#sobella

14773 posts

TOP POSTS

Stamping kening! Skg tak perlu amik masa lama nak lukis kening! Cuma stamp je uols!
.
RM29 free pos!! and TERHAD! .
Whatsapp 0133442023

Sapo xkenal lg lipstik viral lonim hok soho #sobella solawa by @wnsyuhada_. i pkai cod DUSTY BERRY . Wrna mmg longlasting. Love2 sgt.. Tq sygku gift utk Hari GuruπŸ’–
Ampa wajibb teraiii..πŸ˜‰

Hey girls! Looking for the best matte lipstick? So far, I found them amusing! Choose your colors now at @sobella.sa hurry up! Grab yours with sale price, 2pcs for only rm50 πŸ’

#sobella #sobellasolawa #womanandlipstick

πŸ‘¨πŸ»β€πŸ’»
.
PERHATIAN !
.
Warna ni mmg gojes weh, tgok la si @dadahunyai tu, muke ceroh ke gelap ke, cantik je pakai.
.
Rm 32 < exclude postage >
.
Honey matte lipstick by #sobella

πŸ’„COMBO SUKA HATIπŸ’„
**harga tertulis di setiap gambar.
**promosi selagi stok masih ada.
.
Postage setiap hari AHAD-KHAMIS kecuali cuti umum, sebelum pukul 1pm.
.
Whatsapp 019-4958832 (kaksyeda)
.
#kosmetik #sobella #sobella3 #vaselinerosy

Dusty berry + peach perfect. Bila mix nampak cantik gila warna.
#sobellakl #sobella #sobellasolawa

Magical serum sesuai utk semua jenis kulit 😍😍😍
.
Anda ada masalah jerawat? masalah parut? masalah jeragat batu yang sukar ditanggalkan? Jangan risau, Gold C Serum pasti dapat membantu kembalikan keyakinan dan kecantikan uolls 😘😘😘
.
Mengandungi bahan semula jadi, pastinya sesuai untuk semua jenis kulit. Membantu merawat, mencerahkan, kulit kelihatan anjal dengan titisan Gold C Serum πŸ’§πŸ’§πŸ’§
.
Bahan-bahan Gold C Serum:
πŸ’§ Coconut Oil
πŸ’§ Vitamin C Oren
πŸ’§ Aloe Vera
πŸ’§ Chamomile
πŸ’§ Vitamin C Lemon
πŸ’§ Retinol (Vitamin A)
πŸ’§ Olive Oil
πŸ’§ Buah Arbutin
.
Akan membantu mereka yang mengalami masalah kulit wajah 😍😍😍
πŸ‘© mengetatkan pori-pori wajah
πŸ‘© mencerahkan kulit secara sekata
πŸ‘© meningkatkan proses regenerasi kulit dan menyingkirkan sel-sel kulit mati
πŸ‘© melindungi kulit dari bahan kimia yang ada dalam bahan makeup
πŸ‘© diperkaya dengan vitamin c dan vitamin e untuk kulit yang sihat dan glowing
πŸ‘© menganjalkan kulit dan melembabkan wajah
πŸ‘© bersifat anti bakteria, bagus untuk kulit sensitif dan kulit berjerawat
πŸ‘© mengandungi partikel emas untuk mencegah penuaan kulit
.
Cepat dapatkan segera! Cantik mulus sebelum raya πŸ‘©πŸ‘©πŸ‘©
Whatsapp Ayu 0172430494

#sobella #sobellalipstick #goldcserum

MOST RECENT

Psstt.. Pssst... Korang nampak tak tu yang kat tgn founder #sobella tu ape tuuuu?? .
Yesss.. #sobellarayaedition.. Soooon will be release tak lama je lagi.. Taksabarnyaaa 😍😍😍
.
Nak tengok tak colour hotz baru ni? Kita share colour satu satu nt tauu. Sabar k.. 😘
.
#sobellasolawa #sobellasoraya #rayaedition #sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellakulai #sobellajb #sobellakemaman #sobellaangels #agentsobella #sobellabeauty #lipsticksobella #lipstickviral2017 #lipstickhoneymatte #codkulai #kulai #agentkulai #agentgoldcserum #serumsobella #goldcserum #cantikmulussebelumraya

Bahan2 yang terdapat dalam GOLD C SERUM😍
🌷Coconut oil
🌷Vitamin c
🌷Aloe vera
🌷Chamomile
🌷Olive oil
🌷Retinol (vitamin A)

100% bahan semulajadi dan chemicals free. Jom same2 rawat kulit dengan gold c serum ni. Kulit sihat, hati pon senang.☺️☺️ Kate nak cantik mulus sebelum raya,
Whatsapp 01129460980

#GoldCSerum
#GoldCSerumBySobella
#Sobella
#SobellaSerum
#SobellaSolawa
#TeamEllyyaney

Alhamdulillah ☺️☺️ Misi untuk cantik mulus sebelum raya dah hampir tercapaiπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 WHATSAPP 01129460980

#GoldCSerum
#GoldCSerumBySobella
#Sobella
#SobellaSerum
#SobellaSolawa
#TeamEllyyaney

Good night πŸ’€πŸ’€
#quotebyme #quoteoftheday #collectionbyaf

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags