[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#smkspp

449 posts

TOP POSTS

Tb hari guru #smkspp #vsco

๐Ÿ˜ŠโœŒ
#SELAMATHARIGURU
#SMKSPP

Semalam ๐Ÿ˜Ž
#smkspp #johorbahru #jb

first day MSSD๐Ÿ’•๐Ÿ’ช
#smkspp

2nd fam of 2k17......1 rk ask 2
.
.
.
.
.
#1rkask2 #2k17 #picturesday๐Ÿ“ท
#smkspp#2ndfamily

Lawatan ke pss smk seri pulai perdana ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
#smkspp

Its gold! ๐Ÿˆ๐Ÿ๐Ÿ†
#championcup #smkspp #muar10s

Tq for today๐Ÿ˜Š
#smkspp

MOST RECENT

Muka warna warni haha
#exponegaraku
#smkspp

Yg best kt sni rse mcm nk tdo๐Ÿ˜‚sbb sume baring tgk atas.hahahaha
#exponegaraku
#smkspp

Tq kak ๐Ÿ˜Ž jangan jeles ๐Ÿ˜Š
.
#smkspp #cikguiqbalhareez @sd_kmrllh #cookies

Mereka adalah wanita idaman lelaki kk kls:)
.
.
.
.
.
#spphits #smkspp #wanitamuslimah
#wanitaidamanpria
#petanikekinian
#pramuka

Nilah ketua bidang saya, tq for the ice cream ๐Ÿ˜Ž
#smkspp #cikguiqbalhareez #nestle #tropicana

Kalau bola last minit pon boleh skor. SPM pun mesti boleh ๐Ÿ˜Š jangan takut lagi lan , nak taknak kena exam jugak. semoga Kalian (batch00) berjaya peroleh straight A's. aminn #karyaku #inisekolahku #smkspp #SPM17

Goodluck semua kawanยฒku . Buat sehabis bole ye . Maafkan saya jika saya bnyk buat salah
#spm17 #batch00 #smkspp

Pelajar cutbray. .
.
.
.
#spphits #smkspp

Jadi cikgu kena tau macam2, jadi nilah sebahagian aktiviti bersama pelajar yg dilakukan di bilik seni sekolah. Ramai yg hensem esok ni ๐Ÿ˜Ž
#cikguiqbalhareez #smkspp #kulai

Murah rezeki hari ni, @syukk_ bawak nasi lemak ayam rindu. Fuhhh lain macam rasanya . Tq nyukkk moga Allah berkati kehidupan dengan kasih dan redhanya. ุขู…ููŠู‘ู†ู’. ูŠูŽุง ุฑูŽุจู‘ูŽ ุงู„ุนูŽุงู„ูŽู…ููŠู†ู’
#cikguiqbalhareez #smkspp #syukmynigga

Tq @jasonweijie ๐Ÿ˜Ž
Tengah penat buat keje anak murid belikan makan sebab xnampak cikgu dia kat kantin, fuhhh moga berjaya dalam hidup .
#cikguiqbalhareez #smkspp

Nobody messes with my clique ๐Ÿ˜Ž
#Cikguiqbalhareez #smkspp

Everything have been planned.

#smkspp
#musollaalmuttaqinsmkspp
#salamjumaat

Semalam ๐Ÿ˜Ž
#smkspp #johorbahru #jb

Geng seni kelas tambahan ๐Ÿ˜Ž
#smkspp #converse #johorbahru #teamcazal #cazalgang #artslass

Majlis graduasi tingkatan 5 smk seri pulai perdana
#smkspp #johorbahru #consmy #converse #teamcazal #cazalgang

Selagi bole hidup dengan bahagia , teruskan hidup dengan bahagia
#graduation #pulaispringresort #smkspp #spm #batch00

Graduasi #smkspp

Ibqiy Qawiyan ๐Ÿ’ช

#musollaalmuttaqinsmkspp
#smkspp

Deepavali dpt angpau lagi perghhhhh ๐Ÿ˜Ž
#cikguiqbalhareez #smkspp

Next week goodluck untk yng amik pt3
#pt32017
#smkspp

Pembentangan geo dh... Tinggal exam bertulis pt3 je... Wish me okay friend... Dh nk exam ni kalau byk buat salah kt korang Aq mintak maaf ...aq doakn semua yg amik pt3 dpt menjawab exam dgn baik2 ...semoga dpt result yg bagus... #students #pt3soon #smkspp #Malaysia

Tq for today๐Ÿ˜Š
#smkspp

Lawatan ke pss smk seri pulai perdana ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
#smkspp

Pandai budak2 ni ambik hati , tq ya ๐Ÿ˜Ž
.
#cikguiqbalhareez #cadbury #smkspp #zip #cikgu

Karna kami tau caranya buat bahagia
#smkspp
#angkatan52
#Ros8

Hahaha guess what? Hell yeahh still celebrating my birthday ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ thank you @kacang_08 ini budak balik cuti plkn dtg semata2 nak bagi kek, rindu la tu ๐Ÿ˜Ž moga Allah berkati dengan kesihatan yang baik, rezeki yang banyak dan iman yang teguh ุขู…ููŠู‘ู†ู’. ูŠูŽุง ุฑูŽุจู‘ูŽ ุงู„ุนูŽุงู„ูŽู…ููŠู†ู’
#kacang08 #graffitijb #fitteacher #teacherslife #cikguiqbalhareez #Cikgu #smkspp

Most Popular Instagram Hashtags