#sobella

18003 posts

TOP POSTS

RM26 jeeeee. i ada bagi sekali cara pakai eyeshadow ni. Whatsapp 0133442023

Magical serum sesuai utk semua jenis kulit 😍😍😍
.
Anda ada masalah jerawat? masalah parut? masalah jeragat batu yang sukar ditanggalkan? Jangan risau, Gold C Serum pasti dapat membantu kembalikan keyakinan dan kecantikan uolls 😘😘😘
.
Mengandungi bahan semula jadi, pastinya sesuai untuk semua jenis kulit. Membantu merawat, mencerahkan, kulit kelihatan anjal dengan titisan Gold C Serum πŸ’§πŸ’§πŸ’§
.
Bahan-bahan Gold C Serum:
πŸ’§ Coconut Oil
πŸ’§ Vitamin C Oren
πŸ’§ Aloe Vera
πŸ’§ Chamomile
πŸ’§ Vitamin C Lemon
πŸ’§ Retinol (Vitamin A)
πŸ’§ Olive Oil
πŸ’§ Buah Arbutin
.
Akan membantu mereka yang mengalami masalah kulit wajah 😍😍😍
πŸ‘© mengetatkan pori-pori wajah
πŸ‘© mencerahkan kulit secara sekata
πŸ‘© meningkatkan proses regenerasi kulit dan menyingkirkan sel-sel kulit mati
πŸ‘© melindungi kulit dari bahan kimia yang ada dalam bahan makeup
πŸ‘© diperkaya dengan vitamin c dan vitamin e untuk kulit yang sihat dan glowing
πŸ‘© menganjalkan kulit dan melembabkan wajah
πŸ‘© bersifat anti bakteria, bagus untuk kulit sensitif dan kulit berjerawat
πŸ‘© mengandungi partikel emas untuk mencegah penuaan kulit
.
Cepat dapatkan segera! Cantik mulus sebelum raya πŸ‘©πŸ‘©πŸ‘©
Whatsapp Ayu 0172430494

#sobella #sobellalipstick #goldcserum

ok boleh slide tepi harga murmur syg
setanding eyeshdow huda beauty yg ori uolsss
#sobellaeyeshadow
#sobella #sobellaviral

Lipstick sobella solawa
#sobella #solawa #sogougeous

Masyallah Sumpah jtuh cinta dgn clr2 lipstik #sobella by @wnsyuhada_ πŸ’‹Pin shawl by @asyekasyek
πŸ’‹Snowcap by @syazanamalina

Tq LOve πŸ’ž

#SoBellaRayaEdition #SoBellaSoRaya #SoBellaSoLawa #LipstickViral2017

Peace di pagi hari... Kutip balik smgat yg hilang.. moga target 2017 dpt dengan jaya nya
#ownermarsya
#MKE
#hannani
#sobella

πŸ‘¨πŸ»β€πŸ’»
.
PERHATIAN !
.
Warna ni mmg gojes weh, tgok la si @dadahunyai tu, muke ceroh ke gelap ke, cantik je pakai.
.
Rm 32 < exclude postage >
.
Honey matte lipstick by #sobella

Tak sabarnyaaaaaa! Soonnnn! #sobellasolawa #sobellakl #sobella

MOST RECENT

JANGAN MENYESAL, KALAU TAK GRAB AWAL2
LEPAS NI, KAMI MEMANG TAKKAN RESTOCK DAH πŸ™πŸ™
MINTA MAAF YE,πŸ˜₯πŸ˜₯
.
Ni nak bagitahu, SoBella Raya Edition 2017 HAMPIR KEHABISAN stok. Ieyra takut uols yang acapkali POSTPONE nak grab Raya Edition akhirnya KEMPUNAN sebab tak sempat nak beli.

#SoBellaSoLawa #sobellatanahmerah #sobella #LipstickViral2017 #Teamjampi #TeamShashamy

Pink2 soft gitu.. Rase pn best.. Mcm nk makan je.. Manis2 ayu bila letak kt bibir uols.. #sobella
#redvalvetcookies
#lipstikviral2017

Nude colour.. Looks like neelofa....cantik sangatt.. Tahan 8jam okey.. Mesra wudhuk lg.. Cepat2 grab 1

#conflakemadu
#sobella
#lipstikviral2017

Alhamdulillah... Baru lps COD #Oneporeserum #serumpori #sobellaserum #sobella #serum #sobellasolawa
Bunga Nur Ain & Bunga Poppy
Nak g post ofis n setel bunga lg πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™

#sobella
#lipstikviral2017 πŸ“²0197113128
πŸ“²0197113128
πŸ“²0197113128

Alhamdulillah
Makin ramai yg mengenali #oneporeserum #sobellaserum #serumpori #serum #sobellasolawa #sobella ni
Mommy COD 1.30pm harini
Mana yg nak selit order boleh dm/ watsapp mommy ye πŸ˜™πŸ˜™ #sobellapaka #sobellakerteh #sobwlladungun #sobellakemasik #sobellaterengganu #teamdada #teamretis

ok boleh slide tepi harga murmur syg
setanding eyeshdow huda beauty yg ori uolsss
#sobellaeyeshadow
#sobella #sobellaviral

Lawa x color #orangekiss uols?
Beli OK dpt FREE #lipscrub by teamyracle 😍😍 #specialedition #teamdada #teamretis #sobella #sobellasolawa

Bukan cakap kosong, tapi sudah jelas perubahan one pore serum dekat wajah ☺️. .
One Pore Serum bertindak
🍭MENGECILKAN pori-pori
🍭Mengawal masalah kulit berminyak
🍭Merawat Masalah jerawat
🍭Mernyelesaikan Masalah Jeragat
🍭Pudarkan Parut
🍭Mencerahkan kulit
🍭Merawat Masalah Tona tidak Sekata
.
RM68 exc postage
20ml Tahan 2-3 bulan
.
Whatsapp :
017-7092170

Hairstylist maravilhoso #penteados#sobella#makeup#linda

Most Popular Instagram Hashtags