#smkpadangtembak

MOST RECENT

6/4 : the happiest class of all ! ♡
(swipe till the end for class photo)
#smkpadangtembak #smkpt #seseri #immersionprogram #immersion2018

‘Always be prepared.' That was the aim of the Money Ma$ter programme as we continued to share the importance of financial knowledge and inculcating good savings habit with more than 500 students at SMK Padang Tembak on the 30th March 2018. @smkpadangtembak_
#rhbbank
#togetherweprogress
#nurturingfuturegenerations
#weenrichthecommunity
#weempowerthecommunity
#rhbtouchhearts
#rhbmoneymasterprogramme
#financialeducation
#save4tomorrow
#inculcatinggoodsavingshabit
#smkpadangtembak

😀;Wohoooo!!! 2rd place!! Alhamdulillah.. #like4like #smkpadangtembak #jujurians #winner

🌳🌴☘🍀
📸;When jujurians take some pictures...
#jujurians
#smkpadangtembak
#like4likes

💕🐹😂😻
Gudbai 1j || أهلا وسهلا يا ٢جوجور
💓;So many memories with you all
#jujurians#smkpadangtembak #likeforlike

Good luck kpd yg bakal ambik result spm esok. Kita redha dgn apa yg kita dpt. Good luck juga untuk pelajar yg bakal hadapi spm tahun ni. Buat yg terbaik. #spm2017 #smkpadangtembak #smkmachang #00

Julung-julung kalinya yayyy!
.
Kepada geng² budak sekolah yang nak cari duit poket lebih meh follow lelaju okey.
.
Korang akan diguide untuk gemukkan poket korang minimum RM 1000 sebelum raya, wowww!
.
Melaramlah kau puas-puas raya nanti
.
#ProjekBudakSekolah
#SMKPadangTembak
#SMKPuteriWilayah
#SMKPuteriTitiwangsa
#SMKPuteriAmpang
#SMKSeriAmpang
#SMKSeriTitiwangsa
#SMKSetiawangsa
#SMSSeriPuteri
#ASIS
#SAS
#TeknikKL
#SetapakHighSchool
#SKJalanGurney1
#SKJalanGurney2
#SKdk1
#SKDK2

2 Feb 2018 - Program G2 (jitu) Fizik bersama kelas 4Jujur.. Terima kasih cikgu @nimatuljannahmustapa ... Terima kasih kpd semua yg terlibat.. Moga ilmu yg dikongsi memberi manfaat..
#smkpadangtembak

Repost
Orientation day !!:)
#smkpadangtembak

Rasa bahagia ni bukan pada apa yg kita miliki tetapi pada apa yang kita telah beri. Take note.
#smkpadangtembak #smkmachang #roadto2018

Bahagia hanya akan dirasai apabila kita memberi dan bukan memiliki. Renungkan.
#roadto2018 #smkpadangtembak #smkmachang

#FastRepost from @_najmisuhaimi by @fastrepost_app
•••
our short video of wald's trailer! watch full movie! link in my bio and please vote 😊
kita tolong orang,Allah tolong kita!
have a bless and enjoy ur day
Cara-cara vote kat story ye,tq

#WALD2017 #SMKPADANGTEMBAK #انسان_الان #haribahasaarabsedunia

@luqxman02 @yasmeenjml @nursyakirahalias @anlikenis @ammar.hazly

Merdeka Spm semalam. Saya abadikan kenangan manis dengan #oppoa37 #teamclear #selfiebattlemalaysia #oppof5 #smkpadangtembak #smkmachang #5tk2 #peacejanganturun

Last Day School🍻🎶✨
Cc: @__mhdhfiz
#smkpadangtembak

Persembahan Hakka Sirpuloh | SMK PADANG TEMBAK
#Sirpuloh @sirpuloh #SmkPadangTembak

Hakka APM SMK Padang Tembak
📷🎥Cc : @syaax._
#SMKPADANGTEMBAK

Mungkin ini kali terakhir kau lihat aku tersenyum gembira. Mungkin juga ini jadi yang terakhir aku merasa gembira. Setiap peristiwa pasti ada kenangan dan tak mungkin dilupakan. Aku dengan rasa rendah diri memohon maaf kpd korang semua "kawan² aku" sama ada kt KL n kt kelantan sekarang ni. Tolong biarkan aku lepas drpd beban dosa yg aku dh buat. Maafkan aku,maafkan aku.
#spm2017 #smkpadangtembak #smkmachang #goodluckspm2017

Most Popular Instagram Hashtags