[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#soapbartumeric

241 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah, Effah dah dapat feedback Soap Bar Turmeric/Sabun Kunyit. Jerawat makin kecut dan kering. Penggunaan tak sampai 2 bulan. Siap cakap tak cukup satu tau. Tu la next time repeat order beli dengan FACE MASK TURMERIC sekali. Konfirm lagi gorgeous muka awak. .
.
Soap Bar Turmeric (60g).
RM12 exclude postage.
.
Postage SM RM8 | SS RM12.
.
#dahliansandco #teamdahlia #serojathebeautyhacks #thebeautyhacks #soapbartumeric

Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh.
.
Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh.
.
Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita.
.
Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks.
.
Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub?
Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang!
.
Ini antara manfaat body scrub pada tubuh:
🌸Membuang sel-sel kulit mati
🌸Kulit kelihatan awet muda .
🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus .
🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub
🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks.

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #syazanaempire

Alhamdulillah selamat cod semua brg ni pada customer.. Dari Batu Pahat-Plentong-Kota Tinggi.. hopefully produk TBH ni dpt berkhidmat dgn baik pd tuan baru msing2 ye.. Aamiin.. 😍😍😍 #teamsnj
#thebeautyhacks
#facecreamhoneyaloevera
#bodyscrubrice
#soapbartumeric
#soapbarrice

Time to sleep ! Jangan lupa cuci muka tu dulu ea. Ini penting bagi kulit muka kita.
#012.203.6862.
#soapBarTumeric
#TBH
#agenttbhsungaibuloh

Soap Bar The Turmeric by The Beauty Hacks 😊

Selamat Digunakan 👍
Dijamin Berkesan 😘

HANYA RM 12
POSTAGE SM/RM8 SS/RM10

Berminat ? Boleh dm atau whatsapp 0109367698

#thebeautyhacks
#soapbarrice
#soapbartumeric
#bodyscrub
#bodyscrubmilk
#facemaskhoney
#facescrubmilk
#facemaskturmeric
#lipsscrub
#facemask
#whiteninglotion
#positivefeedback
#alhamdulilah
#agentthebeautyhacks

Kami tak pernah janji 3 hari guna terus flawless tapi kami janji produk yang kami syorkan adalah produk yang selamat, bebas merkuri.
.
Which means kulit memang akan cantik sihat and cerah jika konsisten guna dengan yakin!
.
YAYA📲Whatsapp 0146855992
.
#realtestimoniTBH #thebeautyhacks
#thebeautyhacksonline #soapbartumeric

Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh.
.
Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh.
.
Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita.
.
Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks.
.
Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub?
Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang!
.
Ini antara manfaat body scrub pada tubuh:
🌸Membuang sel-sel kulit mati
🌸Kulit kelihatan awet muda .
🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus .
🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub
🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks.

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #syazanaempire

MOST RECENT

Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh.
.
Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh.
.
Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita.
.
Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks.
.
Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub?
Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang!
.
Ini antara manfaat body scrub pada tubuh:
🌸Membuang sel-sel kulit mati
🌸Kulit kelihatan awet muda .
🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus .
🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub
🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks.

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #syazanaempire

Uolls perasan tak, kadang-kadang kita tak nak luangkan masa sikit pun untuk memyempatkan diri melakukan tawa tan untuk kulit tubuh, salah satunya kerana kesibukan aktiviti seharian yang sangat memerlukan perhatian penuh.
.
Kerana kesibukan yang teramat padat, kita jadi lupa betapa pentingnya merawat kulit tubuh sehinggakan tubuh kita mengalami masalah barulah kita sedar akan pentingnya rawatan kulit tubuh.
.
Sebelum kulit tubuh mengalami masalah kulit, tak salah jika kita mulakan dari sekarang untuk merawat kulit tubuh kita.
.
Body scrub dapat dijadikan pilihan utama sebagai bahan untuk perawatan kulit tubuh, kandungan yang ada pada body scrub dapat memanjakan kulit tubuh kita dan aroma body scrub akan membuat fikiran dan tubuh kita menjadi lebih rileks.
.
Jom check, dekat dalam bilik air kita dah ada ke belum body scrub?
Kalau belum apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang!
.
Ini antara manfaat body scrub pada tubuh:
🌸Membuang sel-sel kulit mati
🌸Kulit kelihatan awet muda .
🌸Kulit kasar dan kusam dapat terkikis dan kulit akan terasa lebih halus .
🌸Pemakaian secara konsisten dapat membuatkan tubuh lebih mudah menyerap nutrisi daripada body scrub
🌸Aroma body scrub dapat mempengaruhi psikologi kita hingga membuatkan kita lebih rileks.

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #syazanaempire

Fuh! Ramainya para gadis tak sabar nak dapatkan bibir ala Korean.
.
Oh! Lupa nak mention, lips scrub kita ni bukan sekadar macam Lips scrub biasa, tapi ia Lipsbalm at the same time. Tekstur yang sangat lembut macam ala Vaseline 🌸
.
Antara keistimewaannya Lips Scrub ialah:
.
🎀Melembabkan bibir yang kering
🎀Menghaluskan kulit bibir
🎀Bibir kelihatan merah semulajadi
🎀Memudarkan lingkaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir
🎀Boleh dijadikan sebagai pelembap bibir
🎀Tidak perlu basuh. Hanya lap jika perlu.
.
Cuma RM22 (12gram) saja.
.
Lekas, untuk yang sudah dapatkan Lips Scrub The Beauty Hacks, kongsikan testimoni pada kami 💛

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #syazanaempire

SI HITAM MENAWAN!!
-
Arang ni walaupun hitam sangat bermanfaat. Selain daripada perawatan untuk memutihkan gigi, namun arang ni sesuai untuk kulit wajah. -

THE CHARCOAL/SABUN ARANG:
🍒Berupaya untuk membersihkan dan melembutkan wajah serta dapat menghilangkan bau badan .
🍒Mengurangkan jerawat dan bintikbintik hitam di muka anda dan membuang lebihan minyak.
🍒Kandungan VCO yang terdapat dalam sabun arang juga dapat mengatasi masalah selulit.
-
Sabun Arang ni sesuai untuk lelaki dan perempuan yang mempunyai masalah kulit berminyak dan dapat mengatasi masalah sunburn. -

Jom grab dengan ika! - 👉Soap Bar The Charcoal RM23 (120gram)
Whatsapp ika 📲 0178295891

Full Set Top to Toe RM257 exc postage

Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Jerawat pun dah makin kecut bila guna Sabun Kunyit ni. Takut pulak dia nak lama lama membiak gara gara kunyit dok kena tepek.
-
Nyah kau dari situ Jerawat! Kalau kau mai lagi Kunyit bersedia nak tawan 😎
-
Awak ada masalah macam adik ni boleh roger roger ika tau. Mana tau kulit mula ploles macam dia awww 🌸
-
Sabun Kunyit RM12 (65g)
-
Whatsapp ika 📲 0178295891

Full Set Top to Toe RM257 exc postage

Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Kenali Sabun The Beauty Hacks -

Sabun Beras sesuai untuk kulit kering dan kulit kusam. Ia mampu melembabkan kulit, mencerahkan kulit, menegangkan kulit, merawat jerawat pasir dan mengecilkan pori. -

Sabun kunyit sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat. Ia mampu merawat masalah kegatalan, jerawat dan anti pegmentasi, mampu menyingkirkan kulit mati, mampu melembabkan, mencerahkan dan menganjalkan kulit. -

Sabun The Beauty Hacks ni sangat sesuai untuk muka dan badan. Kalau awak mempunyai masalah boleh roger roger ika dan share your skin problem. Ika akan bantu awak 🌸
-

Sabun Beras & Kunyit RM12 ( 65g )
-
Whatsapp ika 📲 0178295891

Full Set Top to Toe RM257 exc postage

Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Haa lelaki idaman Malaysia pun guna Golden Turmeric Mask tau. Jangan habaq abang tak payung hehe
-
Golden Turmeric Mask ni adalah fresh handmade dari owner dia sendiri. Ianya produk original tanpa bahan kimia terlarang.
-
Kandungannya:
Oatmeal, beras, kunyit, Aloevera, dan epsom salt
-
Kelebihan :
🍑 Merawat jerawat.
🍑 Memudarkan Parut.
🍑 Melembabkan kulit.
🍑 Mencegah kedutan.
🍑 Menghilangkan bintik bintik hitam.
🍑 Mencerahkan kulit.
🍑 Mengatasi kulit berminyak
🍑Mengecilkan liang pori
-
Sambil bermasker kita scrub kulit. Scrub ni mampu membuang sel kulit mati dan menambah glowing pada wajah.
-
Grab dengan ika jom! Seketul 150gram dengan harga RM39 je 🌸

Whatsapp ika 📲 0178295891

Full Set Top to Toe RM257 exc postage

Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Ika yakin ramai lagi yang belum tahu kepentingan scrub bibir untuk kekal sihat dan pinkish. Scrub wajib dibuat 3-4 kali seminggu untuk membuang sel kulit mati pada permukaan bibir kita.
-
Bayangkan lepas satu hari pakai lipstick mestilah bibir kita kena cuci elok elok kan? Cuci je mana cukup. Tapi kena scrub untuk menaturalkan balik bibir kita
-
Jadi, The Beauty Hacks mempunyai Lips Scrub Rose Lollypop khusus untuk golongan wanitan dan lelaki untuk tampil menawan dengan bibir yang sihat.
-
Jangan risau, lips scrub TBH tidak melukakkan bibir awak. Oleskan sedikit dan gosok sebentar. Biarkan beberapa minit kemudian boleh lap. Kalau taknak lap pun takpe sebab boleh dijadikan lip balm. -
Harga : RM22 (12g )

Whatsapp ika 📲 0178295891

Full Set Top to Toe RM257 exc postage

Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Dulu tangan kusam je. Bila try Sabun Beras dengan Whitening Lotion terus okay 😍 -
Kulit pun makin cerah 💛
-
Awak nak tak makin cerah? Boleh whatsapp ika lekas lekas tau. -
Nak cantik jom bersama The Beauty Hacks!
Whatsapp ika 📲 0178295891

Full Set Top to Toe RM257 exc postage

Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Kunyit oh kunyit!
-

Tak pernah lagi tak suka dengan kunyit ni. Bila masuk dalam masakan memang perghh. Lagi lagi kalau jadikan mask muka. Memang ohsem sangatlah. -

Mask muka kat gambar tu daripada produk Homemade iaitu Golden Turmeric Mask. Boleh dijadikan mask & scrub 2 dalam 1.
-
Kandungan Golden Turmeric Mask :
🍁Turmeric
🍁Oatmeal
🍁Aloevera
🍁Epsom Salt
🍁Rice -

Sesuai untuk semua jenis kulit taw. Boleh dipakai tiap tiap malam dan yang paling penting muka akan jadi tambah glowing dan sihat gituww 😙

Sebekas RM39 + Free Gift (150gram)

Nak cantik jom bersama The Beauty Hacks!
Whatsapp ika 📲 0178295891

Full Set Top to Toe RM257 exc postage

Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Testimoni Face Scrub Milk. -

Dulu muka hakak ni berlubang kena parut jerawat. Bila dia sental dengan Face Scrub Milk perghhh terus nampak kesan. -

Seketul RM33 je awak. Sekali awak scrub dah rasa kulit licin, gebu, lembut. Kalau buat sebulan mahunya menangis kegembiraan. -

Hish hishhh ada tak masalah macam hakak ni boleh pm nombor bawah untuk dapatkan FREE GIFT limited stock!
-
Nak cantik jom bersama The Beauty Hacks!
Whatsapp ika 📲 0178295891

Full Set Top to Toe RM257 exc postage

Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Apa yang hebat sangat losyen ni?
-
Mestilah hebat sebab under nama The Beauty Hacks. Dijamin selamat dan berkualiti. 😙
-
Tapi bukan tu je sebab dia ohsem!
-
Dia adalah Whitening Lotion made of Gluta. Dimana Gluta adalah ajen pencerahan untuk kulit badan. Selain itu, ada ekstrak lemon, ekstrak honey, Vitamin C & E. -
Paling best dia ada SPF50 untuk melindungi kulit awak dari sinaran matahari yang berbahaya.
-
Sebab tu kalau awak nak kulit lembap, halus, dan putih bersih sesuai la guna ni.
-
Harga sebotol RM43 (160g) -
Boleh whatsapp nombor kat bawah untuk dapatkan FREE GIFT okay? 🌸
-
Nak cantik jom bersama The Beauty Hacks!
Whatsapp ika 📲 0178295891

Full Set Top to Toe RM257 exc postage

Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Basic Set RM40 + Free Gift
Body Scrub Rice
Body Scrub Tamarind
Body Scrub Turmeric

Soap Bar Rice
Soap Bar Turmeric

Nak cantik jom bersama The Beauty Hacks!
Whatsapp ika 📲 0178295891

Full Set Top to Toe RM257 exc postage

Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

BIBIR KUSAM? KERING? NAK TAK GUNA KAEDAH SCRUB? KASAR KE?
-
Bila bibir kusam ni tak pakai apa apa pun macam pucat je. Terpaksa la calit sikit lipstick kan. Pastu ada pulak mengelupas. Kalau teruk sampai pecah bibir tu.
-
Kalau ika suggest guna scrub nak tak awak cuba. Scrub ni tak kasar mana pun. Just halus nice gitu. Ia untuk membuang sel kulit mati bibir awak tu. -

Bila bibir dah pinkish jadi maksudnya bibir awak sihat sepenuhnya. Check la dulu sama ada bibir awak sihat ke tidak? Kalau tak pm ika cepat cepat taw 🌸
-
Nak cantik jom bersama The Beauty Hacks!
Whatsapp ika 📲 0178295891

Full Set Top to Toe RM257 exc postage

Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

MAKIN BERSERI DENGAN THE BEAUTY HACKS
-
Hitam manis pun cantik hakak ni. Bila guna TBH ohsem giler cantik hakak ni. Adududu dia yang dulu kulit kusam, sekarang dah makin berseri dengan penggunaan yang konsisten. -

Soap Bar Turmeric - membersihkan kulit
Face Scrub Milk - membuang sel kulit mati
Face Mask Honey - melembapkan kulit & menyejukkan kulit
Face Cream Aloevera - Mencerahkan kulit dan melindungi kulit dari sinaran UV berbahaya
-
Ada tak yang nak kulit berseri macam hakak ni 🙌
-
Kalau ada boleh whatsapp ika cepat cepat sementara FREE GIFT masih ada! -

Nak cantik jom bersama The Beauty Hacks!
Whatsapp ika 0178295891

Full Set Top to Toe RM257
Postage RM8/SM RM12/SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Time to sleep ! Jangan lupa cuci muka tu dulu ea. Ini penting bagi kulit muka kita.
#012.203.6862.
#soapBarTumeric
#TBH
#agenttbhsungaibuloh

BODY SCRUB THE BEAUTY HACKS 🙌 📍 BODY SCRUB BERAS.
📍 BODY SCRUB KUNYIT.
📍 BODY SCRUB ASAM JAWA.
📍 BODY SCRUB ARANG.

Body Scrub pada tubuh kita adalah sangat penting kerana :

1) Dapat membuang sel-sel kulit mati supaya dapat membentuk sel-sel kulit baru yang lebih sihat dan nampak lebih cerah dan bersih.

2.) Pemakaian Body Scrub secara konsisten dapat membuat kulit tubuh lebih mudah menyerap nutrisi yang diberikan oleh Body Scrub pada tubuh.

3) Dengan penggunaan Body Scrub, kulit kasar dan kusam dapat dikikis sehingga kulit akan terasa lebih halus dan lembut.

4) Body Scrub dapat membuat kulit kita menjadi awet muda kerana dapat membuang sel-sel kulit mati dan dapat membentuk sel-sel kulit baru.

5) Dapat memperbaiki masalah selulit sehingga menjadi kulit nampak lebih halus.

6) Bauan yang ada pada Body Scrub dapat mempengaruhi psikologi kita sehingga dapat membuat kita lebih tenang.

Body scrub Tamarind, Rice, Turmeric - RM33 + FREE JUICY PINKY SCRUB
Body Scrub Charcoal - RM35 + FREE JUICY PINKY SCRUB
Nak cantik jom bersama The Beauty Hacks!
Whatsapp ika 0178295891

Full Set Top to Toe RM257
Postage RM8/SM RM12/SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Most Popular Instagram Hashtags