#snowbelles

139 posts

TOP POSTS

Saddest little flowers ever #toocold #snowbelles #winterflowers #newmexico

: ATIQAH TURN 27TH..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Minggu yang sangat hectic nak tempuh rasanya.. Allahu, penat ulang alik dari Seremban-Kota Bharu, dengan ON lagi, dengan anak-anak #SnowBelles lagi.. Tak terfikir pun nak celebrate birthday sendiri sebab kekangan masa itu.. Plus, Tqah demam.. Hah? Ok, admit it.. Tqah demam masa hari lahir Tqah.. Syafakallah Tqah,smoga cepat sembuh.. Terima kasih yang wish, terima kasih yang mendoakan, terima kasih segalanya.. Mak ayah, suami, keluarga jauh tapi sentiasa dekat di hati..๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Terima kasih jugak untuk birthday celebration yang memang Tqah xjangka.. Dengan baru balik dari SUK untuk perbicaraan esok, dengan muka nya Allahurabbi, dengan baju nya.. Nasib pakai t shirt, kalau tak, dengan uniform la Tqah celebrate birthday Tqah.

Tq all.. Smoga Allah balas doa kalian, semoga Allah balas jasa baik mendoakan Tqah.. Doakan Tqah cepat sembuh ya.. *tarik selimut*

Sharing my #LizzieKate Fat Family stitched a few years ago. Found them hiding in the garage and brought them out for the last of winter. #crossstitch #sixfatmen #snowbelles

SNOW!!!!!! โ„โค๏ธ๏ธโ„๏ธโค๏ธโ„๏ธโค๏ธโ„๏ธ #firstsnow #indyftw #snowbelles @katiepeslis @emilyvanfleet

So I was looking at all of @enchantedfandxms wonderful edits and I saw a few that inspired me and this is what came out of it๐Ÿ˜‚

#ouat #snowwhite #onceuponatime #ginnifergoodwin #snowbelles

MOST RECENT

: assalamualaikum salam nuzul quran.. Pagi ni tengah survey handsocks untuk #MaryJardin lovers.
Sebab #SnowBelles nak bagi FREEGIFT handsock.. Boleh pakai raya.. Raya kan sebulan? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Tengah mencari-cari, just tengok melalui ig.. Dah jumpa.. Rezeki peniaga online tersebut.. Sebab apa? Bukan nak beli 1, nk beli 30 pcs tau.. So siapa yang nak beli #MaryJardin PROMO JUNE ni.. Ada lagi sampai 18/6/17.. FREEGIFT dkali dengan handsocks tau.. Terhad untuk 30 set shj.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ siapa cepat dia dapat.. #MaryJardinAgents
#SnowBelleMJ
#MJBelle
#Freegift
#maryjardinKotaBharu
#MaryJardinStokis
#maryjardinladypreneur
#positivecircle
#organic
#skincare
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients

: MALAM NI!
Sempena Hari Pekerja ni, we present TOP ACHIEVER #SnowBelleMJ yang every month tak pernah tak banyak buat SALES! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Ada je sales masuk.. Alhamdulillah, anak #SnowBelles yang compete untuk TOP ACHIEVER #MJBelle Bulan Mac yang lepas.. So, Tqah bagi peluang pada beliau untuk buat kelas malam ni untuk bantu yang lain macam mana beliau CLOSE SALE..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak ILMU FREE?? Sini la join Tqah.. Takkan jemu dan takkan sempat patah semangat.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #agentwanted
#MaryJardinAgent
#MaryJardinKotaBharu
#MaryJardinKelantan

: AKTIVITI RIADAH!

Tqah tak minat pingpong.. Tp disebabkan suami ada dan minat die tu, datang la tengok.. Lawan dengan SIO.. Ahaa.. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Tapi tulah.. Takkan nak tengok saja kan? Dalam dok tengok tu sambil2 kira sales anak2 #SnowBelles.. Allahu, tak duga, ramai yang pandai buat sales.. N ramai yang achieved target.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Sebab? ILMU yang dicurahkan tu semuanya FREE.. Tak mintak pun duit datang buat kelas ke apa.. Also dengan semangat kental diorang.. Jugak pada pengguna yang dah tahu kelebihan bahan2 natural dan mula menghargai kulit muka.. So, takkan nak tengok saja? Meh la join Tqah.. Kita gerak sama-sama! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Promo April berakhir esok malam sayang2.. Cepat.. #MaryJardinAgents
#maryjardinpengkalanchepa
#maryjardinkotabharu
#kotabharu
#PengkalanChepa
#Promo

: ATIQAH TURN 27TH..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Minggu yang sangat hectic nak tempuh rasanya.. Allahu, penat ulang alik dari Seremban-Kota Bharu, dengan ON lagi, dengan anak-anak #SnowBelles lagi.. Tak terfikir pun nak celebrate birthday sendiri sebab kekangan masa itu.. Plus, Tqah demam.. Hah? Ok, admit it.. Tqah demam masa hari lahir Tqah.. Syafakallah Tqah,smoga cepat sembuh.. Terima kasih yang wish, terima kasih yang mendoakan, terima kasih segalanya.. Mak ayah, suami, keluarga jauh tapi sentiasa dekat di hati..๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Terima kasih jugak untuk birthday celebration yang memang Tqah xjangka.. Dengan baru balik dari SUK untuk perbicaraan esok, dengan muka nya Allahurabbi, dengan baju nya.. Nasib pakai t shirt, kalau tak, dengan uniform la Tqah celebrate birthday Tqah.

Tq all.. Smoga Allah balas doa kalian, semoga Allah balas jasa baik mendoakan Tqah.. Doakan Tqah cepat sembuh ya.. *tarik selimut*

: Kenduri semalam.. Jumpa super comel Akak Stokis MJ plus Leader #AnnabelMj plus akak biras Tqah.. Eher.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Orang mula-mula yang 'tarik' Tqah masuk untuk jadi sebahagian dari keluarga #MaryJardin .. Mula nak masuk dalam bisnes, semua nya bermain kat fikiran ni, ragu-ragu, malu, tak pandai.. Alhamdulillah bila mula join, sentiasa diberi semangat dan tak sempat nak down pun.. Eher.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Lima bulan bersama dengan MJ, alhamdulillah diberi anak-anak #SnowBelles bawah Tqah sendiri.. So start bulan ni Tqah akan introduce mereka semua.. ๐Ÿ˜˜ Yang nak mula jangan fikir banyak kali, mulakan dengan langkah yang pertama.. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #MaryJardinAgents
#SnowBelleMJ

: Dalam beg ni ada buku nota untuk tulis Sales agent #SnowBelles, yela.. Dah hujung bulan.. Masa untuk kira sales mereka.. Fuhh.. Seronok.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Eh, terselit Basic Set #MaryJardin sekali.. Nak bagi siapa ya.. ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ Semoga selamat sampai.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #MaryJardinAgents
#SnowBelleMJ

: BISNES CARA RASULULLAH!
Bila Tqah bagitahu #SnowBelles ada kelas malam ni.. Ada yang kata, 'hari-hari kelas sampai penuh dah buku'
Ahaaa.. Kena beli buku lain la gamaknya. Ilmu takkan pernah habis dan hilang.. Siapa tak nak ilmu kan? Alhamdulillah malam ni ada lagi kelas. Tqah pernah jumpa Master Stokis yang comel ni.. Baru je lepas pantang, seorang Cikgu.

Masa sembang dengan beliau pun Allahu, sangat banyak aura positif yang beliau bagi.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak dengan tak nak je kan? Malam ni.. Siapa nak join?? Tqah bagi special invitation kat korang! ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ #MaryJardinAgents
#SnowBelleMJ
#agentwanted
#kotabharukelantan
#PengkalanChepa

Most Popular Instagram Hashtags