#sobella

17103 posts

TOP POSTS

Tq deq cun @wnsyuhada_ invite kaq ke open house😘😘❗️selamat maju jaya deq.. #hqyurillsusudetox
#sobella lipmate
#skinnydetoxgoatmilk

Sobella lipstik viral 2017
.
4 Keistimewaan sobella raya edition👄 .
💄Melembapkan bibir.
Tiada lagi masalah bibir kering. Dengan madu asli yang terkandung dalam sobella, ianya dapat merawat masalah bibir kering dan gelap. .
💄Tanpa alkohol
Bebas dari alkohol. Tidak perlu ragu untuk memakainya. Dap dap terus cantik. .
💄Sangat mudah untuk dicuci.
Pakai tisu lembap pon dah boleh bagi hilang terus. Tak perlu risau lagi nak keluar jalan-jalan. .
💄Tahan lebih 8 jam.
Harga berbaloi, tahan lama pulak tu, mana nak cari? Minum air, makan-makan ke susah nak hilang lipstik tu. Kekal mengancam.
.
Available color:
.
❤Tart berry
❤Rose makmur
❤Samperit strawberry
❤Pink velvet cookies
❤Cornflakes madu
.
Jom try 1 pasti nak lagi
.
WHATSAPP 0139107942

#sobella#sobellarayaedition#lipstickviral2017

Pergi kedai nak beli kerusi..
Kerusi habis.. Hahaha..terpaksa laa #selfie jap atas kerusi idaman. Tunggu laa lg seminggu nampaknya.. Baru berangan nak tido atas kerusi tu. Haha.. 😝😝😝 #sugarscarf #nofilter #sobella #ridzskin

huda beauty Eyeshadow palette sale RM20 free poslaju. Semua color cantik ada n nampak natural sesuai pergi berayaa open house!! WhatsApp 0133442023 sebelum sold out

Masyallah Sumpah jtuh cinta dgn clr2 lipstik #sobella by @wnsyuhada_ 💋Pin shawl by @asyekasyek
💋Snowcap by @syazanamalina

Tq LOve 💞

#SoBellaRayaEdition #SoBellaSoRaya #SoBellaSoLawa #LipstickViral2017

Keistimewaan #lipsticksobellaeditionraya ❤️ 💋 Tiada lagi masalah bibir kering sebab dengan madu asli yang terkandung dalam #Sobella ni ianya dapat merawat masalah bibir kering dan gelap. 💋Bebas dari alkohol 😍 so, tak perlu ragu2 untuk pakai.. dap2 terus cantik uolsss 💋Mesra wudhuk 😍 sebab sangat mudah nak cuci, pakai wipe tissue je dah boleh hilang terus, tak perlu risau lagi kalau nak keluar jalan2 tu . 💋Tahan lebih dari 8JAMMMM 😱 weyyyy.. mana nak cari weyy, harga dah la berbaloi tahan lama pulak tu.. minum air ke makan ke takyah risau hilang lipstick sebab lipstick #sobellasolawa ni akan kekal mengancam taw 😍
Nak #lipstickviral ni meh Whatsapp su 0149668166 .. cepat2 jom cantik vogue gorgeous dengan #lipsticksobellaeditionraya

Muka dah okay sikit, kasi chance la umi #potd sekali 😂
.
Btw, Lipstick Peach cantik 💋💋💋from @sobella.melaka TQ sis ❤️❤️❤️#sobella
.
Bibir dah fully recover tapi muka entah bila nak recover.

MOST RECENT

send me more nudes. bagi yang suka color nude boleh try ni. satu set ada 4 lipstick. sgt soft and matte ya!! makan minum pun tak tanggal. .
RM26 free pos.

Tq deq cun @wnsyuhada_ invite kaq ke open house😘😘❗️selamat maju jaya deq.. #hqyurillsusudetox
#sobella lipmate
#skinnydetoxgoatmilk

putih2 melati merah2 delima
.
siapa yg baik hati pasti ku terimaa 😌😘😋
.
gituu.siapa berani nak ckp NO tgok adikmanes cun meletop mcm ni 😅
.
diknon2 yg lain smpai bila nak tnggu je ni.hihik.
.
jom cntik lawa bersama hakak 🤗🤗
.
tengok ni calit pink velvet cookies 🍪 ni lawaaa kan.colour dia mcm soft2 gitu.utk yg nk matchy2 dgn blusher ke,nak bgi nmpak no-makeup makeup ke,mmg ni yg awk cari! Terus meletup kebabom u olz 💣💣
.
jom DM atau whatsapp hakak meh 👉🏻👉🏻 0145058210
.
#sobella #sobellasolawa #sobellamurah #sobellalipstickmurah #sobellalipstickviral2017

#sobella Semperit Strawberry ❤️
#sobella Cornflake madu❤
#sobella tart berry❤
#sobella pink vekvet cookies❤
#sobella rose makmur❤

Dengar nama dah terliur, tengok warna lipstick terus meleleh air liur beb. Hahaha 😂😂 Ada tak yang minat warna lipstick macam ni?
Nampak gegadis sangat bila pakai kannn.

Yang tak pernah cuba lagi ini lah masanya uolss nak nampak vogue dengan lipstick #sobella. 😍

Nak grab?oke just klik link ni👇
www.wasap.my/601119946550

#sobellarayaedition
#sobellasolawa

Pergi kedai nak beli kerusi..
Kerusi habis.. Hahaha..terpaksa laa #selfie jap atas kerusi idaman. Tunggu laa lg seminggu nampaknya.. Baru berangan nak tido atas kerusi tu. Haha.. 😝😝😝 #sugarscarf #nofilter #sobella #ridzskin

NAK NAMPAK CANTIK LUAR, PASTIKAN CANTIK DARI DALAM DULU. Jangan tengok jee.. nanti diri sendiri makan hati.
.
Kenapa perlu amik BOOSTER WHITENING?
.
🍏Putih sepantas injection
🍏Makan 3 biji dah ada kesan
🍏Putih muka dan 1 badan
🍏Bebas masalah kulit
🍏Produk malaysia dan lulus KKM
.
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING
.
🍥Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal
🍥Putih sepantas injection
🍥Tidak ada kesan sampingan
🍥Digalakkan untuk ibu menyusu bayi
🍥Menghapuskan toksin dalam badan
🍥Menaikkan seri rona pink pada kulit
🍥Mengecutkan jerawat
🍥Menghilangkan parut hitam yang lama
🍥Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah
🍥Kulit jadi putih, gebu dan pinkish 🍥1 botol tahan 1 bulan
🍥100% halal dan selamat

Tak cuba memang rugi, dah cuba mesti nak lagi! Jom cantik tanpa make up😍
.
Whatsapp cepat ❗❗ 01117939322 .

#whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningsupplement #kulitcerah #buangjerawat #buangparut #kolagenputih #putihgebu #nnpc #originalboosterwhitening #originalwhitening #sayajualboosterwhitening #jeragathilang #hilangjerawat #boosterwhiteningkuantan #boosterwhiteningpahang #bvrc #perlashine #Kuantan #terbaikestore #bazaarpaknil #iklan_onlineshop #sobella #hudabeauty

NAK NAMPAK CANTIK LUAR, PASTIKAN CANTIK DARI DALAM DULU. Jangan tengok jee.. nanti diri sendiri makan hati.
.
Kenapa perlu amik BOOSTER WHITENING?
.
🍏Putih sepantas injection
🍏Makan 3 biji dah ada kesan
🍏Putih muka dan 1 badan
🍏Bebas masalah kulit
🍏Produk malaysia dan lulus KKM
.
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING
.
🍥Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal
🍥Putih sepantas injection
🍥Tidak ada kesan sampingan
🍥Digalakkan untuk ibu menyusu bayi
🍥Menghapuskan toksin dalam badan
🍥Menaikkan seri rona pink pada kulit
🍥Mengecutkan jerawat
🍥Menghilangkan parut hitam yang lama
🍥Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah
🍥Kulit jadi putih, gebu dan pinkish 🍥1 botol tahan 1 bulan
🍥100% halal dan selamat

Tak cuba memang rugi, dah cuba mesti nak lagi! Jom cantik tanpa make up😍
.
Whatsapp cepat ❗❗ 01117939322 .

#whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningsupplement #kulitcerah #buangjerawat #buangparut #kolagenputih #putihgebu #nnpc #originalboosterwhitening #originalwhitening #sayajualboosterwhitening #jeragathilang #hilangjerawat #boosterwhiteningkuantan #boosterwhiteningpahang #bvrc #perlashine #Kuantan #terbaikestore #bazaarpaknil #iklan_onlineshop #sobella #hudabeauty

NAK NAMPAK CANTIK LUAR, PASTIKAN CANTIK DARI DALAM DULU. Jangan tengok jee.. nanti diri sendiri makan hati.
.
Kenapa perlu amik BOOSTER WHITENING?
.
🍏Putih sepantas injection
🍏Makan 3 biji dah ada kesan
🍏Putih muka dan 1 badan
🍏Bebas masalah kulit
🍏Produk malaysia dan lulus KKM
.
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING
.
🍥Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal
🍥Putih sepantas injection
🍥Tidak ada kesan sampingan
🍥Digalakkan untuk ibu menyusu bayi
🍥Menghapuskan toksin dalam badan
🍥Menaikkan seri rona pink pada kulit
🍥Mengecutkan jerawat
🍥Menghilangkan parut hitam yang lama
🍥Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah
🍥Kulit jadi putih, gebu dan pinkish 🍥1 botol tahan 1 bulan
🍥100% halal dan selamat

Tak cuba memang rugi, dah cuba mesti nak lagi! Jom cantik tanpa make up😍
.
Whatsapp cepat ❗❗ 01117939322 .

#whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningsupplement #kulitcerah #buangjerawat #buangparut #kolagenputih #putihgebu #nnpc #originalboosterwhitening #originalwhitening #sayajualboosterwhitening #jeragathilang #hilangjerawat #boosterwhiteningkuantan #boosterwhiteningpahang #bvrc #perlashine #Kuantan #terbaikestore #bazaarpaknil #iklan_onlineshop #sobella #hudabeauty

NAK NAMPAK CANTIK LUAR, PASTIKAN CANTIK DARI DALAM DULU. Jangan tengok jee.. nanti diri sendiri makan hati.
.
Kenapa perlu amik BOOSTER WHITENING?
.
🍏Putih sepantas injection
🍏Makan 3 biji dah ada kesan
🍏Putih muka dan 1 badan
🍏Bebas masalah kulit
🍏Produk malaysia dan lulus KKM
.
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING
.
🍥Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal
🍥Putih sepantas injection
🍥Tidak ada kesan sampingan
🍥Digalakkan untuk ibu menyusu bayi
🍥Menghapuskan toksin dalam badan
🍥Menaikkan seri rona pink pada kulit
🍥Mengecutkan jerawat
🍥Menghilangkan parut hitam yang lama
🍥Mengecilkan pori serta melembabkan kulit wajah
🍥Kulit jadi putih, gebu dan pinkish 🍥1 botol tahan 1 bulan
🍥100% halal dan selamat

Tak cuba memang rugi, dah cuba mesti nak lagi! Jom cantik tanpa make up😍
.
Whatsapp cepat ❗❗ 01117939322 .

#whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningsupplement #kulitcerah #buangjerawat #buangparut #kolagenputih #putihgebu #nnpc #originalboosterwhitening #originalwhitening #sayajualboosterwhitening #jeragathilang #hilangjerawat #boosterwhiteningkuantan #boosterwhiteningpahang #bvrc #perlashine #Kuantan #terbaikestore #bazaarpaknil #iklan_onlineshop #sobella #hudabeauty

Most Popular Instagram Hashtags