi! Kenyang terbelahak kulit dapat minum air!
.
Kemudian, spray muka dengan product baby NRC yang makin ramai LOVE LOVE LOVE sebab kehebatannya beri #INSTANT hydration! Latest bestseller - PRIME and SET LUXURY WATER (RM75)
.
Kenapa best sangat tu? Face mist ni fokus khas untuk memastikan kulit cukup air dan makeup tahan lama! Bila kulit cukup air, minyak pun lambat keluar dan makeup blend lebih cantik dari biasa!
.
Diperkaya dengan low molecular Hyaluronic Acid, apple stem cell, bau pun wangi macam epal! Ada chamomile extract, Ginkgo Biloba extract, Aloe Vera, Bearberry Extract, Strawberry Extract, Calendula extract dan banyak lagi 😱
.
Bawak masuk dalam handbag korang ke mana-mana! Bila-bila perlu hydration, spray je untuk kesegaran maximum!
.
Do make sure korang pastikan kulit lembab basah lencun di bulan puasa ni tau!! ❤️❤️❤️
.
Sayangi kulit anda, tak batal puasa bagi skin minum!
.
Love love love,
NR
.
.
👆 CLICK LINK IN BIO TO ORDER
@ 📲+60194122454
Please save my number ❤ .
.
#cpgcosmetic #okaya #sobellacosmetics #pipipinkblusher #nrcosmetics #arganiaoil #hermosawatercleanser #bibiaqbybellaz #dianz #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #ridzskin #iflawless #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #lenorep

TEKAK haus dapat PAHALA, kulit MUKA haus dapat OPEN PORES dengan bonus MINYAK dik!!
.
JANGAN BIARKAN KULIT Kita dahaga !
.
Keep your skin hydrated dengan NRC!
.
Selepas cuci muka, boleh spray muka dengan best seller magik yang menjadi kegilaan pengguna NRC - Luxury Face Mist (RM69)
.
Bestnya sebab cooling effect dari Peppermint extract, rasa macam tuam ais kat muka! Segar! Dan ia juga diperkaya dengan Vitamin C, Pitera dan macam-macam lagi! Sumber #Hydration terbaik!
.
Lepas tu, next step pakai product paling jimat sebab 3-in-1 ada Moisturiser, makeup primer dan sunblock sekali dalam satu botol kaca exclusive! Luxury Magic Elixir Moisturiser and Primer (RM92) ❤️
.
Pakai sebelum tido pun bagus! Ada skin plumping MAGIC ingredient Hyaluronic Acid yang memberi hydration maximum kat kulit! TERBAIK!
.
Diperkaya juga dengan Vitamin C, Honey Bee Venom, Aloe Vera, Brown Algae, Argan Extract dan macam-macam lagi! Kenyang terbelahak kulit dapat minum air!
.
Kemudian, spray muka dengan product baby NRC yang makin ramai LOVE LOVE LOVE sebab kehebatannya beri #INSTANT hydration! Latest bestseller - PRIME and SET LUXURY WATER (RM75)
.
Kenapa best sangat tu? Face mist ni fokus khas untuk memastikan kulit cukup air dan makeup tahan lama! Bila kulit cukup air, minyak pun lambat keluar dan makeup blend lebih cantik dari biasa!
.
Diperkaya dengan low molecular Hyaluronic Acid, apple stem cell, bau pun wangi macam epal! Ada chamomile extract, Ginkgo Biloba extract, Aloe Vera, Bearberry Extract, Strawberry Extract, Calendula extract dan banyak lagi 😱
.
Bawak masuk dalam handbag korang ke mana-mana! Bila-bila perlu hydration, spray je untuk kesegaran maximum!
.
Do make sure korang pastikan kulit lembab basah lencun di bulan puasa ni tau!! ❤️❤️❤️
.
Sayangi kulit anda, tak batal puasa bagi skin minum!
.
Love love love,
NR
.
.
👆 CLICK LINK IN BIO TO ORDER
@ 📲+60194122454
Please save my number ❤ .
.
#cpgcosmetic #okaya #sobellacosmetics #pipipinkblusher #nrcosmetics #arganiaoil #hermosawatercleanser #bibiaqbybellaz #dianz #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #ridzskin #iflawless #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #lenorep

TEKAK haus dapat PAHALA, kulit MUKA haus dapat OPEN PORES dengan bonus MINYAK dik!!
.
JANGAN BIARKAN KULIT Kita dahaga !
.
Keep your skin hydrated dengan NRC!
.
Selepas cuci muka, boleh spray muka dengan best seller magik yang menjadi kegilaan pengguna NRC - Luxury Face Mist (RM69)
.
Bestnya sebab cooling effect dari Peppermint extract, rasa macam tuam ais kat muka! Segar! Dan ia juga diperkaya dengan Vitamin C, Pitera dan macam-macam lagi! Sumber #Hydration terbaik!
.
Lepas tu, next step pakai product paling jimat sebab 3-in-1 ada Moisturiser, makeup primer dan sunblock sekali dalam satu botol kaca exclusive! Luxury Magic Elixir Moisturiser and Primer (RM92) ❤️
.
Pakai sebelum tido pun bagus! Ada skin plumping MAGIC ingredient Hyaluronic Acid yang memberi hydration maximum kat kulit! TERBAIK!
.
Diperkaya juga dengan Vitamin C, Honey Bee Venom, Aloe Vera, Brown Algae, Argan Extract dan macam-macam lagi! Kenyang terbelahak kulit dapat minum air!
.
Kemudian, spray muka dengan product baby NRC yang makin ramai LOVE LOVE LOVE sebab kehebatannya beri #INSTANT hydration! Latest bestseller - PRIME and SET LUXURY WATER (RM75)
.
Kenapa best sangat tu? Face mist ni fokus khas untuk memastikan kulit cukup air dan makeup tahan lama! Bila kulit cukup air, minyak pun lambat keluar dan makeup blend lebih cantik dari biasa!
.
Diperkaya dengan low molecular Hyaluronic Acid, apple stem cell, bau pun wangi macam epal! Ada chamomile extract, Ginkgo Biloba extract, Aloe Vera, Bearberry Extract, Strawberry Extract, Calendula extract dan banyak lagi 😱
.
Bawak masuk dalam handbag korang ke mana-mana! Bila-bila perlu hydration, spray je untuk kesegaran maximum!
.
Do make sure korang pastikan kulit lembab basah lencun di bulan puasa ni tau!! ❤️❤️❤️
.
Sayangi kulit anda, tak batal puasa bagi skin minum!
.
Love love love,
NR
.
.
👆 CLICK LINK IN BIO TO ORDER
@ 📲+60194122454
Please save my number ❤ .
.
#cpgcosmetic #okaya #sobellacosmetics #pipipinkblusher #nrcosmetics #arganiaoil #hermosawatercleanser #bibiaqbybellaz #dianz #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #ridzskin #iflawless #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #lenorep

.
Niqrees Produk Bumiputera, dikilangkan di kilang bertaraf GMP , ada sijil halal...
.
Yang penting..
*NIQREES BUKAN PRODUK TIMBANG KILO yee* ;)
.
Sila semak dengan bahagia KKM No :
NOT 150705975K
.
👆 CLICK LINK IN BIO TO ORDER
@ 📲+60194122454
Please save my number ❤ .
.
#cpgcosmetic #okaya #sobellacosmetics #pipipinkblusher #nrcosmetics #arganiaoil #hermosawatercleanser #bibiaqbybellaz #dianz #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #ridzskin #iflawless #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #lenoreprimer #rosetyara #iolsilluminator #nafura #sutrabellafoundation #dyxycosmetics #suikonemalaysia #setkening2menet #muamalaysia #okayaeyebrowgel #alhaalfacosmetics

Keberkesanan Niqrees Hydrogel ni berdasarkan testimoni yg kami dapat: .
.
1-Jerawat pulih 3-10 Hari
2-Jeragat pudar 7-20 Hari
3-Parut Hitam pudar 10-30 Hari
4-Kusam kembali cerah 10-20 Hari
5-Biji kolestrol mengecil 3-10 Hari
6-Pori mengecil 3-7 Hari
7-Garis penuaan pudar 7-30 Hari
8-Kulit tidak berminyak 1-3 Hari
.
.
👆 CLICK LINK IN BIO TO ORDER
@ 📲+60194122454
Please save my number ❤ .
.
#cpgcosmetic #okaya #sobellacosmetics #pipipinkblusher #nrcosmetics #arganiaoil #hermosawatercleanser #bibiaqbybellaz #dianz #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #ridzskin #iflawless #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #lenoreprimer #rosetyara #iolsilluminator #nafura #sutrabellafoundation #dyxycosmetics #suikonemalaysia #setkening2menet #muamalaysia #okayaeyebrowgel #alhaalfacosmetics

Uolls ade masalah ni?⤵⤵
.
Dengan Niqrees Hydrogel biji kolestrol anda boleh dirawat dengan
✅ Kos yg teramat la murah
✅ Dijamin berkesan
✅ Selamat
✅ Tidak menyakitkan
..
Hanya perlu sapu 2 kali sehari pagi dan malam secara konsisten.
.
👆 CLICK LINK IN BIO TO ORDER
@ 📲+60194122454
Please save my number ❤ .
.
#cpgcosmetic #okaya #sobellacosmetics #pipipinkblusher #nrcosmetics #arganiaoil #hermosawatercleanser #bibiaqbybellaz #dianz #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #ridzskin #iflawless #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #lenoreprimer #rosetyara #iolsilluminator #nafura #sutrabellafoundation #dyxycosmetics #suikonemalaysia #setkening2menet #muamalaysia #okayaeyebrowgel #alhaalfacosmetics

Don't be Nealofa, just be yourself and put on Dusty Orchid on your sexy lips! 💋
.
.
Jom grab 2pcs keatas dapat FREE 1MISTERI GIFT untuk PROMO RAMADHAN /RAYA🌜✨
.
.
Yang serious berminat utk info/order 😘watsapp +60124656481 or terus klik watsapp link di Bio IG ye👆🏻
.
.
#rayaedition2018 #sobellarayaedition2018
#makeupRAYAno1 #Sobellasolawapenang #ootdtoday #makeuptutorial #mua #beautybloggers #raya2018 #makeupviral #lipstick #lipcream #lipmatte #adakkm #noperaben #cosmetics #shoppingonline #nudekisses #neelofa #fattzura #ctdk #mattelipstickph
#sobellacosmetics #SobellaLipmatte #rayaedition #2018 #releasenow #newedition
#Klasikraya

Sobella power uols!💪💪💪 Sobella Honey Matte Lipstick mampu merawat:
✔️ bibir hitam
✔️ merekah
✔️ bibir kering
✔️ lipstick melekat di cawan
✔️ lipstick tak tahan lama
✔️ bibir menggelupas
dan pelbagai lagi masalah bibir yg TAK BEST tu🙄

Kenapa masih ragu? Sobella diperkaya dgn MADU ASLI yg bertindak merawat bibir uolls tu supaya bibir terus gebuu dan seksi giteww. .
.
.
Jom grab 2pcs keatas dapat FREE 1MISTERI GIFT untuk PROMO RAMADHAN /RAYA🌜✨
.
.
Yang serious berminat utk info/order 😘watsapp +60124656481 or terus klik watsapp link di Bio IG ye👆🏻
.
.
#rayaedition2018 #sobellarayaedition2018
#makeupRAYAno1 #Sobellasolawapenang #ootdtoday #makeuptutorial #mua #beautybloggers #raya2018 #makeupviral #lipstick #lipcream #lipmatte #adakkm #noperaben #cosmetics #shoppingonline #nudekisses #neelofa #fattzura #ctdk #mattelipstickph
#sobellacosmetics #SobellaLipmatte #rayaedition #2018 #releasenow #newedition
#Klasikraya

Mawar MERAH, ada yang berani?
.
.
Yang penting, makan ape sahaja, lipmatte maintain uolls
.
.
Ready stok
Ws 0139103982
Ws 0139103982

Kenalkan SoBella Raya Klasik Edition.🎀
.
Dengan 5 colors MENARIK, yang mengoda jiwa si ayu jelita
.
Masih mengekalkan formula utama MADU ASLI. Untuk merawat bibir kering dan bibir lebam si pengguna.
.
.
Produk lulus KKm, dengan packaging superb mewah dan texture setaraf lipmatte international tapi dengan harga mampu milik
.
.
Ready stok
1 pcs only rm 38
1 set only rm 175
Exc pos. PERCUMA GIFT.
.
.
Ws +60139103982
Ws +60139103982

Merah mak hang, naik seri habis..
.
.
Lipmatte color ni mmg naik kan seri si pemakai
..ready srok
.
Ws 0139103982
Ws 0139103982

MIX2 LAGI csntik uolls
.
.
Cantik kan? Jom grab now
.
Ws 0139103982
Ws 0139103982

Kenalkan SoBella Raya Klasik Edition.🎀
.
Dengan 5 colors MENARIK, yang mengoda jiwa si ayu jelita
.
Masih mengekalkan formula utama MADU ASLI. Untuk merawat bibir kering dan bibir lebam si pengguna.
.
.
Produk lulus KKm, dengan packaging superb mewah dan texture setaraf lipmatte international tapi dengan harga mampu milik
.
.
Ready stok
1 pcs only rm 38
1 set only rm 175
Exc pos. PERCUMA GIFT.
.
.
Ws +60139103982
Ws +60139103982

Ummm, make naik seri dengan color MAWAR MERAH meletup dekat bibir.
.
.
Jom grsb now, smpat lah buat pakai ke majlis open house kan?
.
.
Ws 0139103982
Ws 0139103982

Suami: Boleh datangkan penyakit lah tengok awak ni.
.
Isteri: Eh, kenapa pulak? 😱
.
Suami: Yelaa, isteri abang ni manis sangat pakai lekchuu warna tu. Kencing manis dibuatnya.
.
Isteri: Cantikkan SWEET PINK ni? 😉
.
Jom grab 2pcs keatas dapat FREE 1MISTERI GIFT untuk PROMO RAMADHAN /RAYA🌜✨
.
.
Yang serious berminat utk info/order 😘watsapp +60124656481 or terus klik watsapp link di Bio IG ye👆🏻
.
.
#rayaedition2018 #sobellarayaedition2018
#makeupRAYAno1 #Sobellasolawapenang #ootdtoday #makeuptutorial #mua #beautybloggers #raya2018 #makeupviral #lipstick #lipcream #lipmatte #adakkm #noperaben #cosmetics #shoppingonline #nudekisses #neelofa #fattzura #ctdk #mattelipstickph
#sobellacosmetics #SobellaLipmatte #rayaedition #2018 #releasenow #newedition
#Klasikraya

Kenalkan Sobella Raya
Klasik Edition 🎀

Dengan 5 warna ‘’MENARIK’’, yang mengoda jiwa si ayu jelita .
Masih mengekalkan formula utama MADU ASLI .
Untuk merawat bibir kering dan bibir lembam si pengguna.
.
.
Produk lulus KKM, dengan packaging superb mewah dan texture setaraf lipmatte international tapi dengan harga mampu milik
.
.
Ready stock
1pcs only rm38
1set only rm175
Exc postage
PERCUMA SAMPUL RAYA Limited Edition

#sobellaraya
#sobellarayaedition2018
#sobelladamansarautama
#sobelladamansara
#sobellasquad
#sobellacosmetics
#sobellaeyeshadow
#sobellangels

Dusty orked ,
Boleh dapatkan dengan Saya
Bersobella di Open house rumah jiran, saudara dan rakan taulan yukk
#sobella
#sobelladamansara
#sobellasolawa
#sobellasquad
#sobellabeauty
#sobellacosmetics
#aurainstabatch9
#aurainsta

Most Popular Instagram Hashtags