[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#smkpadangtembak

454 posts

TOP POSTS

U guys made my day 😭❤️😍😘
. . .
Terima Kasih #SMKPadangTembak kerana sudi menjemput indah bersama adik2 ku sayang, bersempena penutup #MalaysiakuNegaraku anjuran @sinarharian & @mediahiburanofficial .. jumpa lagi! 💕
#Sisrasamacamsebayapulak😆

Tema hari guru 2017 : Bollywood & Arabic
Tak salahkan jd shah rukh khan walaupun sehari ?

#SmkPT #SmkPadangTembak

Program MalaysiaKu NegaraKu | SMK Padang Tembak | 14 Sep 2017
.

Alahai...ketua kelas...ke?😂...xd plk kuar caption nie...dok je dlm kepala...malu nak kuar...tgk gambar nie...
.
#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017
#smkpadangtembak

muke tahan gelak😂
#smkpadangtembak

090717-
// tak banyak gambar sebab tak banyak bergerak (busy kat khemah) (yg tak tag tu mintak maaf sangat2, oden lupa la yop)
#rayakansebulan #smkptberaya #smkpadangtembak

Zaman jadi budak-budak retro hahaha ....#memories #friendshipgoals #smkpadangtembak #5gigih2015 #retrotheme

Persembahan Hakka Sirpuloh | SMK PADANG TEMBAK
#Sirpuloh @sirpuloh #SmkPadangTembak

Next year jumpa lagi💪👌
#smkpadangtembak

Dengan sebahagian atlet junior junior sayaa 😆
#SMKPadangTembak

MOST RECENT

our short video of wald's trailer! watch full movie! link in my bio and please vote 😊
kita tolong orang,Allah tolong kita!
have a bless and enjoy ur day
Cara-cara vote kat story ye,tq

#WALD2017 #SMKPADANGTEMBAK #انسان_الان #haribahasaarabsedunia

@luqxman02 @yasmeenjml @nursyakirahalias @anlikenis @ammar.hazly #Repost @_najmisuhaimi with @insta.save.repost • • •

#FastRepost from @_najmisuhaimi by @fastrepost_app
•••
our short video of wald's trailer! watch full movie! link in my bio and please vote 😊
kita tolong orang,Allah tolong kita!
have a bless and enjoy ur day
Cara-cara vote kat story ye,tq

#WALD2017 #SMKPADANGTEMBAK #انسان_الان #haribahasaarabsedunia

@luqxman02 @yasmeenjml @nursyakirahalias @anlikenis @ammar.hazly

#FastRepost from @_najmisuhaimi by @fastrepost_app
•••
our short video of wald's trailer! watch full movie! link in my bio and please vote 😊
kita tolong orang,Allah tolong kita!
have a bless and enjoy ur day
Cara-cara vote ada kat story ye,tq

#WALD2017 #SMKPADANGTEMBAK #انسان_الان #haribahasaarabsedunia

@luqxman02 @yasmeenjml @nursyakirahalias @anlikenis @ammar.hazly

our short video of wald's trailer! watch full movie! link in my bio and please vote 😊
kita tolong orang,Allah tolong kita!
have a bless and enjoy ur day
Cara-cara vote kat story ye,tq

#WALD2017 #SMKPADANGTEMBAK #انسان_الان #haribahasaarabsedunia

@luqxman02 @yasmeenjml @nursyakirahalias @anlikenis @ammar.hazly

Merdeka Spm semalam. Saya abadikan kenangan manis dengan #oppoa37 #teamclear #selfiebattlemalaysia #oppof5 #smkpadangtembak #smkmachang #5tk2 #peacejanganturun

Persembahan Hakka Sirpuloh | SMK PADANG TEMBAK
#Sirpuloh @sirpuloh #SmkPadangTembak

Tamat la sudah alam persekolahan selama 11 tahun aku menuntut ilmu segala jasa akan di kenang 4 buah sekolah yang aku pernah menuntut ilmu #skjalangurney2 #smkputeriampang #smkpadangtembak #smksultanmuzaffarshah1 . Terima kasih kepada semua guru guru yang pernah mengajar saya Iloveyousomuch ☺ rasa sayang nak tinggalkan sekolah tapi terpaksa tinggal kan jugak . Terima kasih juga kepada kawan kawan saya yang pernah menjadi kawan saya selama ini yang rapat dan yang tak berapa nak rapat . ThanksForEverything 💕. Saya juga ingat memohon maaf sekiranya ada menyakitkan hati terkasar bahasa dan yang lain lain 👌. SekianTerimaKasih

Hakka APM SMK Padang Tembak
📷🎥Cc : @syaax._
#SMKPADANGTEMBAK

Mungkin ini kali terakhir kau lihat aku tersenyum gembira. Mungkin juga ini jadi yang terakhir aku merasa gembira. Setiap peristiwa pasti ada kenangan dan tak mungkin dilupakan. Aku dengan rasa rendah diri memohon maaf kpd korang semua "kawan² aku" sama ada kt KL n kt kelantan sekarang ni. Tolong biarkan aku lepas drpd beban dosa yg aku dh buat. Maafkan aku,maafkan aku.
#spm2017 #smkpadangtembak #smkmachang #goodluckspm2017

Lompatan kemenangan').. Alhamdulillah..🏅
#merentasdesa
#smkpadangtembak
🎥 : @hadifjamaludin

Time sekolahh punye cerita🙄. Belajar bukan main rajin, pas dh freedom. Amikk kau😂 #smkpadangtembak #batch99

Rinduu nak bersukann balik dengan Star⭐️ SMK Padang Tembak🏫 #Sukan #SMKPadangTembak

Mari kita bersatulah hati,
Dengan rela bangun berbakti,
Bela negara dan juga bangsa patuh pada agama,
Cari ilmu terangkan lah hati,
Jaga diri sopan pun sama,
Menjadi arif dan berdikari jadi rakyat berguna,
Hormati guru dan ibu-bapa,
Jasa mereka dikenang,
Jagalah moral budi bahasa,
Tingkatkan kasih sayang,
Bersekutu dan jangan berbelah,
Jaga nama jadi semerbak,
Majulah kami murid Sekolah Menengah Padang Tembak 🏫

Batch 2006-2010 🎗
(skg pon still muda 😝) #ex #smkpadangtembak
#suratkhabarkosmolahanat #kosmokafir #kosmopuihh
#kamitaknakal
#kamibudakbaik
#sajatrolllagusekolahbalik
#rindu #smkpt #kl

Apa ni? Lawak apa yang cuba kau sampaikan wahai si penulis. Sudah terang lagi bersuluh kau dah rosakkan imej sekolah. Apa kau tak rasa macam kau dah bukak aip orang ke haa. SMK padang Tembak tu baru je masuk surat khabar sebagai sekolah harian terbaik. Kau tahu tak apa yang kau dah buat ni "penulis" ? Kau tak rasa bersalah ker? Kau dah jatuhkan maruah sekolah tu dan kau dah serabut kan otak pengetua sekolah tu. Tolong lah jadi bijak jgn jadi _______ sangat. Aku harap "penulis ni" hidup tenang dan "otak dia" jadi lebih cekap bila nak menulis sesuatu perkara yg berkaitan dgn perasaan masyarakat. Aku rasa bila masyarakat baca dan tgk muka hadapan paper ni mesti mengucap dan mungkin pikir buruk tentang sekolah dan tak nk anak-anak dorang tu sekolah kt sekolah tu. Haa dah tu macam mana pulak dengan mak ayah yg anak dia sekolah kat situ? Kau pikir lah sendiri "penulis". Tolong lah tolong sebanyaknya tolong lah. Pikir dulu betul² sebelum buat. Sebab apa bila kau dah buat mcm ni dah tentu lah di sebarkan kepada masyarakat. Lain lah kalau kau buat paper ni n cetak pastu simpan untuk diri kau xper sbb xder sape yg tahu n terasa. SMK PADANG TEMBAK bukan sekolah yg x elok x baik x boleh diyakini oleh masyarakat kerana mereka menjanji kan kejayaan dan semestinya itu lah yg ada terpapar pada setiap visi di setiap sekolah di Malaysia. Semua ni atas individu. Please jgn libat kan sekolah sbb sekolah tak salah yg salah adalah individu. Manusia ada hak untuk pilih jalan sendiri dan aku yakin semua suspek tu dah boleh di anggap matang dan boleh menentukan jalan hidup masing². Jalan tu yg mereka pilih maka jalan itu yang akan membawa mereka. ::Kepada para pelajar jangan lah korang rasa malu untuk mengaku sebagai pelajar sekolah SMK PADANG TEMBAK hanya kerana disebabkan paper ni dan fikirlah secara positif. Ini lah pepatah melayu kata "gajah depan mata tidak terlihat besarnya tapi kuman seberang laut dapat dilihat walau pun sekecil zarah". Bangkit lah wahai pelajar SMK PADANG TEMBAK. Bersihkan nama sekolah dan cipta lah kejayaan yg mana mampu untuk menutup setiap kesulitan sekolah. ::Kepada cikgu² SMK PADANG TEMBAK saya doakan semoga dikuatkan semangat. #smkpadangtembak

Missing you all 😭 #smkpadangtembak #sekolahviral #lovemyschool ❤️

Makluman pd semua peserta Program Bermalam di Muzium Tekstil Negara gambar2 aktiviti dan berkumpulan telah dimuatnaik di FB National Textile Museum Kuala Lumpur... sila like FB dan tgklah nnt ya....tq all..ur guys awesome...hope to.meet again till next year ...In sha allah .😍 #smkbandartasikselatan #smkpadangtembak #smkputeriwilayah #smkpairpanas #smkputraperdana #smkpuchongutama1 #bermlmdimuzium #nightatthemusuem

Throwback aktiviti "ice breaking" Program Bemalam dimuzium 2017...para peserta bersemangat utk menyiapkan jambatan yg kukuh 💪💪 caiyok guys...u all r awesome... #nightatthemusuem #negarakumalaysia #smkbandartasikselatan #smkpadangtembak #smkputeriwilayah #smkpairpanas #smkputraperdana #smkpuchongutama1

Throwback semalam punya cite 😍
#smkpadangtembak
#malaysiakunegaraku
#sinarharian

@Regrann from @huumairaa_khaibahar_ - Program MalaysiaKu NegaraKu | SMK Padang Tembak | 14 Sep 2017
.
Part 4 : Warisan @khaibahar94
.
Baik je adik adik nie...sopan kat situ...xd serbu abg khai...ke cikgu dah warning?😊...yelah...abg khai tu kecik ja...takut terbalik kalau serbu ramai ramai...😊
.
#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017
#smkpadangtembak - #regrann

@Regrann from @huumairaa_khaibahar_ - Program MalaysiaKu NegaraKu | SMK Padang Tembak | 14 Sep 2017
.
Part 1 : Warisan @khaibahar94
.
Lagu patriotik kegemaran...😁Sedap lagu nie...khai plk nyanyi...lagi tambah tambah suka...merdu tak yah cakap lah ..aipp...telinga saya yer...orang lain mungkin berbeza...
.
#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017
#smkpadangtembak - #regrann

.
BAYANG @khaibahar94
Repost @huumairaa_khaibahar_ ...
Program MalaysiaKu NegaraKu | SMK Padang Tembak | 14 Sep 2017
#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017
#smkpadangtembak

.
WARISAN cover by @khaibahar94 ...
Repost @huumairaa_khaibahar_
Program MalaysiaKu NegaraKu | SMK Padang Tembak | 14 Sep 2017
#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017
#smkpadangtembak

Program MalaysiaKu NegaraKu | SMK Padang Tembak | 14 Sep 2017
.
Last : Bayang @khaibahar94
with Cikgu Aida.
.
Woow...tak pernah laaa tak wow part nie....😂...
.
Nak gak post yang nie sebab sweetnya cikgu Aida nie....khai pun notti plk...usik usik cikgu...huhu...
.
#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017
#smkpadangtembak

Program MalaysiaKu NegaraKu | SMK Padang Tembak | 14 Sep 2017
.
Part 3 : Bayang @khaibahar94
with Cikgu Aida.
.
Nak gak post yang nie sebab sweetnya cikgu Aida nie....khai pun notti plk...usik usik cikgu...huhu...
.
#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017
#smkpadangtembak

Program MalaysiaKu NegaraKu | SMK Padang Tembak | 14 Sep 2017
.
Part 2 : Bayang @khaibahar94
with Cikgu Aida.
.
Nak gak post yang nie sebab sweetnya cikgu Aida nie....khai pun notti plk...usik usik cikgu...huhu...khai nari cmtu comey lak..kan...😂😂
.
#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017
#smkpadangtembak

#Repost from @huumairaa_khaibahar_ with @regram.app ... Program MalaysiaKu NegaraKu | SMK Padang Tembak | 14 Sep 2017
.
Part 1 : Bayang @khaibahar94
with Cikgu Aida.
.
Nak gak post yang nie sebab sweetnya cikgu Aida nie....khai pun notti plk...usik usik cikgu...huhu...
.
#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017
#smkpadangtembak

Program MalaysiaKu NegaraKu | SMK Padang Tembak | 14 Sep 2017
.
Alah sweetnya cikgu...bayang kat dlm dewan tu mmg dah selalu sweet...😂😂😂...errr...ada sesaper tetiba yg rasa...bestnya kalau jadi cikgu tuuu...?hehehe...ramainya ngakuuuu😂
.
#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017
#smkpadangtembak

Program MalaysiaKu NegaraKu | SMK Padang Tembak | 14 Sep 2017
.
Gila?apa yang gila....ohhh lagu khai ke?...cikgu nie peminat khai rupanya...hmmm alah cikgu...kita serupa. Hehehhe...😊
.
#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017
#smkpadangtembak

Program MalaysiaKu NegaraKu | SMK Padang Tembak | 14 Sep 2017
.
Last : Warisan @khaibahar94
.
Ada part yg korang kena nyanyi yer sendiri...yelah abg khai nie..kalau meronda tu ...hmmm faham je lah ..😂😂😂...tapi xp...yang paling penting...SUARA memang best...nyanyi lagu fav ..sedapnya part sebut WARISAN tuu...
.
#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017
#smkpadangtembak

Program MalaysiaKu NegaraKu | SMK Padang Tembak | 14 Sep 2017
.
Part 4 : Warisan @khaibahar94
.
Baik je adik adik nie...sopan kat situ...xd serbu abg khai...ke cikgu dah warning?😊...yelah...abg khai tu kecik ja...takut terbalik kalau serbu ramai ramai...😊
.
#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017
#smkpadangtembak

Most Popular Instagram Hashtags